Connect with us

Νέα Θάσου

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Θάσου

Το-πρόγραμμα-των-χριστουγεννιάτικων-εκδηλώσεων-του-δήμου-Θάσου

Το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Θάσου έχει ως εξής:

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 11.12.2021 ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ 11:00

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 11.12.2021 ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ 18:00

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

(Οι συμμετέχοντες στα εργαστήρια πρέπει να έχουν μαζί τους μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, σβηστήρα, κηρομπογιές).

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 12.12.2021 ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ 11:00

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 12.12.2021 ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ 13:00

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

(Οι συμμετέχοντες στα εργαστήρια πρέπει να έχουν μαζί τους μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, σβηστήρα, κηρομπογιές).

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 12.12.2021 ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΣ 11:30

Αφήγηση Παραμυθιών από τους ΠΑΡΑΜΥΘΟΘΡΑΚΕΣ για παιδιά

Οι Παραμυθοθράκες είναι μία ομάδα εκπαιδευτικών με έδρα την Ξάνθη που αφηγούνται Λαϊκά Παραμύθια για μικρούς και μεγάλους για να γίνει όπως λένε το παραμύθι αφορμή να ζήσουμε όλοι καλύτερα.

  1. ΣΑΒΒΑΤΟ 18.12.2021 ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ 11:30

Θασίτικες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες στο γλωσσικό ιδίωμα της Θάσου από τον

κ. Σωτήρη Γερακούδη. Εκδήλωση για παιδιά και μεγάλους

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 19.12.2021 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 11:00

Από το Θέατρο του Μικρού Βορρά με τίτλο «Τρείς …κι ο Αίσωπος»

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 19.12.2021 ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΛΙΜΕΝΑ 12:00. (Κεντρική Εκδήλωση)

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,

Παιδική – Νεανική και Μικτή Χορωδία Ενηλίκων.

Ο Δήμος Θάσου θα προσφέρει ζεστό κρασί και εδέσματα στους παρευρισκόμενους καθώς και ευχές από το Δήμαρχο, τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. και τους Δημοτικούς Συμβούλους.

  1. ΚΥΡΙΑΚΗ 19.12.2021 ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ 17:00

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Από το Θέατρο του Μικρού Βορρά με τίτλο «Τρείς …κι ο Αίσωπος»

  1. ΔΕΥΤΕΡΑ 27.12.2021 ΚΑΛΟΓΕΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ 12:00

και 17:00 στη Δανειστική Βιβλιοθήκη Πρίνου

Αφήγηση Χριστουγεννιάτικων Ιστοριών από μέλη της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων και Παιδιών Λιμένα της ΔΗ.ΚΕ.Θ. και φωτογραφίες των παιδιών με τον Αϊ Βασίλη.

  1. ΤΕΤΑΡΤΗ 29.12.2021 πολιτιστικό – Εκθεσιακό κέντρο Λιμεναρίων της ΔΗ.ΚΕ.Θ. 12:00

Αφήγηση Χριστουγεννιάτικων Ιστοριών από μέλη της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων και Παιδιών Λιμεναρίων της ΔΗ.ΚΕ.Θ. και φωτογραφίες των παιδιών με τον Αϊ Βασίλη. Ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει βιβλία στα παιδιά ως δώρο.

  1. ΤΕΤΑΡΤΗ 29.12.2021 χώρος στολισμένο καράβι Δήμου Στον Λιμένα, 18:30 και την ίδια στιγμή στα Λιμενάρια.

Ταυτόχρονη ρίψη ιπτάμενων φαναριών στον ουρανό από τους παρευρισκόμενους κάνοντας ο καθένας την προσωπική του ευχή, μετά από την αντίστροφη μέτρηση του Δημάρχου για τον Λιμένα και του Προέδρου της ΔΗ.ΚΕ.Θ. για τα Λιμενάρια.

Η εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με την ομάδα action team.

Την εκδήλωση θα συνοδεύουν εργαστήρια ζαχαροπλαστικής και χειροτεχνίας και dj που θα παίζει μουσική.

13.ΠΕΜΠΤΗ 30.12.2021 Δημοτικό Σχολείο Θεολόγου, 12:00

Αφήγηση Χριστουγεννιάτικων Ιστοριών από μέλη της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων και Παιδιών Λιμεναρίων της ΔΗ.ΚΕ.Θ.

  1. ΠΕΜΠΤΗ 30.12.2021 Ταρσανάς Σκάλα Ποταμιάς 12:00

Αφήγηση Χριστουγεννιάτικων Ιστοριών από μέλη της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων και Παιδιών Λιμένα της ΔΗ.ΚΕ.Θ.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Νέα Θάσου

H Energean στο «Τραπέζι Αγάπης» της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου

h-energean-στο-«Τραπέζι-Αγάπης»-της-Ιεράς-Μητροπόλεως-Φιλίππων,-Νεαπόλεως-και-Θάσου

Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης κατά τις Άγιες Ημέρες της Πασχαλινής περιόδου και πάντα στο πλευρό της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, εργαζόμενοι της Energean συμμετείχαν εθελοντικά στο «Τραπέζι Αγάπης» που παρείχε η Ιερά Μητρόπολις στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας .

Στην εθελοντική αυτή πρωτοβουλία συμμετείχαν:

  • Ο κ. Ηλίας Καραγιαννάκης, Security Officer
  • Ο κ. Χρήστος Σαμαράς, Procurement Officer
  • Η κ. Ιωάννα Γιαννακουδάκη, Junior Wells Engineer
  • Ο κ. Αρτέμης Μπαρμπούνης, Corporate Affairs Manager στην Ελλάδα

Η Energean παραμένει δεσμευμένη στην στήριξη των τοπικών κοινωνιών, ενισχύοντας πρωτοβουλίες που προάγουν την κοινωνική συνοχή, την αλληλεγγύη και την βιωσιμότητα, στο πλαίσιο των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Topics

Related Articles

Προηγούμενο άρθρο

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading

Νέα Θάσου

Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Νομικό Σύμβουλο του Δήμου για το έργο της αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο Θάσου

Συνάντηση-του-Δημάρχου-Θάσου-με-τον-Νομικό-Σύμβουλο-του-Δήμου-για-το-έργο-της-αποθήκευσης-co2-στον-Πρίνο-Θάσου

Σήμερα, Δευτέρα 20 Απριλίου 2026, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Νομικού Συμβούλου του Δήμου Θάσου για το έργο της αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο Θάσου κ. Ιακωβάκη Βασίλειου, συνεργαζόμενου με την εταιρεία ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ-ΜΥΛΩΝΑ, με τον Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη στο Γραφείο του.
Κατά την συνάντηση ο κ. Ιακωβάκης ενημέρωσε αναλυτικά τον Δήμαρχο Θάσου για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις νομικές ενέργειες για την αποτροπή της δημιουργίας του έργου της αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο Θάσου.
Επίσης συζητήθηκε η δυνατότητα διοργάνωσης ειδικής εκδήλωσης ενημέρωσης από τον Δήμο της Θάσου για την αναλυτική ενημέρωση των πολιτών και των φορέων της Θάσου για τις μέχρι σήμερα ενέργειες του Δήμου σχετικά με την αποτροπή της δημιουργίας του έργου της αποθήκευσης CO2 στον Πρίνο Θάσου, από την ομάδα ειδικών εξωτερικών συνεργατών του Δήμου και ειδικότερα τον κ. Χρυσόγονο Κωνσταντίνο, Νομικός – Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο ΑΠΘ. και τον κ. Καραπάντσιο Θοδωρή, Χημικός Μηχανικός ΑΠΘ, Καθηγητής & Πρόεδρος Τμήματος Χημείας ΑΠΘ.
Η εκδήλωση – ενημέρωση «Οι κίνδυνοι που εγκυμονεί η αποθήκευση CO2 στον Πρίνο Θάσου» προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί από τον Δήμο της Θάσου την Παρασκευή, 8 Μαΐου 2026 και ώρα 18.00μμ, στην αίθουσα του Καλογερικού στον Λιμένα της Θάσου.
Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε τα εξής:
«Αυτή η εκδήλωση ενημέρωσης διοργανώνεται από το Δήμο της Θάσου στα πλαίσια της πάγιας και ξεκάθαρης θέσης του απέναντι στο έργο της αποθήκευσης CO2 στη θαλάσσια περιοχή του Πρίνου της Θάσου».

Topics

Related Articles

Προηγούμενο άρθρο

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading

Νέα Θάσου

Έλευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Σουμελά στη Θάσο – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Έλευση-της-Ιεράς-Εικόνας-της-Παναγίας-Σουμελά-στη-Θάσο-–-Το-πρόγραμμα-των-εκδηλώσεων

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αναμένεται την Κυριακή 26 Απριλίου 2026 η έλευση της Ιεράς και σεβάσμιας Εικόνας της Παναγίας Σουμελά από το Βέρμιο Όρος στη Θάσο, στο πλαίσιο θρησκευτικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικολάου Λιμένα Θάσου.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη συνεργασία του Δήμου Θάσου και της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, δίνοντας έναν ιδιαίτερα επίσημο και πανηγυρικό χαρακτήρα στην υποδοχή της Ιεράς Εικόνας.

Η επίσημη υποδοχή θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής, στις 17:30, στο λιμάνι της Θάσου, παρουσία αρχών και πλήθους πιστών. Θα ακολουθήσει λιτανευτική πομπή προς τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, όπου στις 18:00 θα τελεστεί η επίσημη δοξολογία. Το πρόγραμμα της ημέρας θα ολοκληρωθεί στις 18:30 με Αρχιερατικό Εσπερινό και Ιερά Παράκληση προς την Παναγία Σουμελά.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα 27 Απριλίου, με την τέλεση Όρθρου και Θείας Λειτουργίας στις 07:30, ενώ στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί Ιερά Παράκληση. Το απόγευμα, στις 18:00, θα τελεστεί Εσπερινός και οι Χαιρετισμοί της Θεοτόκου.

Την Τρίτη 28 Απριλίου, στις 07:00 θα τελεστεί ο Όρθρος και στις 08:00 θα ξεκινήσει η προπομπή της Ιεράς Εικόνας προς τη Χρυσούπολη, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση της παραμονής της στο νησί.

Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει στον Ιερό Ναό έως και τις 28 Απριλίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους πιστούς να προσέλθουν για προσκύνημα.

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα