Connect with us

Περιφέρεια

Μάγεψε το κοινό ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Μάγεψε-το-κοινό-ο-Αλκίνοος-Ιωαννίδης

To Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο Ακόντισμα της Νέας Καρβάλης, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Θρακικού Πελάγους, συναυλία με το καταξιωμένο καλλιτέχνη Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Μετά το τέλος της συναυλία ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής:

« Ήταν μια μαγική νύκτα που την ομόρφυνε ακόμη περισσότερο η μουσική και οι στίχοι του καταξιωμένου καλλιτέχνη Αλκίνοο Ιωαννίδη. Η Π.Ε. Καβάλας προσέφερε Δωρεάν μια συναυλία έχοντας ως απώτερο στόχο την ανάδειξη του πολιτισμού. Η θερμή ανταπόκριση του κοινού μας δίνει δύναμη να προβούμε σε παρόμοιες δράσεις το επόμενο χρονικό διάστημα».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Περιφέρεια

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Συνάντηση-του-Περιφερειάρχη-ΑΜΘ-με-την-πρόεδρο-του-ΣΕΓΑΣ-Σοφία-Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το γραφείο του στην Κομοτηνή, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης το μεσημέρι της Τετάρτης 17/04.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η από κοινού προετοιμασία του καθιερωμένου διακρατικού πρωταθλήματος κλασικού αθλητισμού με συμμετοχές αθλητών/τριών κατηγορίας Κ-18 από Ελλάδα και Κύπρο, με την Περιφέρεια να στηρίζει οικονομικά. Ο σχεδιασμός προβλέπει τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος σε εγκαταστάσεις του Δήμου Παγγαίου (Ελευθερούπολη) της ΠΕ Καβάλας.

«Στόχος μας είναι να στηρίξουμε την προαγωγή του αθλητισμού, με τις οδηγίες και των ειδικών, όπως είναι ο ΣΕΓΑΣ» σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Τοψίδης, με την κα Σακοράφα να ευχαριστεί για τη συνάντηση και να υπογραμμίζει ότι ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ ήταν ο πρώτο θεσμικός εκπρόσωπος που ζήτησε τη γνώμη των Ομοσπονδιακών για τη διαχείριση θεμάτων που σχετίζονται με τον αθλητισμό.

Στη μεγάλη εικόνα της συνάντησης, συζητήθηκε και η ιδέα της δημιουργίας ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στην επικράτεια της Περιφέρειας ΑΜΘ με την κα Σακοράφα να δηλώνει ένθερμη υποστηρίκτρια της προοπτικής αυτής. Ο Περιφερειάρχης από την πλευρά του, δεσμεύτηκε να διερευνήσει με τη συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών την προοπτική αυτή, με γνώμονα πάντα την προαγωγή του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ για θέματα Απασχόλησης και Αθλητισμού κ. Στέλιος Ιγνατιάδης και η Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης κ. Βάσω Παυλακάκη.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Περιφέρεια

Χιλιάδες επισκέπτες στην «North Aegean Boat Show 2024»

Χιλιάδες-επισκέπτες-στην-«north-aegean-boat-show-2024»

Εξαιρετικά υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα της πρώτης έκθεσης «North Aegean Boat Show 2024», καθώς χιλιάδες επισκεπτών πέρασαν από το χώρο, από την Παρασκευή 12 μέχρι και την Κυριακή 14 Απριλίου, στην παραλία Φαναρίου Ροδόπης.

Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας ΑΜΘ η οποία ενθαρρύνει τις συνεργασίες που προάγουν τις δράσεις σε τομείς του θεματικού τουρισμού, εν προκείμενου του θαλάσσιου τουρισμού.

Θερμά συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία της Κοινότητα Φαναρίου και στους ιδιώτες από το χώρο της ιστιοπλοΐας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, για την πολύ καλή συνεργασία τους και το άρτιο αποτέλεσμα. Με την διοργάνωση αυτή εγκαινιάστηκε ένα πρόγραμμα δράσεων  θαλάσσιου τουρισμού.

Η Περιφέρεια ΑΜΘ θα συνεχίσει να στηρίζει αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που προάγουν την βιώσιμη ανάπτυξη του τόπου μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Περιφέρεια

Παρουσία της Περιφέρειας ΑΜΘ στην FRESKON – HELEXPO

Παρουσία-της-Περιφέρειας-ΑΜΘ-στην-freskon-–-helexpo

Την έκθεση FRESKON – HELEXPO  στην Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και αναπληρωτής Περιφερειάρχης ΑΜΘ Θόδωρος Μαρκόπουλος. Στην έκθεση συμμετείχε και η Περιφέρεια ΑΜΘ με περίπτερο, στο οποίο κατέγραψαν την παρουσία τους πολλές και σημαντικές επιχειρήσεις της περιοχής, όπως η Αλκυών, η Schotman Hendrik S.a. η ΕΑΣ Δράμας κ.α.

Στην ίδια έκθεση συμμετείχαν με δικά τους περίπτερα και άλλες σημαντικές επιχειρήσεις της Π.Ε. Καβάλας, όπως η ΕΑΣ Καβάλας, ο NESPAR και η Κατσαγκιώτης Γ. Α.Ε. Επίσης στην αποστολή συμμετείχε και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΜΘ, γεωπόνος Σωτήρης Παπαδόπουλος. Ο κ. Μαρκόπουλος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό τόνισε ότι «η έκθεση FRESKON – HELEXPO  είναι μια μικρή έκθεση, αλλά εξόχως σημαντική για την περιοχή μας. Εμείς παραμένουμε ως διοίκηση, υπό τον Χριστόδουλο Τοψίδη στις επάλξεις των εξελίξεων, προκειμένου να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση των δυσκολιών, αλλά και ταυτόχρονα είμαστε περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας, όπως και για τους ανθρώπους που τα παράγουν και τα διακινούν στις παγκόσμιες αγορές και μέσα από αυτά προβάλλουν και τον τόπο μας». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα