Connect with us

Καβάλα

Σύσκεψη φορέων στον ΟΛΚ για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας

Σύσκεψη-φορέων-στον-ΟΛΚ-για-την-ανάπτυξη-της-κρουαζιέρας

Ενημερωτική σύσκεψη για τη χάραξη στρατηγικής αναφορικά με την ανάπτυξη της κρουαζιέρας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 30 Ιουνίου 2021 στην αίθουσα συσκέψεων του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας, παρουσία εκπροσώπων της ΟΛΚ ΑΕ, της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, του Δήμου Καβάλας, του Επιμελητηρίου και του Λιμενικού Σώματος.

Το «παρών» έδωσαν επίσης ο αντιπρόεδρος της Marine Operations Celebrity Cruises Inc, Capt. Μανώλης Αλευρόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Five Senses Consulting και Σύμβουλος Ανάπτυξης Κρουαζιέρας για τον Τουρισμό στην Καβάλα, Ιωάννης Μπρας.

Τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, Παναγιώτης Αγγελίδης, ο οποίος δήλωσε μετά το πέρας της σύσκεψης τα εξής: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που η σύμπραξη των τριών φορέων, του ΟΛΚ, της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ-Δήμου Καβάλας και του Επιμελητηρίου για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας αποδίδει καρπούς. Επίσης, η σύμπραξη με τον Σύμβουλο της κρουαζιέρας είναι σε πολύ καλό δρόμο και ελπίζουμε ότι το 2022 θα έχουμε αποτελέσματα. Είμαστε, δε, πολύ τυχεροί που έχουμε σήμερα μαζί μας τον αντιπρόεδρο της Marine Operations Celebrity Cruises Inc. Με ευθύνη, δε, της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ οργανώσαμε fam trip σε χαρακτηριστικά σημεία του Δήμου τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν προορισμούς για τις εκδρομές των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων, όπως είναι ο Αρχαιολογικός Χώρος των Φιλίππων, το Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας και το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων».

Παράλληλα, ο κ. Αγγελίδης αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων για την ανάπτυξη της Κρουαζιέρας στην Καβάλα, αλλά και στην αναβάθμιση και προώθηση του τουριστικού της προϊόντος, τόσο σε επίπεδο ανάδειξης των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων, όσο και σε επίπεδο υποδομών, ξεκαθαρίζοντας ότι για τη Διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ο τομέας του Τουρισμού και συνεπώς και της Κρουαζιέρας αποτελεί προτεραιότητα προς όφελος της τοπικής οικονομίας και της ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος, σημείωσε ότι ανάλογες προσπάθειες για την ανάπτυξη της Κρουαζιέρας και την προσέλκυση εταιριών που δραστηριοποιούνται στο κλάδο, θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον.

Μετά το πέρας της σύσκεψης πραγματοποιήθηκε περιήγηση των συμμετεχόντων σε χαρακτηριστικά σημεία του Δήμου Καβάλας, στο πλαίσιο της προσπάθειας να συνδεθεί στη συνείδηση των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων ο προορισμός «Καβάλα» με την Ιστορία, τη φυσική ομορφιά και τα προϊόντα τα οποία παράγει ο τόπος, αλλά και με τον Θρησκευτικό και τον Ιαματικό Τουρισμό.

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης
Διαφήμιση1
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

You must be logged in to post a comment Login

Γράψτε μας το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

«ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»: Ο Χαρ. Κουφατζής στη θέση της Αναστασίας Ιωσηφίδου

«ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ»:-Ο-Χαρ.-Κουφατζής-στη-θέση-της-Αναστασίας-Ιωσηφίδου

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Παναγιώτης Αγγελίδης, εκφράζει τις θερμότερες ευχές για καλή και εποικοδομητική θητεία στο νέο τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης, Χαράλαμπο Κουφατζή, ενός νέου επιστήμονα, με εγνωσμένο κοινωνικό έργο και προσφορά στα κοινά.

Παράλληλα, εκφράζει τις ευχαριστίες του στο απερχόμενο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου, για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, ευχόμενος, παράλληλα, κάθε επιτυχία στο αυτοδιοικητικό της έργο και στην επαγγελματική της πορεία.

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης

Καβάλα

Καβάλα: Πυρκαγιά σε ημιφορτηγό

Καβάλα:-Πυρκαγιά-σε-ημιφορτηγό

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο σε ημιφορτηγό που κινούνταν μπροστά από την είσοδο της Ιχθυόσκαλας στην Καβάλα.

Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης

Καβάλα

Ποιοι εκλέγονται στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας

Ποιοι-εκλέγονται-στη-διοίκηση-του-Εργατικού-Κέντρου-Καβάλας

Στις 23/10/2021, ημέρα Σάββατο και από ώρες 17:30 μέχρι 24:00, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας έγιναν οι αρχαιρεσίες του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας για την ανάδειξη 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, 5μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Ε. (Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος).

Τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες είναι τα παρακάτω:

Η παράταξη ΠΑΝΚΑΒΑΛΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ πήρε 82 ψήφους και εξέλεξε 13 μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο και 4 μέλη στην Εξελεγκτική Επιτροπή. Εξέλεξε και τους 4 αντιπροσώπους στη Γ.Σ.Ε.Ε. με 73 ψήφους (όλες – δεν υπήρχε άλλο ψηφοδέλτιο από άλλη παράταξη).

Η παράταξη ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ πήρε 11 ψήφους και εξέλεξε 1 μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο και 1 μέλος στην Εξελεγκτική Επιτροπή.

Η παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ πήρε 6 ψήφους και εξέλεξε 1 μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Από την παράταξη ΠΑΝΚΑΒΑΛΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ εκλέγονται κατά αλφαβητική σειρά οι παρακάτω:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

 • Ασλανίδης Χρήστος
 • Βαξεβάνη Αγαθονίκη
 • Μάρκεν Ανδρέας
 • Μουζαλιώτης Δημήτριος
 • Μουρατίδης Γεώργιος
 • Μπουντρούδης Βασίλειος
 • Ποδάρας Κωνσταντίνος
 • Στοϊκίδης Αθανάσιος
 • Στρουμπούλη Φωτεινή
 • Τσουρή Μαρία
 • Τσούτσα Σταματία
 • Χαβιαρόπουλος Παύλος
 • Χάλικας Κωνσταντίνος

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 • Δημητριάδου Άννα
 • Μαλθακός Αντώνιος
 • Ντούβαλη Σοφία
 • Παπούλας Κωνσταντίνος (κατόπιν κλήρωσης μεταξύ Παλαμιδά Ευάγγελου και Παπούλα Κωνσταντίνου)

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗ Γ.Σ.Ε.Ε. (Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος)

 • Ασλανίδης Χρήστος
 • Βερβερίδου Ιωάννα
 • Τσούτσα Σταματία
 • Χαβιαρόπουλος Παύλος

Από την παράταξη ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ εκλέγονται:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

 • Γιαγκίδης Ιωάννης

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

 • Χατζητοπαλούδη Σταυρούλα

Από την παράταξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ εκλέγεται:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

 • Παπαδόπουλος Βασίλειος

 

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΤΣΟΥΤΣΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης
Διαφήμιση1

Προτεινόμενα