Connect with us

Καβάλα

Εξοικονόμηση ενέργειας και εξάλειψη βλαβών στις υποδομές διαχείρισης υδάτων και λυμάτων του Δήμου Καβάλας

Εξοικονόμηση-ενέργειας-και-εξάλειψη-βλαβών-στις-υποδομές-διαχείρισης-υδάτων-και-λυμάτων-του-Δήμου-Καβάλας

Υπεγράφη συμφωνητικό για το έργο «Παρεμβάσεις και δράσεις βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας»

Η εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς και η εξάλειψη των βλαβών θα είναι το αποτέλεσμα της εκτέλεσης του έργου «Παρεμβάσεις και δράσεις βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στις υποδομές διαχείρισης υδάτων και λυμάτων του Δήμου Καβάλας», το συμφωνητικό για το οποίο υπεγράφη τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, από τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., Απόστολο Χρόνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

«Το αρχικό ποσό της σύμβασης ήταν 6,1 εκ. ευρώ και αφορά την αντικατάσταση όλων των αντλιών ύδρευσης και αποχέτευσης του Δήμου Καβάλας. Μιλάμε για τα αντλιοστάσια που δίνουν νερό μέσω των γεωτρήσεων, για τα αντλιοστάσια που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, τα τέσσερα αντλιοστάσια που μεταφέρουν το λύμα από την Ν. Καρβάλη, το Χαλκερό και τη Λεύκη προς τον βιολογικό της Καβάλας, τα έξι αντλιοστάσια για τα λύματα στην περιοχή των Φιλίππων που μεταφέρουν τα λύματα στον βιολογικό Δάτου και φυσικά μιλάμε για το κεντρικό αντλιοστάσιο ύδρευσης που βρίσκεται στα Αμισιανά που μεταφέρει νερό από τις Πηγές Βοϊράνης προς την πόλη και όλη τη Δ.Ε. Καβάλας, το οποίο έχει κατασκευαστεί το 1970», ανέφερε σχετικά σε δηλώσεις του για το θέμα ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας.

«Η εξοικονόμηση ενέργειας την οποία θα πετύχουμε θα φτάσει το 40%. Μπαίνουν νέου τύπου αντλίες, οι οποίες καταναλώνουν πολύ λιγότερο ρεύμα…»

«Πέρα από το ότι θα γλυτώσουμε από τις βλάβες που είχαμε σε όλα αυτά τα αντλιοστάσια, η εξοικονόμηση ενέργειας την οποία θα πετύχουμε θα φτάσει το 40%. Μπαίνουν νέου τύπου αντλίες, οι οποίες καταναλώνουν πολύ λιγότερο ρεύμα, μπαίνουν αυτοματισμοί που δίνουν μεγαλύτερο χρόνο ζωής στις αντλίες και πετυχαίνουν μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά μέσα στο έργο αυτό έχουμε και το φωτοβολταϊκό πάρκο του 1 μεγαβάτ που θα στηθεί για τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ. και θα γίνεται συμψηφισμός της ενέργειας που θα παράγεται με την ενέργεια που καταναλώνουμε. Θα κερδίσουμε πολλά χρήματα από την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικά θα είμαστε σίγουροι για τα επόμενα 25 χρόνια ότι θα λειτουργούν οι αντλίες μας χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς βλάβες, χωρίς να ταλαιπωρούνται τα συνεργεία μας και να έχουμε οικονομική αιμορραγία των προηγούμενων ετών», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Χρόνης. 

Αναλυτικά το έργο

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης και ο εκπρόσωπος της εταιρείας “OKTAVA TECHNOLOGIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, Αθανάσιος Δέτσης, υπέγραψαν τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 το συμφωνητικό για την εκτέλεση του έργου “Παρεμβάσεις και δράσεις βελτίωσης της διαχείρισης ενέργειας και αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις υποδομές διαχείρισης υδάτων και λυμάτων στο Δήμο Καβάλας”.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Το αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνει:

Προμήθεια και αντικατάσταση υφιστάμενων υποβρύχιων αντλητικών συγκροτημάτων γεωτρήσεων με νέα, υψηλής απόδοσης

Προμήθεια και αντικατάσταση υφιστάμενων φυγοκεντρικών αντλητικών ξηρού τύπου με νέα, υψηλής απόδοσης

Προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας και τηλεελέγχου με νέους πίνακες αυτοματισμού και ισχύος, προγραμματισμένους λογικούς ελεγκτές, οθόνες τοπικών ενδείξεων και επικοινωνιακό εξοπλισμό στους Τοπικούς Σταθμούς Ελέγχου

Προμήθεια και εγκατάσταση οργάνων μέτρησης παροχής, πίεσης, στάθμης και ενεργειακών παραμέτρων στο σύνολο των θέσεων

Προμήθεια και εγκατάσταση ρυθμιστών στροφών, διακοπτών ροής, διατάξεων ανίχνευσης παρουσίας και φωτοβολταϊκών διατάξεων παραγωγής ενέργειας όπου απαιτείται

Προμήθεια και εγκατάσταση υποβρύχιων αντλιών λυμάτων, αναδευτήρων λυμάτων, συστήματος απόσμησης, εσχαρόκαδου προσυγκράτησης στερεών, συστήματος ανύψωσης αντλιών, εφεδρικού συστήματος αυτοματισμού

Προμήθεια και εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος για τη βελτίωση της ενεργειακής αυτονομίας των σταθμών

Εγκατάσταση Κεντρικού Σταθμού Ελέγχου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΜΟΥΡΙΑΔΗΣ: “Με την υπογραφή του συμφωνητικού ανάμεσα στη ΔΕΥΑΚ και την εταιρεία «OKTAVA TECHNOLOGIES», για τη βελτίωση διαχείρισης ενέργειας και την αξιοποίηση των ΑΠΕ, στις υποδομές υδάτων και λυμάτων του Δήμου Καβάλας, γίνεται ένα ακόμη σημαντικό βήμα εκσυγχρονισμού της επιχείρησης.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 7,2 εκατ. περίπου, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Το αντικείμενο της σύμβασης, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση υποβρύχιων αντλητικών συγκροτημάτων γεωτρήσεων, ενός συστήματος τηλεμετρίας και τηλεελέγχου, νέων οργάνων μέτρησης παροχής, πίεσης, στάθμης και ενεργειακών παραμέτρων και ενός φωτοβολταϊκού συστήματος για τη βελτίωση της ενεργειακής αυτονομίας των σταθμών.

Όπως είχα την ευκαιρία να επισημάνω και στην συνέντευξη Τύπου της περασμένης Δευτέρας, η ΔΕΥΑΚ, είναι από τα κορυφαία παραδείγματα καλής λειτουργίας στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από τον Σεπτέμβριο του 2019 έγιναν έργα και παρεμβάσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία άλλαξαν άρδην την εικόνα της σε όλα τα επίπεδα.

Η καθημερινή διαχείριση των προβλημάτων που υπάρχουν στα εναπομείναντα παλιά δίκτυα, η εξοικονόμηση πόρων μετά την αντικατάσταση του παλιού εξοπλισμού στα αντλιοστάσια, οι γεωτρήσεις στους οικισμούς της δημοτικής ενότητας Φιλίππων, η αναβάθμιση των βιολογικών σταθμών και οι νέες επενδύσεις σε όλο το δίκτυο ύδρευσης, μαρτυρούν το μέγεθος της ουσιαστικής αναμόρφωσης της.

Καλούμε κάθε καλοπροαίρετο συνομιλητή και κυρίως αυτούς που διακινούν διάφορα σενάρια για το μέλλον των ΔΕΥΑ όλης της χώρας, να μπουν στον πειρασμό της αξιολόγησης της, με βάση την υλοποίηση των προαναφερόμενων στόχων και τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Θα ήταν άδικο, ενδεχομένως και καταστροφικό, να διαπραγματευτούμε τις μεγάλες επιτυχίες της ΔΕΥΑΚ, προς χάριν της όποιας ιδεοληπτικής προσέγγισης από την πλευρά της πολιτείας για την επιβίωση αντίστοιχων επιχειρήσεων.

Έχω την αίσθηση ότι κάποιοι μας δείχνουν συνεχώς το τυράκι της εξυγίανσης, αλλά μας κρύβουν τη φάκα των επερχόμενων ιδιωτικοποιήσεων”.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΥΑΚ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΟΝΗΣ: “Είναι ακόμα μια μεγάλη στιγμή για τον Δήμο Καβάλας και τη ΔΕΥΑΚ. Μαζί με την Ενεργειακή Κοινότητα που είχαμε σχεδιάσει, αυτή τη στιγμή έχει υλοποιηθεί και προχωράει ένα δεύτερο μεγάλο βήμα για τον Δήμο Καβάλας.

Πέρα από το γεγονός ότι αντικαθίστανται τα αντλιοστάσια λόγω παλαιότητας, μέσα από το ενεργειακό αποτύπωμα που θα έχουμε με τις νέες αντλίες, οι οποίες εξοικονομούν 40% ενέργεια, θα βοηθήσουμε και την ενεργειακή κοινότητα να δώσει σε περισσότερα νοικοκυριά, πλέον, δωρεάν ρεύμα, ενώ θα βελτιωθεί και η οικονομική κατάσταση της Επιχείρησης, σε βάθος διετίας.

Θα αντικατασταθούν όλα τα αντλιοστάσια αποχέτευσης που βρίσκονται στο παραλιακό μέτωπο στην πόλη της Καβάλας, 4 στην πόλη της Καβάλας, τα 4 από την Καλαμίτσα μέχρι και το Καρνάγιο καθώς και όσα βρίσκονται στην Νέα Καρβάλη, το Χαλκερό, την Άσπρη Άμμο και τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων.

Θα γίνουν αντικαταστάσεις αντλιών και σε αντλιοστάσια ύδρευσης και φυσικά επειδή πλέον περνάμε σε μια ψηφιακή εποχή όλες οι δεξαμενές που έχει η ΔΕΥΑΚ και στους οικισμούς και στην πόλη, όλα τα αντλιοστάσιά της πλέον με αυτό το σύστημα τηλεμετρίας το οποίο θα εγκατασταθεί, θα έρχονται στον κεντρικό θάλαμο ελέγχου που θα έχει η ΔΕΥΑΚ, και έτσι θα μπορούμε να ελέγχουμε, πλέον, όλες τις λειτουργίες.

Ευελπιστούμε ότι τα επόμενα 25 – 30 χρόνια δε θα έχουμε προβλήματα με βλάβες και φυσικά θα γλυτώσουμε και πολλά χρήματα, λόγω της εξοικονόμησης ενέργειας. Μέσω της ορθή διαχείρισης που έκανε τα τελευταία 4 χρόνια η ΔΕΥΑΚ έχουν εξοικονομηθεί περίπου 2 εκ. kWh, παρά το γεγονός ότι αυξήθηκαν οι καταναλώσεις, λόγω και της αύξησης των επισκεπτών στην περιοχή.

Καταφέραμε επί της ουσίας να μειώσουμε κατά 2 εκ. kWh την ενέργεια που δαπανούμε. Αυτό κυρίως έγινε από έργα τέτοιου είδους και εξοικονομήσαμε και υδάτινους πόρους, ενώ μειώθηκαν σε πολύ μεγάλο ποσοστό και οι διαρροές και πιο ορθολογικά πλέον λειτουργούν τα αντλιοστάσια, οπότε εξοικονομούμε και ενέργεια από εκεί.

Φυσικά οι ενεργειακές παρεμβάσεις, αυτή τη στιγμή, θα δώσουν ένα καλύτερο αποτύπωμα και σε ό,τι αφορά στο περιβάλλον και φυσικά στην όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών. Οπότε μιλάμε πλέον για μια σύγχρονη πόλη και κατ΄ επέκταση και σύγχρονη ΔΕΥΑΚ”.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ “OKTAVA TECHNOLOGIES ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΕΤΣΗΣ: “Η ΔΕΥΑΚ έχει μια έντονη παρουσία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή τη συνεργασία και φιλοδοξούμε αυτή η δράση να αποτελέσει την εκκίνηση για παρόμοιες δράσεις στο κομμάτι της ενέργειας και του ύδατος, οι οποίες θα ψηφιοποιήσουν και το στίγμα της ΔΕΥΑΚ και παράλληλα θα αποδώσουν τα μέγιστα στους δημότες.

Το ζήτημα της ενέργειας και των υδάτων ίσως θα αποτελέσουν τα πιο σημαντικά θέματα της επόμενης προγραμματικής περιόδου. Πολύ θαρραλέα, η ΔΕΑΥΚ – και δεν είναι πολλές οι αντίστοιχες Δημοτικές Επιχειρήσεις στην χώρα οι οποίες κατάφεραν να υποβάλλουν μια τόσο διευρυμένη πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης των αντιλιοστασίων ύδρευσης και αποχέτευσης- κατάφερε να εντάξει και εν συνεχεία να δημοπρατήσει και να έρθουμε στη σημερινή ημέρα στην οποία υπογράφουμε και κινούμε αυτό το τόσο σημαντικό έργο για τη ΔΕΥΑΚ.

Σήμερα κάνουμε λόγο για ένα μεγάλο ενεργειακό αποτύπωμα το οποίο εντοπίζεται σε τρεις πυλώνες.

Ο πρώτος είναι η ενεργειακή αναβάθμιση αυτή καθ’ εαυτή, ο δεύτερος είναι η λειτουργική τους βελτιστοποίηση και ο τρίτος είναι η διασύνδεση των αντλιοστασίων, προκειμένου η ΔΕΑΥΚ να μπορεί να τα παρατηρεί αλλά και ο ενεργειακός συμψηφισμός με ένα φωτοβολταϊκό ισχύος 1 MW, το οποίο επί της ουσίας θα προστατεύσει την ενεργειακή παροχή αυτών των αντλιοστασίων έναντι οποιασδήποτε κρίσης έρθει στο μέλλον, ή ζήσουμε ξανά στον τομέα αυτόν”.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΕΥΑΚ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΚΑΡΗΣ: “Ήδη έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό. Ξεκινάμε από το κεντρικό αντλιοστάσιο ύδρευσης το οποίο είναι και το πλέον ενεργοβόρο. Παράλληλα, ετοιμαζόμαστε για τα αντλιοστάσια αποχέτευσης στο παράλιο μέτωπο της Καβάλας.

Από εκεί και μετά επεμβαίνουμε στις γεωτρήσεις της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και Καβάλας και μετά σειρά έχουν τα αντλιοστάσια αποχέτευσης στην ΔΕ Φιλίππων και έπειτα της ΔΕ Καβάλας.

Κάποια αντλιοστάσια αποχέτευσης όπως πχ. στη ΔΕ Φιλίππων και στην Νέα Καρβάλη θα χρειαστούν και κάποιες δομικές παρεμβάσεις, πέραν του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού τις οποίες θα αντιμετωπίσουμε, είτε με άλλη χρηματοδότηση, είτε με ίδιους πόρους”.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Προϋπολογισμός: 7.189.148 €

Διάρκεια σύμβασης: 18 μήνες

Χρηματοδότηση: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ – Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση “ΑΝΤΩΝΗΣ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

ΟΕΒΕΚ: Ελπίζουμε ο ΟΛΚ να βρει τον ρόλο του στη κοινωνία του Ν. Καβάλας

ΟΕΒΕΚ:-Ελπίζουμε-ο-ΟΛΚ-να-βρει-τον-ρόλο-του-στη-κοινωνία-του-Ν.-Καβάλας

Την Τετάρτη 21/2/24 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΛΚ κου Βλάχου Άγγελου με εκπροσώπους της ΟΕΒΕΚ και συγκεκριμένα με κύριο θέμα την αύξηση των τελών κοινόχρηστων χώρων που αποφάσισε άνευ διαβούλευσης ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού καθώς και την κατάσταση που επικρατεί στου λιμένες Καβάλας-Κεραμωτής και Ν. Περάμου.

Τα επιχειρήματα μας δεν έπεισαν τον διευθύνοντα σύμβουλο για διατήρηση των τιμών στα σημερινά επίπεδα. Ισχυρίστηκε ότι δεν πρόκειται για αύξηση αλλά για επαναφορά των τιμών στα επίπεδα του 2016. Τότε ο οργανισμός είχε προβεί σε μειώσεις για καθαρά πρακτικούς λόγους.

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο χερσαίο τμήμα του Ν. Καβάλας αποκλειστικής ευθύνης του ΟΛΚ όπως καθαριότητα, ασφάλεια, αισθητική, φωτισμός κτλ. ο κύριος Βλάχος αναγνώρισε τα προβλήματα που επικρατούν και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση τους.

Ελπίζουμε όμως ότι ο ΟΛΚ θα βρει τον ρόλο του στη κοινωνία του Ν. Καβάλας γιατί οι χώροι ευθύνης που διαχειρίζεται είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τόπου μας και της καθημερινής μας ζωής οπότε και επιβάλλεται να κατανοεί την κοινωνία και να μην λειτουργεί με μοναδικό σκοπό την αύξηση των κερδών της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και βασικό μέλημα τα συμφέροντα του μεγαλομετόχου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΚ κ. Χατζηχρήστος Θόδωρος, ο κ. Τσαλίκης Γιώργος μέλος του ΔΣ της ΟΕΒΕΚ, ο κ. Βαφείδης Γιώργος πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών Ν. Καβάλας και γενικός γραμματέας της ΟΕΒΕΚ , ο κ. Συρόπουλος Γιώργος εκπρόσωπος του Σωματείου Εστιατόρων Ν. Καβάλας, ο κ. Ανδρεάδης Αλέξανδρος πρόεδρος του Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Περάμου, ο κ. Γκριτζελάκης Χριστόφορος και ο κ. Χατζηγερακούδης Χρήστος εκπρόσωποι του Συλλόγου Επαγγελματιών Κεραμωτής.

Εκ της Διοικήσεως

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Παράταση στην διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS ζητά το Επιμελητήριο

Παράταση-στην-διασύνδεση-των-ταμειακών-μηχανών-με-τα-pos-ζητά-το-Επιμελητήριο

Παράταση στην διαδικασία διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με τα POS, ζητά με υπόμνημά του προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη, το Επιμελητήριο Καβάλας.

Αναλυτικά αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σας μεταφέρουμε το δίκαιο αίτημα των μελών μας για τη δυνατότητα παράτασης έξι (6) μηνών της διαδικασίας διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές για τους παρακάτω λόγους:

Μεγάλη καθυστέρηση για την αναβάθμιση των POS δημιουργείται από τους προμηθευτές, λόγω όγκου εργασιών των υπηρεσιών, δυσκολίες σύνδεσης και δικτύωσής τους από τους προμηθευτές των ταμειακών μηχανών και γενικότερα αδυναμία εξυπηρέτησης των χιλιάδων επιχειρήσεων που πρέπει να διασυνδεθούν.

Δυσκολία προσαρμογής των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα της ψηφιακής φορολογικής διοίκησης, πρόβλημα που απαιτεί εκπαίδευση των επιχειρηματιών ώστε να αποκτήσουν τις στοιχειώδεις γνώσεις.

Οι εγκρίσεις για διάθεση των σχετικών μηχανημάτων POS, παρουσιάζουν ιδιαίτερα μεγάλη καθυστέρηση, καθώς οι τράπεζες δεν έχουν άμεσα διαθέσιμα τα αντίστοιχα μηχανήματα, ενώ παράλληλα απαιτείται χρόνος για την εγκατάστασής τους. Το κόστος που απαιτείται για την αγορά του POS και το σχετικό λογισμικό πρόγραμμα αδυνατούν να καλύψουν σήμερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις λόγω μειωμένης κατανάλωσης.

Για τη σωστή εφαρμογή στα νέα δεδομένα χρήσης του POS, θα έπρεπε να είχαν προβλεφθεί και ειδικά προγράμματα χρήσης POS.

κε Υπουργέ,

Ζητούμε αυτή τη παράταση των έξι μηνών, καθώς η επιβολή των προστίμων είναι ιδιαίτερα υψηλή και η μη χρήση των συστημάτων δεν θα μπορεί να καταλογιστεί στις επιχειρήσεις δεδομένου, ότι δεν υπήρξε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να προσαρμοστούν στις νέες διαδικασίες, που απαιτούνται για την ορθή λειτουργία της επιχείρησής τους.

Κρίνουμε, ότι το αίτημά μας είναι αναγκαίο και παρακαλούμε με τη προσωπική σας παρέμβαση να δοθεί ο ανάλογος χρόνος προσαρμογής των επιχειρήσεών μας στη νέα ψηφιακή εποχή.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Οριστικά δημοτικός σύμβουλος ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου

Οριστικά-δημοτικός-σύμβουλος-ο-Σωτήρης-Τσεκμέζογλου

Οριστικά δημοτικός σύμβουλος ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου

Εκλέγεται οριστικά δημοτικός σύμβουλος Καβάλας ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου, καθώς το Εκλογοδικείο της Καβάλας απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Πεφάνης.

Οι Σ. Τσεκμέζογλου και Κ. Πεφάνης ισοψήφισαν στις εκλογές του Οκτωβρίου στην 19η και τελευταία εκλόγιμη θέση με 532 σταυρούς, με τον συνδυασμό «Σύγχρονος Δήμος» του Δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη.

Ακολούθησε κλήρωση, στην οποία κέρδισε ο κ. Τσεκμέζογλου. Ο κ. Πεφάνης υπέβαλε ένσταση για λάθη στην καταμέτρηση των ψήφων, η οποία όμως απορρίφθηκε με την απόφαση του δικαστηρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα