Connect with us

Καβάλα

Αναστασία Ιωσηφίδου: «Κολλημένος» στην απλή διαχείριση ο δήμος Καβάλας

Αναστασία-Ιωσηφίδου:-«Κολλημένος»-στην-απλή-διαχείριση-ο-δήμος-Καβάλας

«Ο δήμος Καβάλας βαλτώνει σε μια απλή καθημερινή διαχείριση, παλαιοκομματικού δημοσιοϋπαλληλικού χαρακτήρα, χωρίς όραμα και σχέδιο, που απλώς διεκπεραιώνει τα ζητήματα που προκύπτουν και μάλιστα όχι πάντα με ιδιαίτερη επιτυχία».

Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον «Ενήμερο», η δημοτική σύμβουλος Καβάλας της μείζονος αντιπολίτευσης, Αναστασία Ιωσηφίδου. Πέρα από την σκληρή κριτική που άσκησε στη δημοτική αρχή, η κ. Ιωσηφίδου αναφέρθηκε στην πορεία μιας σειράς διεκδικήσεων από πλευράς δήμου, στην παραίτησή της από την τουριστική επιτροπή, αλλά και στο αν και πότε θα υπάρξουν εξελίξεις στην παράταξη που ανήκει για την ανάδειξη υποψηφίου δημάρχου για τις εκλογές του 2023.

Πως χαρακτηρίζετε την μέχρι σήμερα πορεία της διοίκησης του δήμου Καβάλας;

«Τα δυόμιση αυτά χρόνια, είμαι από εκείνους που έχουν ασκήσει δριμεία κριτική στην διοίκηση του κ. Μουριάδη. Είμαι παράλληλα και από τους λίγους εκείνους, που με τις παρεμβάσεις τους, προσπάθησαν να βγάλουν από τα αδιέξοδα της τη σημερινή διοίκηση σε μια σειρά από θέματα, όπως ο λιμενίσκος Σφαγείων, η Καλαμίτσα, το πάρκινγκ της Ροδόπης και βεβαίως τα ανταποδοτικά τέλη, πάντα προς όφελος του δήμου και των δημοτών. Η σημερινή διοίκηση έχει την ευτυχή συγκυρία να διοικεί, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση και οι βουλευτές μπορούν και στέκονται δίπλα της, ενώ παράλληλα λόγω της πανδημίας, έχουν μειωθεί δραματικά οι δαπάνες για ανάγκες πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων. Παρ’ όλα αυτά όμως τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει κεφαλαιοποιηθεί για αναπτυξιακούς σκοπούς, τίποτα καινούργιο δεν γίνεται και ο δήμος βαλτώνει σε μια απλή καθημερινή διαχείριση, παλαιοκομματικού δημοσιοϋπαλληλικού χαρακτήρα, χωρίς όραμα και σχέδιο, που απλώς διεκπεραιώνει τα ζητήματα που προκύπτουν και μάλιστα όχι πάντα με ιδιαίτερη επιτυχία. Έτσι, όλο αυτό το διάστημα η Καβάλα παραμένει στάσιμα η ίδια, παρά τα 3 εκατομμύρια ευρώ των επιχορηγήσεων της κυβέρνησης και τα 2 εκατομμύρια που “χαράτσωσε” η διοίκηση τους Καβαλιώτες μέσα από τα δημοτικά τέλη. Την ίδια στιγμή όλα τα μεγάλα έργα που ενέταξε σε επενδυτικά προγράμματα η προηγούμενη διοίκηση, είναι στην αναμονή περιμένοντας αναρωτιέμαι τι. Αναφέρομαι στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων, στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, στα έργα του ΒΑΑ, στο έργο της ύδρευσης στον πρώην δήμο Φιλίππων και τόσα άλλα έργα. Επιπλέον, θέματα συμπεριφοράς των διοικούντων έχουν οδηγήσει πολλούς εργαζόμενους να έχουν εγκαταλείψει τον δήμο Καβάλας, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες να δείχνουν εικόνα πλήρους αποδιοργάνωσης και αδυναμίας κάλυψης των αναγκών λόγω υποστελέχωσης. Λυπάμαι πολύ, αλλά όλα αυτά δεν προμηνύουν τίποτα καλύτερο για το μέλλον και δείχνουν ότι το καράβι πλέει πλέον ακυβέρνητο, ενώ στο πλήρωμα επικρατεί το «ο σώζων εαυτώ σωθήτω». Ελπίζω ειλικρινά στα δύο χρόνια που απομένουν κάτι να αλλάξει, ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα αποτελέσματα της καταστροφικής αυτής πολιτικής, γιατί σε άλλη περίπτωση η επόμενη διοίκηση θα δυσκολευθεί πάρα πολύ να αναπληρώσει την ζημιά που θα έχει ήδη συντελεστεί».

Παρ’ όλα αυτά ο δήμαρχος Καβάλας λέει ότι μια σειρά από διεκδικήσεις του δήμου είναι σε καλό δρόμο, όπως το Νοσοκομείο, η Καλαμίτσα, το Παλαιό Πρωτοδικείο.

«Ας τα πάρουμε ένα ένα. Στο παλαιό Νοσοκομείο τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο δήμος εξακολουθεί και έχει το 80% του ακινήτου, όπως εδώ και χρόνια φαίνεται στο Κτηματολόγιο. Το θέμα εδώ και χρόνια είναι να αξιοποιηθεί ο χώρος. Βλέπετε να έχει γίνει τίποτα προς αυτή την κατεύθυνση; Αντίθετα η Καλαμίτσα φαινόταν εδώ και πολλά χρόνια ιδιοκτησία του δήμου στο Κτηματολόγιο. Σήμερα με τις ανεκδιήγητες πράξεις του σημερινού δημάρχου, τόσο το 2013, με την αλλαγή της γραμμής αιγιαλού, όσο και σήμερα με τη διαχείριση του νομικού ζητήματος, η ακτή της Καλαμίτσας περιήλθε και Κτηματογραφικά στην ΕΤ.Α.Δ. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη. Την δεκαετία του ’70 συντελέστηκε από τον τότε Ε.Ο.Τ. ένα περιβαλλοντικό έγκλημα προς χάριν του τότε μοντέλου τουριστικής αξιοποίησης. Οι τελευταίοι θυελλώδεις νότιοι άνεμοι ανέδειξαν το μέγεθος του συντελεσθέντος αυτού εγκλήματος. Η σημερινή κατάσταση στην ακτή της Καλαμίτσας δεν υπηρετεί σε καμία περίπτωση την σύγχρονη αντίληψη τουριστικής αξιοποίησης μιας παραλίας και ως εκ τούτου αυτό θα πρέπει να το λάβουν όλοι υπόψιν τους και να πράξουν όλα όσα πρέπει για να αποκατασταθεί περιβαλλοντικά και να αξιοποιηθεί με ένα σύγχρονο μοντέλο αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης η ακτή. Όμως όλα αυτά τα οποία λέγονται από την σημερινή διοίκηση για αυτές τις διεκδικήσεις του Δήμου, όπως και η περίπτωση του παλαιού Πρωτοδικείου, θεωρώ ότι ουσιαστικά αποβλέπουν στο να αποπροσανατολίσουν όλους μας, από την μία και κυριότερη για μένα διεκδίκηση του δήμου, που δεν πρέπει κατά την άποψη μου να είναι άλλη από την αξιοποίηση των πρώην στρατοπέδων. Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι η αξιοποίηση αυτών των χώρων σε συνάρτηση με το ό,τι αυτό θα σημαίνει για την υλοποίηση του σχεδίου πόλης Περιγιαλίου, θα δημιουργήσουν τέτοιες αναπτυξιακές προοπτικές στην πόλη, που θα την οδηγήσουν εκεί που όλοι επιθυμούμε και που φυσικά της αξίζει».

Είστε ένας άνθρωπος που ασχολήθηκε και ασχολείται πολύ με την τουριστική ανάπτυξη του δήμου. Πριν από λίγες ημέρες η τουριστική επιτροπή αποφάσισε για το σχέδιο τουριστικής προβολής του δήμου για το 2022. Τι έχετε να σχολιάσετε και ποιοι είναι οι λόγοι που σας οδήγησαν σε παραίτηση από την επιτροπή αυτή μετά από επτά συναπτά έτη παρουσίας σας;

«Πράγματι πριν από λίγους μήνες παραιτήθηκα από μέλος της τουριστικής επιτροπής, καθώς τα δύο προηγούμενα χρόνια η επιτροπή αυτή είχε πλήρως απαξιωθεί. Αρκεί να πω ότι μέσα στο 2020 δεν ψηφίστηκε μετά από πολλά χρόνια ετήσιο σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης. Αυτό βεβαίως αντικατοπτρίζει την ανυπαρξία διάθεσης και σχεδιασμού για τον τουρισμό στον δήμο μας από την σημερινή διοίκηση. Όμως εκείνο που κυρίως με εξώθησε στο να παραιτηθώ, ήταν η ανακοίνωση από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. των αποτελεσμάτων τουριστικής κίνησης του 2020, όπου η Καβάλα δείχνει να έχασε το 75% των επισκεπτών της, όταν ανταγωνιστές της όπως η Αλεξανδρούπολη έχασε μόλις 40%. Έτσι για πρώτη φορά μετά από πέντε έτη η Αλεξανδρούπολη, όχι μόνο αναδείχθηκε σε κορυφαίο ηπειρωτικό προορισμό της Περιφέρειας μας, θέση που μέχρι το 2019 κατείχε η Καβάλα, αλλά η τουριστική της κίνηση είναι σχεδόν η μισή από αυτή της Αλεξανδρούπολης. Αυτό βεβαίως δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο, αλλά αποτελεί απότοκο της καταστροφικής απραξίας της διοίκησης του Δήμου στον τομέα του Τουρισμού. Χαίρομαι που η παραίτηση μου για τους λόγους που ανέπτυξα και στο δημοτικό συμβούλιο, αφύπνισε εν μέρει την διοίκηση και τουλάχιστον φέτος ψήφισε εγκαίρως ένα σοβαρό ετήσιο σχέδιο, που βεβαίως ακολουθεί αυτά που βιαίως σταμάτησαν οι ίδιοι το 2019, καθώς αποτελεί συνέχεια δικών μας ενεργειών και σχεδιασμών. Επιπλέον εμφανίζει έναν προϋπολογισμό για το 2022 περίπου 300.000 ευρώ, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες προβολής και ανάπτυξης. Παρά το γεγονός ότι ο σημερινός δήμαρχος το 2019 δεν ψήφισε το δικό μας σχέδιο τουριστικής προβολής, θεωρώντας τα 350.000 ευρώ του προϋπολογισμού υπέρογκο ποσό, εγώ προσωπικά δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτήν του την πρακτική, καθώς θεωρώ το ποσό που δαπανά ο δήμος για τον τουρισμό επένδυση για το μέλλον, που επιστρέφει στα ταμεία του δήμου. Όμως, παρά το γεγονός αυτό, δεν μπορώ να μη σχολιάσω το ότι ο προϋπολογισμός αυτός των 300.000, δεν εμφανίζεται πουθενά στον προϋπολογισμό του δήμου που ήδη ψηφίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή! Αυτό σημαίνει ότι είτε δεν θα υλοποιηθεί, είτε ότι θα υλοποιηθεί με χρήματα της πολύπαθης πλέον «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ». Αναρωτιέμαι βεβαίως από ποιους θα υλοποιηθεί, αφού τα τελευταία δυο χρόνια μετά την αποχώρηση του κ. Μαρουλά και άλλων εξαιρετικών συνεργατών, η Διεύθυνση Τουρισμού της επιχείρησης δεν διαθέτει πλέον ούτε την τεχνογνωσία, ούτε το προσωπικό για να υλοποιήσει ένα τέτοιο σχέδιο. Πολύ φοβάμαι ότι σε αντίθεση με εμάς που υλοποιήσαμε το σχέδιο του 2019 μέσω διαγωνισμού, οι σημερινοί διοικούντες θα ξαναγυρίσουν στις εποχές της απευθείας ανάθεσης, όπως βεβαίως κατά κόρον γίνεται σήμερα σε κάθε τομέα του δήμου μας, αδειάζοντας για ακόμη μία φορά τα ταμεία της επιχείρησης».

Θα θέλαμε τέλος να μας σχολιάσετε αυτά που έχουν ακουστεί σχετικά με την δημοτική σας παράταξη και την ανάδειξη μέσω αυτής υποψηφίου δημάρχου για τις εκλογές του 2023.

«Νομίζω ότι έχουν ειπωθεί πολλά και από πολλούς όσον αφορά το θέμα αυτό. Εγώ το μόνο που έχω να πω, είναι ότι κατά την άποψη μου έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και πως πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Λίγη υπομονή λοιπόν…»

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης
Διαφήμιση1
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

You must be logged in to post a comment Login

Γράψτε μας το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

Χρήστος Πριονίδης: Είμαι διαρκώς κοντά στους πολίτες

Χρήστος-Πριονίδης:-Είμαι-διαρκώς-κοντά-στους-πολίτες

Σε πλήρη ετοιμότητα για το ενδεχόμενο εκδήλωσης χιονοπτώσεων στα τέλη της εβδομάδας που διανύουμε, βρίσκεται η Δημοτική Ενότητα Ελευθερών του δήμου Παγγαίου, σύμφωνα με όσα ανέφερε στον «Ενήμερο» ο αντιδήμαρχος της περιοχής, Χρήστος Πριονίδης.

«Βρισκόμαστε στο μέσον της χειμερινής περιόδου κι αυτό συνεπάγεται προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα για την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων που πιθανόν να εκδηλωθούν το επόμενο διάστημα και στην περιοχή μας», επισήμανε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Πριονίδης.

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ό,τι προκύψει, τόσο με τα μηχανήματα, όσο και με το προσωπικό μας, αλλά έχοντας και επαρκείς ποσότητες αλατιού…»

«Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να είμαστε όσο καλύτερα γίνεται προετοιμασμένοι. Με τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας στην παρούσα φάση, προκύπτει ότι θα έχουμε χιονοπτώσεις την Παρασκευή (21/1) και το Σάββατο (22/1) στην περιοχή μας. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ό,τι προκύψει, τόσο με τα μηχανήματα, όσο και με το προσωπικό μας, αλλά έχοντας και επαρκείς ποσότητες αλατιού. Όπως κάναμε πέρυσι στον χιονιά του Φεβρουαρίου, έτσι θα κινηθούμε και φέτος, αν φυσικά απαιτηθεί, για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα οι συμπολίτες μας. Τα στοιχεία επαναλαμβάνω δείχνουν ότι επηρεάζεται η περιοχή μας από αυτό το σύστημα με χιονοπτώσεις και από τη στιγμή που μας προειδοποιούν οι ειδικοί, είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμαστούμε κατάλληλα», συμπλήρωσε σχετικά με το θέμα ο Χρήστος Πριονίδης.

«Είναι τιμή μου που ο δήμαρχος μας, με εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά να βρίσκομαι στο τιμόνι της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών. Θεωρώ ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας μου, αλλά και των συνεργατών μου, από τον Σεπτέμβριο του 2019 και μετά…»

Αναφορικά με την ανανέωση της θητείας του στη θέση του αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών, ο κ. Πριονίδης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.

«Είναι τιμή μου που ο δήμαρχος μας, με εμπιστεύτηκε για άλλη μια φορά να βρίσκομαι στο τιμόνι της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών. Θεωρώ ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας μου, αλλά και των συνεργατών μου, από τον Σεπτέμβριο του 2019 και μετά, οπότε και ανέλαβα τα καθήκοντα αυτά. Η δουλειά που γίνεται στην περιοχή μας είναι εμφανής και επί της ουσίας ήταν μια επιβράβευση για εμένα και τους συνεργάτες μου, μαζί με τους οποίους και απόλυτα οργανωμένα, πετυχαίνουμε καλά αποτελέσματα, έχοντας και ως παρακαταθήκη και την αίσθηση από τους πολίτες ότι κάτι καλό γίνεται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πριονίδης.

Ερωτηθείς παράλληλα για το πως θα κινηθεί στο πλαίσιο αυτής της νέας θητείας του, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών απάντησε σχετικά: «Δεν έχω σκοπό να σταματήσω να εργάζομαι στο ίδιο μοτίβο, αλλά και ακόμη περισσότερο θα έλεγα τώρα».

«Είμαι διαρκώς κοντά στους πολίτες και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και επεμβαίνουμε όπου μπορούμε για να διορθώσουμε τα ζητήματα που ανακύπτουν…»

Ερωτηθείς αναφορικά με την επαφή που έχει σε καθημερινή βάση με τους πολίτες της Δ.Ε. Ελευθερών και τα προβλήματα που αυτοί του αναφέρουν, ο κ. Πριονίδης απάντησε: «Τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν τελειώνουν ποτέ. Πάντα υπάρχει επαφή με τους πολίτες. Είμαι διαρκώς κοντά τους και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κι επεμβαίνουμε όπου μπορούμε για να διορθώσουμε τα ζητήματα που ανακύπτουν. Δεν αφήνουμε τίποτα να πέσει κάτω, ούτε αφήνουμε κάποιον χωρίς να εξετάσουμε το θέμα που τον προβληματίζει. Καθημερινά λειτουργώ καταγράφοντας τα προβλήματα και προσπαθούμε ιεραρχικά να τα λύσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Ανάπλαση της κεντρικής οδού της Νέας Περάμου (28ης Οκτωβρίου) με πεζοδρόμια και νέο ηλεκτροφωτισμό – Ακολουθούν το επόμενο διάστημα βελτιώσεις σε προβληματικά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις σε προβληματικά σημεία του οδοστρώματος, ιδιαίτερα εντός της Νέας Περάμου, ο κ. Πριονίδης απάντησε ότι όπου έχουν επισημανθεί τα προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Δ.Ε. Ελευθερών, αλλά και εντός της Νέας Περάμου, σύντομα θα γίνουν εργασίες αποκατάστασης.

Μάλιστα ο κ. Πριονίδης αποκάλυψε ότι θα γίνει ανάπλαση της κεντρικής οδού της Νέας Περάμου (28ης Οκτωβρίου) από το ύψος της παραλίας (Hotel Plage) μέχρι και την αερογέφυρα της Εγνατίας προς το δημοτικό διαμέρισμα Ελευθερών, με νέα πεζοδρόμια, αλλά και τοποθέτηση νέου ηλεκτροφωτισμού.

Στην παρούσα φάση, όπως τόνισε ο κ. Πριονίδης, γίνεται κατασκευή των πεζοδρομίων στην περιοχή του κάμπινγκ της Νέας Περάμου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η έναρξη του έργου της οδού 28ης Οκτωβρίου.

«Είναι ένας δρόμος με μεγάλη κίνηση, ειδικά το καλοκαίρι, με φωτισμό παλιό, οπότε με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν, θα είναι πιο ασφαλής για όλους τους χρήστες, ώστε να αποφεύγονται και τροχαία ατυχήματα που κατά καιρούς σημειώνονται εκεί», ανέφερε καταληκτικά ο κ. Πριονίδης.

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης

Καβάλα

Συνάντηση του Θ. Μουριάδη με τον Χρήστο Γάκη

Συνάντηση-του-Θ.-Μουριάδη-με-τον-Χρήστο-Γάκη

Συνάντηση μιας ώρας είχε ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας και Περιβάλλοντος ΑΜ-Θ, Χρήστο Γάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε ιδιαίτερη μνεία σε διάφορα σημαντικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή μας.

Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκε λεπτομερώς η ομαλή πρόοδος των εργασιών κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου, η δημιουργία σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και η ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Κολυμβητηρίου Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης

Καβάλα

Συνάντηση Π. Αγγελίδη και Κυριακής Γανίτου με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας

Συνάντηση-Π.-Αγγελίδη-και-Κυριακής-Γανίτου-με-τον-Αντιπεριφερειάρχη-Καβάλας

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Αλέξιο Πολίτη, στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, είχε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Παναγιώτης Αγγελίδης, συνοδευόμενος από τη διευθύντρια Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης της Επιχείρησης, Κυριακή Γανίτου.

Παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, με επίκεντρο τις στοχεύσεις σε στρατηγικές τουριστικής ανάπτυξης, ώστε να τεθούν οι προτεραιότητες και οι αξίες, πάνω στις οποίες µπορεί να οικοδομηθεί το όραμα για την Περιφερειακή Ενότητα στους τοµείς του Τουρισµού και της Ανάπτυξης, με κύριο στόχο την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στο πλαίσιο της προώθησης και της προβολής.

Τις ευχές του κ. Αγγελίδη και της κ. Γανίτου προς τον κ. Πολίτη, με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων για καλή και δημιουργική θητεία, ακολούθησε η διαβεβαίωση και από τις δυο πλευρές, για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» με την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, καθώς και τη διεύρυνσή της, με σταθερή στόχευση την προώθηση της ανάπτυξης της πόλης της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής.

Πηγή: KavalaWebNews

Συνέχεια ανάγνωσης
Διαφήμιση1

Προτεινόμενα