Connect with us

Νέα Θάσου

«Φόρτωσαν» τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στη Θάσο

«Φόρτωσαν»-τα-δίκτυα-κινητής-τηλεφωνίας-στη-Θάσο

Μπορεί να πηγαίνουν πολύ καλά τα πράγματα με τον τουρισμό στην Θάσο φέτος, ακόμα πιο καλά και από το 2019, όμως πολλά είναι τα προβλήματα που υπάρχουν με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Ίσως να ακούγεται απλό όμως δεν είναι, λέει ο πρόεδρος των ξενοδόχων Θάσου κ. Πάρις Παρασχούδης. Ειδικά για τους Ρουμάνους, που αποτελούν φέτος τον κύριο τουρισμό για το νησί, που έχουν ένα άριστο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην χώρα τους και δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους από την Ελλάδα εύκολα.

«Αυτό που μας ταλαιπώρησε αυτό το καλοκαίρι στον τουρισμό», λέει σε δηλώσεις του ο κ. Παρασχούδης, «είναι τα δίκτυα τηλεφωνίας. Οι Ρουμάνοι που έχουν ένα εξαιρετικό δίκτυο τηλεφωνίας και πολλά δεδομένα δεν μπορούν να τα αξιοποιήσουν δυστυχώς στο νησί. Οπότε έχουν πολλά παράπονα και αυτό είναι ένα μεγάλο μείον για το νησί, σε ότι αφορά τα δίκτυα τηλεφωνίας και απόλυτη ευθύνη σ’ αυτό έχουν οι εταιρείες. Τα δίκτυα είναι καινούργια όμως δεν μπορούν να αντέξουν τον φόρτο τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό ισχύει για όλες τις υποδομές του νησιού».

Σχετικά με την συνέχεια του τουριστικού ρεύματος ο κ Παρασχούδης μας είπε πως για φέτος δεν περιμένουμε άλλα charters. Τουρίστες φέτος είχαμε και από άλλες περιοχές και όχι μόνο από τα Βαλκάνια, όπως Ουγγαρία, Ουκρανία, Τσεχία, Πολωνία και Ιταλία ακόμη, από την Λιθουανία και την Πολωνία.

«Πιστεύω», σημειώνει ο κ. Παρασχούδης, «πως μέχρι τα μέσα του Σεπτέμβρη θα πάμε πολύ καλά, όμως για το τελευταίο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη δεν έχουμε εικόνα, ενώ οι περισσότερες κρατήσεις αυτής της περιόδου θα είναι της τελευταίας στιγμής και όλα θα εξαρτηθούν από τα πρακτορεία και όχι από τους οδικούς τουρίστες».

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης
Διαφήμιση1
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

You must be logged in to post a comment Login

Γράψτε μας το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Νέα Θάσου

Ένα καινούργιο διπλοκάμπινο ημιφορτηγού (Pick Up) παρέλαβε ο Δήμος Θάσου

Ένα-καινούργιο-διπλοκάμπινο-ημιφορτηγού-(pick-up)-παρέλαβε-ο-Δήμος-Θάσου

Σήμερα, 17 Ιανουαρίου 2022, ο Δήμος Θάσου παρέλαβε ένα (1) καινούργιο διπλοκάμπινο ημιφορτηγό (Pick Up) μάρκας MITSUBISHI L200, συνολικής δαπάνης 29.981,12€ με ΦΠΑ.

Η προμήθεια του οχήματος χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου Θάσου.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Συνεχίζουμε σταθερά την ενίσχυση του Δήμου Θάσου με σύγχρονο εξοπλισμό και οχήματα, που είναι απαραίτητα για απρόσκοπτη εκτέλεση των αρμοδιοτήτων και του έργου του.

Πρόκειται για το 1ο ημιφορτηγό (Pick Up) που αποκτά ο Δήμος της Θάσου μετά από πολλά έτη.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την απόκτηση και άλλων οχημάτων αξιοποιώντας αφενός πόρους του Δήμου και αφετέρου εκμεταλλευόμενοι χρηματοδοτήσεις».

Γραφείο Δημάρχου

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης

Νέα Θάσου

Δωρεά Tablets από τον ΥΕΘΑ σε μαθητές της Θάσου

Δωρεά-tablets-από-τον-ΥΕΘΑ-σε-μαθητές-της-Θάσου

Σήμερα, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, από εκπρόσωπο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, παραδόθηκαν Tablets στο Δήμο της Θάσου, προκειμένου αυτά να διατεθούν, δια των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που τα έχουν ανάγκη.

Εκ μέρους του Δήμου Θάσου τα Tablets παρέλαβε ο Δήμαρχος κ. Ελευθέριος Κυριακίδης, ενώ εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας τα Tablets παρέδωσε ο κ. Χατζησταμάτης Σταμάτης.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλου για την ευγενική χορηγία – δωρεά προς τους μαθητές της Θάσου που τα χρειάζονται.

Το ενδιαφέρον του κ. Υπουργού για τον τόπο μας είναι και συνεχές και έμπρακτο σε όλους τους τομείς».

Γραφείο Δημάρχου

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης

Νέα Θάσου

Συνεργασία του Δημάρχου Θάσου και εμπλεκόμενων φορέων για την κακοκαιρία «Διομήδης»

Συνεργασία-του-Δημάρχου-Θάσου-και-εμπλεκόμενων-φορέων-για-την-κακοκαιρία-«Διομήδης»

Σήμερα 11 Ιανουαρίου 2022, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη, κατόπιν της από 10-01-2022 έκδοσης του έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ, σύμφωνα με το οποίο αναμένονται φαινόμενα χιονόπτωσης και παγετού, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με την συμμετοχή εκπροσώπων της Αστυνομικής, της Λιμενικής και της Πυροσβεστικής αρχής της Θάσου.

Ειδικότερα στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Θάσου κ. Πυρήνας Ευστράτιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Μανίτσας Δημήτριος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου κ. Στυλιανός Ψαρογιάννης, η Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Θάσου κα. Αλατά Ευανθία και ο Υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θάσου κ. Ρόιδος Αλέξιος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο κατά το δυνατόν καλύτερος συντονισμός μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση των φαινομένων που τυχόν εκδηλωθούν με έμφαση σε φαινόμενα χιονοπτώσεων και παγετού.

Μετά το πέρας της συνάντησης, στην οποία διαπιστώθηκε η ετοιμότητα όλων των φορέων, οι συμμετέχοντες κάλεσαν τους πολίτες της Θάσου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους κατά την εκδήλωση της κακοκαιρίας και ειδικότερα να προσέχουν τις μετακινήσεις τους σε περιοχές όπου εκδηλώνονται χιονοπτώσεις.

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης
Διαφήμιση1

Προτεινόμενα