Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης 26 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρουσία του Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Αρχέλαου Γρανά, του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Cosmopolis, Άλκη Ζοπόγλου, του Σκηνοθέτη, Raffaele Bartoli και του Μαέστρου, Guido Johannes Rumstadt, προκειμένου να προβάλει την όπερα La Bohème του Giacomo Puccini, η οποία θα παρουσιαστεί το διήμερο 6 & 7 Δεκεμβρίου 2024, στις 20:00, στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: “Εν πρώτοις, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι εργάζονται άοκνα το τελευταίο χρονικό διάστημα για την πραγματοποίηση μιας τόσο σημαντικής παραγωγής.
Η Όπερα «Λα Μποέμ» του Τζάκομο Πουτσίνι, την οποία θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2024, στις εγκαταστάσεις του 6ου Λυκείου Καβάλας, αποτελεί την απτή απόδειξη ότι η Καβάλα μπορεί να παρουσιάσει μεγάλα καλλιτεχνικά γεγονότα και να αναβαθμίσει, με ποιοτικές επιλογές και νέες συνεργασίες, το επίπεδο των ετήσιων πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Η διοργάνωση του Φεστιβάλ Cosmopolis, σε συνεργασία με τον Δήμο Νυρεμβέργης, το Δημόσιο Μουσικό Πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης, το Επιμελητήριο Καβάλας και την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία FIXinArt, προσθέτει αναμφισβήτητα ένα νέο στοιχείο στην πολιτιστική κουλτούρα της περιοχής.
Για το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Cosmopolis, Άλκη Ζοπόγλου και τους συνεργάτες του, σε όλους τους στενούς πλέον φίλους μας από τη Νυρεμβέργη, στον Γιάννη Κακάρα και τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, οι οποίοι δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν ευχάριστα με το ταλέντο και τις επιδόσεις τους.
Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον συνάδελφο μου, τον Δήμαρχο Νυρεμβέργης Μάρκους Κένιγκ, για την απόφαση του να στηρίξει το Φεστιβάλ Cosmopolis, έναν από τους κορυφαίους θεσμούς στη Βόρεια Ελλάδα, και να ανοίξει νέους δρόμους συνεργασίας με το Δήμο Καβάλας σε διάφορους τομείς.
Η Όπερα μπορεί να θεωρηθεί το εναρκτήριο λάκτισμα για την ανάπτυξη πολλών και σημαντικών συνεργασιών τα επόμενα χρόνια.
Ο λόγος από δω και πέρα ανήκει στους πραγματικούς πρωταγωνιστές.
Η εμπειρία και η επάρκεια του Άλκη Ζοπόγλου και του Γιάννη Κακάρα, καθώς και η καθοριστική συνδρομή των μουσικών από τη Γερμανία, μάς εγγυόνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Σας ευχαριστώ!
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΓΡΑΝΑΣ: “Θέλω να συγχαρώ όλους τους συντελεστές αυτής της πραγματικά εξαιρετικής παραγωγής.
Η όπερα La Bohème του Giacomo Puccini είναι η απτή απόδειξη της εξωστρέφειας που επιχειρεί ο Δήμος Καβάλας και στον πολιτιστικό τομέα.
Οφείλω να ευχαριστήσω και το Δήμο Νυρεμβέργης για την ουσιαστική στήριξη στο εγχείρημα μας, καθώς και όλοι όσοι εργάστηκαν άοκνα για να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα.
Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει”.
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ COSMOPOLIS, ΑΛΚΗΣ ΖΟΠΟΓΛΟΥ: “Είναι μία μεικτή παραγωγή, πρότυπο υλοποίησης για τα ελληνικά και κυρίως για τα τοπικά δεδομένα. Μιλάμε για έναν συνολικό προϋπολογισμό 110.000 ευρώ και το ποσό που καλύπτει ο Δήμος Καβάλας ανέρχεται στις 20.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα έξοδα καλύπτονται από τη συμμετοχή ιδιωτών, οι οποίοι έχουνε πειστεί να επενδύσουν δικά τους και μόνο κεφάλαια.
Πρόκειται για τον Παναγιώτη Βύζικα, που αντιλήφθηκε την ποιότητα της παραγωγής και αποφάσισε να συμβαδίζει μαζί μας, αναλαμβάνοντας μεγάλο μέρος του ρίσκου. Επίσης, κάποια κεφάλαια αντλούνται από το ΕΣΠΑ, το Επιμελητήριο Καβάλας και ορισμένα ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού. Καθοριστικός ήταν και ο ρόλος της ΑΜΚΕ ART&GO, η οποία έφερε τα περισσότερα για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης παραγωγής.
Θέλω ακόμη να τονίσω ότι πολύ προσεκτική δουλειά, μέσα από την εξαιρετική μας συνεργασία με την Αλεξία Βουλγαρίδου, έγινε τόσο με την επιλογή των ηθοποιών, των μουσικών και των τραγουδιστών, όσο και με το υπόλοιπο καλλιτεχνικό κομμάτι της συναυλίας.
Στο πλευρό μας είναι ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Καβάλας, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Περάμου, υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Σγουρίδου, η Παιδική Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, με υπεύθυνη την Κωνσταντία Κύπρου, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, με υπεύθυνο τον Αρχιμουσικό της, Θανάση Παρμενίδη, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και την ομάδα Artattack, που έκανε τρομερή δουλειά με την κατασκευή των σκηνικών.
Κλείνοντας, επιθυμώ να υπογραμμίσω ότι η προσπάθειά μας για το στήσιμο αυτής της μεγάλης παραγωγής ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2024 και συνεχίζεται με τις πρόβες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στη Μεγάλη Λέσχη”.
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ, ΑΛΕΞΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ: “Επειδή γεννήθηκα και μεγάλωσα Καβάλα, κάνοντας μάλιστα εδώ και τα πρώτα βήματα στο χώρο της μουσικής, δεν θα ήθελα τα παιδιά της πόλης μου να μείνουν μακριά από την όπερα και από διάφορα είδη της κλασικής μουσικής.
Αυτή η παραγωγή θα τα φέρει κοντά στον συγκεκριμένο χώρο και θα τους προσφέρει, όπως και σε όσους θα την παρακολουθήσουν, μία μοναδική εμπειρία. Ξέρω ότι ακούγονται πολλά για την επιλογή του χώρου. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν είναι ο πλέον κατάλληλος, γι’ αυτήν την υπερπαραγωγή. Αυτό, όμως, δεν λέει τίποτα.
Πρέπει να ξέρετε ότι εγώ και πολύ διάσημοι τραγουδιστές, έχουμε τραγουδήσει σε σκηνή τσίρκου στις Βρυξέλλες, όταν το θέατρο της πόλης ήταν κλειστό για λόγους ανακαίνισης. Ωστόσο, τόσο εμείς, όσο και το κοινό, στηρίξαμε την παραγωγή και όλα κύλησαν ομαλά.
Σας διαβεβαιώ ότι έγινε μία πάρα πολύ δουλειά σε όλα τα επίπεδα και οι συντελεστές της όπερας θα σας χαρίσουν δύο αξέχαστες βραδιές”.
ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: RAFFAELE BARTOLI: “Είμαι ενθουσιασμένος καθώς όλοι οι τραγουδιστές μας είναι νέοι, όπως ταιριάζει δηλαδή σ’ αυτή την παραγωγή, και γιατί θα βρεθώ σε έναν νέο χώρο.
Στην αρχή οι όπερες δεν ανέβαιναν στους χώρους που υπάρχουν σήμερα, αλλά σε κάποιες μεγάλες αίθουσες. Αυτό κάνουμε κι εμείς. Χρησιμοποιούμε μία μεγάλη αίθουσα για να φέρουμε την όπερα κοντά στο κοινό.
Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την κουλτούρα αυτής της Καβάλας.
Η συγκεκριμένη όπερα του Puccini αναφέρεται στην αγάπη, τη φιλία και στο μικρό παιδί που έχουμε μέσα μας.
Είναι μία δουλειά γεμάτη εκπλήξεις και συναισθήματα”.
ΜΑΕΣΤΡΟΣ: GUIDO JOHANNES RUMSTADT: “Είναι η πιο σημαντική όπερα του Puccini, γεμάτη συγκινητικές στιγμές.
Παρακαλώ το κοινό της Καβάλας που θα έρθει να τη δει να πάρει μαζί του μαντηλάκια, διότι σίγουρα θα συγκλονιστεί μ’ αυτά που θα δει.
Η όπερα είναι συναρπαστική.
Κάποιοι θα αναρωτηθούν αν είναι ανάγκη να ανέβει μια όπερα στην Καβάλα. Η προπώληση των εισητηρίων δείχνει ότι είναι πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη.
Είμαι βέβαιος ότι το υψηλό επίπεδο του international cast που έχουμε, θα μας παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.
EVENT: «La Bohème»
Η αριστουργηματική όπερα La Bohème του Giacomo Puccini, καταφθάνει στην Καβάλα για να συγκινήσει το κοινό με την καθηλωτική μουσική και την σπαρακτική της ιστορία. Μια ιστορία γεμάτη τέχνη, πάθος και δοκιμασίες, αφηγείται τον τραγικό έρωτα του ποιητή Rodolfo και της ράφτρας Mimi με φόντο το Χριστουγεννιάτικο Παρίσι του 19ου αιώνα.
Με περισσότερους από 120 μουσικούς και συντελεστές από όλο τον κόσμο, η παραγωγή είναι μια διοργάνωση του Φεστιβάλ Cosmopolis του Δήμου Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Νυρεμβέργης, το Δημόσιο Μουσικό Πανεπιστήμιο της Νυρεμβέργης, το Επιμελητήριο Καβάλας, και της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας FIXinArt.
Μην χάσετε μια από τις πιο αγαπημένες όπερες όλων των εποχών, μία μοναδική εμπειρία που διαχρονικά συγκινεί και αιχμαλωτίζει τις καρδιές του κοινού!
Μάκης Παπαδόπουλος: Η φροντίδα των παιδιών μας στους παιδικούς σταθμούς δεν είναι “προσωρινό πρόγραμμα”
Ως παράταξη, λαμβάνουμε ξεκάθαρη θέση ΥΠΕΡ των εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς και στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Καβάλας έναντι των ρυθμίσεων που προωθεί η Πολιτεία.
Ο κρατικός σχεδιασμός, αντί να δώσει οριστική και σταθερή λύση στη στελέχωση των παιδικών σταθμών και των ΚΔΑΠ, επιλέγει να ενισχύσει τον “προσωρινό χαρακτήρα” των δομών αυτών, προκαλώντας ανασφάλεια, υποβάθμιση υπηρεσιών και κοινωνική ανισορροπία.
Οι παιδικοί σταθμοί όμως δεν είναι ένα ακόμη “προσωρινό πρόγραμμα”. Είναι βασική κοινωνική υπηρεσία για τη λειτουργία της κοινωνίας και της οικονομίας. Οι ανάγκες των παιδιών απαιτούν σταθερότητα, ποιότητα και ασφάλεια.
Οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ δεν καλύπτουν απλώς θέσεις εργασίας. Προσφέρουν φροντίδα, εκπαίδευση και ασφάλεια στα παιδιά και εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους γονείς.
Ποιες είναι οι αρνητικές προβλέψεις του νέου σχεδιασμού:
– αποδυναμώνεται η εντοπιότητα στην επιλογή των εργαζόμενων και απορρυθμίζεται το πλαίσιο της εργασιακών σχέσεων, οδηγώντας σε μείωση του προσωπικού και του αριθμού των δομών, αλλά και στην υποβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν.
– μειώνεται η διάρκεια των συμβάσεων του προσωπικού, απειλώντας την ορθή και αδιατάρακτη λειτουργία των ίδιων των δομών μέσα στο παιδαγωγικό έτος.
– αυξάνονται η γραφειοκρατία και οι καθυστερήσεις σε βάρος της εύρυθμης λειτουργίας των δομών αυτών.
– αυξάνεται η αβεβαιότητα στη χρηματοδότηση των δομών τόσο από την Πολιτεία (μέσω voucher) όσο και από τους Δήμους.
Για εμάς, το θέμα δεν είναι συντεχνιακό. Είναι κοινωνικό, δημογραφικό και αναπτυξιακό. Η χώρα μας βιώνει ήδη μία τριπλή κρίση: δημογραφική κρίση, στεγαστική κρίση και κρίση αποδυνάμωσης υπηρεσιών. Δεν βρίσκουν εύκολα κατοικία ούτε εκπαιδευτικοί ούτε γιατροί ούτε άλλοι δημόσιοι λειτουργοί που μετακινούνται για να υπηρετήσουν σε άλλη περιοχή. Όταν δεν εξασφαλίζεται αξιοπρεπής διαβίωση, υπονομεύεται η ποιότητα των υπηρεσιών προς τον πολίτη.
Όποια κοινωνία στηρίζει τα παιδιά, τις οικογένειες και τους ανθρώπους της εργασίας έχει μέλλον. Όποια αδιαφορεί, συρρικνώνεται.
Στεκόμαστε λοιπόν καθαρά στο πλευρό των εργαζομένων και ζητούμε άμεσα:
Α. Σε τοπικό επίπεδο:
1. Διασφάλιση της πλήρους λειτουργίας όλων των δομών οικογενειακής και κοινωνικής φροντίδας και στήριξης του Δήμου μας.
2. Δημοτικό σχέδιο στέγασης για επαγγέλματα εκπαίδευσης και κοινωνικής φροντίδας. Καταγραφή άδειων δημοτικών ή κρατικών κτιρίων που μπορούν να αξιοποιηθούν κοινωνικά.
3. Ειδικά κίνητρα για προσέλκυση νέων οικογενειών και εργαζόμενων γονέων στον τόπο μας.
Β. Σε κεντρικό επίπεδο:
1. Άμεση αλλαγή του άδικου νομοθετικού πλαισίου που αποσταθεροποιεί τις δομές προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης – Δυνατότητα στους Δήμους να προσλάβουν μόνιμο προσωπικό για τις δομές κοινωνικής και οικογενειακής φροντίδας.
2. Σταθερή και πολυετή κρατική χρηματοδότηση για το προσωπικό και τις λειτουργικές δαπάνες σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ.
3. Εθνικό πρόγραμμα στέγασης εκπαιδευτικών, γιατρών και γενικά δημόσιων λειτουργών.
4. Κίνητρα παραμονής εργαζόμενων σε μικρές τοπικές κοινωνίες που πιέζονται δημογραφικά.
5. Δημιουργία Ταμείου Οικογενειακής Συνοχής για στήριξη των υπηρεσιών που απευθύνονται στις νέες οικογένειες.
Ο Δήμος Καβάλας οφείλει να μπει μπροστά και να αντιδράσει δυναμικά για την αποτροπή των αλλαγών αυτών. Δεν πρέπει να περιοριστεί σε γενικόλογες “διακηρύξεις προθέσεων”.
Όπως επίσης, ο Δήμος μας οφείλει να προσπαθήσει πολύ περισσότερο, για να γίνει φιλικός στις νέες οικογένειες, στους νέους εργαζόμενους και στους επιστήμονες που θέλουμε να έρθουν και να μείνουν εδώ. Αυτό ξεκινά από τη στέγαση, αλλά και από ισχυρές δομές φροντίδας και εκπαίδευσης, όπως οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ/ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.
Δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα η αγορά της Καβάλας το Πάσχα
Γιάννης Κελγιώργης: Η κατάσταση είναι παντού η ίδια / Εκτός από την ακρίβεια έχουμε και τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή που επέφεραν μία αβεβαιότητα / Επιτακτική η ανάγκη των δώρων σε Δημόσιο και συντάξεις
Κατώτερη των προσδοκιών ήταν η εμπορική κίνηση στην αγορά της Καβάλας στη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου, με την πόλη μας να μην αποτελεί εξαίρεση σε σχέση με τους μειωμένους τζίρους που καταγράφηκαν και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Για το θέμα μίλησε στον «Ενήμερο» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης, ο οποίος τόνισε ότι οι ελπίδες για τόνωση της αγοράς στρέφονται πλέον στην τουριστική περίοδο, καθώς αυτή που ακολουθεί μετά το Πάσχα παραδοσιακά χαρακτηρίζεται ως μεταβατική.
Η κατάσταση είναι παντού η ίδια
”Δεν θα μπορούσε η Καβάλα να αποτελέσει εξαίρεση απ’ αυτό που συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα. Έχω συνομιλήσει με πολλούς προέδρους Εμπορικών Συλλόγων μεγάλων πόλεων αλλά και μικρότερων ανά την επικράτεια και η κατάσταση είναι παντού η ίδια. Εκτός από την ακρίβεια που μαστίζει το πορτοφόλι του καταναλωτή, έχουμε εδώ και ενάμιση μήνα περίπου και τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή που κι εκείνες επέφεραν μία αβεβαιότητα, αυξήσεις στα καύσιμα, με ό,τι επακόλουθο έχει αυτό στην επιβάρυνση της ήδη ακριβής καθημερινότητάς μας. Πάνω που τέλειωσαν οι βροχές του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου και χαρήκαμε με το ότι βελτιώνεται λίγο ο καιρός επιστρέψαμε στο να έχουμε τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή”, ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.
Το 50% των διαθέσιμων χρημάτων πήγε στο πασχαλινό τραπέζι – Μόλις το 15% για ένδυση και υπόδηση
”Είμαστε πιο κάτω από πέρυσι όσον αφορά την πασχαλινή περίοδο, φυσικά ανάλογα με το είδος, κάποιοι περισσότερο, κάποιοι λιγότερο. Υπήρχαν προτεραιότητες των καταναλωτών με το πασχαλινό τραπέζι στην κορυφή, καθώς πήρε το 50% της κατανάλωσης από τα διαθέσιμα χρήματα. Από ‘κει και πέρα ό,τι έχει σχέση με τα βαφτιστικά και εκείνα κινήθηκαν επαρκώς και περίπου το 15% της κατανάλωσης ήταν στην ένδυση, στην υπόδηση και στους άλλους τομείς. Το ζήτημα είναι ότι δεν βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες, αφού το Πάσχα ήταν κρύο, ήταν νωρίς και δεν σκέφτηκε ο κόσμος να κάνει το βήμα να ψωνίσει σε τέτοια ένταση όπως θα θέλαμε εμείς για πιο ανοιξιάτικα σε θέμα ρουχισμού”, πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιάννης Κελγιώργης.
Επιτακτική η ανάγκη των δώρων σε Δημόσιο και συντάξεις
Αναφορικά τέλος με την επόμενη μέρα μετά την πασχαλινή περίοδο, ο πρόεδρος του Ε.Σ.Κ. υπογράμμισε: ”Είμαστε πλέον σε μια μεταβατική περίοδο. Μετά το Πάσχα πάντα αυτό συμβαίνει και αναμένουμε την έλευση του τουριστικού ρεύματος που κι αυτό αφήνει το αποτύπωμά του το καλοκαίρι. Αυτοί που βρέθηκαν στην πόλη μας την πασχαλινή περίοδο σίγουρα κάτι άφησαν, περιορισμένα βέβαια σε σχέση με άλλες χρονιές. Υπήρχε μία κίνηση εντονότερη από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο που ήταν απόρροια της πληρωμής των δώρων. Γι’ αυτό λέμε ξανά και ξανά ότι ο 13ος και ο 14ος μισθός πρέπει να επιστρέψουν στο Δημόσιο και στις συντάξεις, γιατί είναι μία ανάσα για την αγορά, για όλους μας, όπως και για τα νοικοκυριά. Έτσι δεν βγαίνει, πρέπει να επανέλθουν αυτά τα δύο στον δημόσιο τομέα και στις συντάξεις”.
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.
Αποδοχή
Αλλαγή ρυθμίσεων
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε.
Ωστόσο, ορισμένα από αυτά είναι αναγκαία για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες λειτουργίες να μην είναι πλέον διαθέσιμες. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή των cookies, συμβουλευτείτε τη λειτουργία βοήθειας του προγράμματος περιήγησης.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε κάνοντας κλικ εδώ
Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε διαφορετικούς τύπους cookies:
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Αποθηκεύσει τα στοιχεία της σύνδεσης σας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας.
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
You must be logged in to post a comment Login