Connect with us

Καβάλα

Ποιοι εκλέγονται στο νέο Δ.Σ. της ΟΕΒΕΚ

Ποιοι-εκλέγονται-στο-νέο-ΔΣ.-της-ΟΕΒΕΚ

Με συμμετοχή που ξεπέρασε το 90%, ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών,  για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην ΓΣΕΒΕΕ.

Μετά την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων από την εφορευτική επιτροπή, το νέο ΔΣ της ΟΕΒΕΚ απαρτίζεται από:

Χατζηχρήστος Θεόδωρος, Βαφείδης Γεώργιος, Αρσονιάδης Παναγιώτης, Βουδούρης Ιωάννης, Κωνσταντινίδης Παναγιώτης, Ιωαννίδης Σωτήριος, Καρατσιόρας Δημήτριος, Καχέλου Ευαγγελία, Δημελή Ευδοξία, Ξυδάς Στέργιος, Δημητριάδης Αβραάμ.

Για την Εξελικτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι:

Νούση Αικατερίνη, Κωταίδης Ιωσήφ, Τσιρωνίδης Αθανάσιος

Αντιπρόσωποι στη ΓΣΕΒΕΕ εκλέχτηκαν οι:

Χατζηχρήστος Θεόδωρος, Αρσονιάδης Παναγιώτης, Βαφείδης Γεώργιος, Κωνσταντινίδης Παναγιώτης και Δημητριάδης Αβραάμ.

Το επόμενο διάστημα θα συνεδριάσει το νέο ΔΣ της ΟΕΒΕΚ για να έρθει σε σώμα.

Εκ της Εφορευτικής Επιτροπής

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Καβάλα

Αντιμετωπίζεται με επιτυχία η πυρκαγιά στην παραλιακή Εγνατία

Αντιμετωπίζεται-με-επιτυχία-η-πυρκαγιά-στην-παραλιακή-Εγνατία

Τρίτη, 25 Αυγούστου, 2026

Ο λογαριασμός μου

Get into your account.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Ωριμάζει η ιδέα ανασύστασης του πρώην δήμου Φιλίππων

Ωριμάζει-η-ιδέα-ανασύστασης-του-πρώην-δήμου-Φιλίππων

Δημήτρης Πουρσαϊτίδης: Οι πολίτες θέλουν κοντά τον δήμο και τη διοίκηση

Για το αίτημα ανασύστασης του πρώην δήμου Φιλίππων μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καβάλας ο πρόεδρος της κοινότητας Αμυγδαλεώνα, Δημήτρης Πουρσαϊτίδης.

«Είναι αλήθεια ότι όχι μόνο οι κοινότητες του πρώην δήμου Φιλίππων, αλλά και οι πολίτες αυτών, θέλουν την ανασύσταση του συγκεκριμένου δήμου. Θέλουν κοντά τον δήμο και τη διοίκηση. Ζητούν να λύνονται τα προβλήματα άμεσα και γρήγορα κι όχι σε βάθος χρόνου», ανέφερε αρχικά ο κ. Πουρσαϊτίδης. 

Στόχος να ανασυστήσουμε έναν μικρό και ευέλικτο δήμο που θα μπορεί να λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας γρήγορα και άμεσα

«Γι’ αυτό μας παρότρυναν να ξεκινήσουμε αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο είναι κάτι που έχει ξαναγίνει στο παρελθόν, αλλά δεν είχε θετικό αποτέλεσμα. Αποφασίσαμε για άλλη μία φορά να κάνουμε αυτήν την προσπάθεια, ώστε να μπορέσουμε να ανασυστήσουμε έναν μικρό και ευέλικτο δήμο που θα μπορεί να λύνει τα προβλήματα της καθημερινότητας γρήγορα και άμεσα προς όφελος των πολιτών. Όταν ένας δήμος είναι μεγάλος τα προβλήματα είναι πολλά. Δεν είπαμε ότι είμαστε ενάντια στον μεγάλο δήμο, όμως αυτά τα προβλήματα και οι δυνατότητες επίλυσής τους χρειάζονται χρόνο. Δεν τα ισοπεδώνουμε όλα, έχουν γίνει πολλά πράγματα στον δήμο Καβάλας, αλλά θεωρούμε ότι αν γίνει ένας μικρός και ευέλικτος δήμος πολλά προβλήματα θα λύνονται γρηγορότερα κι όχι με την πάροδο αρκετών μηνών. Το κυριότερο πρόβλημα για τη Δ.Ε. Φιλίππων είναι η αμεσότητα, δηλαδή η επαφή της διοίκησης με τους πολίτες, οι οποίοι θεωρούν ότι η διοίκηση είναι μακριά του. Τα προβλήματα της καθημερινότητας λύνονται με αργούς ρυθμούς», πρόσθεσε στη συνέχεια ο πρόεδρος της κοινότητας του Αμυγδαλεώνα.

Συμμόρφωση των οδηγών στα όρια ταχύτητας – Παραμένουν οι μεγάλες ουρές – Δεν προχωρά ο Ε61

Όσον αφορά το θέμα του κυκλοφοριακού στον Αμυγδαλεώνα, ο Δημήτρης Πουρσαϊτίδης επισήμανε: «Οι περισσότεροι οδηγοί έχουν συμμορφωθεί και τηρούν τα όρια ταχύτητας εντός του οικισμού. Ωστόσο οι ουρές δεν παύουν να υφίστανται τις ημέρες και ώρες αιχμής, καθώς αποτελεί τον κύριο οδικό άξονα που συνδέει την Καβάλα με την Δράμα. Δυστυχώς αυτός είναι ο δρόμος, δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική. Ο Ε61 δεν προχωράει σαν έργο και απ’ ό,τι φαίνεται θα αργήσει πάρα πολύ να γίνει. Επομένως πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά τα δεδομένα και να κάνουμε λίγη υπομονή ως οδηγοί όταν διερχόμαστε μέσα από τον Αμυγδαλεώνα. Θα βοηθούσε σίγουρα η δημιουργία κυκλικού κόμβου έξω από το αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα, ώστε να επιλυθούν πολλά κυκλοφοριακά προβλήματα». 

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Πυρκαγιά στην περιοχή Βρύση του δήμου Παγγαίου

Πυρκαγιά-στην-περιοχή-Βρύση-του-δήμου-Παγγαίου

Τρίτη, 25 Αυγούστου, 2026

Ο λογαριασμός μου

Get into your account.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα