Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 26 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρουσία του Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Αρχέλαου Γρανά, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Cosmopolis, Άλκη Ζοπόγλου, του Σκηνοθέτη, Raffaele Bartoli και του Μαέστρου, Guido Johannes Rumstadt, προκειμένου να προβάλει την όπερα La Bohème του Giacomo Puccini, η οποία θα παρουσιαστεί το διήμερο 6 & 7 Δεκεμβρίου 2024, στις 20:00, στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: “Εν πρώτοις, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάζονται άοκνα το τελευταίο χρονικό διάστημα για την πραγματοποίηση μιας τόσο σημαντικής παραγωγής.
Η Όπερα «Λα Μποέμ» του Τζάκομο Πουτσίνι, την οποία θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2024, στις εγκαταστάσεις του 6ου Λυκείου Καβάλας, αποτελεί την απτή απόδειξη ότι η Καβάλα μπορεί να παρουσιάσει μεγάλα καλλιτεχνικά γεγονότα και να αναβαθμίσει, με ποιοτικές επιλογές και νέες συνεργασίες, το επίπεδο των ετήσιων πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Η διοργάνωση του Φεστιβάλ Cosmopolis, σε συνεργασία με τον Δήμο Νυρεμβέργης, το Δημόσιο Μουσικό Πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης, το Επιμελητήριο Καβάλας και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία FIXinArt, προσθέτει αναμφισβήτητα ένα νέο στοιχείο στην πολιτιστική κουλτούρα της περιοχής.
Για το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Cosmopolis, Άλκη Ζοπόγλου και τους συνεργάτες του, σε όλους τους στενούς πλέον φίλους μας από τη Νυρεμβέργη, στον Γιάννη Κακάρα και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, οι οποίοι δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με το ταλέντο και τις επιδόσεις τους.
Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον συνάδελφο μου, τον Δήμαρχο Νυρεμβέργης Μάρκους Κένιγκ, για την απόφαση του να στηρίξει το Φεστιβάλ Cosmopolis, έναν από τους κορυφαίους θεσμούς στη Βόρεια Ελλάδα, και να ανοίξει νέους δρόμους συνεργασίας με το Δήμο Καβάλας σε διάφορους τομείς.
Η Όπερα μπορεί να θεωρηθεί το εναρκτήριο λάκτισμα για την ανάπτυξη πολλών και σημαντικών συνεργασιών τα επόμενα χρόνια.
Ο λόγος από δω και πέρα ανήκει στους πραγματικούς πρωταγωνιστές.
Η εμπειρία και η επάρκεια του Άλκη Ζοπόγλου και του Γιάννη Κακάρα, καθώς και η καθοριστική συνδρομή των μουσικών από τη Γερμανία, μάς εγγυόνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σας ευχαριστώ!
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΓΡΑΝΑΣ: “Θέλω να συγχαρώ όλους τους συντελεστές αυτής της πραγματικά εξαιρετικής παραγωγής.
Η όπερα La Bohème του Giacomo Puccini είναι η απτή απόδειξη της εξωστρέφειας που επιχειρεί ο Δήμος Καβάλας και στον πολιτιστικό τομέα.
Οφείλω να ευχαριστήσω και το Δήμο Νυρεμβέργης για την ουσιαστική στήριξη στο εγχείρημα μας, καθώς και όλοι όσοι εργάστηκαν άοκνα για να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα.
Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει”.
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ COSMOPOLIS, ΑΛΚΗΣ ΖΟΠΟΓΛΟΥ: “Είναι μία μεικτή παραγωγή, πρότυπο υλοποίησης για τα ελληνικά και κυρίως για τα τοπικά δεδομένα. Μιλάμε για έναν συνολικό προϋπολογισμό 110.000 ευρώ και το ποσό που καλύπτει ο Δήμος Καβάλας ανέρχεται στις 20.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα έξοδα καλύπτονται από τη συμμετοχή ιδιωτών, οι οποίοι έχουνε πειστεί να επενδύσουν δικά τους και μόνο κεφάλαια.
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Βύζικα, που αντιλήφθηκε την ποιότητα της παραγωγής και αποφάσισε να συμβαδίζει μαζί μας, αναλαμβάνοντας μεγάλο μέρος του ρίσκου. Επίσης, κάποια κεφάλαια αντλούνται από το ΕΣΠΑ, το Επιμελητήριο Καβάλας και ορισμένα ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Καθοριστικός ήταν και ο ρόλος της ΑΜΚΕ ART&GO, η οποία έφερε τα περισσότερα για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης παραγωγής.
Θέλω ακόμη να τονίσω ότι πολύ προσεκτική δουλειά, μέσα από την εξαιρετική μας συνεργασία με την Αλεξία Βουλγαρίδου, έγινε τόσο με την επιλογή των ηθοποιών, των μουσικών και των τραγουδιστών, όσο και με το υπόλοιπο καλλιτεχνικό κομμάτι της συναυλίας.
Στο πλευρό μας είναι ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Καβάλας, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου, υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Σγουρίδου, η Παιδική Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, με υπεύθυνη την Κωνσταντία Κύπρου, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, με υπεύθυνο τον Αρχιμουσικό της, Θανάση Παρμενίδη, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και την ομάδα Artattack, που έκανε τρομερή δουλειά με την κατασκευή των σκηνικών.
Κλείνοντας, επιθυμώ να υπογραμμίσω ότι η προσπάθειά μας για το στήσιμο αυτής της μεγάλης παραγωγής ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2024 και συνεχίζεται με τις πρόβες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στη Μεγάλη Λέσχη”.
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ, ΑΛΕΞΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ: “Επειδή γεννήθηκα και μεγάλωσα Καβάλα, κάνοντας μάλιστα εδώ και τα πρώτα βήματα στο χώρο της μουσικής, δεν θα ήθελα τα παιδιά της πόλης μου να μείνουν μακριά από την όπερα και από διάφορα είδη της κλασικής μουσικής.
Αυτή η παραγωγή θα τα φέρει κοντά στον συγκεκριμένο χώρο και θα τους προσφέρει, όπως και σε όσους θα την παρακολουθήσουν, μία μοναδική εμπειρία. Ξέρω ότι ακούγονται πολλά για την επιλογή του χώρου. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν είναι ο πλέον κατάλληλος, γι’ αυτήν την υπερπαραγωγή. Αυτό, όμως, δεν λέει τίποτα.
Πρέπει να ξέρετε ότι εγώ και πολύ διάσημοι τραγουδιστές, έχουμε τραγουδήσει σε σκηνή τσίρκου στις Βρυξέλλες, όταν το θέατρο της πόλης ήταν κλειστό για λόγους ανακαίνισης. Ωστόσο, τόσο εμείς, όσο και το κοινό, στηρίξαμε την παραγωγή και όλα κύλησαν ομαλά.
Σας διαβεβαιώ ότι έγινε μία πάρα πολύ δουλειά σε όλα τα επίπεδα και οι συντελεστές της όπερας θα σας χαρίσουν δύο αξέχαστες βραδιές”.
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: RAFFAELE BARTOLI: “Είμαι ενθουσιασμένος καθώς όλοι οι τραγουδιστές μας είναι νέοι, όπως ταιριάζει δηλαδή σ’ αυτή την παραγωγή, και γιατί θα βρεθώ σε έναν νέο χώρο.
Στην αρχή οι όπερες δεν ανέβαιναν στους χώρους που υπάρχουν σήμερα, αλλά σε κάποιες μεγάλες αίθουσες. Αυτό κάνουμε κι εμείς. Χρησιμοποιούμε μία μεγάλη αίθουσα για να φέρουμε την όπερα κοντά στο κοινό.
Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την κουλτούρα αυτής της Καβάλας.
Η συγκεκριμένη όπερα του Puccini αναφέρεται στην αγάπη, τη φιλία και στο μικρό παιδί που έχουμε μέσα μας.
Είναι μία δουλειά γεμάτη εκπλήξεις και συναισθήματα”.
ΜΑΕΣΤΡΟΣ: GUIDO JOHANNES RUMSTADT: “Είναι η πιο σημαντική όπερα του Puccini, γεμάτη συγκινητικές στιγμές.
Παρακαλώ το κοινό της Καβάλας που θα έρθει να τη δει να πάρει μαζί του μαντηλάκια, διότι σίγουρα θα συγκλονιστεί μ’ αυτά που θα δει.
Η όπερα είναι συναρπαστική.
Κάποιοι θα αναρωτηθούν αν είναι ανάγκη να ανέβει μια όπερα στην Καβάλα. Η προπώληση των εισητηρίων δείχνει ότι είναι πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη.
Είμαι βέβαιος ότι το υψηλό επίπεδο του international cast που έχουμε, θα μας παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.
EVENT: «La Bohème»
Η αριστουργηματική όπερα La Bohème του Giacomo Puccini, καταφθάνει στην Καβάλα για να συγκινήσει το κοινό με την καθηλωτική μουσική και την σπαρακτική της ιστορία. Μια ιστορία γεμάτη τέχνη, πάθος και δοκιμασίες, αφηγείται τον τραγικό έρωτα του ποιητή Rodolfo και της ράφτρας Mimi με φόντο το Χριστουγεννιάτικο Παρίσι του 19ου αιώνα.
Με περισσότερους από 120 μουσικούς και συντελεστές από όλο τον κόσμο, η παραγωγή είναι μια διοργάνωση του Φεστιβάλ Cosmopolis του Δήμου Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Νυρεμβέργης, το Δημόσιο Μουσικό Πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης, το Επιμελητήριο Καβάλας, και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας FIXinArt.
Μην χάσετε μια από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών, μία μοναδική εμπειρία που διαχρονικά συγκινεί και αιχμαλωτίζει τις καρδιές του κοινού!
Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Αρχέλαο Γρανά, παρέστη το πρωί της Παρασκευής 1 Μαΐου 2026 στην επετειακή εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας για την εργατική Πρωτομαγιά, καταθέτοντας λουλούδια στη μνήμη των αγωνιστών του εργατικού κινήματος, στην πλατεία Καπνεργάτη. Στην ίδια εκδήλωση, πήραν μέρος οι εκπρόσωποι φορέων της Καβάλας και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τα μέλη των εργατικών σωματείων της πόλης μας.
Μελέτη και κόμβοι θα “σώσουν” την Καβάλα από το κυκλοφοριακό, λέει ο Βασίλης Λεμονίδης
Υπάρχουν λίγοι δρόμοι, μεγάλο πρόβλημα δημιουργούν τα πολλά airbnb
Για το πρόβλημα του κυκλοφοριακού της πόλης της Καβάλας, μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ο αντιδήμαρχος Διοικητικής Αναδιάρθρωσης και Οργάνωσης, Βασίλης Λεμονίδης. ”Το κυκλοφοριακό είναι ένα πρόβλημα της πόλης μας, λόγω και του ανάγλυφού της. Είναι μία δύσκολη πόλη. Όταν είχα αναλάβει πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου το 2014, σ’ ένα ερωτηματολόγιο που απάντησαν οι συνάδελφοί μου, το ανέφεραν ως το πρώτο πρόβλημα κι ενώ ήμασταν εν μέσω οικονομικής κρίσης”, ανέφερε αρχικά ο κ. Λεμονίδης.
Λόγω του οδικού τουρισμού πενταπλασιάζεται ή δεκαπλασιάζεται ο όγκος των οχημάτων που κινούνται στο κέντρο της πόλης
”Από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο που έρχονται μεγάλα κύματα τουριστών, λόγω του οδικού τουρισμού, πενταπλασιάζεται για να μην πω δεκαπλασιάζεται ο όγκος των οχημάτων που κινούνται στο κέντρο της πόλης. Μπορώ να πω ότι τηρουμένων των αναλογιών η κυκλοφορία των οχημάτων και το καλοκαίρι, αλλά ειδκά τώρα, είναι σ’ ένα επίπεδο που δεν είναι αυτό που θα θέλαμε, αλλά είναι σε ένα καλό επίπεδο. Προβλήματα υπάρχουν, ειδικά αν αναλογιστούμε οδούς όπως η Μεγάλου Αλεξάνδρου, η Παύλου Μελά και η Φιλελλήνων να είναι κανονικοί δρόμοι που μετατράπηκαν σε πεζόδρομους. Αντέδρασε ο τότε επαγγελματικός κόσμος μετά όμως κατάλαβε ότι πήρε υπεραξία γενικότερα η αγορά και το εμπορικό κομμάτι της πόλης έχει μεταφερθεί εκεί. Η Ομονοίας από διπλής κατεύθυνσης έγινε μονόδρομος, άρα χάθηκε μία λωρίδα κίνησης ακόμη. Η Βενιζέλου που ήταν διπλός δρόμος έγινε μονός και μάλιστα είσοδος και όχι έξοδος που έπρεπε να είναι. Τι έχουμε λοιπόν από δρόμους; Την Ερυθρού Σταυρού, τη Βενιζέλου, την Ομονοίας με άνοδο και την παραλιακή που συνήθως όταν υπάρχει μεγάλος όγκος οχημάτων είναι μποτιλιαρισμένη. Έχουμε και μία Κουντουριώτου που είναι ουσιαστικά αυτή που θα διοχετεύσει τα οχήματα προς την ανατολική έξοδο της πόλης”, πρόσθεσε στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Καβάλας.
Η κυκλοφοριακή μελέτη θα δώσει τη μεγάλη εικόνα και που μπορούμε να βρούμε λύσεις
”Ευτυχώς που έγινε ο κυκλικός κόμβος στις Καμάρες, που είναι ένα έργο πάρα πολύ ορθό. Αν ταξιδέψουμε σε όλες τις πόλεις που θαυμάζουμε όπως Τρίκαλα, Λάρισα και λοιπά, δεν υπάρχει σχεδόν ούτε ένα φανάρι. Υπάρχουν παντού κυκλικοί κόμβοι κι έχουν μειωθεί πάρα πολύ σημαντικά τα ατυχήματα και διεξάγεται πιο γρήγορα η κυκλοφορία των οχημάτων. Ζητάμε από τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας έναν κυκλικό κόμβο που πρέπει να γίνει στο τέρμα της παραλιακής στη συμβολή με την Κουντουριώτου. Από ‘κει και πέρα θα γίνει μία κυκλοφοριακή μελέτη όπως έχει ανακοινώσει ο δήμαρχος που θα μας δώσει τη μεγάλη εικόνα και που μπορούμε να βρούμε λύσεις”, επισήμανε ακόμη στις δηλώσεις του ο Βασίλης Λεμονίδης.
Οι χώροι στάθμευσης στο κέντρο της Καβάλας είναι πολύ περισσότεροι ποσοστιαία από οποιαδήποτε άλλη πόλη στο μέγεθος της Καβάλας
”Βρέθηκα πρόσφατα στο Ναύπλιο που έχει ένα και μόνο parking με λίγες θέσεις και τα οχήματα παρκάρονται εκτός του κέντρου, το οποίο είναι όλο πεζοδρομημένο και ό,τι δεν είναι πεζοδρομημένο είναι ήπιας κυκλοφορίας. Αλλιώς έχει αφαίρεση πινακίδων και κλήση. Οι χώροι στάθμευσης στο κέντρο της Καβάλας είναι πολύ περισσότεροι ποσοστιαία από οποιαδήποτε άλλη πόλη στο μέγεθος της Καβάλας. Το ότι υπάρχει μεγάλος όγκος οχημάτων στο κέντρο αυτό είναι ένα ζητούμενο, επειδή θέλουμε να παίρνουμε το αυτοκίνητό μας ακόμη και για κοντινές αποστάσεις. Οι χρόνοι που χρειαζόμαστε μέσα στο κέντρο δεν είναι τρομεροί που θα αναγάγουν το κυκλοφοριακό σε μείζον θέμα. Απλά γίνεται πάρα πολύ έντονο τους καλοκαιρινούς μήνες γιατί πολλαπλασιάζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ο όγκος των οχημάτων των επισκεπτών”, τόνισε ακολούθως ο αντιδήμαρχος Καβάλας.
Μεγάλο πρόβλημα δημιουργούν τα πολλά airbnb
Σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργούν στις θέσεις στάθμευσης τα airbnb, ο κ. Λεμονίδης υπογράμμισε: ”Επίσης μεγάλο πρόβλημα δημιουργούν τα πολλά airbnb που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της πόλης. Έρχονται ογκώδη οχήματα που καταλαμβάνουν θέσεις πάρκινγκ σε γειτονιές της πόλης, ενώ πολλά από τα airbnb μπορεί και να μην καταχωρημένα, δεν ξέρουμε καν ότι υπάρχουν κι όμως υπάρχουν”.
Μπορώ να λειτουργήσω σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο Επιμελητήριο και στον δήμο
”Η κυκλοφοριακή μελέτη θα μας δείξει πράγματα και εγώ θα ήθελα να υπάρχουν επιστήμονες που να ‘ναι από ‘δω και όχι όπως συνέβαινε πολύ παλιότερα όταν από την Αθήνα και μέσω υπολογιστή σχεδιάζαν για την πόλη. Να ξέρουν το τι συμβαίνει εδώ, να μπουν στο παιχνίδι οι επαγγελματίες οδηγοί, τα ταξί, το Αστικό ΚΤΕΛ. Δεν νοείται να έχουμε αυτά τα ρυπογόνα και τεράστια αστικά λεωφορεία μέσα στην πόλη. Ως αντιδήμαρχος Διοικητικής Αναδιάρθρωσης και Οργάνωσης δεν έχω αρμοδιότητα στο κυκλοφοριακό, προτίθεμαι όμως να βοηθήσω. Είμαι 30 χρόνια επαγγελματίας στην πόλη, άνθρωπος της αγοράς, 9 χρόνια διετέλεσα πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, στο Επιμελητήριο ήμουν εκλεγμένους 20 χρόνια, οπότε μπορώ να λειτουργήσω σαν συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο Επιμελητήριο και στον δήμο Καβάλας σε μία συνάντηση που θα γίνει μεταξύ ατόμων που μπορούν να συνεννοηθούν εύκολα και να βρουν λύσεις”, ανέφερε καταληκτικά ο αντιδήμαρχος Καβάλας.
Σε ρυθμούς τουριστικής περιόδου μπαίνει από την Πρωτομαγιά η Θάσος
Σε ρυθμούς τουριστικής περιόδου εισέρχεται από την Παρασκευή 1 Μαΐου η Θάσος, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καβάλας, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Θάσου, Γιάννης Μαρκιανός. ”Το νησί την τελευταία εβδομάδα έχει ζωντανέψει, όλοι κάνουν εργασίες. Έχουμε μπροστά μας το πρώτο τριήμερο κατά το οποίο θα εμφανιστούν αρκετοί επισκέπτες. Υπάρχει κι ένα μεγάλο δρώμενο που είναι οι ποδηλατικοί αγώνες που διοργανώνονται για 20η χρονιά και συγκεντρώνουν πάρα πολλούς συμμετέχοντες αλλά και επισκέπτες που έρχονται για να το παρακολουθήσουν”, ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρκιανός.
Η πλειοψηφία των επιχειρήσεων είναι έτοιμες
”Οπότε είναι μία πάρα πολύ καλή συγκυρία μαζί με το τριήμερο της Πρωτομαγιάς και περιμένουμε αρκετό κόσμο. Ο προορισμός είναι ανοιχτός, η πλειοψηφία των επιχειρήσεων είναι έτοιμες, οπότε θεωρούμε ότι ξεκινάει καλά η σεζόν μας ας το πούμε και επίσημα. Φαίνεται πως θα είναι ένα καλό τριήμερο, θα δώσει δύναμη για το ξεκίνημα. Ο καιρός φαίνεται όμως να μας τα χαλάει, επειδή πρόκειται κύριως για επισκέπτες που έρχονται οδικώς στην περιοχή μας. Ίσως αυτό αποτελέσει έναν αρνητικό παράγοντα ως ένα σημείο”, πρόσθεσε στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του δήμου Θάσου.
Σε θερινούς ρυθμούς και τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
”Παράλληλα, από 1η Μαΐου αλλάζουν και τα δρομολόγια, αυξάνονται ειδικά στην γραμμή Κεραμωτής – Λιμένα, περνάνε σε ρυθμούς θερινής περιόδου. Τα δρομολόγια θα έχουν μεγαλύτερη ένταση, σίγουρα περισσότερη κίνηση κι αυτό είναι το σπουδαιότερο πλεονέκτημα του νησιού μας, η τακτική και καλή ακτοπλοϊκή σύνδεση. Δεν υπάρχει ξεκάθαρα ένα τόσο τουριστικό νησί να έχει τόσο καλή σύνδεση κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Πολλές φορές όμως μας κάνει να ξεχνάμε ότι είμαστε νησί και νομίζουμε ότι είμαστε στεριά. Αυτό πρέπει να νιώθουν και οι επισκέπτες μας. Την ευκολία και την άνεση με την οποία μπορούν να μας επισκεφθούν οποιαδήποτε στιγμή”, σημείωσε καταληκτικά ο Γιάννης Μαρκιανός.
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.
Αποδοχή
Αλλαγή ρυθμίσεων
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε.
Ωστόσο, ορισμένα από αυτά είναι αναγκαία για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες λειτουργίες να μην είναι πλέον διαθέσιμες. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή των cookies, συμβουλευτείτε τη λειτουργία βοήθειας του προγράμματος περιήγησης.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε κάνοντας κλικ εδώ
Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε διαφορετικούς τύπους cookies:
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Αποθηκεύσει τα στοιχεία της σύνδεσης σας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας.
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
You must be logged in to post a comment Login