Από τη Θεατρική Ομάδα Εφήβων “ΠΑΡΕ (ν) ΘΕΣΗ” του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης
ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ
Το θεατρικό έργο της Βάγιας Παπαποστόλου πραγματεύεται τον σεβασμό στην διαφορετικότητα και το δικαίωμα σε αυτήν, μέσα από τα μάτια των εφήβων.
Μια παράσταση, που στόχος της είναι η συνειδητοποίηση του κόστους του φόβου, του ψέματος και του χλευασμού, όχι μόνο των νεαρών αλλά και των ενηλίκων.
Η εφηβεία είναι μια μεταβατική περίοδος, όπου το άτομο περνάει από την παιδική ηλικία στην πιο ώριμη. Οι αλλαγές που συντελούνται σε βιολογικό και ψυχολογικό επίπεδο δικαιολογούν την έναρξη μιας περιόδου κρίσεων. Ο νεαρός άνθρωπος ( αγόρι- κορίτσι) αφήνει πίσω του την παιδική ζωή και πλέον γίνεται πιο αυτόνομος και υπεύθυνος για τις πράξεις του. Πιο συγκεκριμένα, αποζητά την αυτονομία, ανεξαρτητοποίηση, απομόνωση και επιπλέον, επενδύει συναισθηματικά στις φιλίες.
Η απόρριψη έρχεται σε διάφορες μορφές κατά τη διάρκεια των εφηβικών χρόνων. Οι έφηβοι βιώνουν απορρίψεις, πιθανώς τεράστιες και σαρωτικές τη στιγμή εκείνη, αλλά οι έφηβοι βιώνουν κι ένα ευρύ φάσμα απογοητεύσεων, αλλά και μικρο -αντιπαραθέσεων μεταξύ τους, κάθε μέρα.
Το «Κλουβί», ανέβηκε για πρώτη φορά το 2015 από την εφηβική θεατρική ομάδα
«ΠΑΡΕ (ν) ΘΕΣΗ» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελευθερούπολης. Γράφτηκε από τη Βάγια Παπαποστόλου το 2014 και, δέκα χρόνια μετά, διατηρώντας τον ίδιο ακριβώς στόχο επαναπροσεγγίζεται με τον τίτλο «Το Κλουβί Νο25», λαμβάνοντας υπόψιν τα προβλήματα και τις ανησυχίες του ανθρώπου τού σήμερα.
Συνδυάζει το δράμα και την κωμωδία, με πρόθεση να κάνει σαφή τη λεπτή γραμμή που χωρίζει τον πόνο από την ικανοποίηση.
Όλα ξεκινούν όταν τα φώτα της σκηνής του τσίρκου σβήνουν. Θύτες και
θύματα, θεατές και Κλόουν, μπλέκονται σε μια πραγματικότητα δυο διαστάσεων.
Μέσα και έξω από τα κάγκελα ενός κλουβιού, είκοσι νεαρά άτομα παλεύουν με τη
δυσκολία της ειλικρίνειας, την υπεράσπιση του εαυτού τους και τα φαντάσματα του
μυαλού τους. Αναγκάζονται να επαναδιαπραγματευτούν τόσο τις σχέσεις μεταξύ
τους όσο και τη σχέση με την οικογένεια τους, την κοινωνία , μα – κυρίως – τη σχέση με τον εαυτό τους.
Στο τσίρκο τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Πίσω από τα φώτα και κάτω από το μακιγιάζ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες πιο ιλιγγιώδεις από τα τινάγματα των ακροβατών, πιο γκροτέσκ από τα νούμερα των κλόουν.
«Το Κλουβί Νο 25» στο τσίρκο – σκηνή, γρήγορα γεμίζει εφηβικές φωνές και μουσική. Τώρα πια όλοι κινούνται μεθοδικά, κάποτε άτσαλα, αλλά με τέμπο, με σχέδιο, με κέφι και ενέργεια, που μεταδίδεται αστραπιαία στην αίθουσα. Στεκόμαστε οι θεατές προσηλωμένοι, δέσμιοι της δράσης και της εικόνας, στην καρδιά μιας καλοκουρδισμένης μηχανής θεάματος από τη σκηνοθέτρια και συγγραφέα, Βάγια Παπαποστόλου.
Αυτό το «Κλουβί» στιγματίζει έναν χωροχρόνο στο στάδιο της εφηβικής ηλικίας. Μέσα του, είκοσι ταλαντούχοι έφηβοι, αγόρια και κορίτσια, συναγελάζονται, συνομιλούν, άλλοτε με οργίλο ύφος, άλλοτε με παράπονο ή και απόγνωση, άλλοτε φιλικά και με χαμόγελο, σοφά τοποθετημένοι σ’ όλο το εύρος της σκηνής και βαδίζουν προς την ενηλικίωση με συναρπαστικό τρόπο.
Αυτό το «Κλουβί» είναι ένα θεατρικό έργο με λεπτές αποχρώσεις, με βαθύ ψυχογράφημα των «εγκλωβισμένων» ηρώων του, με νοήματα που σαρώνουν και ταρακουνούν τα κοινωνικά θεμέλια που πιστεύουμε οι ενήλικες ότι τα θέσαμε σωστά. Σημαίνει: «κατά το δοκούν».
Οι έφηβοι ηθοποιοί δεν αποσυντονίζονται από την παρουσία μας, υποκρίνονται, πλάθουν εικόνες, ανοίγουν δρόμους στην αυτογνωσία, ανταλλάσσουν λόγια, ασκούν κριτική στους κηδεμόνες τους, περνούν καίρια μηνύματα. Αυτό είναι στην ουσία της η θεατρική τέχνη.
Πρόκειται, λοιπόν, για έξοχη πιστοποίηση της θεωρίας: το θέατρο είναι κοινωνικό λειτούργημα. Διδάσκει, κατηχεί, επιμορφώνει και οδηγεί το κοινό σε επαναπροσδιορισμούς στάσεων ζωής του.
Η πεμπτουσία στο κείμενο της συγγραφέως και σκηνοθέτριας είναι οι ίδιοι οι έφηβοι που, μέσα από τις αντιπαραθέσεις και τις αντιδικίες τους, θίγουν σημαίνοντα ζητήματα που ταλανίζουν τη σύγχρονη διαβίωση στις πόλεις, όπου γης. ‘Έννοιες όπως: ομοφυλοφιλία, ρατσισμός, εκφοβισμός, συγχώρεση, ταπεινότητα, αναμοχλεύονται μέσα από έριδες και αψιμαχίες για να ξεχωρίσει στο τέλος το σιτάρι από την ήρα.
Σ’ ένα παιχνίδι αναζήτησης του εαυτού τους, οι έφηβοι της παράστασης, δείχνουν μέσα στο κλουβί ότι δε θέλουν συμβουλές, δε θέλουν κηδεμονία. Αυτή η τάση ανεξαρτητοποίησης δε σημαίνει αποξένωση. Αντίθετα, ο έφηβος χρειάζεται αγάπη, προστασία και τις απόψεις κηδεμόνων, χωρίς αυτές να γίνονται εμπόδιο στις προσπάθειές τους και το διατρανώνουν με την επαναλαμβανόμενη φράση: «αγαπώ τους γονείς μου με τα καλά τους και τα ανάποδά τους.
Ο έφηβος θέλει τη γωνιά του, την ησυχία του, τον στοχασμό του. Αυτή η ανάγκη μπορεί συχνά να τον σπρώχνει μακριά από τα προβλήματα και τις ανάγκες της οικογένειας, πράγμα που οι γονείς το εκλαμβάνουν ως αδιαφορία από μέρους του. Ξεχνούν ότι ο έφηβος ζει περισσότερο στο μέλλον παρά στο παρόν κι έχει την ανάγκη να απομονώνεται με τον εαυτό του και να βυθίζεται στους στοχασμούς του.
Η διαχείριση του μύθου περιλαμβάνει το ξεκαθάρισμα δυο πολύ σημαντικών θεμάτων: Τι νιώθουμε και τι σκεφτόμαστε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες; Αυτά τα δυο συχνά υπάρχουν σε μια κυκλική σχέση, με την έννοια ότι τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν τις σκέψεις και οι σκέψεις μπορούν, με τη σειρά τους, να επηρεάσουν τα συναισθήματα. Το να αγνοήσουμε οποιοδήποτε από τα δυο (ή και τα δυο) δε θα ελαττώσει τον πόνο της απόρριψης, για παράδειγμα, αλλά ο διαχωρισμός τους και η αντιμετώπιση του κάθε ενός μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της συναισθηματικής αντίδρασης στην ίδια την απόρριψη.
Η παράσταση μου θύμισε την ταινία «Το Μονοπάτι των Χαμένων Ψυχών» του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, όπου χτίζεται ένα θρίλερ «τεράτων», μόνο που το τέρας είναι ο άνθρωπος.
Πρόκειται για μια νωπογραφία στον χρόνο που, με την ειρωνεία ενός ανθρώπου του τσίρκου, εμφυσά μια ανεσκαμμένη ανθρωπιά στις πλαστικές πτυχώσεις μυών και στην κρυμμένη εφηβική ψυχοσύνθεση, έτσι όπως δοκιμάζονται από την κωμωδία και το δράμα. Από το γέλιο και το δάκρυ.
Όλοι οι συντελεστές χτίζουν από την αρχή ένα πανηγυρικό κλίμα, άλλοτε αγκαλιάς κι άλλοτε αποξένωσης και απειλής, εκμεταλλευόμενοι την αυστηρή γεωμετρία της κλούβας Νο 25 και την λιτή εσωτερική της διακόσμηση (σκηνικά Βασίλης Παπαευαγγέλου) και εστιάζοντας σε λεπτομέρειες, τόσο οπτικές, όσο και ηχητικές ή κινητικές (Κατερίνα Βασιλείου), όλα τυλιγμένα στους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς του Σαράντη Μιντζιρίκη.
Ο Βασίλης Δημούδης με εντυπωσιακή σκηνική παρουσία (μακιγιάζ Τζένη Γάκη) και στιβαρή φωνή, υποδύεται τον έμπειρο και σοφό κλόουν που, δίκην ψυχοθεραπευτή, εγκλωβίζει τους νεαρούς μέσα στα κάγκελα, έχοντας βοηθό τον νεότερο κλόουν Μπάμπη Μαρουφίδη (σημερινό σπουδαστή υποκριτικής στη Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ και ένας από τους πρωταγωνιστές του έργου που είχε ανεβεί πριν από δέκα χρόνια) κι όταν οι σημερινοί έφηβοι καταφέρνουν να ξεχωρίσουν την οδό προς την ενηλικίωση, με εφόδια σταθερές διαχρονικές αξίες, κόβει τα δεσμά.
Όλοι οι πρωταγωνιστές έφηβοι, οι ενήλικες ήρωες και ο μικρός κλόουν, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την απόδοσή τους.
Ενέργεια, πειθαρχία, συντονισμός, ψυχή!!!
Εξαιρετική δουλειά στο σύνολό της. Η ομάδα «ΠΑΡΕ (ν) ΘΕΣΗ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης έχει κατακτήσει την εκτίμησή μας και τις καρδιές μας. Το αξίζει!!!
21η Χορευτική Συνάντηση Ζωντανής Παράδοσης και Πολιτισμού στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 1 Ιουλίου 2026, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, η επετειακή 21η Χορευτική Συνάντηση Ζωντανής Παράδοσης και Πολιτισμού «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου», που διοργανώθηκε από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων, με την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας.
Στην εκδήλωση πήραν μέρος 48 πολιτιστικοί σύλλογοι και εκατοντάδες θεατές από τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλα, Δράμας και Σερρών, αναδεικνύοντας για ακόμη μία χρονιά τη διαχρονική αξία της ελληνικής παράδοσης (Πόντος, Μεσολόγγι, Θράκη, Μακεδονία, Μικρά Ασία) και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ “ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ”
Χορευτικός Σύλλογος Μεσολογγίου “Άγιος Συμεών”
Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λυδίας
Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού Αμυγδαλεώνα
Ποντιακός Σύλλογος Λυδίας “Η Τραπεζούντα”
Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δάτου
Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυστύλου
Σύλλογος Σαρακατσάνων Νομού Καβάλας “Ο Φλάμπουρας”
(σε περίπτωση βροχής η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στον στεγασμένο χώρο του Κτήματος «Δροσιά»)
Η Ελευθερούπολη ετοιμάζεται να υποδεχθεί δύο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής stand-up comedy σκηνής σε μια βραδιά που υπόσχεται ασταμάτητο γέλιο. Ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης επιστρέφουν δυναμικά με τη νέα τους κοινή παράσταση με τίτλο «5», την Παρασκευή 3 Ιουλίου στο πανέμορφο περιβάλλον του Κτήματος Δροσιά.
Λίγα λόγια για την παράσταση «5»:
Μετά από χρόνια επιτυχημένων περιοδειών, εκατοντάδες παραστάσεις και αμέτρητα χιλιόμετρα, το αχώριστο δίδυμο της κωμωδίας παρουσιάζει το πέμπτο κατά σειρά συνεργατικό του εγχείρημα. Ο Βύρωνας και ο Μιχάλης, με το γνώριμο πλέον ύφος τους, ανατέμνουν την καθημερινότητα, μοιράζονται τις πιο παράλογες σκέψεις τους και μετατρέπουν τις δικές τους (και τις δικές μας) αποτυχίες σε εκρηκτικό χιούμορ.
Νέα κείμενα, παρατηρήσεις για τη ζωή, τις σχέσεις, την τεχνολογία και την ελληνική πραγματικότητα, συνθέτουν ένα stand-up comedy show που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Γιατί να μην το χάσετε:
*Η Χημεία: Η δεκαετής και πλέον συνεργασία τους επί σκηνής εγγυάται έναν μοναδικό ρυθμό.
*Ο Χώρος: Το Κτήμα Δροσιά στην Ελευθερούπολη αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη γέλιο κάτω από τα αστέρια.
*Η Εκτόνωση: Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη ζωντανή κωμωδία σε μια περίοδο που όλοι χρειαζόμαστε μια «ανάσα» γέλιου.
Φεστιβάλ Φιλίππων: «Μήδεια» με την Καρυοφύλλια Καραμπέτη
Η Μήδεια, η εμβληματική τραγωδία του Ευριπίδη παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Nikita Milivojević, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Ιουλίου στις 21.30 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο του 69ου Φεστιβάλ Φιλίππων.
Με τη Μήδεια του Nikita Milivojević, η Καρυοφύλλια Καραμπέτη επιστρέφει, 29 χρόνια μετά τη θρυλική ερμηνεία της, στον εμβληματικό ρόλο της Μήδειας, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση του καλοκαιριού. Ο αγαπημένος του ελληνικού κοινού διεθνής σκηνοθέτης Nikita Milivojević έρχεται στη χώρα μας, για να υπογράψει μια συγκλονιστική ανάγνωση της σπουδαίας τραγωδίας. Μια Μήδεια που κουβαλάει στη σκηνή, ως μνήμη και ως αλήθεια, το αφόρητο φορτίο του έρωτα που οδηγεί στην προδοσία, την εξορία και τον θάνατο.
Μήδεια. Μια παράσταση υψηλών προδιαγραφών που αναμετριέται με τον πυρήνα της αρχαίας τραγωδίας, τη διαχρονική της ένταση και την επίκαιρη ειρωνεία της.
Ο Nikita Milivojević, διεθνής σκηνοθέτης με βαθιά σχέση με την ελληνική γραμματεία, μετά την πρωτοποριακή καλλιτεχνική εμπειρία «Πέρσες – Το ταξίδι στο πεδίο των ψυχών» που παρουσίασε το 2023 στην Ελευσίνα – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης επιστρέφει για να προσεγγίσει αυτή τη φορά τη Μήδεια, με καθαρότητα και εσωτερική δύναμη, φωτίζοντας την ανθρώπινη διάσταση του μύθου. Η παράσταση διατηρεί τον κλασικό άξονα του κειμένου, αφήνοντας τα υπόγεια ρεύματα μιας ισχυρής μνήμης να διαπερνούν τη δράση. Η ιστορία μοιάζει να ξεδιπλώνεται μέσα από όσα ανακαλεί η ίδια η Μήδεια, σαν εικόνες που επιστρέφουν επίμονα ο έρωτας, η φυγή, τα παιδιά, η προδοσία.
Στον ρόλο της Μήδειας, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ενσαρκώνει μια γυναίκα που αγάπησε ολοκληρωτικά και οδηγήθηκε στην απόλυτη ρήξη. Δίπλα της, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και ο Άρης Λεμπεσόπουλος αποτυπώνουν με καθαρότητα τη σύγκρουση έρωτα, εξουσίας και ευθύνης που διαπερνά το έργο, ενώ η Ρένη Πιττακή, στον ρόλο της Τροφού, φέρει τη φωνή της μνήμης και της συνείδησης της τραγωδίας.
Δώδεκα ηθοποιοί συγκροτούν ένα συμπαγές σκηνικό σώμα, όπου οι φωνές ενώνονται και λειτουργούν ως καθρέφτης της πτώσης της ηρωίδας. Δύο μουσικοί επί σκηνής συμμετέχουν οργανικά στη δράση, με τη ζωντανή μουσική του Δημήτρη Καμαρωτού να διατρέχει την παράσταση με ένταση και υποβλητικότητα, δημιουργώντας ένα ηχητικό τοπίο που συνομιλεί με τον αρχαίο λόγο.
Η Μήδεια παραμένει συγκλονιστικά επίκαιρη. Μιλά για την προδοσία, την εξορία, την αξιοπρέπεια και το οριακό σημείο όπου ο άνθρωπος συνθλίβεται ανάμεσα στον έρωτα και την κοινωνική τάξη. Η παράσταση δεν αντιμετωπίζει τη Μήδεια ως «τέρας», αλλά ως μια συνειδητή ανθρώπινη ύπαρξη που φτάνει στο έσχατο όριο.
Σκηνοθεσία: Nikita Milivojevic
Μετάφραση: Γιώργος Μπλάνας
Σκηνογραφία: Σωτήρης Μελανός
Πρωτότυπη μουσική / δραματουργία: Δημήτρης Καμαρωτός
Καβάλα: Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566, καθημερινά από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου (10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00)ενώ τις ημέρες των παραστάσεων θα γίνεται προπώληση στο ταμείο του χώρου της εκδήλωσης από τις 19:30 το απόγευμα.
*Απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της παράστασης.
**Για άλλη μία χρονιά, θα υπάρξει δυνατότητα μεταφοράς θεατών από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καβάλας από και προς το αρχαίο θέατρο Φιλίππων με την επίδειξη εισιτηρίου της εκάστοτε θεατρικής παράστασης και ειδικό αντίτιμο 4.40€.
Αναχώρηση από το ΚΤΕΛ Καβάλας στις 19.15 και επιστροφή μετά το πέρας της παράστασης.
Σημ. Οι κάτοχοι ονομαστικών προσκλήσεων του 69ου Φεστιβάλ Φιλίππων καλούνται να δηλώσουν την πρόθεσή τους να τις χρησιμοποιήσουν έως τη Δευτέρα 13/7, ενώ ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας θα γίνεται στην είσοδο του θεάτρου τη μέρα της παράστασης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 (10:00-14:00).
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.
Αποδοχή
Αλλαγή ρυθμίσεων
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε.
Ωστόσο, ορισμένα από αυτά είναι αναγκαία για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες λειτουργίες να μην είναι πλέον διαθέσιμες. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή των cookies, συμβουλευτείτε τη λειτουργία βοήθειας του προγράμματος περιήγησης.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε κάνοντας κλικ εδώ
Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε διαφορετικούς τύπους cookies:
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Αποθηκεύσει τα στοιχεία της σύνδεσης σας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας.
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
You must be logged in to post a comment Login