Connect with us

Οικονομία

Νέες διευκολύνσεις πληρωμών από τη ΔΕΗ

Νέες-διευκολύνσεις-πληρωμών-από-τη-ΔΕΗ

Κίνητρο για ρύθμιση οφειλών με “κούρεμα” του χρέους στη λήξη του διακανονισμού προβλέπει το νέο πρόγραμμα που ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ, στο πλαίσιο της παροχής διευκολύνσεων σε όσους πελάτες δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στην εξόφληση των λογαριασμών τους κατά την περίοδο της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης.

Συγκεκριμένα έως τις 10 Νοεμβρίου δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας με ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς να ενταχθούν σε ένα νέο πρόγραμμα διακανονισμού 6 δόσεων, λαμβάνοντας ως επιβράβευση την επιστροφή της προκαταβολής κατά την εξόφληση του διακανονισμού.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της ΔΕΗ με οφειλή από 500 ευρώ έως και 3.000 ευρώ και η προκαταβολή εξαρτάται από το ύψος της οφειλής. Συγκεκριμένα:

Για ύψος ρυθμιζόμενης οφειλής από 500 ευρώ – 1.000 ευρώ η προκαταβολή και αντίστοιχη επιστροφή είναι 50 ευρώ.

Για ύψος ρυθμιζόμενης οφειλής από 1001 ευρώ – 2.000 ευρώ η προκαταβολή και αντίστοιχη επιστροφή είναι 100 ευρώ.

Για ύψος ρυθμιζόμενης οφειλής από 2001 ευρώ – 3.000 ευρώ η προκαταβολή και αντίστοιχη επιστροφή είναι 200 ευρώ.

Η συγκεκριμένη μορφή διακανονισμού ισχύει για τους πελάτες που θα διακανονίσουν τις οφειλές τους και θα πληρώσουν την προκαταβολή έως 10 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, παραμένουν σε ισχύ τα υφιστάμενα προγράμματα διακανονισμών της ΔΕΗ όπως και η δυνατότητα πληρωμής λογαριασμών με πιστωτική κάρτα σε έως 6 άτοκες δόσεις για ποσά από 200 ευρώ και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διευκολύνσεις πληρωμών της ΔΕΗ, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο 800-900-1000.

πηγή: http://amna.gr

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Οικονομία

Εντυπωσιακά αποτελέσματα από την τρίτη Επιχειρηματική Αποστολή της Kourtidis Group στην Αμερική

Εντυπωσιακά-αποτελέσματα-από-την-τρίτη-Επιχειρηματική-Αποστολή-της-kourtidis-group-στην-Αμερική

Με μεγάλη επιτυχία και ουσιαστικά αποτελέσματα για τη Β. Ελλάδα, ολοκληρώθηκε το τρίτο επιχειρηματικό ταξίδι της Kourtidis Group στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Σκοπός του ταξιδιού ήταν η ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών για όλες τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, η Διοίκηση και Στελέχη του ομίλου βρέθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο Σαν Φρανσίσκο και στη Νέα Υόρκη, όπου και πραγματοποιήθηκαν οι πολύ σημαντικές επιχειρηματικές τους συναντήσεις.

«Το τρίτο επιχειρηματικό ταξίδι είναι μόνο η αρχή καθώς το πιο σημαντικό για εμάς είναι να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης» αναφέρει ο Νίκος Κουρτίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kourtidis Group. Σημαντικοί Έλληνες της Ομογένειας και Αμερικανοί επιχειρηματίες ενημερώθηκαν για τη διαδρομή του βραβευμένου στο ελληνικό επιχειρείν ομίλου εταιρειών Κουρτίδη. Πληροφορήθηκαν για το πλούσιο χαρτοφυλάκιο του, που διαθέτει περισσότερα από 56 οικιστικά συγκροτήματα και 1.333 κατοικίες αυτή τη στιγμή υπό κατασκευή. Μεταξύ των άλλων, μέσα από τις συναντήσεις αναδείχθηκαν και η μοναδικές περιοχές στις οποίες δραστηριοποιείται ο όμιλος (Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα, Νέα Ηρακλείτσα, Δράμα, Σέρρες, Θάσος, Ασπροβάλτα, Κεραμωτή) και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους. Τα αποτελέσματα της επιχειρηματικής αποστολής ήταν άμεσα και θετικά, καθώς τα Στελέχη προχώρησαν σε συμφωνίες και μεγάλες συνεργασίες που θα εμφανιστούν το επόμενο διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της επιχειρηματικής αποστολής, ο κ. Νίκος Κουρτίδης και η αντιπρόεδρος του ομίλου, κα Κωνσταντίνα Δημητρόβα βρέθηκαν στην Times Square της Νέας Υόρκης, όπου ο όμιλος εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά. Εκεί, μαζί με χιλιάδες επισκέπτες, στο κορυφαίο τοπόσημο της αμερικανικής μητρόπολης, είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν μέρος διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας στις περίφημες οθόνες των Billboards.

«Με την ολοκλήρωση της επιχειρηματικής αποστολής νιώθω ότι η περιοχή μας έχει ήδη κερδίσει πολλά. Η χώρα μας έχει σπουδαία πράγματα να προσφέρει, γεγονός που αντιλαμβάνονται κι οι ίδιοι οι επενδυτές κι αυτό αποτελεί κίνητρο να τη γνωρίσουν» αναφέρει ο κ. Κουρτίδης. Από την πλευρά της, η κα Δημητρόβα δηλώνει «Νιώθουμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τη δυνατότητα που είχαμε ώστε να  ενημερώσουμε τους Έλληνες Ομογενείς και τους Αμερικανούς πελάτες μας για τις επενδυτικές ευκαιρίες που υπάρχουν στην Ελλάδα. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η δραστηριότητά μας είναι ήδη γνωστή στους επιχειρηματικούς κύκλους της Αμερικής. Στην Kourtidis Group έχουμε δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον συνεργασίας και εμπιστοσύνης και είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε κάθε επιχειρηματική και επενδυτική προσπάθεια».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Οικονομία

Διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για τη φορολογική μεταχείρισή των βραχυχρόνιων μισθώσεων

Διευκρινίσεις-της-ΑΑΔΕ-για-τη-φορολογική-μεταχείρισή-των-βραχυχρόνιων-μισθώσεων

Διευκρινίσεις σχετικά με τη φορολογική μεταχείριση των βραχυχρόνιων μισθώσεων ακινήτων, που αρχίζουν από 1.1.2024 και εφεξής, παρέχει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, με σκοπό τη διευκόλυνση των φορολογουμένων στην ορθή εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους.

Με εγκύκλιο του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, αποσαφηνίζονται τόσο γενικά θέματα όσο και ειδικότερες περιπτώσεις βραχυχρόνιας μίσθωσης. Ειδικότερα :

Ι. Φυσικά Πρόσωπα

Το εισόδημα που αποκτούν από τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων, θεωρείται εισόδημα από:

* ακίνητη περιουσία και απαλλάσσεται από τον ΦΠΑ, εφόσον η βραχυχρόνια μίσθωση αφορά μέχρι δύο (2) ακίνητα

* επιχειρηματική δραστηριότητα και υπάγεται σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13%, εφόσον η βραχυχρόνια μίσθωση αφορά από τρία (3) ακίνητα και άνω.

Προκειμένου το εισόδημα των φυσικών προσώπων να υπαχθεί στην αντίστοιχη κατηγορία, λαμβάνονται υπ’ όψη:

* το πλήθος των Αριθμών Μητρώου Ακινήτου (ΑΜΑ) που έχουν καταχωρηθεί, το οποίο δεν ταυτίζεται απαραίτητα με το πλήθος των ακινήτων. Σε περιπτώσεις διακριτής εκμετάλλευσης δωματίων στο ίδιο ακίνητο, αντιστοιχούν περισσότεροι ΑΜΑ. Για παράδειγμα, εάν στο ίδιο διαμέρισμα διατίθενται ξεχωριστά τρία (3) δωμάτια, με διαφορετικούς ΑΜΑ, τα αντίστοιχα εισοδήματα θα αντιμετωπισθούν ως εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα και θα επιβαρυνθούν με ΦΠΑ 13%.

* η πρόθεση εκμετάλλευσης των ακινήτων αυτών, η οποία αποδεικνύεται από την καταχώρησή τους στο Μητρώο Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής, χωρίς να εξετάζεται και η απόκτηση ή μη εσόδων από την εκμετάλλευσή τους.

ΙΙ Νομικά Πρόσωπα

Το εισόδημα που αποκτούν από την βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων, φορολογείται ως εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τον αριθμό των ακινήτων από τα οποία προέρχεται και υπάγεται σε μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ 13%.

Περαιτέρω, διευκρινίζεται ότι τα πρόσωπα που εμφανίζονται ως δικαιούχοι εισοδήματος στο Μητρώο Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής, δηλαδή τα φυσικά πρόσωπα που εκμεταλλεύονται πάνω από δύο ακίνητα και τα νομικά πρόσωπα ανεξαρτήτως αριθμού ακινήτων, υποχρεούνται να:

* προβούν σε δήλωση έναρξης ή μεταβολής ΚΑΔ, εντός τριάντα (30) ημερών από την έκδοση της εγκυκλίου. Τη δήλωση έχουν δυνατότητα να υποβάλουν εντός της ίδιας προθεσμίας και όσα φυσικά πρόσωπα όφειλαν να την έχουν υποβάλει σε προγενέστερη ημερομηνία, κάνοντας αναγωγή στην πραγματική ημερομηνία έναρξης/μεταβολής,

* καταβάλλουν τέλος παρεπιδημούντων,

* περιλαμβάνουν τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (ΤΑΚΚ) κατά την έκδοση των ειδικών στοιχείων – αποδείξεων είσπραξης.

Ωστόσο, τονίζεται ότι και τα φυσικά πρόσωπα που εκμεταλλεύονται μέχρι δύο (2) ακίνητα, υποχρεούνται να περιλαμβάνουν ΤΑΚΚ κατά την έκδοση των ειδικών στοιχείων – αποδείξεων είσπραξης.

Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω αφορούν μισθώσεις που θεωρούνται βραχυχρόνιες, σύμφωνα με το άρθρο 111 του ν.4446/2016, δηλαδή των οποίων η διάρκεια δεν υπερβαίνει τις 59 ημέρες.

πηγή: http://amna.gr

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Οικονομία

Οι δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο περιμένουν δικαίωση

Οι-δανειολήπτες-σε-ελβετικό-φράγκο-περιμένουν-δικαίωση

Δέσποινα Σονιάδου: Ζητάμε από τον Άρειο Πάγο να στείλει προδικαστικό ερώτημα στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης / Η νομολογία του ενωσιακού δικαίου είπε ότι υπάρχουν καταχρηστικοί όροι / Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες παραβίασαν ακόμη και την πράξη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος!

Για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, μίλησε στον «Ενήμερο», η εκπρόσωπος του Συλλόγου Δανειοληπτών Ελβετικού Φράγκου (ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ.), Δέσποινα Σονιάδου.

Όπως τόνισε αρχικά η κ. Σονιάδου, τα δάνεια αυτά χορηγήθηκαν από το 2006 μέχρι και το 2010, ενώ κατά ομολογία των τραπεζών στα δικόγραφά τους, αφορούν περίπου 65.000 με 70.000 οι συμβάσεις, στις οποίες όμως συμπεριλαμβάνονται και εγγυητές και συνοφειλέτες, οπότε συνολικά το πρόβλημα αφορά περίπου 200.000 οικογένειες.

Η συναλλαγματική ισοτιμία έκανε δυσβάσταχτα αυτά τα δάνεια

«Αυτό που έκανε δυσβάσταχτα αυτά τα δάνεια είναι η συναλλαγματική ισοτιμία μεταξύ των δύο νομισμάτων. Δηλαδή ξεκίνησαν με μία ισοτιμία το 2006 στο 1,65, ενώ τα επόμενα χρόνια διαμορφώθηκε στο 1,67, στο 1,58. Το 2010 έφτασε στο 1,20 και εκεί βέβαια η ελβετική κεντρική τράπεζα κλείδωσε την ισοτιμία για δικούς της οικονομικούς λόγους. Απελευθέρωσε την ισοτιμία τον Ιανουάριο του 2015 και από το 1,20 την άφησε ελεύθερη, με αποτέλεσμα σήμερα να έχει διαμορφωθεί η ισοτιμία από το 1,20 που ήταν, στο 1 προς 0,97. Οι δανειολήπτες επιβαρύνονται με 70% στο κεφάλαιο, δεν μιλάμε για τον τόκο. Γιατί πολλοί συγχέουν τον τόκο που πληρώνει αυτό το δάνειο, με την κατάχρηση που έχει δημιουργηθεί λόγω των ισοτιμιών. Δηλαδή μιλάμε για την επιβάρυνση στο κεφάλαιο σ’ ένα ποσοστό της τάξης του 70%», επισήμανε στη συνέχεια η εκπρόσωπος του ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ.  

Ο καταστατικός σκοπός του ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ., ήταν να οδηγήσει τα δάνεια αυτά προς επίλυση μέσω των δικαστηρίων

«Από το 2014 που δημιουργήθηκε ο σύλλογός μας, ο καταστατικός του σκοπός ήταν να οδηγήσει τα δάνεια αυτά προς επίλυση μέσω των δικαστηρίων. Τον Αύγουστο του 2015 κατατέθηκαν τέσσερις συλλογικές αγωγές, μία για κάθε τράπεζα. Αυτές οι αγωγές πλέον, αφού εξετάστηκαν σε πρώτο βαθμό, σε δεύτερο βαθμό, έχουν φτάσει να εκδικαστούν στον Άρειο Πάγο. Βέβαια η μία εξ αυτών της Eurobank εξετάστηκε τον Ιανουάριο του 2020, όπου εκείνη την ημέρα κατά την εκδίκαση της αναίρεσης, συζητήθηκε και ένα προδικαστικό ερώτημα, το οποίο τους είχε κατατεθεί και θα έπρεπε ο Άρειος Πάγος να το προωθήσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Λέμε θα έπρεπε, γιατί βεβαίως και όλα τα κατώτερα δικαστήρια, δηλαδή το Πρωτοδικείο και το Εφετείο, μπορούν να προωθούν προδικαστικό ερώτημα στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Δ.Ε.Ε.). Όμως είναι στη διακριτική τους ευχέρεια. Υπόκειται η υποχρέωση στον Άρειο Πάγο, γιατί οι αποφάσεις του δεν υπόκεινται σε άλλο ένδικο μέσο», συμπλήρωσε στη συνέχεια η κ. Σονιάδου.

Η νομολογία του ενωσιακού δικαίου είπε ότι γι’ αυτά τα δάνεια δεν είχαν οι δανειολήπτες τη σωστή προσυμβατική ενημέρωση κι ότι υπάρχουν καταχρηστικοί όροι

«Γιατί θα πρέπει να στείλει προδικαστικό ερώτημα; Επειδή γεννώνται διάφορα νομικά ζητήματα, γι’ αυτό λοιπόν υποχρεούται να στείλει προδικαστικά, να προωθεί δηλαδή αίτημα προδικαστικού ερωτήματος, ώστε να πει την άποψή του, τη γνώμη του και να αποφασίσει το Δ.Ε.Ε., γιατί αυτό είναι το πλέον αρμόδιο δικαστήριο κι αυτό είναι το δικαστήριο που παράγει ευρωπαϊκή νομολογία. Έτσι μέσω διαφόρων προδικαστικών ερωτημάτων που έχουν στείλει τα άλλα κράτη – μέλη, τα δικαστήρια τους δηλαδή προς το Δ.Ε.Ε., τα οποία απηύθυναν προδικαστικά ερωτήματα. Είπε την άποψή του, τη γνώμη του το Δ.Ε.Ε., οπότε το κάθε ανώτατο δικαστήριο σε εθνικό επίπεδο έχει βγάλει νομολογία, την οποία ακολουθούν πλέον τα υπόλοιπα δικαστήριά τους. Τι είπε λοιπόν αυτή είναι νομολογία του ενωσιακού δικαίου; Είπε ότι γι’ αυτά τα δάνεια δεν είχαν οι δανειολήπτες τη σωστή προσυμβατική ενημέρωση. Είπε ότι υπάρχουν καταχρηστικοί όροι μέσα στη συμβάσεις αυτών των δανείων. Και μάλιστα έβγαλε καταχρηστική τη ρήτρα γι’ αυτό και ακυρώνεται πλέον σε όλα τα κράτη της Ευρώπης. Τι σημαίνει ακύρωση; Επαναφορά στην ισοτιμία εκταμίευσης», ανέφερε ακόμη στις δηλώσεις που έκανε στον «Ε» για το θέμα η κ. Σονιάδου.  

Ακόμη και την πράξη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος οι τέσσερις συστημικές τράπεζες την παραβίασαν!

«Εδώ στην Ελλάδα υπάρχει η πράξη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, η 2501, η οποία δίνει κατεύθυνση στις τράπεζες, όσον αφορά το θέμα της προσυμβατικής ενημέρωσης. Ακόμη και αυτήν την πράξη οι τέσσερις συστημικές τράπεζες την παραβίασαν! Η πράξη αυτή λέει ότι προσυμβατικά θα πρέπει να υπάρχει σωστή ενημέρωση στον δανειολήπτη και όταν λέμε σωστή ενημέρωση εννοούμε να αναγράφονται και προσυμβατικά να ενημερώνεται ο δανειολήπτης με αριθμητικά παραδείγματα, ότι δυνητικά στο μέλλον μπορεί αυτή η ισοτιμία να διαφοροποιηθεί. Οπότε έχοντας τη σωστή ενημέρωση δεν θα το επέλεγε ο δανειολήπτης το συγκεκριμένο δάνειο. Δηλαδή εδώ βλέπουμε ότι παραβίασαν και την πράξη του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. Το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι: Τι έλεγχο έχουν υποστεί από την Τράπεζα Ελλάδος, όσον αφορά αυτό το θέμα; Τις έλεγξε; Έριξε πρόστιμα πάνω στο θέμα αυτό;», τόνισε στη συνέχεια η εκπρόσωπος του ΣΥ.ΔΑΝ.Ε.Φ.

«Απορρίφθηκε η συλλογική αναίρεση κατά Eurobank και δεν προωθήθηκε το προδικαστικό ερώτημα. Γι’ αυτό και καταγγέλθηκε αυτή η παράβλεψη του Αρείου Πάγου να προωθήσει προδικαστικό ερώτημα»

«Τώρα φτάσαμε πλέον στον Άρειο Πάγο. Η πρώτη εξετάστηκε, συζητήθηκε το προδικαστικό ερώτημα. Απέρριψε τη συλλογική αναίρεση της Eurobank, γιατί επικαλέστηκε μία ατομική, η οποία είχε προηγηθεί των συλλογικών. Βέβαια αυτή η ατομική δεν συζητήθηκε στον Άρειο Πάγο με βάση το ενωσιακό δίκαιο. Δηλαδή δεν προωθήθηκε προδικαστικό ερώτημα στο Δ.Ε.Ε. Οπότε απορρίφθηκε η συλλογική αναίρεση κατά Eurobank και δεν προωθήθηκε το προδικαστικό ερώτημα. Γι’ αυτό και καταγγέλθηκε αυτή η παράβλεψη του Αρείου Πάγου να προωθήσει προδικαστικό ερώτημα. Ήταν να εξεταστεί 1 Δεκεμβρίου η αναίρεση της Εθνικής Τράπεζας. Λόγω της αποχής των δικηγόρων αναβλήθηκε και προσδιορίστηκε δύο χρόνια μετά. 12 Ιανουαρίου ήταν να εξεταστεί η αναίρεση της Alpha Bank, εκεί αιτήθηκε αναβολή ο δικηγόρος της τράπεζας, οπότε συνεκδικάζονται αυτές οι δύο στις 5 Δεκεμβρίου του 2025. Έγινε αίτημα επίσπευσης προς τον Άρειο Πάγο για να εκδικαστούν σε πιο κοντινή ημερομηνία. Δυστυχώς η πρόεδρος του Αρείου Πάγου με μία μονογραφή της πάνω στο γραπτό αίτημα που κατέθεσε ο σύλλογος, είπε απορρίπτω», επισήμανε ακόμη η κ. Σονιάδου.

Η εξέταση της αναίρεσης κατά της Τράπεζας Πειραιώς θα συζητηθεί στις 19 Απριλίου

Τέλος, όσον αφορά την εξέταση της αναίρεσης κατά της Τράπεζας Πειραιώς που θα συζητηθεί στις 19 Απριλίου, η κ. Σονιάδου ανέφερε: «Και αυτές οι τρεις έχουν προδικαστικό ερώτημα. Αν δεν συντρέχει λόγος αποχής κάποιου από τους εμπλεκόμενους θα ‘ρθει η τράπεζα κατά την εκδίκαση και θα δούμε, θα ζητήσει αναβολή; Βεβαίως έχουν το δικαίωμα, όμως με ποια αιτιολογία θα το ζητήσει; Ότι δεν πρόλαβε να δει το δικόγραφο; Αυτά τα δικόγραφα κατατέθηκαν εδώ και δυο χρόνια. ‘Η θα πει ότι δεν έχω συνηγόρους να εκδικάσω; Αν λοιπόν εκδικαστεί 19 του μήνα, θα συζητηθεί και το προδικαστικό ερώτημα και μετά πλέον θα είμαστε σε αναμονή αν θα το προωθήσει ή όχι στο ευρωπαϊκό δικαστήριο. Γιατί αν δεν προωθηθεί προδικαστικό ερώτημα στο Δ.Ε.Ε., δεν θα μπορέσει αυτή η αρνητική νομολογία που υπάρχει να διορθωθεί».  

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα