Connect with us

Αστυνομικά

Καβάλα: Έκρυβαν ακατέργαστη κάνναβη σε δασική περιοχή

Καβάλα:-Έκρυβαν-ακατέργαστη-κάνναβη-σε-δασική-περιοχή

Συνελήφθησαν χθες (11-12-2024) το απόγευμα, σε περιοχές της Καβάλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για  παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Αναλυτικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που αφορούσαν τη δραστηριοποίηση των δύο ημεδαπών στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σε περιοχές της Καβάλας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια αυτής συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι τον εντόπισαν να  μεταβαίνει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο σε δασική περιοχή της Καβάλας που απέκρυπταν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και να παραλαμβάνει ένα πλαστικό δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 790 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Από την οικία του συλληφθέντα κατασχέθηκαν επίσης ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -10- γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ σε έτερο σημείο (καβάτζα) βρέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ακολούθησε ο εντοπισμός και η σύλληψη και του δεύτερου ημεδαπού, στην οικία του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον -20- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα πιστόλι κρότου, μία γεμιστήρα, -22- φυσίγγια και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατασχέθηκαν επίσης το όχημα που χρησιμοποίησε ο ένας δράστης και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αστυνομικά

Έξι συλλήψεις για παράνομο πόκερ

Έξι-συλλήψεις-για-παράνομο-πόκερ

Τελευταία Θέματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Έξι συλλήψεις για παράνομο πόκερ

Συνελήφθησαν χθες (19-4-2026) το απόγευμα στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δράμας, έξι -6- άτομα, εκ των οποίων πέντε ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία  για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε χώρο που βρίσκεται στην πόλη της Δράμας, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε η διεξαγωγή παράνομου τυχερού παιγνίου «POKER», όπου συμμετείχαν ένας από τους συλληφθέντες ως «Dealer», τέσσερις ως παίκτες και ένας που παρείχε βοηθητικές υπηρεσίες στους παίκτες.

Από τον χώρο και την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά:

  • -13- τράπουλες,
  • -756- μάρκες πονταρίσματος διαφόρων χρωμάτων,
  • -1- μάρκα «DEALER»,
  • -1- κόκκινη κάρτα,
  • ιδιόχειρες σημειώσεις και
  • το χρηματικό ποσό των -3.810- ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δράμας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Τον μαχαίρωσε μετά από τηλεφωνικό καβγά

Τον-μαχαίρωσε-μετά-από-τηλεφωνικό-καβγά

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες την 10/11-4-2026 στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης, δύο ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της άμεσης συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, προηγήθηκε φραστικό επεισόδιο μέσω τηλεφωνικής κλήσης του ενός δράστη με τον ημεδαπό παθόντα, ενώ στη συνέχεια ο δεύτερος δράστης μετέφερε τον πρώτο σε περιοχή της πόλης, όπου συναντήθηκε με τον παθόντα και ένεκα διαπληκτισμού τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

Ο παθών διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται.

Στην κατοχή του πρώτου συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι ως μέσο τέλεσης της προαναφερόμενης αξιόποινης πράξης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ξάνθης.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο με θύμα το 3χρονο παιδί

Η-ανακοίνωση-της-Αστυνομίας-για-το-τροχαίο-με-θύμα-το-3χρονο-παιδί

Τελευταία Θέματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Την 11-4-2026 και 12:48΄, στην επαρχιακή οδό Ελευθερούπολης – Σερρών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός και επέβαιναν μία 27χρονη ημεδαπή και τα δύο ανήλικα τέκνα τους, εξετράπη της πορείας του και συγκρούσθηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός ανηλίκου και τον τραυματισμό των υπολοίπων επιβαινόντων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Καβάλας.
Σημειώνεται ότι ο 28χρονος οδηγός στερείται άδεια ικανότητας οδήγησης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα