Connect with us

Αστυνομικά

Θάσος: Υπεξαίρεσε το pin και έκανε αναλήψεις 8.100 ευρώ

Θάσος:-Υπεξαίρεσε-το-pin-και-έκανε-αναλήψεις-8.100-ευρώ

Έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη με υπολογιστή και υπεξαίρεση, διότι όπως διαπιστώθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 16 έως 25-4-2024 σε περιοχή της Θάσου, υπεξαίρεσε από ηλικιωμένη ημεδαπή φάκελο με την τραπεζική της κάρτα στον οποίο αναγραφόταν ο κωδικός «pin» και πραγματοποίησε 21 αναλήψεις χρημάτων από δύο τραπεζικούς λογαριασμούς της ηλικιωμένης, συνολικού ύψους 8.100 ευρώ.

Ο δράστης έπειτα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του επέστρεψε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό στη δικαιούχο του. Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου.

Σύλληψη 3 ημεδαπών για άσκηση υπαίθριου εμπορίου χωρίς άδεια

Συνελήφθησαν την 30-4-2024 το μεσημέρι στην Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου τρεις ημεδαποί, διότι εντοπίσθηκαν να ασκούν υπαίθριο εμπόριο, διαθέτοντας προς πώληση 41 συνολικά είδη παρεμπορίου (ζεύγη υαλοκαθαριστήρων αυτοκινήτου), στερούμενοι της απαιτούμενης άδειας. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω είδη παρεμπορίου, ενώ επιβλήθηκε στους δράστες το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αστυνομικά

Καβάλα: Ένας νεκρός σε σύγκρουση φορτηγού με τρακτέρ

Καβάλα:-Ένας-νεκρός-σε-σύγκρουση-φορτηγού-με-τρακτέρ

Τετάρτη, 6 Μαΐου, 2026

Ο λογαριασμός μου

Get into your account.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Αστυνομικός βρέθηκε νεκρός στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας

Αστυνομικός-βρέθηκε-νεκρός-στην-Αστυνομική-Διεύθυνση-Καβάλας

Τρίτη, 5 Μαΐου, 2026

Ο λογαριασμός μου

Get into your account.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Πέραμος: Αλλοδαπή έκλεψε χρήματα και ποτά

Πέραμος:-Αλλοδαπή-έκλεψε-χρήματα-και-ποτά

Δευτέρα, 4 Μαΐου, 2026

Ο λογαριασμός μου

Get into your account.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα