Connect with us

Περιφέρεια

Η Π.Ε. Καβάλας σχεδιάζει το air sea show 2022

Η-ΠΕ.-Καβάλας-σχεδιάζει-το-air-sea-show-2022

Δράση για την υλοποίηση του Kavala Air Sea Show το 2022, αναλαμβάνει ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, ο οποίος από την επόμενη εβδομάδα θα έχει τις πρώτες επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για να τεθούν οι βάσεις για την «επιστροφή» του αεροπορικού show στην πόλη μας.

Όπως τόνισε με δηλώσεις που έκανε για το θέμα στον «Ενήμερο» ο Κώστας Αντωνιάδης, το επόμενο διάστημα θα αναζητηθεί εταιρεία που θα αναλάβει τη διοργάνωση του εν λόγω event, ενώ κεντρικός στόχος είναι το show να επεκταθεί και στους τέσσερις δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

«Ανέλαβα την πρωτοβουλία να θέσουμε εξαρχής την όλη διοργάνωση που έχει τα χαρακτηριστικά της μοναδικότητας, που αγαπήθηκε από τους πολίτες, μια διοργάνωση που προσελκύει επισκέπτες, που ταιριάζει με το ανάγλυφο της Καβάλας και πρέπει να διοργανώνεται εδώ γιατί η Καβάλα έχει την τεχνογνωσία, τις υποδομές, αλλά και τους ανθρώπους. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνω την πρωτοβουλία για να καλέσω όλους τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, αλλά και τους θεσμικούς φορείς, όπως το Επιμελητήριο, τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, τον Εμπορικό Σύλλογο, τους ξενοδόχους, αλλά και την Egnatia Aviation, ώστε από κοινού να μετέχουμε σε μια προσπάθεια συλλογική για τη δημιουργία ενός φορέα που θα είναι υπεύθυνος για το Kavala Air Sea Show. Το εν λόγω show δεν είναι ενός ανθρώπου, αλλά μια συλλογική προσπάθεια, που έχει σαν απώτερο στόχο της να γίνει ένας αυτοχρηματοδοτούμενος θεσμός, ο οποίος να καλύπτει τα έξοδα του, αλλά και να έχει κέρδη. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε τις πρώτες συναντήσεις και στόχος μας είναι ο θεσμός αυτός να επανέλθει το 2022», σημείωσε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης
Διαφήμιση1
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

You must be logged in to post a comment Login

Γράψτε μας το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Περιφέρεια

Κ. Αντωνιάδης: Ο Μακεδονικός Αγώνας είναι μία επέτειος όλων των Ελλήνων

Κ.-Αντωνιάδης:-Ο-Μακεδονικός-Αγώνας-είναι-μία-επέτειος-όλων-των-Ελλήνων

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Επέτειος του Μακεδονικού Αγώνα, δεν είναι μια επέτειος μόνο των Μακεδόνων, αλλά όλων των Ελλήνων. Ο Μακεδονικός Αγώνας, αποτελεί ένα λαμπρό κεφάλαιο της Ιστορίας μας, εμπνευσμένο από το όραμα της επανένωσης της Ελλάδας, σε μια ενιαία και αδιαίρετη πατρίδα. Και μεταξύ εκείνων που πότισαν με το αίμα τους γη μακεδονική γη και αγωνίστηκαν για την απελευθέρωσή της, συγκαταλέγονται πατριώτες από κάθε άκρη της Ελλάδας, ακόμα και από την Κύπρο Οφείλουμε να τους θυμόμαστε, να τους τιμούμε, να αναλογιζόμαστε το παράδειγμα αλληλεγγύης, εθνικής ομοψυχίας και αυταπάρνησης, που προσέθεσαν στην Ελληνική Ιστορία, όλοι όσοι αγωνίστηκαν για την Ελευθερία της Μακεδονίας και για το δικαίωμα των πραγματικών απογόνων των αρχαίων Μακεδόνων, των απογόνων του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, να διατρανώνουν την ελληνική τους ταυτότητα.

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης

Περιφέρεια

Η Π. Ε. Καβάλας άντεξε στον «Μπάλλο»

Η-Π-Ε.-Καβάλας-άντεξε-στον-«Μπάλλο»

Η Π. Ε. Καβάλας και Θάσου άντεξε μέσα σε αυτή τη πρωτόγνωρη θεομηνία. Σύμφωνα με τους μετεωρολογικούς σταθμούς του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. μεγαλύτερος όγκος νερού έπεσε στην Αμαλιάδα (121 χιλιοστά) και ακολούθησαν η Θάσος (78 χιλιοστά), ο Πύργος Ηλείας (77 χιλιοστά) και το Βατοπέδι του Άθω (70).

Οι εντατικοί καθαρισμοί των ρεμάτων, των στραγγιστικών καναλιών και η υπερπροσπάθεια των ανθρώπων που εργάζονται στις υπηρεσίες, είχαν αίσιο αποτέλεσμα.

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης

Περιφέρεια

Ο εορτασμός της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα στην Καβάλα

Ο-εορτασμός-της-Ημέρας-του-Μακεδονικού-Αγώνα-στην-Καβάλα

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας του Μακεδονικού Αγώνα, θα πραγματοποιηθούν στην Καβάλα, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, Ν.Π.Ι.Δ. του Νομού, από την ανατολή μέχρι την δύση του ηλίου της 17ης Οκτωβρίου 2021.

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, Ν.Π.Ι.Δ. του Νομού, κατά τις βραδινές ώρες της 17ης Οκτωβρίου 2021.

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

08:00 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ στην Πλατεία Ελευθερίας.

09:50 Απόδοση τιμών με μέριμνα της ΧΧΤΘΜ και της Φιλαρμονικής Δήμου Καβάλας.

10:15 ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, κ.κ. Στεφάνου και ομιλία από τον κ. Αλέξανδρο Γούλα, Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Δυτικομακεδόνων Ν. Καβάλας.

11:00 Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Παύλου Μελά στο πάρκο Ηρώων Καβάλας προς τιμή των αγωνιστών του Μακεδονικού Αγώνα, από τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, τον Δήμαρχο Καβάλας και άλλους φορείς.

Τήρηση ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗΣ στη μνήμη των ενδόξως πεσόντων. Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

18:30 ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΣΗΜΑΙΑΣ στην Πλατεία Ελευθερίας.

 

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης
Διαφήμιση1

Προτεινόμενα