Connect with us

Αστυνομικά

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκαν-δύο-ληστείες-σε-επιχειρήσεις-στην-Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις ληστειών που διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις το τελευταίο δίμηνο στην Καβάλα.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες χθες (14-6-2022), στην Καβάλα και συνελήφθη δυνάμει σχετικού εντάλματος.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή μαχαιριού:

Την 10-5-2022 το βράδυ εισήλθε σε επιχείρηση, όπου βρισκόταν ο προσωρινά υπεύθυνος και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Την 1-6-2022 το βράδυ εισήλθε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καβάλα, όπου βρισκόταν τρεις υπάλληλοι και αφαίρεσε χρήματα.

Μετά τη διάπραξη των ληστειών ο δράστης διέφευγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι και είδη ρουχισμού και υπόδησης που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αστυνομικά

Έκλεβαν και έκαιγαν ελληνικές σημαίες

Έκλεβαν-και-έκαιγαν-ελληνικές-σημαίες

Έκλεβαν και έκαιγαν ελληνικές σημαίες

Συνελήφθη την 15-5-2024 το απόγευμα στην Κομοτηνή, έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής ένας ημεδαπός, ο οποίος βραδινές ώρες της 14/15-5-2024 αφαίρεσε μία ελληνική σημαία με τον ιστό της, η οποία ήταν αναρτημένη έξω από κατάστημα της πόλης.

Επιπλέον όπως προέκυψε κατά την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 27 έως 28-3-2024 στην Κομοτηνή, ενεργώντας από κοινού με άγνωστους συνεργούς του  προέβησαν σε μία περίπτωση στην καύση μίας ελληνικής σημαίας που ήταν αναρτημένη σε ιστό έξω από δημόσιο κτίριο της πόλης και σε δεύτερη περίπτωση στην αφαίρεση μίας ευρωπαϊκής και μίας ελληνικής σημαίας μέρος της οποίας προηγουμένως είχαν καταστρέψει και οι οποίες ήταν αναρτημένες σε ιστούς έξω από έτερο δημόσιο κτίριο της πόλης.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Νεκρός 90χρονος σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

Νεκρός-90χρονος-σε-τροχαίο-με-μοτοσικλέτα

Την 13-5-2024 και ώρα 11:30΄, στον οικισμό Αυξέντιο Ξάνθης, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 90χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

Τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου και κατέληξε την επόμενη μέρα.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αβδήρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Θάσος: Υπεξαίρεσε το pin και έκανε αναλήψεις 8.100 ευρώ

Θάσος:-Υπεξαίρεσε-το-pin-και-έκανε-αναλήψεις-8.100-ευρώ

Έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή και υπεξαίρεση, διότι όπως διαπιστώθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 25-4-2024 σε περιοχή της Θάσου, υπεξαίρεσε από ηλικιωμένη ημεδαπή φάκελο με την τραπεζική της κάρτα στον οποίο αναγραφόταν ο κωδικός «pin» και πραγματοποίησε 21 αναλήψεις χρημάτων από δύο τραπεζικούς λογαριασμούς της ηλικιωμένης, συνολικού ύψους 8.100 ευρώ.

Ο δράστης έπειτα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του επέστρεψε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό στη δικαιούχο του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.

Σύλληψη 3 ημεδαπών για άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

Συνελήφθησαν την 30-4-2024 το μεσημέρι στην Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου τρεις ημεδαποί, διότι εντοπίσθηκαν να ασκούν υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 41 συνολικά είδη παρεμπορίου (ζεύγη υαλοκαθαριστήρων αυτοκινήτου), στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στους δράστες το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα