Connect with us

Καβάλα

Χιλιάδες κάτοικοι του Δήμου Καβάλας υποδέχτηκαν την Ολυμπιακή Φλόγα

Χιλιάδες-κάτοικοι-του-Δήμου-Καβάλας-υποδέχτηκαν-την-Ολυμπιακή-Φλόγα

Χιλιάδες κάτοικοι του Δήμου Καβάλας υποδέχτηκαν το πρωί της Δευτέρας 22 Απριλίου στο Πάρκο Ηρώων και τον Αρχαιολογικό Χώρο Φιλίππων τη Φλόγα των ΧΧΧΙΙΙ Ολυμπιακών Αγωγών που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι, από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2024!

Μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Καβάλας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης και των δημοτικών κοινοτήτων, χειροκρότησαν τους Λαμπαδηδρόμους και τους Συνοδούς τους, καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής από την οδό 7ης Μεραρχίας έως το παλιό Υδραγωγείο (Καμάρες)!

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, μετά την αφή του βωμού από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Kick Boxing, Παναγιώτη Τσοχαταρίδη και την ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου και των Εθνικών Ύμνων της Γαλλίας και της Ελλάδας από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες των εκπροσώπων του Δήμου Καβάλας Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Χατζηαναστασίου), της Επιτροπής Διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων “PARIS 2024” (Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη, Ζαν Λυκ Λαβό) και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, Θανάσης Βασιλειάδης), η ανταλλαγή δώρων μεταξύ των διοργανωτών της τελετής και η παρουσίαση ενός πολιτιστικού προγράμματος από τη Θρακική Εστία Καβάλας, τη Λέσχη Ποντίων Νομού Καβάλας και του Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Καβάλας.

ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ

1ος Λαμπαδηδρόμος: Μίμης Θεοδωρίδης

Συνοδοί: Νίκος Μπόνιας, Έλενα Παναγιωτίδου, Λευτέρης Λύρατζης, Ευγενία Τζιβελεκίδου, Αλέξανδρος Βασιλειάδης

ΚΑΒΑΛΑ

2η Λαμπαδηδρόμος: Αναστασία Ιωσηφίδου

Συνοδοί: Αγγελική Μαραβέγια, Βασιλική Παλτόγλου, Μυρτώ Σταμπουλίδου, Άννα Κακαλή, Άννα Δάφτσου

3η Λαμπαδηδρόμος: Ρέα Λογοθέτη

Συνοδοί: Πάρης Ανανιάδης, Κατερίνα Φλωρέντζη, Γιάννης Κανίογλου, Νίκος Χατζηαβραάμ, Λεμονιά Γκαϊτατζή

4ος Λαμπαδηδρόμος: Παναγιώτης Τσοχαταρίδης

Συνοδοί: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γιάννης Μαρτίδης, Γιάννης Καζαντζίδης, Δημήτρης Αθανασιάδης, Νίκος Σαββίδης

5ος Λαμπαδηδρόμος: Ντίνος Διαλεκτόπουλος

Συνοδοί: Θόδωρος Γκίκας, Νίκος Πενταζίδης, Γιώργος Αλμπάνης, Χαράλαμπος Αγγής, Αλκμήνη Γαϊτατζή

Λαμπαδηδρόμοι (από την Βενιζέλου μέχρι την Κουντουριώτου): Χριστίνα Παπαθανασίου, Δημήτρης Τσακαλίδης, Γιώργος Γκαντζαρίδης, Δημήτρης Τσαλικάκης, Γιάννης Γεωργόπουλος

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

“Αξιότιμε κ. Γενικέ Πρόξενε της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη,

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας,

Εκλεκτοί εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων,

Κυρίες και Κύριοι,

Εκ μέρους του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, σας καλωσορίζω στη φιλόξενη πόλη μας, και σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως, διότι, σταθερά και αδιάλειπτα, η Καβάλα αποτελεί έναν από τους βασικούς σταθμούς της Ολυμπιακής Φλόγας.

Η συγκεκριμένη επιλογή περιποιεί για μας μεγάλη τιμή και ουσιαστικά αναγνωρίζει τη διαρκή προσπάθεια προάσπισης και προβολής του Ολυμπιακού ιδεώδους από όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου Καβάλας.

Στη γη των Μακεδόνων, στον τόπο που υπερασπίστηκε τις αξίες της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι από τα βάθη των αιώνων, χτυπά και σήμερα δυνατά η καρδιά του παγκόσμιου αθλητισμού.

Οι κάτοικοι, τόσο της Καβάλας, όσο και των δημοτικών κοινοτήτων που περικλείουν τον αρχαιολογικό χώρο των Φίλιππων, την περιοχή που υποδέχτηκε πριν από λίγα λεπτά την Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, βρίσκονται σήμερα εδώ για να στείλουν το δικό τους μήνυμα σε όλη την ανθρωπότητα:

«Όταν ο Αθλητισμός ενώνει λαούς και πολιτισμούς, τότε μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα της ειρηνικής συνύπαρξης και της πολιτισμένης επίλυσης των διαφορών μας».

Η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στο Πάρκο Ηρώων της Καβάλας, κρύβει και έναν ισχυρό συμβολισμό.

Βγάζει από τη λήθη και το σκοτάδι τις θυσίες των προγόνων μας, οι οποίοι, χωρίς να υπολογίσουν το όποιο κόστος, αγωνίστηκαν μέχρι τέλους για τη διατήρηση των ιστορικών κεκτημένων.

Παράλληλα, φέρνει στο φως και τους διαχρονικούς εμπορικούς και φιλικούς δεσμούς, ανάμεσα στην Καβάλα και τη Γαλλία.

Το πρώτο προξενείο που ιδρύθηκε στην Καβάλα το 1701 και λειτούργησε μέχρι το 1756, ήταν Γαλλικό.

Στην πόλη μας δραστηριοποιήθηκαν μεγάλοι γαλλικοί εμπορικοί οίκοι τον 19ο αιώνα, ενώ την ίδια περίοδο δημιουργήθηκε και η ακτοπλοϊκή γραμμή Καβάλα – Μασσαλία.

Είναι γνωστό επίσης ότι οι πρώτες ανασκαφές στους Αρχαίους Φιλίππους, πριν από 110 χρόνια, έγιναν από την Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή.

Γάλλος ήταν και ο περίφημος περιηγητής, Πιέρ Μπελόν, ο οποίος έβαλε την Καβάλα στον χάρτη της πρώιμης οθωμανικής περιόδου, το 1547, με την αναλυτική του αναφορά στην τοποθεσία της πόλης και τα σπάνια χαρακτηριστικά της.

Η παρουσία στην Καβάλα του Γενικού Πρόξενου της Γαλλίας, Ζαν Λυκ Λαβό, μας δίνει την ευκαιρία να αναψηλαφήσουμε το παρελθόν και να χτίσουμε μαζί τις βάσεις για ένα ακόμη πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφερθώ στον Πρόεδρο της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, Θανάση Βασιλειάδη και στους συνεργάτες του, διότι όχι μόνο ενέταξαν την Καβάλα σ’ αυτή τη μαγική διαδρομή, αλλά ρύθμισαν άψογα και την κάθε λεπτομέρεια διοργάνωσης των τελετών αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, προκειμένου να μη λησμονηθεί από κανέναν ότι η Ελλάδα παραμένει η φυσική έδρα του παγκόσμιου αθλητικού κινήματος.

Φίλες και φίλοι,

Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε να συγχαρώ όλους τους λαμπαδηδρόμους και τους συνοδούς που πήραν μέρος στις εκδηλώσεις της Καβάλας, για τις διακρίσεις και το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο.

Αυτά τα παιδιά, συνεπικουρούμενα από τις διοικήσεις των Συλλόγων τους, τους προπονητές και τους γονείς τους, μπορούν να μας κρατήσουν ψηλά και σίγουρα πολύ μακριά από όσα δεν συνάδουν με το πνεύμα του Ολυμπισμού.

Είθε να αποτελέσουν σύντομα διακεκριμένα μέλη των επόμενων ολυμπιακών αγώνων, όπως οι συντοπίτες τους, Γιάννης Καμπαδέλης, Τάκης Κωνσταντινίδης, Άννα Βερούλη, Μίμης Ευαγγελίδης, Οδυσσέας Μελαδίνης, Χρήστος Παπαδόπουλος, Ανθή Καραγιάννη και Αλεξάνδρα Δήμογλου.

Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους πολίτες του Δήμου Καβάλας που γέμισαν τους χώρους υποδοχής και διέλευσης της Ολυμπιακής Φλόγας.

Η Καβάλα ανταποδίδει την τιμή και εύχεται οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού, όπως και οι προηγούμενοι δύο, το 1900 και το 1924, να μείνουν στην ιστορία.

Ραντεβού στην πόλη του Φωτός!

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

Αναγκαία η ενίσχυση της αστυνόμευσης στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών

Αναγκαία-η-ενίσχυση-της-αστυνόμευσης-στη-Δημοτική-Ενότητα-Ελευθερών

Χρήστος Πριονίδης: Τουριστικό μέρος χωρίς αστυνόμευση δεν μπορεί να υπάρχει

Την αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνόμευσης στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών του δήμου Παγγαίου, υπογράμμισε με έμφαση σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ελευθερών, Χρήστος Πριονίδης.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, ήδη από την Παρασκευή (21/6) κι ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, η κίνηση των οχημάτων στο παραλιακό μέτωπο και δη εντός της Νέας Περάμου και της Νέας Ηρακλείτσας, έχει αυξηθεί κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα.

«Πρέπει να ενισχύσουμε την αστυνόμευση της περιοχής διαφορετικά θα έχουμε σοβαρό θέμα το φετινό καλοκαίρι…»

«Η περιοχή μας σφύζει από κόσμο, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα που θα κορυφωθεί στη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος κι από εκεί και μετά σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δυστυχώς, αστυνόμευση δεν υπάρχει! Είμαστε σε επαφή και με τον διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού της Νέας Περάμου και με τον αστυνομικό διευθυντή της Καβάλας, στους οποίους τονίζουμε ότι πρέπει να ενισχύσουμε την αστυνόμευση της περιοχής διαφορετικά θα έχουμε σοβαρό θέμα το φετινό καλοκαίρι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Τουριστικό μέρος χωρίς αστυνόμευση δεν μπορεί να υπάρχει. Είμαστε σε συνεχή επαφή, θέληση υπάρχει, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να εξυπηρετηθούν όλοι και να έχουμε αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πριονίδης.

Τοποθετήθηκαν οι τρεις ράμπες Α.Μ.Ε.Α. σε Νέα Ηρακλείτσα, Νέα Πέραμο και Κατασκηνώσεις –

Αναφερόμενος σε άλλα θέματα της αρμοδιότητάς του, αλλά και στην τουριστική κίνηση, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ελευθερών του δήμου Παγγαίου, στάθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά το προσωπικό του δήμου.

«Ενόψει και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, αλλά και της θερινής περιόδου, βρισκόμαστε καθημερινά σε όλα τα μέτωπα. Ήδη τοποθετήθηκε η ράμπα για τα Α.Μ.Ε.Α. στην Νέα Ηρακλείτσα, ολοκληρώθηκε η ίδια διαδικασία το πρωί της Παρασκευής (21/6) στην Νέα Πέραμο και το μεσημέρι ακολούθησε και η ράμπα στις Κατασκηνώσεις, οπότε και οι τρεις ράμπες θα είναι απόλυτα λειτουργικές για να μπορούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες να κάνουν το μπάνιο τους. Γενικότερα έχουμε πολλούς τουρίστες, κυρίως από την Βουλγαρία, αλλά αυτό που μας εντυπωσιάζει φέτος είναι οι πάρα πολύ Τούρκοι. Μας παραξενεύει θα έλεγα αυτό ευχάριστα, αλλά είναι αρκετοί στην περιοχή μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ελευθερών του δήμου Παγγαίου.

Σοβαρό θέμα έχει ανακύψει με τα σκουπίδια που αφήνουν όσοι κάνουν το μπάνιο τους στους ελεύθερους χώρους

Ο κ. Πριονίδης έθεσε τέλος και ένα νέο πρόβλημα που έχει ανακύψει και επιβαρύνει το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Πιο συγκεκριμένα σημείωσε: «Έχουμε ένα σοβαρό θέμα με τα νέα μέτρα που ισχύουν για τα beach bar. Έχει δημιουργηθεί το εξής πρόβλημα: στους ελεύθερους χώρους που κάνουν το μπάνιο τους οι άνθρωποι δίπλα στα beach bar, όταν φεύγουν δεν παίρνουν τα σκουπίδια τους και πρέπει από πίσω κάποιος να πηγαίνει για να καθαρίσει. Καλώς τηρείται ο νόμος για τα beach bar και υπάρχει ελεύθερος χώρος δίπλα σε αυτά για να πηγαίνει ελεύθερα όποιος θέλει να κάνει το μπάνιο του, αλλά από εκεί και πέρα στο ελεύθερο κομμάτι έχουμε σοβαρό θέμα. Ανάβουν φωτιές, ψήνουν και όταν φεύγουν αφήνουν τις σακούλες στις παραλίες. Ποιος θα τα μαζέψει όλα αυτά τα σκουπίδια; Έχουμε επιφορτιστεί με ένα επιπλέον βάρος στην Υπηρεσία Καθαριότητας κι είναι ένας σημαντικός φόρτος εργασίας για εμάς. Τρέχουμε καθημερινά και είμαστε διαρκώς επί ποδός».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

10.000 «έξυπνα» υδρόμετρα έχει παραλάβει μέχρι σήμερα η ΔΕΥΑΚ

10.000-«έξυπνα»-υδρόμετρα-έχει-παραλάβει-μέχρι-σήμερα-η-ΔΕΥΑΚ

Στις 10.000 ανέρχονται τα νέα «έξυπνα» υδρόμετρα που έχει παραλάβει μέχρι σήμερα η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος της επιχείρησης, Απόστολος Χρόνης.

«Προχωράμε κανονικά, ο ανάδοχος είναι εδώ και ήδη έχει εγκαταστήσει κάποια από τα υδρόμετρα στην Νέα Καρβάλη και στο Χαλκερό. Έχει τοποθετήσει τις κεραίες κι αυτή τη στιγμή ελέγχουν τη ραδιοκάλυψη που υπάρχει στην περιοχή», ανέφερε αρχικά ο κ. Χρόνης.

«Θέλουμε να κλείσουμε τη Δ.Ε. Καβάλας με 29.000 «έξυπνα» υδρόμετρα, σε πόλη και χωριά και φυσικά στη συνέχεια να προχωρήσουμε στην Δ.Ε. Φιλίππων…»

«Την Τετάρτη (19/6) ήταν στο Παληό, τοποθετήκαν κι εκεί κάποιες κεραίες και συνεχίζουμε. Όλοι οι διαγωνισμοί που γίνονται, όχι μόνο της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, σε όλη τη χώρα ακολουθούν μια διαδικασία και τον νόμιμο τρόπο. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Αν μας έρθει κάτι από το υπουργείο θα το δούμε. Δεν έχουμε κολλήσει με το συγκεκριμένο έργο, το οποίο προχωρά κανονικά. Θα συνεχίζουμε να βάζουμε τα νέα υδρόμετρα, γιατί είναι πραγματικά εξέλιξη για τη Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας και για τον δήμο μας. Θέλουμε να κλείσουμε τη Δ.Ε. Καβάλας με 29.000 «έξυπνα» υδρόμετρα, σε πόλη και χωριά και φυσικά στη συνέχεια να προχωρήσουμε στην Δ.Ε. Φιλίππων και να τοποθετηθούν κι εκεί τα «έξυπνα» υδρόμετρα», τόνισε στη συνέχεια ο Απόστολος Χρόνης. 

«Περνάμε στην ψηφιακή εποχή, οπότε θα μπορεί ο κάθε πολίτης μέσα από μια εφαρμογή στο κινητό του, να ελέγχει την κατανάλωση που είχε την προηγούμενη μέρα. Εμείς θα μπορούμε να βλέπουμε αν τυχόν υπάρχουν διαρροές κι άλλες ζημιές…»

«Τα νέα υδρόμετρα είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν στη νέα εποχή. Περνάμε στην ψηφιακή εποχή, οπότε θα μπορεί ο κάθε πολίτης μέσα από μια εφαρμογή στο κινητό του, να ελέγχει την κατανάλωση που είχε την προηγούμενη μέρα. Εμείς θα μπορούμε να βλέπουμε αν τυχόν υπάρχουν διαρροές που δεν είχε αντιληφθεί ο πολίτης, αν έσπασε κάποιος αγωγός, ενώ θα έχουμε και τα στοιχεία τους, ώστε αν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο οποίο δεν μπορεί ο ίδιος να επιληφθεί να μπορούμε άμεσα να τον ενημερώσουμε, ώστε να προβεί στις ενέργειες αποκατάστασης της βλάβης που έχει. Το πρόγραμμα αυτό θα παρακολουθεί 24 ώρες όλα τα υδρόμετρα του δήμου Καβάλας. Γι’ αυτό ζητάμε όταν γίνονται αντικαταστάσεις υδρομέτρων, να μας δίνουν οι πολίτες στοιχεία, όπως τηλέφωνο και e mail, για να μπορούμε όταν θα έχουν οι ίδιοι πρόβλημα να τους ενημερώνουμε άμεσα για να αποκαθιστούν τη βλάβη που έχουν», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο δήμαρχος Καβάλας έχει ξεφύγει, δεν σέβεται κανέναν

Χρήστος-Ιωαννίδης:-Ο-δήμαρχος-Καβάλας-έχει-ξεφύγει,-δεν-σέβεται-κανέναν

«Για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Καβάλας μας επιβεβαιώνει πόσο καλός ηθοποιός είναι. Δουλεύει πάρα πολύ καλά την υποκριτική. Δυστυχώς δεν σεβάστηκε ούτε τους δικούς του δημοτικούς συμβούλους, ούτε την αντιπολίτευση, ούτε όμως και τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές. Η εμμονή του θυμίζει ένα πεντάχρονο παιδί που του παίρνουν το παιχνίδι και κάνει σαν υστερικό να το πάρει».

Τα παραπάνω δήλωσε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Καβάλας, Χρήστος Ιωαννίδης, σχετικά με το σίριαλ που εκτυλίσσεται το τελευταίο διάστημα στην πόλη, σχετικά με τη μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ στην Βενιζέλου, όπως θέλει η δημοτική αρχή, σε αντίθεση με τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές, που επισημαίνουν ότι μια τέτοια μετακίνηση ενέχει σοβαρούς λόγους ασφαλείας για τους ίδιους και τους πελάτες τους.

«Οι δημοτικοί του σύμβουλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο δήμαρχος έχει παρεκκλίνει της πορείας του…»

«Γύρισε σήμερα και είπε (ο δήμαρχος) ότι για θέματα ασφαλείας θα πατήσουμε μικρά παιδιά. Πιστέψτε με από το ’88 που είμαι εκεί δεν πατήσαμε όχι παιδιά, αλλά ούτε μύγα. Αυτά είναι προσχήματα γελοία. Οι δημοτικοί του σύμβουλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο δήμαρχος έχει παρεκκλίνει της πορείας του. Όλοι, ακόμη και η ίδια η Τροχαία του έχουμε τονίσει, ότι δεν πρέπει να βγει έξω η πιάτσα (Βενιζέλου) των ταξί. Ο δήμαρχος επιμένει ότι θα μας βγάλει στον δρόμο. Συν τοις άλλοις τους πελάτες τους ρωτάει; Θα μας υπογράψει χαρτί ο δήμαρχος πως οτιδήποτε προκύψει σε ένα πελάτη, σε ένα αυτοκίνητο, θα μας αποζημιώσει; Όχι φυσικά», σημείωσε με έμφαση ο κ. Ιωαννίδης.

«Δεν θα πέσουμε αμαχητί. Πρέπει να ντρέπεται. Δεν σέβεται κανέναν. Η επιστήμη πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά μ’ αυτόν τον άνθρωπο…»

«Δεν αντιμετωπίζουμε έναν σοβαρό άνθρωπο που κάνει κουμάντο σε ένα μεγάλο καράβι, έχει να κάνει με μια πόλη. Μας πετάει σαν την τρίχα από το ζυμάρι. Πρέπει να ντρέπεται. Να του βάλουν μυαλό οι δημοτικοί του σύμβουλοι. Εμείς δεν θα μείνουμε έτσι. Δεν θα πέσουμε αμαχητί. Να το ξέρει ο δήμαρχος. Αφού υποτιμά 300 οικογένειες και 184 «μαγαζιά» θα το βρει μπροστά του. Πρέπει να ντρέπεται. Δεν σέβεται κανέναν, δεν σέβεται τίποτα. Η επιστήμη πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά μ’ αυτόν τον άνθρωπο», επισήμανε καταληκτικά και με δηκτικό λόγο ο κ. Ιωαννίδης.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα