Connect with us

Οικονομία

Καταλύτης των εξελίξεων το πρώτο τρίμηνο του 2023

Καταλύτης-των-εξελίξεων-το-πρώτο-τρίμηνο-του-2023

«Νομίζω ότι το πρώτο τρίμηνο του 2023 θα είναι ο καταλύτης των εξελίξεων. Πάντοτε το πρώτο τρίμηνο της κάθε χρονιάς είναι λίγο αβέβαιο και κενό, σε σχέση με τα υπόλοιπα του έτους. Άρα μέσα σε αυτό το τρίμηνο θα πρέπει να κρατηθούμε όλοι πάση θυσία, ώστε να συνεχίσουμε δυναμικά».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο οποίος προέβη σε έναν απολογισμό της χρονιάς που «φεύγει» σε λίγες ημέρες, ενώ αναφέρθηκε και στο τι περιμένει ο επιχειρηματικός κόσμος από το 2023, μια χρονιά στη διάρκεια της οποίας θα γίνουν και οι εθνικές εκλογές.

«Το εκρηκτικό κοκτέιλ ακρίβειας και ενεργειακής κρίσης οδήγησε σε ανασφάλεια και αγωνία τις επιχειρήσεις. Αυτό που εκτόνωσε λίγο την κατάσταση ήταν η καλοκαιρινή περίοδος…»

 «Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το 2022 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον επιχειρηματικό κόσμο. Ξεκίνησε με μια πολύ μεγάλη ενεργειακή κρίση, η οποία επιδεινώθηκε με τον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας. Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα τεράστιες αυξήσεις στις πρώτες ύλες, στα εμπορεύματα και στα προϊόντα, με τις επιχειρήσεις να ασφυκτιούν και στη συνέχεια να έρχεται η έκρηξη πληθωρισμού με συνέπεια τη μεγάλη ακρίβεια. Αυτό το εκρηκτικό κοκτέιλ είναι που οδήγησε σε ανασφάλεια και αγωνία τις ίδιες τις επιχειρήσεις. Αυτό που εκτόνωσε λίγο την κατάσταση ήταν η καλοκαιρινή περίοδος. Ο τουρισμός για άλλη μια φορά για τη χώρα μας στάθηκε ο στυλοβάτης της οικονομίας, όπως φυσικά και για την περιοχή μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας.

«Το 4ο Οικονομικό Βαρόμετρο του Επιμελητηρίου Καβάλας δείχνει ότι υπάρχει μια ικανοποίηση και μια διατήρηση της ικανοποιητικής εικόνας των επιχειρήσεων, όμως για το επόμενο χρονικό διάστημα υπάρχει αγωνία και απαισιοδοξία…»

«Γενικότερα, όμως και παρά το κακό ξεκίνημα, το 2022 κλείνει σε ένα κλίμα ικανοποίησης, για να το συνδέσω με το 4ο Οικονομικό Βαρόμετρο του Επιμελητηρίου Καβάλας. Υπάρχει μια ικανοποίηση και μια διατήρηση της ικανοποιητικής εικόνας των επιχειρήσεων, όμως για το επόμενο χρονικό διάστημα υπάρχει αγωνία και απαισιοδοξία ότι ίσως αναμένουμε να δυσκολέψει περισσότερο η οικονομική κατάσταση. Πρέπει να πούμε ότι οι δυο τελευταίοι μήνες του τρέχοντος έτους ήταν αρκετά δύσκολοι. Από την άλλη υπάρχει μια τόνωση της αγοράς, λόγω των εορτών κι ακολουθούν οι χειμερινές εκπτώσεις και είναι αυτά τα στοιχεία που μπορούν να δώσουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας», συμπλήρωσε σχετικά ο Μάρκος Δέμπας.

«Αυτό που τονίζουμε συνεχώς ως Επιμελητήριο και επιχειρηματική κοινότητα είναι το σύνθημα επενδύσεις, επενδύσεις, επενδύσεις, κυρίως του ιδιωτικού τομέα, που θα μπορέσουν να δώσουν απασχόληση και κεφάλαια…»

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας αναφέρθηκε στη συνέχεια στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την προσέλκυση επενδύσεων στην περιοχή μας, τονίζοντας: «Γίνονται προσπάθειες και μέσα από τις δημόσιες επενδύσεις και με τις επενδύσεις υποδομών και γενικότερα μεγάλα ξένα επενδυτικά κεφάλαια που έρχονται και θέλουν να επενδύσουν στην περιοχή μας. Αν και εφόσον δούμε να ξεκινούν, τότε πλέον η αισιοδοξία και το χαμόγελο θα επιστρέψουν. Αυτό που τονίζουμε συνεχώς ως Επιμελητήριο και επιχειρηματική κοινότητα είναι το σύνθημα επενδύσεις, επενδύσεις, επενδύσεις, κυρίως του ιδιωτικού τομέα, που θα μπορέσουν να δώσουν απασχόληση και κεφάλαια που θα διατεθούν στην τοπική οικονομία για να ανέβει η αγοραστική δύναμη, να μειωθεί η ανεργία και να έρθει η ανάπτυξη στην περιοχή μας».

«Αν ξεπεράσουμε και τον σκόπελο του πληθωρισμού, αν όχι το 2023 που θα έχουμε μια μικρή ανάπτυξη, από το 2024 και μετά σίγουρα οι προβλέψεις θα είναι πολύ πιο ευοίωνες»

 Αναφορικά με το αν είναι ικανοποιημένος από τη στήριξη της κυβέρνησης προς τις επιχειρήσεις, ο κ. Δέμπας σχολίασε: «Η κυβέρνηση στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με βοηθήματα και επιδοτήσεις σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις κι έτσι κατορθώσαμε ένα μεγάλο κομμάτι επιχειρήσεων να αντέξουν. Ενώ περιμέναμε τα χειρότερα, αυτά τελικά δεν ήρθαν. Ξεκίνησε μια χρονιά δύσκολη, αλλά στο τέλος της συνεχίζουν πολλοί επαγγελματίες να είναι ενεργοί, είμαστε δίπλα τους και προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις. Εκτιμώ ότι αν ξεπεράσουμε και τον σκόπελο του πληθωρισμού, αν όχι το 2023 που θα έχουμε μια μικρή ανάπτυξη, από το 2024 και μετά σίγουρα οι προβλέψεις θα είναι πολύ πιο ευοίωνες».

«Απαιτούνται δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας, όχι μόνο επιδοτήσεις, οι οποίες δεν μπορούν να αντέξουν για πολύ, αλλά και οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ζουν με επιδοτήσεις. Πρέπει να δοθούν μόνιμες λύσεις που θα τις βοηθήσουν να βγουν από το αδιέξοδο…»

 Όσον αφορά τα μεγάλα κόστη στην ενέργεια με τα οποία ήρθαν αντιμέτωποι οι επαγγελματίες στη διάρκεια του 2022, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Είναι επιβεβλημένη η αντικατάσταση από τις επιχειρήσεις των ενεργοβόρων μηχανημάτων τους ή με την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάνελ στη στέγη τους, ώστε μέσα στο 2023 να δούμε δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας, όχι μόνο επιδοτήσεις, οι οποίες δεν μπορούν να αντέξουν για πολύ, αλλά και οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ζουν με επιδοτήσεις. Πρέπει να δοθούν μόνιμες λύσεις που θα τις βοηθήσουν να βγουν από το αδιέξοδο».

«Μέσα στο επόμενο 5μηνο όλα αυτά θα έχουν λήξει και πριν το καλοκαίρι θα έχουμε μια νέα κυβέρνηση, που θα λειτουργεί όπως πρέπει για το καλό της οικονομίας και της κοινωνίας…»

 Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στις επιχειρήσεις η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας απάντησε: «Σίγουρα όποτε έχουμε μια προεκλογική περίοδο, ειδικά όταν πρόκειται για εθνικές εκλογές, βλέπουμε κάποια πράγματα να ατονούν. Θεωρητικά έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος, γιατί οι εκλογές θα γίνουν είτε σε τρεις, είτε σε πέντε μήνες. Σίγουρα μας προβληματίζει όλους το ότι μάλλον θα έχουμε και δεύτερες εκλογές. Πάντα μια τέτοια κατάσταση με προσωρινές κυβερνήσεις, δημιουργεί στον δημόσιο τομέα δυσλειτουργίες. Κάποια πράγματα, δυστυχώς, θα παγώσουν και πραγματικά ανησυχούμε. Από την άλλη εκτιμώ ότι έχουμε ωριμάσει κάπως ως κράτος και νομίζω ότι ο δημόσιος τομέας σε κάποια πράγματα θα συνεχίσει να λειτουργεί, χωρίς να δημιουργούνται μεγάλα προβλήματα στην οικονομία. Νομίζω πάντως ότι θα έχουμε μια σύντομη προεκλογική περίοδο. Το μόνο που μας φοβίζει είναι να μην υπάρχουν εξωγενείς εντάσεις, ειδικά από την Τουρκία, αλλά και εσωτερικά με λαϊκίστικες πολιτικές που είναι σε βάρος των επιχειρήσεων μας. Θεωρώ πάντως ότι μέσα στο επόμενο 5μηνο όλα αυτά θα έχουν λήξει και πριν το καλοκαίρι θα έχουμε μια νέα κυβέρνηση, που θα λειτουργεί όπως πρέπει για το καλό της οικονομίας και της κοινωνίας».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Οικονομία

Οι Τούρκοι τουρίστες κάνουν την διαφορά

Οι-Τούρκοι-τουρίστες-κάνουν-την-διαφορά

Γιώργος Βαφείδης: Είναι άνθρωποι που τους αρέσει να ξοδεύουν, όταν κάνουν διακοπές περνάνε καλά / Για τη συγκεκριμένη περίοδο η τουριστική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη

Την… διαφορά κάνουν, τουλάχιστον στην τρέχουσα περίοδο, οι Τούρκοι επισκέπτες, που μετά από αρκετά χρόνια απουσίας «επέστρεψαν» στην Καβάλα, όπως παρατηρεί ο πρόεδρος του τοπικού Σωματείου Καφεζυθοπωλών, Γιώργος Βαφείδης.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας ο κ. Βαφείδης, οι Τούρκοι τουρίστες είναι από αυτούς που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα, καθώς δεν στερούνται τίποτα προκειμένου να περάσουν καλά τις λίγες μέρες που θα μείνουν στην Π.Ε. Καβάλας. 

«Εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα, να καταρρέει το εθνικό τους νόμισμα, αλλά παρ’ όλα αυτά βλέπουμε μια αλλαγή και μας επισκέπτονται…»

«Όντως το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονη κινητικότητα στην περιοχή μας, κυρίως από Βαλκάνιους τουρίστες, όμως υπάρχουν και αρκετοί Τούρκοι, κάτι που μας ενθουσιάζει ακόμη περισσότερο, γιατί συγκαταλέγονται στην κατηγορία των καλών πελατών – τουριστών. Είναι άνθρωποι που τους αρέσει να ξοδεύουν και να καταναλώνουν γενικότερα. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην οικονομική κατάσταση της Τουρκίας. Εξακολουθούν να έχουν πρόβλημα, να καταρρέει το εθνικό τους νόμισμα, αλλά παρ’ όλα αυτά βλέπουμε μια αλλαγή και μας επισκέπτονται, δεν μπορώ να το προσδιορίσω και ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει αυτό. Είναι γεγονός όμως ότι αυτό μας βοηθά πολύ και μας χαροποιεί ιδιαίτερα, διότι οι Τούρκοι ανήκουν στην κατηγορία των τουριστών που καταναλώνουν. Όταν κάνουν διακοπές περνάνε καλά και από την στιγμή που αντέχει η τσέπη, όπως λέμε, δεν θα στερηθούν κάτι», επισήμανε σχετικά ο Γιώργος Βαφείδης. 

«Για τη συγκεκριμένη περίοδο η τουριστική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη φέτος. Ξεκίνησε από τις ημέρες των αργιών του Πάσχα και δόξα τω Θεώ καλά κρατεί…»

Αναφορικά με το πως κυλά ο Μάιος και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και τι περιμένουν οι άνθρωποι της εστίασης για τον Ιούνιο, ο κ. Βαφείδης τόνισε: «Σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές που συνήθως το πρόβλημα ήταν μέσα στον Ιούνιο, φέτος βλέπω ότι μας τα έχει χαλάσει ο Μάιος. Ας ελπίσουμε ότι θα βελτιωθεί ο καιρός και θα είναι καλύτερος, ώστε να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε πιο εύκολα μέσα στον Ιούνιο, ο οποίος γενικότερα έχει αυξημένη κίνηση, αλλά και οι βροχές και η κακοκαιρία που συνήθως τον συνοδεύουν, είναι το μεγάλο πρόβλημα της εστίασης και όχι μόνο. Το ευχάριστο από την άλλη είναι ότι για τη συγκεκριμένη περίοδο η τουριστική κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη φέτος. Ξεκίνησε από τις ημέρες των αργιών του Πάσχα και δόξα τω Θεώ καλά κρατεί. Αυτά τα στοιχεία είναι ιδιαίτερα θετικά και αποτελούν πολύ καλά μηνύματα για το υπόλοιπο της τουριστικής περιόδου. Η κίνηση περιμένουμε ότι θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Οικονομία

Μεγάλη συνάντηση της Kourtidis Group με Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες στη Νέα Υόρκη

Μεγάλη-συνάντηση-της-kourtidis-group-με-Ελληνοαμερικανούς-επιχειρηματίες-στη-Νέα-Υόρκη

Στο επίκεντρο οι επενδυτικές ευκαιρίες και οι ομορφιές της χώρας μας

Την Τρίτη 2 Μαΐου, στο Chiotes Hall στο κέντρο του Μανχάταν, στην καρδιά της Νέας Υόρκης, η Kourtidis Group και η RE/MAX Choice πραγματοποίησαν εκδήλωση με τίτλο “Invest in Greece” με προσκεκλημένους Ελληνοαμερικανούς και Αμερικανούς επιχειρηματίες, επενδυτές και ανθρώπους του real estate. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ανέλυσαν τις συνθήκες που επικρατούν στο χώρο του τουρισμού και των επενδύσεων. Επιπλέον, παρουσίασαν τους τρόπους επένδυσης στην Ελλάδα, νέα προϊόντα, μοναδικές ευκαιρίες στον κτηματομεσιτικό χώρο και τα projects του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη στη Β. Ελλάδα.

Οι παρευρισκόμενοι στο μεγάλο επιχειρηματικό event είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα όσα έχει επιτύχει η Kourtidis Group στον χώρο των κατασκευών, των επενδύσεων, του real estate και του hospitality. Οι δεκάδες διακρίσεις της RE/MAX Choice σε πανελλαδικό, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, τα έργα του ομίλου που είναι σε εξέλιξη και οι επενδυτικές ενέργειές του, καθώς και το μεγάλο του όραμα, το project Alexandrou Chora, εντυπωσίασαν. Επιπρόσθετα, η Επικεφαλής του Νομικού Τμήματος Κλεονίκη Γαβριηλίδου ενημέρωσε για εξαιρετικά νομικά και κτηματομεσιτικά ζητήματα αλλά και για λεπτομέρειες και ενέργειες που αφορούν στον τομέα των ακινήτων.

Ένα σημαντικό μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στην προβολή της μακραίωνης ιστορίας του τόπου μας και στις φυσικές ομορφιές του. Η Αμφίπολη με τον επιβλητικό Τύμβο Καστά, που το τελευταίο διάστημα ήρθε ξανά στο επίκεντρο της επικαιρότητας, βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα από την έδρα της Kourtidis Group. «Εδώ χτυπάει η καρδιά της παγκόσμιας ιστορίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κουρτίδης, Πρόεδρος του ομίλου εταιρειών Κουρτίδη και Broker/Owner της RE/MAX Choice. Από εκεί ήταν εμπνευσμένο και το ενθύμιο-δώρο που σχεδιάστηκε ειδικά για τους προσκεκλημένους της εκδήλωσης και το οποίο προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Ένα αναμνηστικό από λευκό μάρμαρο Θάσου, από το ίδιο υλικό που κατασκευάστηκε και η περίβολος του Τύμβου. Χαραγμένο πάνω του το σύμβολο της μακεδονικής γης, το Λιοντάρι της Αμφίπολης, σε κυκλικό σχήμα, να θυμίζει τα περίφημα νομισματοκοπεία της περιοχής.

Ο κ. Κουρτίδης, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την αποδοχή και το ενδιαφέρον των καλεσμένων: «Ήταν τιμή μας που βρέθηκαν δίπλα μας τόσο σπουδαίοι επιχειρηματίες της ελληνικής ομογένειας και της Αμερικής. Στόχος μας σε αυτή τη φάση είναι να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας. Το πρώτο βήμα έχει γίνει και μάλιστα με εμφατικό τρόπο».

Η Αντιπρόεδρος της Kourtidis Group και Broker/Owner της RE/MAX Choice Κωνσταντίνα Δημητρόβα πρόσθεσε πως: «Σήμερα, εδώ, επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον από Αμερική, και από τους Έλληνες ομογενείς και από τους Αμερικανούς, για τη χώρα μας, για τις επενδύσεις και τον τουρισμό. Με την επιχειρηματική μας αποστολή προσεγγίζουμε και αυτή την αγορά, ενώνοντας τους δύο αυτούς κόσμους. Η περιοχή μας έχει πραγματικά πολλές επενδυτικές ευκαιρίες να επιδείξει».

Σημαντικές συναντήσεις και επαφές

Κατά τη διάρκεια παραμονής της επιχειρηματικής αποστολής της Kourtidis Group στην Αμερική πραγματοποιήθηκαν ξεχωριστές συναντήσεις με επιχειρηματίες και εκπροσώπους φορέων της Ελληνικής ομογένειας.

Στο περιθώριο της καθιερωμένης παρέλασης των ομογενών για την επέτειο της Ελληνικής επανάστασης του 1821 που πραγματοποιήθηκε στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος της Kourtidis Group είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο και να πάρουν την ευλογία του Σεβασμιότατου.

Η διοίκηση του ομίλου Κουρτίδη συναντήθηκε επιπλέον και με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στη Νέα Υόρκη Κωνσταντίνο Β. Κωνσταντίνου, ο οποίος τους συνεχάρη για τις προσπάθειές τους για την προώθηση της Ελλάδος στο εξωτερικό και τις δράσεις τους που συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Οικονομία

Οι τουρίστες έφεραν χαμόγελα στην τοπική αγορά

Οι-τουρίστες-έφεραν-χαμόγελα-στην-τοπική-αγορά

«Μαζί με την άνοιξη, ήρθε και μια «άνοιξη» στην τοπική αγορά. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι οι επισκέπτες της περιοχής μας είναι πάρα πολλοί. Πλέον έχουμε γίνει τουριστικός προορισμός».

Τα παραπάνω τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας, Θόδωρος Χατζηχρήστος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι αυτή η κατάσταση πρέπει να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Το ξεκίνημα του Μαΐου προπομπός για μια καλύτερη τουριστική περίοδο

«Αναμένουμε και τις επόμενες ημέρες, μαζί με τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες» και με τη «Λευκή Νύχτα», ακόμη περισσότερο κόσμο. Ας ελπίσουμε όλο αυτό να είναι ένα καλό ξεκίνημα για την τουριστική περίοδο που όπως δείχνουν όλες οι πληροφορίες μας, θα είναι πολύ καλύτερη από κάθε άλλη φορά», ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Κ.

Ειδικότερα για τη «Λευκή Νύχτα» που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής (5/5), ο κ. Χατζηχρήστος υπογράμμισε ότι «αναμένεται να δώσει ακόμη πιο μεγάλη τόνωση στην τοπική αγορά και πιστεύω ότι θα υπάρξουν καλύτεροι τζίροι στα τοπικά καταστήματα».

Χρειάζονται περισσότερες υποδομές στην Καβάλα

Όσον αφορά την πεποίθησή του ότι η Καβάλα έχει πλέον γίνει τουριστικός προορισμός, ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Κ. σημείωσε: «Αυτό αντιλαμβανόμαστε όλοι, διότι από πολύ νωρίς βλέπουμε πάρα πολύ ξένο κόσμο να έρχεται στην περιοχή μας. Βλέπουμε πολλά γκρουπ τουριστών να ξεναγούνται στην πόλη μας, τους βλέπουμε και στην αγορά μέσα. Νομίζω ότι όλο αυτό πρέπει να το αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε». 

Αναφερόμενος στις υπάρχουσες υποδομές της πόλης, ο κ. Χατζηχρήστος τόνισε ότι δεν πρέπει να εφησυχάζουμε και να μένουμε μόνο σε αυτές, αλλά να γίνουν πολλές περισσότερες, ώστε οι επισκέπτες της περιοχής μας να γίνουν καλοί πρεσβευτές στον τόπο τους, για να έχουμε ακόμη περισσότερους το επόμενο διάστημα.

Μεγάλο το κυκλοφοριακό πρόβλημα – Χρήζει επίλυσης

«Οι πελάτες μας πρέπει να είναι ευχαριστημένοι, ώστε να μας προτιμήσουν ξανά», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Κ., ο οποίος στάθηκε καταληκτικά και στο μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Καβάλας και στην μεγάλη έλλειψη θέσεων στάθμευσης για τα οχήματα, απότοκο του οποίου είναι και το κυκλοφοριακό. Μάλιστα αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο λεωφορείο που «κόλλησε» πρόσφατα στην παραλιακή ζώνη λόγω των παρανόμως παρκαρισμένων οχημάτων.

«Το πρόβλημα το βλέπουμε όλοι. Το θέμα είναι να επιλυθεί», σημείωσε σχετικά ο πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε. Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα