Connect with us

Αστυνομικά

Πέθανε το θύμα μαχαιρώματος στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας

Πέθανε-το-θύμα-μαχαιρώματος-στον-Δημοτικό-Κήπο-της-Καβάλας

Πέθανε το θύμα μαχαιρώματος στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας

Κατέληξε μετά από 25 μέρες νοσηλείας στη Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας, ο 33χρονος Ρομά τον οποίο είχε μαχαιρώσει 52χρονος, επίσης Ρομά, στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 14 Μαρτίου. Ο δράστης συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αστυνομικά

Νεκρός 90χρονος σε τροχαίο με μοτοσικλέτα

Νεκρός-90χρονος-σε-τροχαίο-με-μοτοσικλέτα

Την 13-5-2024 και ώρα 11:30΄, στον οικισμό Αυξέντιο Ξάνθης, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 90χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

Τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου και κατέληξε την επόμενη μέρα.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αβδήρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Θάσος: Υπεξαίρεσε το pin και έκανε αναλήψεις 8.100 ευρώ

Θάσος:-Υπεξαίρεσε-το-pin-και-έκανε-αναλήψεις-8.100-ευρώ

Έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή και υπεξαίρεση, διότι όπως διαπιστώθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 25-4-2024 σε περιοχή της Θάσου, υπεξαίρεσε από ηλικιωμένη ημεδαπή φάκελο με την τραπεζική της κάρτα στον οποίο αναγραφόταν ο κωδικός «pin» και πραγματοποίησε 21 αναλήψεις χρημάτων από δύο τραπεζικούς λογαριασμούς της ηλικιωμένης, συνολικού ύψους 8.100 ευρώ.

Ο δράστης έπειτα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του επέστρεψε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό στη δικαιούχο του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.

Σύλληψη 3 ημεδαπών για άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

Συνελήφθησαν την 30-4-2024 το μεσημέρι στην Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου τρεις ημεδαποί, διότι εντοπίσθηκαν να ασκούν υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 41 συνολικά είδη παρεμπορίου (ζεύγη υαλοκαθαριστήρων αυτοκινήτου), στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στους δράστες το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Καβάλα: Εξιχνιάσθηκαν πέντε υποθέσεις απατών

Καβάλα:-Εξιχνιάσθηκαν-πέντε-υποθέσεις-απατών

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, πέντε υποθέσεις απατών εκ των οποίων τρεις τετελεσμένες και δύο σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου του 2024 σε βάρος ημεδαπών, στην πόλη της Καβάλας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για το αδίκημα της απάτης, ενώ στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί τους.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, διακριβώθηκε ότι άγνωστος συνεργός τους τηλεφωνούσε σε πολίτες, προσποιούμενος είτε τον ιατρό είτε τον αστυνομικό και προφασιζόμενος αντίστοιχα ότι συγγενικό τους πρόσωπο είχε εμπλακεί σε ατύχημα και χρειαζόταν άμεσα πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης ή ότι είχε προξενήσει τροχαίο ατύχημα και έχει νομικές συνέπειες τις οποίες μπορεί να αποφύγει απαιτούσε χρήματα για την παροχή των υπηρεσιών του, ενώ για να γίνει περισσότερο πειστικός, άγνωστη συνεργός του συνέδραμε κατά τις τηλεφωνικές κλήσεις, προσποιούμενη το συγγενικό πρόσωπο.

Με την παραπάνω μεθοδολογία οι δράστες κατάφεραν να πείσουν τρεις ημεδαπές να συγκεντρώσουν συνολικά το χρηματικό ποσό των 3500 ευρώ, 170 χρυσά νομίσματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας κατά περίπτωση και στη συνέχεια να τα εναποθέσουν σε προκαθορισμένα σημεία, από τα οποίο οι δύο ημεδαποί δράστες τα παραλάμβαναν. Επιπλέον σε δύο ακόμη περιπτώσεις οι απατηλές πράξεις των δραστών έγιναν αντιληπτές και δεν ολοκληρώθηκαν.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας, για την ταυτοποίηση των συνεργών τους και την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα