Connect with us

Καβάλα

Τι απαντά η Αναστασία Ιωσηφίδου για το πάρκινγκ της «Ροδόπης»

Τι-απαντά-η-Αναστασία-Ιωσηφίδου-για-το-πάρκινγκ-της-«Ροδόπης»

Η δημοτική σύμβουλος της «Ανάσας» και πρώην πρόεδρος της «Δημωφέλεια» Αναστασία Ιωσηφίδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σε απάντηση της ανάρτησης της δημοτικής αρχής που βάλλει εναντίον μου έχω να δηλώσω τα εξής:

Για άλλη μία φορά γίνεται αντιληπτό σε όλους, πως τόσο ο κ. Μουριάδης όσο και οι «αυλοκόλακες» του, προσπαθούν να δημιουργήσουν (για να πείσουν άραγε ποιον;), μια διαφορετική εικόνα από αυτήν που ζούμε όλοι οι δημότες Καβάλας.

Πανηγυρίζει ο κ. δήμαρχος γιατί με πρωτοβουλία όχι του ιδίου αλλά και πάλι άλλων «λύθηκε» όπως μας λέει, το θέμα του πάρκινγκ της Ροδόπης, ένα πρόβλημα που βεβαίως δεν κληρονόμησε όπως ισχυρίζεται , αλλά ήδη από το 2013, ο ίδιος δημιούργησε.

Όμως την ίδια στιγμή το πάρκινγκ είναι εδώ και οκτώ μήνες κλειστό, ενώ το ίδιο συμβαίνει ακόμη και σήμερα, 20 Ιουλίου στην καρδιά της τουριστικής περιόδου και ποιος ξέρει για πόσο καιρό ακόμα, και ενώ η πόλη «βογκά και στενάζει» από την έλλειψη χώρων στάθμευσης.

Όλη αυτή η πολύμηνη ταλαιπωρία θα είχε αποφευχθεί αν ο κ. Μουριάδης ακολουθούσε την πρόταση, που από την πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε το πρόβλημα, είχα καταθέσει και η οποία προέβλεπε την δυνατότητα που παρέχει ο Νόμος για ελεύθερη στάθμευση στον χώρο της Ροδόπης, μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας της αγοράς. Δυστυχώς ο κ. δήμαρχος απέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, το πώς ο ίδιος αντιλαμβάνεται την συνεργασία με την αντιπολίτευση και προτίμησε «μικρόψυχα», να ταλαιπωρεί εδώ και οκτώ μήνες όλους μας, αρκεί να μην υλοποιηθεί μια πρόταση που δεν κατέθεσε ο ίδιος.

Όσον αφορά δε, την δήθεν αρνητική απάντηση του Υπουργείου, αυτή δεν αφορά την πρόταση μου , αλλά την δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων. Χώρος στάθμευσης οχημάτων, όπως έχει κριθεί και νομολογιακά, είναι ο χώρος που μπορεί να αφήσει κάποιος το όχημα του για ένα μικρό ή μεγάλο διάστημα το οποίο μπορεί να ξεπερνά και τον μήνα. Στην προκειμένη περίπτωση, εγώ πρότεινα, μέσα πάντα από τις προβλέψεις του Νόμου, την δυνατότητα στάθμευσης τις ώρες της αγοράς και επομένως την απαγόρευση της στάθμευσης τις υπόλοιπες ώρες. Ως εκ τούτου δεν μιλούμε βέβαια για χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων!!! Αν όμως η δημοτική αρχή μεταφράζει την απάντηση του Υπουργείου ως απόρριψη της δυνατότητας στάθμευσης σε κοινόχρηστους χώρους, όπως γίνεται σε τόσους δήμους σε όλη την χώρα υπό τις προϋποθέσεις που προανέφερα, ΑΣ ΤΡΕΞΕΙ τότε να λάβει βεβαιώσεις νόμιμης λειτουργίας, όχι μόνο για τα ακίνητα ιδιοκτησίας του δήμου που χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης, αλλά και για όλους του κοινόχρηστους χώρους , όπως δρόμους κλπ . Εκείνη το προκάλεσε, οφείλει να το εφαρμόσει και θα φέρει αποκλειστικά την ευθύνη για ότι θα ακολουθήσει.

Αντιλαμβάνομαι βεβαίως ότι καθώς έχουμε εισέλθει πολύ γρήγορα σε μία περίοδο ονοματολογίας υποψηφίων δημάρχων τόσο ο κ. Μουριάδης όσο και οι συν αυτώ, θα εντείνουν τις επιθέσεις τους απέναντι σε όσους θεωρούν ικανούς και ισχυρούς αντιπάλους τους. Τους συνιστώ ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, γιατί στο «κυνήγι των μαγισσών» που μόνοι τους αποφάσισαν να εισέλθουν, το μόνο που είναι σίγουρο, είναι ότι θα βγούνε αποκαρδιωμένοι και πολλαπλά χαμένοι.

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης
Διαφήμιση1
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

You must be logged in to post a comment Login

Γράψτε μας το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

«ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»: Ο Χαρ. Κουφατζής στη θέση της Αναστασίας Ιωσηφίδου

«ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»:-Ο-Χαρ.-Κουφατζής-στη-θέση-της-Αναστασίας-Ιωσηφίδου

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Παναγιώτης Αγγελίδης, εκφράζει τις θερμότερες ευχές για καλή και εποικοδομητική θητεία στο νέο τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, Χαράλαμπο Κουφατζή, ενός νέου επιστήμονα, με εγνωσμένο κοινωνικό έργο και προσφορά στα κοινά.

Παράλληλα, εκφράζει τις ευχαριστίες του στο απερχόμενο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου, για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, ευχόμενος, παράλληλα, κάθε επιτυχία στο αυτοδιοικητικό της έργο και στην επαγγελματική της πορεία.

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης

Καβάλα

Καβάλα: Πυρκαγιά σε ημιφορτηγό

Καβάλα:-Πυρκαγιά-σε-ημιφορτηγό

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε ημιφορτηγό που κινούνταν μπροστά από την είσοδο της Ιχθυόσκαλας στην Καβάλα.

Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης

Καβάλα

Ποιοι εκλέγονται στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας

Ποιοι-εκλέγονται-στη-διοίκηση-του-Εργατικού-Κέντρου-Καβάλας

Στις 23/10/2021, ημέρα Σάββατο και από ώρες 17:30 μέχρι 24:00, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας έγιναν οι αρχαιρεσίες του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας για την ανάδειξη 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, 5μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Ε. (Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος).

Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες είναι τα παρακάτω:

Η παράταξη ΠΑΝΚΑΒΑΛΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ πήρε 82 ψήφους και εξέλεξε 13 μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο και 4 μέλη στην Εξελεγκτική Επιτροπή. Εξέλεξε και τους 4 αντιπροσώπους στη Γ.Σ.Ε.Ε. με 73 ψήφους (όλες – δεν υπήρχε άλλο ψηφοδέλτιο από άλλη παράταξη).

Η παράταξη ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ πήρε 11 ψήφους και εξέλεξε 1 μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο και 1 μέλος στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

Η παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ πήρε 6 ψήφους και εξέλεξε 1 μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Από την παράταξη ΠΑΝΚΑΒΑΛΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ εκλέγονται κατά αλφαβητική σειρά οι παρακάτω:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

 • Ασλανίδης Χρήστος
 • Βαξεβάνη Αγαθονίκη
 • Μάρκεν Ανδρέας
 • Μουζαλιώτης Δημήτριος
 • Μουρατίδης Γεώργιος
 • Μπουντρούδης Βασίλειος
 • Ποδάρας Κωνσταντίνος
 • Στοϊκίδης Αθανάσιος
 • Στρουμπούλη Φωτεινή
 • Τσουρή Μαρία
 • Τσούτσα Σταματία
 • Χαβιαρόπουλος Παύλος
 • Χάλικας Κωνσταντίνος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 • Δημητριάδου Άννα
 • Μαλθακός Αντώνιος
 • Ντούβαλη Σοφία
 • Παπούλας Κωνσταντίνος (κατόπιν κλήρωσης μεταξύ Παλαμιδά Ευάγγελου και Παπούλα Κωνσταντίνου)

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε. (Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος)

 • Ασλανίδης Χρήστος
 • Βερβερίδου Ιωάννα
 • Τσούτσα Σταματία
 • Χαβιαρόπουλος Παύλος

Από την παράταξη ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ εκλέγονται:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

 • Γιαγκίδης Ιωάννης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

 • Χατζητοπαλούδη Σταυρούλα

Από την παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ εκλέγεται:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

 • Παπαδόπουλος Βασίλειος

 

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΣΟΥΤΣΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης
Διαφήμιση1

Προτεινόμενα