Κύκλος επαφών με στόχο μόνιμες συνεργασίες και αξιοποίηση ευρωπαϊκών ευκαιριών
Με στόχο τη δημιουργία ενός σταθερού διαύλου συνεργασίας μεταξύ της Καβάλας και των ευρωπαϊκών θεσμών, ο εκλεγμένος πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Βρυξελλών, με καταγωγή από την Καβάλα, και επικεφαλής του συμβουλευτικού γραφείου «Europe for Kavala», Φίλιππος Κοτσαρίδης, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, της επιστημονικής κοινότητας, του αθλητισμού, της υγείας και της κοινωνίας των πολιτών.
Μέσα από το «Europe for Kavala», επιδιώκεται η δημιουργία μιας ουσιαστικής γέφυρας μεταξύ των τοπικών φορέων και των ευρωπαϊκών θεσμών, ώστε η περιοχή να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε τομείς όπως η αυτοδιοίκηση, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, η υγεία, η έρευνα και ο πρωτογενής τομέας.
Στο πλαίσιο του κύκλου επαφών, ο κ. Κοτσαρίδης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Μαρκόπουλο, με τον οποίο συζήτησε τις αναπτυξιακές προοπτικές της Περιφερειακής Ενότητας και τις δυνατότητες αξιοποίησης ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων προς όφελος της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.
Στην συνάντηση εργασίας που είχε με τον Δήμαρχο Θάσου, Λευτέρη Κυριακίδη, συζητήθηκαν οι προοπτικές εξωστρέφειας του νησιού, η αξιοποίηση ευρωπαϊκών ευκαιριών, καθώς και η ιδέα μιας μελλοντικής αδελφοποίησης με τις Βρυξέλλες, ως αφετηρία νέων διεθνών συνεργασιών.
Παράλληλα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγίας «Το Κάστρο», Φώτη Λαζαρίδη, και την αντιπρόεδρο Λίλα Μπρουκάκη, όπου τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν την ιστορική συνοικία της Παναγίας, όπως το κυκλοφοριακό, οι χώροι στάθμευσης και οι δυνατότητες αξιοποίησης ευρωπαϊκών εργαλείων για την προστασία και ανάδειξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς.
Στον τομέα του αθλητισμού, παραβρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου της ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας Λάκη Χατζηαποστολίδη, τον προπονητή Ζόραν Στοΐνοβιτς, τα στελέχη της διοίκησης και τους ποδοσφαιριστές. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα Erasmus+ Sport για τη χρηματοδότηση διεθνών συνεργασιών και δράσεων, ενώ πραγματοποιήθηκε και συμβολική δωρεά προς τον ιστορικό σύλλογο.
Ιδιαίτερη σημασία είχε και η συνάντησή του με την πρόεδρο του ΑΟΚ ΑμεΑ Νίνα Κατσάνη και τους αθλητές του συλλόγου, όπου συζητήθηκαν πρωτοβουλίες που ενισχύουν την κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία μέσω του αθλητισμού, καθώς και οι δυνατότητες στήριξης της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε και σε οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, αναγνωρίζοντας την σημαντική κοινωνική προσφορά του.
Σημαντικό σταθμό αποτέλεσε η επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου ο κ. Κοτσαρίδης συναντήθηκε με τον διοικητή Αχιλλέα Γερόπουλο. Μέσω του «Europe for Kavala» προσφέρθηκαν 29 λούτρινα αρκουδάκια στην Παιδιατρική Κλινική, ενώ συζητήθηκαν οι προοπτικές αξιοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος EU4Health και άλλων πρωτοβουλιών που μπορούν να ενισχύσουν τις υπηρεσίες υγείας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η επίσκεψη στο ΙΝΑΛΕ – Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών στη Νέα Πέραμο, όπου ο διευθυντής Ερευνών, Δρ. Μάνος Κουτράκης, παρουσίασε το πολυσχιδές έργο του Ινστιτούτου και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην έρευνα, τη βιώσιμη αλιεία, την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Σε συνάντηση με εκπροσώπους του κλάδου εξόρυξης και επεξεργασίας μαρμάρου αναδείχθηκε η στρατηγική σημασία του συγκεκριμένου παραγωγικού τομέα για την ΑΜΘ και ιδιαίτερα για τη Θάσο. Συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του κλάδου μέσω ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων, ενώ το γραφείο «Europe for Kavala» ανέλαβε την σύνταξη ολοκληρωμένης επενδυτικής πρότασης για ένταξη σε σχετικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο κύκλος των επαφών ολοκληρώθηκε με συνάντηση με τον καπετάνιο του φέριμποτ «Παναγία – Θάσος»,Βασίλη Δαλγιαννάκη, κατά την οποία αναδείχθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πορθμειακές συνδέσεις της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών της Καβάλας και της Κεραμωτής, καθώς και στην βελτίωση της λειτουργίας των λιμένων μέσα από σύγχρονες παρεμβάσεις που μπορούν να υποστηριχθούν και από ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία.
Οι συναντήσεις αυτές σηματοδοτούν την έναρξη μιας διαρκούς προσπάθειας για τη δημιουργία ισχυρών δεσμών συνεργασίας μεταξύ της Καβάλας και των ευρωπαϊκών θεσμών. Μέσα από το «Europe for Kavala», ο Φίλιππος Κοτσαρίδης φιλοδοξεί να προσφέρει στους τοπικούς φορείς πρόσβαση σε ευρωπαϊκή τεχνογνωσία, δίκτυα συνεργασίας και χρηματοδοτικές ευκαιρίες, ενισχύοντας την εξωστρέφεια και την βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.
Εγκαίνια του νέου συμβουλευτικού γραφείου «Europe for Kavala»
Τα εγκαίνια του νέου συμβουλευτικού γραφείου «Europe for Kavala», θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Αυγούστου και ώρα 20.00 στην πλατεία Καπνεργάτη.
Θα είναι μια βραδιά γνωριμίας, ανταλλαγής ιδεών και αισιοδοξίας για το μέλλον της Καβάλας, σε ένα όμορφο καλοκαιρινό κλίμα, με μουσική, δροσιστικά κοκτέιλ και ευχάριστες εκπλήξεις.
Ευγενία Φιλόσογλου: Δεν ακούσαμε τίποτα ουσιαστικό για τη στήριξη του μικροεπαγγελματία
Με άδεια χέρια έφυγαν από τη συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκο Πιερρακάκη, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καβάλας, η πρόεδρός του, Ευγενία Φιλόσογλου.
«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα πραγματικά για την τοπική αγορά και όπως φαίνεται θα έχουμε έναν πάρα πολύ δύσκολο χειμώνα. Ως Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων παραστήκαμε στην συνάντηση που έγινε στο Επιμελητήριο με τον υπουργό, τον κ. Πιερρακάκη, αλλά δυστυχώς δεν ακούσαμε τίποτα μα τίποτα απολύτως όσον αφορά την βιωσιμότητα των μικρών επιχειρήσεων και δη των περιφερειακών», ανέφερε αρχικά η κ. Φιλόσογλου.
Δεν ακούσαμε τίποτα ουσιαστικό για τη στήριξη του μικροεπαγγελματία
«Φύγαμε με άδεια χέρια, δεν ακούσαμε τίποτα ουσιαστικό για τη στήριξη του μικροεπαγγελματία κι όπως φαίνεται τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο. Το ενεργειακό κόστος, η φορολογία που πραγματικά μας βαραίνει, ο αποκλεισμός από κάποια χρηματοδοτικά εργαλεία, όλα αυτά τα θέσαμε και με το σχετικό υπόμνημα στον υπουργό, αλλά απαντήσεις δεν δόθηκαν. Το μόνο θετικό που ειπώθηκε είναι η μεταφορά του Τελωνείου από το κέντρο της πόλης. Η ουσία της συζήτησης που έχει μείνει τουλάχιστον στα δικά μας μάτια είναι αυτή», πρόσθεσε η πρόεδρος του Ε.Σ.Φ.
Τα επόμενα σχέδια του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων
Ερωτηθείσα σχετικά με το αν οι επαγγελματίες των Κρηνίδων προετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα, η κ. Φιλόσογλου απάντησε: «Δεν έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε κάτι για τις γιορτές των Χριστουγέννων ως Ε.Σ.Φ. Εμάς ο στόχος μας πλέον αυτόν τον χειμώνα είναι να κυνηγήσουμε κάποια άλλα πράγματα που θα δώσουν μία ανάσα στην τοπική αγορά και θα έχουν πιο μόνιμο χαρακτήρα, πέρα από τις γιορτές, που είναι σαφώς πολύ καλά κι αυτά και τα χρειάζεται ο κόσμος και ενισχύεται και η τοπική αγορά. Ωστόσο περιμένουμε να επιστρέψει ο δήμαρχος από την Κύπρο, να κλείσουμε ένα ραντεβού μαζί του και να προγραμματίσουμε κάποια πράγματα που έχουμε για τις Κρηνίδες. Μεταξύ αυτών η άδεια χρήσης ενός δημοτικού οικοπέδου, ώστε εκεί τους καλοκαιρινούς μήνες να στηθεί δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο μία υπαίθρια αγορά από τους επαγγελματίες. Έχουμε στείλει σχετικό αίτημα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και με τη δημιουργία μιας απογευματινής λαϊκής αγοράς με παραγωγούς στις Κρηνίδες. Θέλουμε λίγο να υλοποιήσουμε τέτοιου είδους σκέψεις, ώστε να δώσουμε μία τόνωση και μία ανάσα στην αγορά των Κρηνίδων».
Σε δύσκολη περίοδο μπαίνει και η αγορά της Χρυσούπολης
Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αγορά της Χρυσούπολης αναφέρθηκε με δηλώσεις της στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καβάλας, η πρόεδρος του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, Κατερίνα Νούση.
«Ο Οκτώβριος είναι ένας δύσκολος μήνας για την αγορά μας, γιατί στην ουσία από εδώ και μετά ξεκινάει ο χειμώνας. Η εικόνα της αγοράς της Χρυσούπολης αυτήν την περίοδο δεν είναι η ίδια σε όλους τους κλάδους. Υπάρχουν επιχειρήσεις που κινούνται ικανοποιητικά κι άλλες που αντιμετωπίζουν σημαντική μείωση της κίνησής τους», ανέφερε αρχικά η κ. Νούση.
Όταν χρειάζεται μία οικογένεια να διαθέσει ένα τεράστιο ποσό του εισοδήματος της για τις βασικές ανάγκες, αναγκαστικά θα περιορίσει τις υπόλοιπες αγορές
«Αυτό που μας προβληματίζει ιδιαίτερα, καθώς μπαίνουμε προς τον χειμώνα είναι η μεγάλη επιβάρυνση που έχουν οι οικογένειες στον προϋπολογισμό τους για το κόστος θέρμανσης. Και φυσικά ένα μεγάλο αγκάθι που είναι τα καύσιμα και το ηλεκτρικό ρεύμα. Ζυγίζουν τα νοικοκυριά τι πρέπει να κάνουν και η προτεραιότητα τους είναι να εξασφαλίσουν ότι θα μπορέσουν να ζεσταθούν τον χειμώνα και είναι απολύτως λογικό. Όταν χρειάζεται μία οικογένεια να διαθέσει ένα τεράστιο ποσό του εισοδήματος της για τις βασικές ανάγκες, αναγκαστικά θα περιορίσει τις υπόλοιπες αγορές. Αυτό επηρεάζει άμεσα την αγορά της Χρυσούπολης, ιδιαίτερα τους κλάδους που δεν καλύπτουν τα είδη πρώτης ανάγκης», πρόσθεσε η πρόεδρος του Ε.Σ.Χ.
Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο λειτουργικό κόστος
«Από την άλλη οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ένα τεράστιο λειτουργικό κόστος. Δεν μπορείς να μπεις σ’ ένα κατάστημα και να είναι παγωμένο ή να μην ανάβουν τα φώτα. Δημιουργείται μία διπλή πίεση. Από τη μία ο καταναλωτής δυσκολεύεται να αγοράσει και από την άλλη ο επαγγελματίας δυσκολεύεται να διατηρήσει την επιχείρησή του βιώσιμη. Θεωρώ ότι απαιτούνται ουσιαστικά μέτρα για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το ενεργειακό κόστος και να ενισχύσουμε τους επαγγελματίες και φυσικά τους καταναλωτές για να μπορούν και αυτοί να κρατήσουν ζωντανή την αγορά μας. Γιατί για να κινηθεί η αγορά πρέπει πρώτα να μπορεί να ανταποκριθεί ο καταναλωτής. Κάνουμε κάποιες ενέργειες ως Ε.Σ.Χ., αλλά αυτές δεν επαρκούν σε σχέση με αυτά που πρέπει να γίνουν από την πλευρά του κράτους. Άρα δεν μπορούμε να ζητάμε από τον καταναλωτή να στηρίξει την αγορά όταν εκείνος αγωνιά πρώτα για το πως θα ζεστάνει το σπίτι του και πώς θα επιβιώσει τον χειμώνα. Πρέπει πρώτα να στηριχθεί το εισόδημα του νοικοκυριού και στη συνέχεια η οικονομία», ανέφερε καταληκτικά η κ. Νούση.
Δύσκολος θα είναι ο φετινός χειμώνας για τα νοικοκυριά
Ντίνος Κλειτσιώτης: Μπορεί οι επιδοτήσεις της κυβέρνησης να είναι αρκετά υψηλότερες αλλά το πετρέλαιο θέρμανσης παραμένει ακριβό / Ας ελπίσουμε και η Ε.Ε. να λάβει μέτρα / Εξυπακούεται ότι θα έπρεπε να μειωθεί ο Ε.Φ.Κ. στα καύσιμα
Για τη δύσκολη εξίσωση του φετινού χειμώνα, με την οποία είναι αντιμέτωπα τα νοικοκυριά, μίλησε στον «Ενήμερο», ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Ντίνος Κλειτσιώτης.
Η ακρίβεια στο σούπερ μάρκετ, οι υψηλές τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και οι απλησίαστες τιμές στα υγρά καύσιμα, συνθέτουν ένα σκηνικό που σύμφωνα με τον κ. Κλειτσιώτη θα μπορούσε να αλλάξει μόνο με το τέλος του πολέμου στη Μέση Ανατολή.
Πολλοί συμπολίτες μας δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτό το μεγάλο κόστος θέρμανσης
«Μπορεί οι επιδοτήσεις της κυβέρνησης να είναι αρκετά υψηλότερες από πέρυσι, όσον αφορά το πετρέλαιο θέρμανσης, αλλά δυστυχώς οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου μας αναγκάζουν να το προμηθευόμαστε σε πολύ υψηλές τιμές. Πολλοί συμπολίτες μας δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτό το μεγάλο κόστος θέρμανσης. Το να μη βάλουν κάποιοι καθόλου πετρέλαιο είναι ανέφικτο, ειδικά για εμάς εδώ στη βόρεια Ελλάδα. Οπότε αναγκαστικά θα μειωθούν οι ποσότητες. Δυστυχώς φέτος τα κρύα ήρθαν νωρίτερα κι αυτό είναι κάτι που επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ήδη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά», ανέφερε σχετικά ο κ. Κλειτσιώτης.
Ας ελπίσουμε και η Ε.Ε. να λάβει μέτρα, τα οποία θα ανακουφίσουν τα νοικοκυριά
«Η μόνη ελπίδα μας είναι η λήξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή για να πέσουν διεθνώς οι τιμές του «μαύρου χρυσού» και κατ’ επέκταση στη χώρα μας, για να ανακουφιστούν επιτέλους τα νοικοκυριά. Βέβαια είναι νωρίς ακόμη για προμήθεια πετρελαίου, αντέχουμε ακόμη κι ελπίζουμε σε καλύτερες τιμές το επόμενο διάστημα.
Από εκεί και πέρα οι προσπάθειες που γίνονται από πλευράς του πρωθυπουργού στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να υπάρξει μια ευελιξία, ώστε να υπάρξουν επιπλέον επιδοτήσεις στην ενέργεια, είναι σημαντικές και ίσως το επόμενο διάστημα υπάρξουν εξελίξεις. Ας ελπίσουμε και η Ε.Ε. να λάβει μέτρα, τα οποία θα ανακουφίσουν τα νοικοκυριά», πρόσθεσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.
Εξυπακούεται ότι θα έπρεπε να μειωθεί ο Ε.Φ.Κ. στα καύσιμα, αλλά υπάρχουν δεσμεύσεις
Ερωτηθείς αναφορικά με το αν θα μπορούσε η κυβέρνηση, πέραν των μέτρων που ήδη ανακοίνωσε για τα καύσιμα, να μειώσει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης, ο Ντίνος Κλειτσιώτης απάντησε: «Εξυπακούεται ότι θα έπρεπε να μειωθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στα καύσιμα, αλλά υπάρχουν δεσμεύσεις. Δεν μπορούμε να τον μειώσουμε όσο θα θέλαμε. Πολλοί ξεχνάνε αυτές τις δεσμεύσεις. Δυστυχώς ακόμη δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε σαν κυβέρνηση και σαν υπουργείο Οικονομικών».
Ο φετινός χειμώνας θα είναι ο δυσκολότερος των τελευταίων ετών και σε επίπεδο ενέργειας και από άποψη ακρίβειας
«Γενικότερα πάντως είναι γεγονός ότι ο φετινός χειμώνας θα είναι ο δυσκολότερος των τελευταίων ετών και σε επίπεδο ενέργειας και από άποψη ακρίβειας, η οποία δεν μπορεί να παταχθεί. Αυτό το ζούμε όλοι μας καθημερινά και στο σούπερ μάρκετ και στο πρατήριο υγρών καυσίμων. Είναι αυξημένοι φυσικά και οι λογαριασμοί ρεύματος που κι αυτοί είναι αυξημένοι. Δυστυχώς τα πάντα έχουν αυξηθεί κι αυτό που μένει είναι να τελειώσει επιτέλουν αυτός ο πόλεμος για να ανακουφιστεί η οικονομία της Δύσης», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ε» ο πρώην βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.
Αποδοχή
Αλλαγή ρυθμίσεων
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε.
Ωστόσο, ορισμένα από αυτά είναι αναγκαία για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες λειτουργίες να μην είναι πλέον διαθέσιμες. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή των cookies, συμβουλευτείτε τη λειτουργία βοήθειας του προγράμματος περιήγησης.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε κάνοντας κλικ εδώ
Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε διαφορετικούς τύπους cookies:
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Αποθηκεύσει τα στοιχεία της σύνδεσης σας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας.
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
You must be logged in to post a comment Login