Connect with us

Αστυνομικά

Ορκωμοσία 150 Νέων Συνοριακών Φυλάκων ορισμένου χρόνου

Ορκωμοσία-150-Νέων-Συνοριακών-Φυλάκων-ορισμένου-χρόνου

Από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Στις 20 Δεκεμβρίου 2024, στις Διευθύνσεις της Γενικής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των 150 νέων συναδέλφων μας Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου. Μια ιδιαίτερα σημαντική ημέρα, που σηματοδοτεί την έναρξη της σταδιοδρομίας τους στο σπουδαίο έργο της συνοριακής φύλαξης.

Μετά την ορκωμοσία, οι νέοι μας συνάδελφοι θα ξεκινήσουν την εκπαίδευσή τους, προκειμένου να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για τα καθήκοντά τους. Αντιπροσωπείες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων παρευρέθηκαν στις τελετές για να συγχαρούν τους νέους φύλακες, να τους ευχηθούν καλή σταδιοδρομία και να τους διαβεβαιώσουν πως θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε κάθε βήμα.

Οι 150 Συνοριακοί Φύλακες, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Ροδόπης και Καβάλας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία των συνόρων και την ενίσχυση της ασφάλειας της πατρίδας μας.

Καλή επιτυχία και δύναμη στους νέους συναδέλφους μας!

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αστυνομικά

Πέραμος: Τρεις συλλήψεις για παράβαση του νόμου περί όπλων

Πέραμος:-Τρεις-συλλήψεις-για-παράβαση-του-νόμου-περί-όπλων

Πέμπτη, 30 Απριλίου, 2026

Ο λογαριασμός μου

Get into your account.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Έξι συλλήψεις για παράνομο πόκερ

Έξι-συλλήψεις-για-παράνομο-πόκερ

Τελευταία Θέματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Έξι συλλήψεις για παράνομο πόκερ

Συνελήφθησαν χθες (19-4-2026) το απόγευμα στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δράμας, έξι -6- άτομα, εκ των οποίων πέντε ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία  για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε χώρο που βρίσκεται στην πόλη της Δράμας, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε η διεξαγωγή παράνομου τυχερού παιγνίου «POKER», όπου συμμετείχαν ένας από τους συλληφθέντες ως «Dealer», τέσσερις ως παίκτες και ένας που παρείχε βοηθητικές υπηρεσίες στους παίκτες.

Από τον χώρο και την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά:

  • -13- τράπουλες,
  • -756- μάρκες πονταρίσματος διαφόρων χρωμάτων,
  • -1- μάρκα «DEALER»,
  • -1- κόκκινη κάρτα,
  • ιδιόχειρες σημειώσεις και
  • το χρηματικό ποσό των -3.810- ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δράμας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Τον μαχαίρωσε μετά από τηλεφωνικό καβγά

Τον-μαχαίρωσε-μετά-από-τηλεφωνικό-καβγά

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες την 10/11-4-2026 στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης, δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της άμεσης συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο μέσω τηλεφωνικής κλήσης του ενός δράστη με τον ημεδαπό παθόντα, ενώ στη συνέχεια ο δεύτερος δράστης μετέφερε τον πρώτο σε περιοχή της πόλης, όπου συναντήθηκε με τον παθόντα και ένεκα διαπληκτισμού τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

Ο παθών διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται.

Στην κατοχή του πρώτου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι ως μέσο τέλεσης της προαναφερόμενης αξιόποινης πράξης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα