Connect with us

Καβάλα

KAVALA EXPO 2023: Πιο δυναμική, πιο λαμπρή, με πολλούς εκθέτες και πολλά δρώμενα

kavala-expo-2023:-Πιο-δυναμική,-πιο-λαμπρή,-με-πολλούς-εκθέτες-και-πολλά-δρώμενα

«Προσπαθούμε και φέτος να έχουμε μία έκθεση δυναμική, με εκθέτες, με προϊόντα, με επισκέπτες, ώστε στο τέλος πραγματικά ο απολογισμός να είναι πολύ θετικός. Καλούμε και τις επιχειρήσεις μας να δηλώσουν δυναμικό «παρών» και τους επισκέπτες, τους συμπολίτες μας και όχι μόνο, από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, να είναι κοντά στους επιχειρηματίες, να δώσουμε ένα μήνυμα ότι η επιχειρηματικότητα παρά τις δυσκολίες παραμένει ζωντανή».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην τοπική ΕΡΑ, ενόψει της KAVALA EXPO 2023, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

«Την επόμενη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 19:30, ανοίγουν οι πύλες για την 29η  KAVALA EXPO. Αυτή η έκθεση είναι για μας ένα από τα κορυφαία γεγονότα για την επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο Μάρκος Δέμπας.

«Νομίζω ότι τα δρώμενα που έχουμε προσθέσει φέτος θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες, γιατί το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι διπλό. Πρώτον να έχουμε επιχειρήσεις ως εκθέτες και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στη Νέα Καρβάλη και στο Εκθεσιακό Κέντρο…»

«Στόχος μας είναι η KAVALA EXPO 2023 να μπορέσει να γίνει ακόμη πιο λαμπρή. Νομίζω ότι τα δρώμενα που έχουμε προσθέσει φέτος θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες, γιατί το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι διπλό. Πρώτον να έχουμε επιχειρήσεις ως εκθέτες και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στη Νέα Καρβάλη και στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου. Στη διάρκεια της KAVALA EXPO 2023, θα μετέχουν πολλές τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και από άλλες Περιφέρειες της χώρας, όπως και επιχειρήσεις από το εξωτερικό. Υπάρχει μία πολύ δυναμική παρουσία της Σερβίας, αλλά και της Βουλγαρίας. Μάλιστα το λιμάνι του Μπουργκάς θα και η τιμώμενη περιοχή στη φετινή έκθεση. Επιχειρήσεις που θα έχουν τη δυνατότητα μέσα σε αυτό το τετραήμερο, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, να έρθουν σε επαφή με εν δυνάμει καταναλωτές και το επόμενο στοίχημα είναι να έχουμε μία πολύ μεγάλη και αυξημένη επισκεψιμότητα. Είδαμε ότι πράγματι βοηθάνε μέσα στο χώρο των περιπτέρων όλες οι γαστρονομικές εκδηλώσεις, καθώς προσελκύουν κόσμο», σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας. 

«Θα έχουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο κλείσιμο της έκθεσης μας, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα έχουμε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τους Onirama, τους Φορτίσιμο την Παρασκευή, DJ party – Επίσης θα συγκεντρωθούν και χρήματα για τους πληγέντες της Θεσσαλίας»

«Προσθέτουμε και ενισχύουμε ακόμα περισσότερο φέτος τις μουσικές συναυλίες. Θα έχουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο κλείσιμο της έκθεσης μας, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα έχουμε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τους Onirama, τους Φορτίσιμο την Παρασκευή, DJ party, θα λέγαμε μία φοιτητική βραδιά, μιας που ξεκινάει και η νέα φοιτητική περίοδος. Με το food truck festival που θα είναι μαζί με τις συναυλίες στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, θα προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους εκθέτες, τις τοπικές επιχειρήσεις, αλλά ταυτόχρονα και να διασκεδάσουν. Να προσθέσω ότι επειδή δεν φεύγουν από το μυαλό μας οι πληγέντες της Θεσσαλίας, θα υπάρχει η δυνατότητα στους επισκέπτες να ενισχύσουν την προσπάθεια που θα κάνουμε και εμείς. Ήδη έχουμε πάρει απόφαση ως Επιμελητήριο να συγκεντρώσουμε και να στείλουμε καταρχήν νερά που είναι το πρώτο και βασικό είδος. Από εκεί και πέρα με τον δικό τους τρόπο και ευαισθησία, ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να ενισχύσει τους πληγέντες και τα χρήματα τα οποία θα συλλέξουμε θα φύγουν προς τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας», επισήμανε καταληκτικά ο Μάρκος Δέμπας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Καβάλα

Νέος Πρόεδρος της Δ. Κ. Πολυνέρου ο Απόστολος Χρόνης

Νέος-Πρόεδρος-της-Δ-Κ.-Πολυνέρου-ο-Απόστολος-Χρόνης

Ορκίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Απριλίου 2026, ενώπιον του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, ο νέος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πολυνέρου, Απόστολος Χρόνης.

Ο νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ αντικατέστησε τον εκλιπόντα Πρόεδρο του οικισμού, Σάββα Παπαδόπουλο, και θα εκτελεί τα καθήκοντά του μέχρι τη λήξη της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (31/12/2028), προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας και η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 40 του νόμου 4804/2021 “Περί ορισμού αιρετών και αναπλήρωση συμβούλων και προέδρων δημοτικών κοινοτήτων”, σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο μείνει κενή η θέση του Προέδρου μιας Δημοτικής Κοινότητας, κινείται άμεσα η διαδικασία αντικατάστασής του από τους αναπληρωματικούς προέδρους ή αν δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί, όπως στην προκειμένη περίπτωση, από δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης:

“Είμαι σίγουρος ότι ο κ. Χρόνης θα ανταποκριθεί και στα νέα του καθήκοντα. Προ ημερών επισκεφθήκαμε μαζί την περιοχή και μιλήσαμε με τους κατοίκους του Πολύνερου του Κρανοχωρίου. Προωθούμε άμεσα λύσεις, όπως και στο παρελθόν, τόσο για τα προβλήματα της καθημερινότητας, όσο για τις βασικές υποδομές των δύο χωριών”.

Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πολυνέρου και Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ, Απόστολος Χρόνης:

“Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Καβάλας για την πρόταση του να αναλάβω χρέη Προέδρου στην κοινότητα Πολύνερου. Αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή. Θέλω, για μία ακόμη φορά, να τονίσω ότι δεν αποδέχομαι την αμοιβή του Προέδρου. Τα χρήματα θα διατεθούν για τις ανάγκες της κοινότητας”.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Θεόδωρος Μουριάδης: Οι εργασίες αποκατάστασης στην Καλαμίτσα θα γίνουν

Θεόδωρος-Μουριάδης:-Οι-εργασίες-αποκατάστασης-στην-Καλαμίτσα-θα-γίνουν

“Θα προχωρήσουμε σε εργασίες κι όποιος θέλει να με καταγγείλει ας το κάνει / Δεν είναι μόνο η ακτή της Καλαμίτσας αλλά και η ακτή του Περιγιαλίου όπου υπάρχουν ζημιές οι οποίες πρέπει να διορθωθούν”

«Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν στις παραλίες της Καβάλας, θα γίνουν…», τονίζει σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης, με αφορμή την συμφωνία του Δήμου Καβάλας με την ΕΤΑΔ για την Καλαμίτσα.
Την έγκριση της συμφωνίας του Δήμου με την ΕΤΑΔ για την Καλαμίτσα, θα ακολουθήσει η υπογραφή της σύμβασης από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο δήμαρχος κ. Θεόδωρος Μουριάδης αναφερόμενος στο θέμα, σημείωσε ότι θα ακολουθήσουν οι εργασίες αποκατάστασης.
«Έχουμε στείλει την αποδοχή στο Δημοτικό Συμβούλιο με κάποιες παρατηρήσεις που έχουν κάνει οι παρατάξεις όπως αυτή του κ. Εριφυλλίδη, του κ. Χρυσανίδη και της κ. Ιωσηφίδου, αν και δεν πρόκειται για παρατηρήσεις οι οποίες μπορούν να αλλάξουν την απόφαση. Έτσι τώρα βρισκόμαστε σε αναμονή για την αποδοχή της ΕΤΑΔ ώστε να υπογράψουμε την συμφωνία και να κάνουμε τα σχέδια μας για το μέλλον» τόνισε.

«Αν θέλει να με καταγγείλει ας το κάνει…»

Παράλληλα όμως ο Δήμος Καβάλας ξεκινά εργασίες αποκατάστασης για την ακτή, για τις οποίες ο κ. Μουριάδης δήλωσε πως «έχουμε ήδη ζητήσει να γίνουν οι μελέτες λόγω της κίνησης που υπάρχει στις ακτές καθώς και της έκτακτης ανάγκης που υπάρχει στα Τενάγη των Φιλίππων, ώστε να γίνουν οι αναθέσεις και να αποκατασταθούν οι ζημιές. Φυσικά δεν είναι μόνο η ακτή της Καλαμίτσας αλλά και η ακτή του Περιγιαλίου όπου υπάρχουν ζημιές οι οποίες πρέπει να διορθωθούν. Σε αυτό το σημείο να τονίσω πως υπάρχει κάποιος δημοσιογράφος, ο οποίος κοιμάται και ξυπνάει με το όνομα «Μουριάδης» και δηλώνει πως στην περίπτωση που προχωρήσουμε σε εργασίες χωρίς να έχουμε πρώτα υπογράψει την σύμβαση, θα με καταγγείλει. Εγώ τις εργασίες θα τις κάνω. Η σύμβαση ούτως ή άλλως θα υπογραφεί, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην κάνουμε τις εργασίες. Αν θέλει να με καταγγείλει, ας το κάνει και ας πει στους Καβαλιώτες ότι αυτοί είναι που δεν αφήνουν να γίνει το έργο. Οι τύποι αυτοί οι οποίοι κάθε πρωί ξεφουρκίζουν με το τι κάνει ο Δήμος, με τα ψέματα και τις υπερβολές τους προσπαθούν να υποβαθμίσουν τόσο το όνομα μου όσο και -το βασικότερο- την τιμή μου. Έτσι λοιπόν τους τα γυρίζω στα μούτρα και ζητώ συγνώμη για την έκφραση αλλά έχω έρθει στα όρια μου».

Χρονοδιάγραμμα 3 ετών

Κλείνοντας ο κ. Μουριάδης, πρόσθεσε πως οι εργασίες στην Καλαμίτσα θα ξεκινήσουν από μια εμβαλωματική παρέμβαση στα αποδυτήρια, ξεκινώντας όμως με ένα μικρό τοιχίο το οποίο πρέπει να φτιαχτεί. «Σε ότι αφορά τις καμπίνες, θα αποκατασταθεί ένα μέρος τους με το υπόλοιπο να παραμένει κλειστό και από εκεί και πέρα σε συνεννόηση και με την ΕΤΑΔ θα προχωρήσουμε σε γκρέμισμα κάποιων από αυτές καθώς δεν χρειάζονται τόσες πολλές. Αυτό που θα κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε χημικές τουαλέτες μέχρι να κατασκευαστούν οι μόνιμες. Το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθήσουμε θα διαρκέσει περίπου 3 χρόνια ώστε να ολοκληρώσουμε όλες τις απαιτούμενες παρεμβάσεις. Επίσης κύριο μέλημα μας μετά την υπογραφή, είναι η αποκατάσταση του «Όστρια» ώστε να μπορέσει ο Δήμος Καβάλας να το ενοικιάσει και να έχει κάποια μισθώματα» όπως ανέφερε καταληκτικά.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Βράβευση των παιδιών των υπαλλήλων των Δήμων Καβάλας και Νέστου

Βράβευση-των-παιδιών-των-υπαλλήλων-των-Δήμων-Καβάλας-και-Νέστου

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Απριλίου 2026, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης, η τελετή βράβευσης των παιδιών των υπαλλήλων από τους Δήμους Καβάλας και Νέστου, που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και διακρίθηκαν στον χώρο του αθλητισμού, κατά το σχολικό έτος 2024 – 2025.

Ο Δήμαρχος Καβάλας, παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικής Αναδιάρθρωσης και Οργάνωσης του Δήμου Καβάλας, Βασίλη Λεμονίδη και του Αντιδημάρχου Οικονομικού Προγραμματισμού, Δημοτικής Περιουσίας, Διοικητικής Αναδιάρθρωσης και Οργάνωσης του Δήμου Νέστου, Μανώλη Ψυχουδάκη, συνεχάρη τους μαθητές και τους αθλητές για τις επιδόσεις τους, καθώς και τους γονείς των παιδιών διότι στήριξαν την προσπάθεια τους, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους που έθεσαν την προηγούμενη περίοδο.

Η εν λόγω εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Καβάλας, πλαισιώθηκε μουσικά από την πιανίστρια, Μαρία Μυλωνίδου.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ γιός ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ γιος ΜΙΣΣΕΡΙΑΝ ΖΗΣΑΣ ΣΧΟΛΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

ΔΕΛΗΜΠΑΜΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ γιος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΛΗΜΠΑΜΙΔΗ ΣΧΟΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΙΑΛΥΝΑ ΜΑΡΙΑ- ΦΩΤΕΙΝΗ κόρη ΚΥΡΜΑΝΙΔΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΖΑΡΦΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ γιος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΑΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΑΖΟΛΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ κόρη ΤΣΑΡΔΟΥΛΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ γιος ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΛΥΜΝΙΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ κόρη ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ γιος ΚΑΡΑΣΑΒΒΑ ΚΛΗΜΗ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΚΛΕΑΝΘΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ κόρη ΚΟΥΖΛΑΚΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΚΟΡΟΣΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ κόρη ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ κόρη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

ΜΑΝΩΛΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ γιος ΜΑΝΩΛΑΡΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΜΗΛΙΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ γιος ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του Δημάρχου ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΜΗΛΙΟΣ ΣΙΟΥΛΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ γιος ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΜΙΧΑΛΙΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ γιος ΚΑΠΑΪΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΜΟΜΤΣΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ κόρη ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΜΠΙΛΜΠΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ γιος ΠΕΤΡΑΛΕΙΦΗ ΖΩΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΖΙΟΥ – ΖΙΤΣΟΥ

ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ γιος ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΠΟΥΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ κόρη ΜΑΛΛΙΟΥΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ γιος ΜΑΡΙΑΣ ΜΥΛΩΝΙΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΤΖΑΒΕΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ κόρη ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΗΛΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΤΖΑΒΕΛΑ ΣΟΦΙΑ κόρη ΣΚΑΡΛΑΤΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΗΛΙΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ κόρη ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΗΛΙΑΔΟΥ ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ – ΙΧΘΥΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα