Connect with us

Αστυνομικά

Πηγές Καβάλας: Έκανε μονόζυγο μετά την δολοφονία της συζύγου του ο δράστης

Πηγές-Καβάλας:-Έκανε-μονόζυγο-μετά-την-δολοφονία-της-συζύγου-του-ο-δράστης

Βγήκε να κάνει μονόζυγο αφού σκότωσε την γυναίκα του και μπήκε ξανά μέσα στο φαρμακείο, ο δράστης της δολοφονίας της 47χρονης γυναίκας στις Πηγές του δήμου Νέστου Καβάλας.

Τα παραπάνω ανέφερε στο Newsbeast ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης. Σύμφωνα με τον ίδιο εκτός από τον Αμυγδαλεώνα όπου διαμένουν οι γονείς της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της, και οι οποίοι την βοηθούσαν και με τα δύο ανήλικα παιδιά της, ενίοτε, για πρακτικούς λόγους η δολοφονημένη γυναίκα έμενε και σε ένα σπίτι στις Πήγες, ένα σπίτι που είχε νοικιάσει ακριβώς δίπλα από το φαρμακείο. «Ήταν άψογη επαγγελματίας εξυπηρετούσε όλο τον κόσμο» λέει ο κος Μιχαηλίδης και συμπληρώνει: «Ο πρώην άντρας της περιστασιακά περνούσε από το χωριό. Και ναι, βγήκε όντως να κάνει μονόζυγο δίπλα στην παιδική χαρά αφού τη σκότωσε. Ελάχιστοι βρίσκονταν σε αυτό το σημείο εκείνη την ώρα, για αυτό και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα».

Ανάλογη είναι και η μαρτυρία ενός κατοίκου του χωριού, του Απόστολου Τζουρίδη, ο οποίος είπε στο Newsbeast: «Η χρυσή αυτή γυναίκα δεν έμενε εδώ στο χωριό, αλλά στον Αμυγδαλεώνα, άλλο χωριό έξω από την Καβάλα. Στις Πήγες είχε το φαρμακείο της. Το είχε πάνω από 10 χρόνια το φαρμακείο. Δεν γνωρίζαμε τίποτα για διαμάχες και προστριβές μεταξύ τους, μόνο το ότι ήταν σε διάσταση. Και αυτός ήσυχος ήταν γενικώς. Άλλωστε ούτε έμενε, ούτε εργαζόταν στις Πηγές. Δεν είδαμε ούτε και ακούσαμε ποτέ διαμάχες. Τη σκότωσε πάντως με φοβερό τρόπο. Ήρθε μεσημέρι προς απόγευμα στο φαρμακείο, κατέβασε τα ρολά, τη σκότωσε και μετά ξανασήκωσε τα ρολά και βγήκε έξω. Πήγε απέναντι στην παιδική χαρά και έκανε μονόζυγο με το πουκάμισο ανοιχτό έξω από το παντελόνι. Ξαναμπήκε μετά μέσα στο φαρμακείο, κατέβασε τα ρολά και έκανε ό,τι έκανε στον εαυτό του. Λένε ότι αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες του. Κατά τις 20.30 ήρθαν και οι γονείς της γυναίκας έξω από το φαρμακείο και την έψαχναν. Ήταν μια πάρα πολύ γλυκιά γυναίκα, εξυπηρετική με όλους μας, ψυχούλα. Πήγαινε τα φάρμακα στα σπίτια όσων τα χρειάζονταν, επαγγελματίας και μαζί πολύ κοινωνική».

https://www.newsbeast.gr/

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αστυνομικά

Καβάλα: Συνελήφθη ζευγάρι απατεώνων

Καβάλα:-Συνελήφθη-ζευγάρι-απατεώνων

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκληματών Καβάλας συνελήφθησαν μία ημεδαπή και ένας ημεδαπός, οι οποίοι επιχείρησαν να εξαπατήσουν ημεδαπή, την Δευτέρα (13-7-2026) στην Καβάλα και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία που περιλαμβάνει μία ακόμη άγνωστη συνεργό τους που αναζητείται.

Αναλυτικότερα, τις μεσημβρινές ώρες άγνωστη δράστιδα, προσποιούμενη την υπάλληλο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., επικοινώνησε με ημεδαπή και με το πρόσχημα ύπαρξης βλάβης στον ηλεκτρολογικό πίνακα της οικίας της, επιχείρησε να την πείσει να συγκεντρώσει και να παραδώσει χρήματα και τιμαλφή, πλην όμως οι απατηλές της προθέσεις έγιναν αντιληπτές και έπειτα από σχετική καταγγελία του περιστατικού οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί συνέλαβαν την ημεδαπή δράστιδα η οποία επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβη στην οικία της παθούσας για την παραλαβή των συμφωνηθέντων χρημάτων και άμεσα συνελήφθη, ενώ ο συνεργός της – οδηγός του οχήματος εντοπίσθηκε στην πόλη της Καβάλας και συνελήφθη επίσης.

Οι δράστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Θάσο για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Συνελήφθη-αλλοδαπός-στη-Θάσο-για-διακεκριμένες-περιπτώσεις-κλοπής

Συνελήφθη την Τρίτη (7-7-2026) στη Θάσο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, η οποία περιλαμβάνει και τρεις άγνωστους δράστες που αναζητούνται.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ανωτέρω αλλοδαπό, διότι ενεργώντας από κοινού με δύο ακόμη άγνωστους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εντοπίστηκαν να επιχειρούν να διαρρήξουν επιχείρηση σε οικισμό της Θάσου, πλησίον της οποίας τους ανέμενε ένας ακόμα άγνωστος δράστης ως οδηγός Ι.Χ.Φ. οχήματος.

Σημειώνεται ότι στη θέα των αστυνομικών οι ανωτέρω δράστες τράπηκαν σε φυγή, απορρίπτοντας στο έδαφος τρία τελάρα με σακούλες, πλην όμως ο ένας εξ αυτών ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Επιπλέον όπως προέκυψε από προανάκριση του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καβάλας και του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου, βραδινές ώρες της 6-7-2026 οι δράστες ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από οικισμό της Θάσου το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. όχημα.  

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω τελάρα καθώς επίσης ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ζευγάρι γάντια, μία κουκούλα τύπου ¨Full Face¨ και είδη ρουχισμού που βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Καβάλα: Απατεώνες απειλούσαν τα θύματά τους για να τους παραδώσουν χρήματα

Καβάλα:-Απατεώνες-απειλούσαν-τα-θύματά-τους-για-να-τους-παραδώσουν-χρήματα

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκληματών Καβάλας συνελήφθη μια αλλοδαπή για απάτη σε βάρος ημεδαπής στην Καβάλα, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει δύο ακόμη άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς της που αναζητούνται.

Ως προς τη μεθοδολογία, άγνωστοι δράστες τηλεφωνούσαν την Δευτέρα (6-7-2026) σε πολίτες στην Καβάλα και απειλώντας τους για την σωματική τους ακεραιότητα, επιχειρούσαν να τους εξαπατήσουν και να τους πείσουν να συγκεντρώσουν χρήματα και τιμαλφή που είχαν στις οικίες τους για να τους τα παραδώσουν. Ακολούθως, προκειμένου να γίνουν πιο πιστευτοί, επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τους ίδιους πολίτες άγνωστη δράστιδα προσποιούμενη την αστυνομικό και τους προέτρεπε να συνεργαστούν μαζί της για τη σύλληψη των υποτιθέμενων δραστών που τους απειλούσαν, εναποθέτοντας τα χρήματα και τα τιμαλφή τους σε προκαθορισμένα σημεία.

Με την παραπάνω μεθοδολογία, προχθές το μεσημέρι στην Καβάλα, δύο άγνωστοι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με ημεδαπή παθούσα η οποία τοποθέτησε χρηματικό ποσό σε προκαθορισμένο σημείο της πόλης, πλην όμως αντιλαμβανόμενη την σε βάρος της απόπειρα εξαπάτησης προέβη παράλληλα σε σχετική καταγγελία.  

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καβάλας πραγματοποιήθηκε άμεσα συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη μια αλλοδαπή δράστιδα, η οποία μετέβη στο προκαθορισμένο σημείο και παρέλαβε το χρηματικό ποσό το οποίο βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα