Connect with us

Αστυνομικά

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της 38χρονης Ρουμάνας

Σε-πνιγμό-οφείλεται-ο-θάνατος-της-38χρονης-Ρουμάνας

«Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της άτυχης γυναίκας σε πνιγμό ενώ δεν παρατηρήθηκαν κακώσεις και μώλωπες στο σώμα της», ανέφερε σε δηλώσεις του στο enanews.gr ο ιατροδικαστής Θράκης Νίκος Κιφνίδης.

«Είναι σαν να βούτηξε για κολύμπι με τα ρούχα και να πνίγηκε…» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κιφνίδης.

Άλλες μαρτυρίες

Στην ιστοσελίδα Newsbeast, δημοσιεύεται δήλωση ιδιοκτήτη εστιατορίου στην παραλία της Κεραμωτής, ο οποίος είδε την γυναίκα λίγο πριν εξαφανιστεί.

Όπως λέει, η 38χρονη την Τρίτη 11 Ιανουάριου, περιφερόταν στον κεντρικό παραλιακό δρόμο του λιμανιού μια μέρα με βροχή. Την πλησίασε και την ρώτησε αν χρειάζεται βοήθεια. Απάντησε ότι είναι εντάξει, ότι είναι μια χαρά. Έδειχνε όμως εντελώς χαμένη, πολύ απογοητευμένη και απαθής. Την συγκεκριμένη μέρα έβρεχε και φύσαγε. «Ο καιρός ήταν πολύ κακός, δεν ήταν για να κάνεις βόλτα στο δρόμο», λέει ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον ίδιο μπήκε το ίδιο βράδυ σε ένα ξενοδοχείο την ώρα που ο ιδιοκτήτης έλειπε και χωρίς να έχει συνεννοηθεί μαζί του. Το επόμενο πρωί ο ιδιοκτήτης βρήκε όλα της τα πράγματα, ταυτότητα, λεφτά σε ένα δωμάτιο. Ενημερώθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες. Τελικά βρέθηκε στη θάλασσα, τυχαία, την είδαν κάποιοι άνθρωποι που περπατούσαν στο λιμάνι. Η αίσθηση μας είναι ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης είπε στο Newsbeast: «Την βρήκαν στα ρηχά, στην αρχή της θάλασσας, στο ένα μέτρο. Ήταν μόνο 38 ετών. Μας έκανε πάντως εντύπωση η συμπεριφορά της, δεν έρχεσαι για τουρισμό εδώ τέτοια εποχή και χωρίς να έχεις κλείσει ένα δωμάτιο πρώτα. Δεν ξέρουμε τι είχε στο νου της, σκεφτόμαστε μήπως είχε προσχεδιάσει μια αυτοκτονία, δεν ήταν οργανωμένο το ταξίδι της εδώ».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αστυνομικά

Ζαρκαδιά: 57χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε γούρνα

Ζαρκαδιά:-57χρονος-βρέθηκε-νεκρός-μέσα-σε-γούρνα

Πέμπτη, 27 Αυγούστου, 2026

Ο λογαριασμός μου

Get into your account.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Σκότωσε την σύζυγό του και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Σκότωσε-την-σύζυγό-του-και-αποπειράθηκε-να-αυτοκτονήσει

Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα (26-8-2026) σε οικισμό της Ροδόπης,  αλλοδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος της συζύγου του.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής, για ανθρωποκτονία με δόλο, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες σήμερα (26-08-2026) εντοπίστηκε αλλοδαπή από συγγενικό της πρόσωπο, εντός της οικίας της, σε οικισμό της Ροδόπης, φέροντας τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Άμεσα αστυνομικοί προέβησαν σε συντονισμένες ενέργειες καθώς και στην εξερεύνηση του χώρου τέλεσης του εγκλήματος, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του επίσης αλλοδαπού συζύγου της, ο οποίος φέρεται να την τραυμάτισε με μαχαίρι και στη συνέχεια να αυτοτραυματίσθηκε. Ο φερόμενος δράστης μεταφέρθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σημειώνεται ότι, το 2022 στο Ηράκλειο Κρήτης, ο φερόμενος δράστης είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος του θύματος.

Από τον χώρο κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κομοτηνής.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

76χρονος βρέθηκε νεκρός στο Παληό Καβάλας

76χρονος-βρέθηκε-νεκρός-στο-Παληό-Καβάλας

Τελευταία Θέματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (23/8) 76χρονος κάτοικος Παληού.

Τα ίχνη του 76χρονου είχαν χαθεί από το απόγευμα της ίδιας μέρα όταν βγήκε από το σπίτι του για να μαζέψει χόρτα και δεν επέστρεψε. Οι συγγενείς του άρχισαν να τον αναζητούν και τελικά εντοπίστηκε νεκρός σε ορεινή περιοχή του Παληού, κοντά στην Εγνατία.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής προκειμένου ο ηλικιωμένος να μεταφερθεί στο σημείο απ’ όπου τον παρέλαβε το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα