Connect with us

Καβάλα

Εντός των ημερών θα πληρωθούν οι υπάλληλοι των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας

Εντός-των-ημερών-θα-πληρωθούν-οι-υπάλληλοι-των-βρεφονηπιακών-σταθμών-του-Δήμου-Καβάλας

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τη μισθοδοσία τους 90 υπάλληλοι (μέσω ΕΣΠΑ) των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ΕΡΑ, ο εντεταλμένος σύμβουλος Παιδικών Σταθμών και Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Ανέστης Δημητριάδης.

«Ένα από τα προβλήματα που κυριαρχεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει να κάνει με τους υπαλλήλους των βρεφονηπιακών σταθμών, περίπου 90 άτομα που είναι απλήρωτοι, λόγω του δεν έχει ψηφιστεί ακόμη ο προϋπολογισμός του Δήμου Καβάλας», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Δημητριάδης.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους, ενώ είναι απλήρωτοι τόσο καιρό…»

«Βέβαια έχει ψηφιστεί στη Δημοτική Επιτροπή ο προϋπολογισμός για τον επόμενο χρόνο. Οι πληροφορίες που έχουμε από το τμήμα οικονομικών του Δήμου είναι ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα λυθεί το πρόβλημα, έτσι ώστε να πληρωθούν και αυτοί οι άνθρωποι, διότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους, ενώ είναι απλήρωτοι τόσο καιρό», επισήμανε σχετικά ο κ. Δημητριάδης.

«Θέλω να πιστεύω ότι άμεσα θα λυθεί το πρόβλημα, θα πληρωθούν και θα είναι ίσως η τελευταία φορά που ταλαιπωρούνται αυτοί οι άνθρωποι…»

«Μέχρι που υπήρχε η λειτουργία του Νομικού Προσώπου περιμέναμε να έρθουν τα χρήματα μέσω του ΕΣΠΑ. Υπήρχαν κάποιες καθυστερήσεις και τα προηγούμενα 2.5 χρόνια μόνο μία φορά είχε καθυστερήσει έναν μήνα η καταβολή των μισθών. Οι προσπάθειες όμως ήταν πολύ πιο εύκολες. Τέλος του χρόνου όμως καταργήθηκαν τα Νομικά Πρόσωπα κι έχουν μεταφερθεί όλοι υπάλληλοι στις νέες δομές του Δήμου και από τη στιγμή που δεν ήταν ψηφισμένος ο προϋπολογισμός, δεν μπορούσαν να κινηθούν από το συγκεκριμένο κονδύλι χρήματα για να πληρωθούν αυτοί υπάλληλοι. Είχαν μία ταλαιπωρία που δυστυχώς έπεσε πάνω σε αυτούς τους εργαζόμενους για ακόμη μία φορά, για αυτό και πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Θέλω να πιστεύω ότι άμεσα θα λυθεί το πρόβλημα, θα πληρωθούν και θα είναι ίσως η τελευταία φορά που ταλαιπωρούνται αυτοί οι άνθρωποι», σημείωσε καταληκτικά ο κ. Δημητριάδης.  

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

Θ. Χατζηχρήστος: Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε

Θ.-Χατζηχρήστος:-Τα-πράγματα-δεν-ήρθαν-όπως-τα-περιμέναμε

Μερική ικανοποίηση στην τοπική αγορά από την πασχαλινή κίνηση

«Η πασχαλινή περίοδος έδωσε μια ανάσα στην τοπική αγορά, αλλά ωστόσο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Είχαμε ελπίδες, αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε και τα περιμέναμε».

Τα παραπάνω τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της τοπικής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων, Θόδωρος Χατζηχρήστος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα της απαγόρευσης στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο λιμάνι της Καβάλας.

«Πλέον ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή περίοδο, επικεντρωνόμαστε εκεί, ώστε να έχουμε μια καλή τουριστική περίοδο που θα βοηθήσει τις τοπικές επιχειρήσεις»

«Τον κύριο ρόλο σε αυτή τη χαμηλότερη από την αναμενόμενη κίνηση στη διάρκεια του Πάσχα, τον έπαιξε η μεγάλη ακρίβεια. Τα νοικοκυριά δυσκολεύονται πάρα πολύ. Από τις μελέτες που γίνονται προκύπτει ότι ο μισθός αρκεί για τις πρώτες 19 μέρες του μήνα. Παράλληλα, υπήρξαν κι άλλοι παράγοντες, «έπεσαν» όλα μαζί, η αγορά ήταν κλειστή πέντε μέρες σερί κι όλα αυτά δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Πλέον αφήνουμε πίσω το Πάσχα και ετοιμαζόμαστε για την καλοκαιρινή περίοδο, επικεντρωνόμαστε εκεί, ώστε να έχουμε μια καλή τουριστική περίοδο που θα βοηθήσει τις τοπικές επιχειρήσεις», ανέφερε σχετικά ο κ. Χατζηχρήστος.

«Η απαγόρευση στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο λιμάνι, είναι κάτι που πρέπει να το δούμε άμεσα και γρήγορα, να μη βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας…»

Παράλληλα, ο κ. Χατζηχρήστος μίλησε και για το διοικητικό συμβούλιο της Ο.Ε.Β.Ε.Κ. που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (13/5), στο οποίο παρέστη και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας.

«Κύριο θέμα ήταν η αντιμετώπιση του προβλήματος που έχει ανακύψει στο λιμάνι με την απαγόρευση στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δούμε άμεσα και γρήγορα, να μη βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Η απαγόρευση αυτή και η αυστηρότητα που υπάρχει στο να σταθμεύουν στο λιμάνι τα τουριστικά λεωφορεία όπως σταματούσαν όλα αυτά τα χρόνια, έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια σε όλα μας τα μέλη στην παραλιακή ζώνη κι όχι μόνο. Έχουμε πληροφορίες ότι άρχισαν να βλέπουν άλλους προορισμούς, όπως το Πόρτο Λάγος και το Φανάρι. Δεν είναι καλό αυτό για εμάς και θα πρέπει άμεσα να λυθεί το πρόβλημα», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Χατζηχρήστος.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Πλήγμα για την τοπική οικονομία η απαγόρευση στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στο λιμάνι

Πλήγμα-για-την-τοπική-οικονομία-η-απαγόρευση-στάθμευσης-τουριστικών-λεωφορείων-στο-λιμάνι

Την εξεύρεση άμεσης λύσης, στο πρόβλημα που έχει ανακύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα με την απαγόρευση στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων στο λιμάνι της Καβάλας, αναζητούν οι τοπικοί φορείς.

Για το θέμα μίλησε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, ο οποίος έκανε λόγο για ένα σημαντικό πλήγμα για την πόλη, καθώς ήδη έχουν υπάρξει πολλά παράπονα από τουριστικά γραφεία, τα οποία οδηγούν πλέον τους τουρίστες σε άλλες γειτονικές Περιφερειακές Ενότητες.

«Μιλάμε για τουριστικά λεωφορεία που κυρίως είναι διερχόμενα από την πόλη μας…»

«Ένα ιδιαίτερα σοβαρό και σημαντικό θέμα που έχει προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι αυτό που αφορά την απαγόρευση στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο λιμάνι της Καβάλας. Τα περισσότερα εξ αυτών προέρχονται είτε από Τουρκία, είτε από Βουλγαρία και Ρουμανία. Η στάθμευσή τους στο λιμάνι είναι για λίγες ώρες. Οι επιβάτες αυτών των λεωφορείων κάνουν μια βόλτα στην πόλη ή καταλήγουν στα καταστήματα εστίασης και στη συνέχεια αναχωρούν. Μιλάμε για τουριστικά λεωφορεία που κυρίως είναι διερχόμενα από την πόλη μας και είτε πηγαίνουν προς Θεσσαλονίκη, είτε επιστρέφουν από εκεί για Κωνσταντινούπολη», ανέφερε σχετικά ο κ. Δέμπας. 

«Ήδη έχουν υπάρξει παράπονα από τα τουριστικά γραφεία που έρχονται στην Καβάλα ότι αυτή η απόφαση θα τους δημιουργήσει ζητήματα. Ουσιαστικά είναι σαν να τους διώχνουμε…»

«Δημιουργείται πλέον ένα σοβαρό θέμα. Είχα επικοινωνία με ιδιοκτήτες, κυρίως εστιατορίων, ενώ και στο διοικητικό συμβούλιο της Ο.Ε.Β.Ε.Κ. είχαμε συζήτηση για το θέμα και είπαμε ότι θα πρέπει αρχικά να έχουμε μια πλήρη ενημέρωση από τον Ο.Λ.Κ. και από τον διευθύνοντα σύμβουλο του, τον κ. Βλάχο, ώστε να μάθουμε ποιος είναι ο λόγος και πως έχει ανακύψει το ζήτημα, αλλά και το πιο σημαντικό να βρούμε μια λύση. Ήδη έχουν υπάρξει παράπονα από τα τουριστικά γραφεία που έρχονται στην Καβάλα ότι αυτή η απόφαση θα τους δημιουργήσει ζητήματα. Ουσιαστικά είναι σαν να τους διώχνουμε από την πόλη μας κι ως εκ τούτου θα αναγκαστούν να βρουν άλλες περιοχές, χωρίς να σταματάνε στην πόλη μας», τόνισε στη συνέχεια για το θέμα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας.

«Πλήγμα και για τον εμπορικό κόσμο, αλλά και για τις επιχειρήσεις εστίασης και γενικότερα για την πόλη και την περιοχή μας…»

«Αυτό είναι ένα πλήγμα και για τον εμπορικό κόσμο, αλλά και για τις επιχειρήσεις εστίασης και γενικότερα για την πόλη και την περιοχή μας. Ακόμη και αυτή η ολιγόωρη στάση αυτών των ταξιδιωτών δημιουργεί μια κίνηση στην αγορά μας, προσδίδει κάποιο επιπλέον εισόδημα και είναι κρίμα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε να χαθεί και αυτό. Εκτιμώ ότι μέσα από τη συζήτηση, τη συνεργασία και την αναζήτηση λύσεων, θα βρούμε τρόπο να μη συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και με τη βοήθεια του Ο.Λ.Κ. και του Λιμεναρχείου, να καταφέρουμε να λύσουμε αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα που έχει ανακύψει εδώ και λίγες μέρες», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Δέμπας. 

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Μάκης Παπαδόπουλος: «Η πίεση που ασκήσαμε κράτησε ανοιχτά τα Λασπόλουτρα Κρηνίδων»

Μάκης-Παπαδόπουλος:-«Η-πίεση-που-ασκήσαμε-κράτησε-ανοιχτά-τα-Λασπόλουτρα-Κρηνίδων»

«Τα Λασπόλουτρα «μπαίνουν μέσα» 200.000 ευρώ και υπεύθυνη είναι η διοίκηση του δήμου / Να αναζητηθούν έγκαιρα περισσότερα χρήματα για Ανθή Καραγιάννη / Να βοηθήσει ο δήμος Καβάλας όσους δημότες δεν μπορούν να κάνουν εργασίες πυροπροστασίας στα σπίτια τους»

Στα θέματα της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου, αναφέρθηκε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στον «Ενήμερο», ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής Μας», Μάκης Παπαδόπουλος.

«Αναγκάσαμε τον δήμαρχο Καβάλας να υποχωρήσει από την απόφασή του να κλείσει τα Λασπόλουτρα Κρηνίδων…»

Αρχικά αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της παράταξής του να «σηκώσει» το θέμα του κλεισίματος των Λασπόλουτρων και δήλωσε ικανοποιημένος από την υποχώρηση του δημάρχου Καβάλας στο θέμα αυτό τονίζοντας: «Για ακόμη μία φορά, η πίεση που ασκήσαμε και η πρόταση που κάναμε ως παράταξη να κρατηθούν ανοιχτά τα Λασπόλουτρα, μαζί φυσικά και με τις πιέσεις της τοπικής κοινωνίας των Κρηνίδων, είχαν ωφέλιμο αποτέλεσμα. Αναγκάσαμε τον δήμαρχο Καβάλας να υποχωρήσει από την απόφασή του να κλείσει τα Λασπόλουτρα Κρηνίδων. Τελικά, τα Λασπόλουτρα θα ανοίξουν και φέτος, έστω μόνο με τη λειτουργία της εγκατάστασης του πηλού. Εμείς βέβαια προτείναμε να ανοίξει και το εστιατόριο, στο οποίο θα απασχολούνταν κάποιοι άνεργοι δημότες παραπάνω, για να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες των λουτρών και να έχουμε και παραπάνω έσοδα, αλλά η δημοτική αρχή δεν το τόλμησε. Πολύ αργά βέβαια ο δήμαρχος σκέφτηκε τα ξενοδοχεία της περιοχής, τα οποία τα αγνοούσε πριν από λίγες μέρες και αδιαφορούσε για την τεράστια ζημιά που θα προκαλούσε η απόφασή του να κλείσει τα Λασπόλουτρα».

«Ας αναλάβει ο δήμαρχος την ευθύνη για όλη την κακή οργάνωση και λειτουργία των Λασπόλουτρων και ας αφήσει τις διαπιστώσεις. Ο ίδιος ευθύνεται για αυτή την κακή κατάσταση…»

«Καλωσορίζω ωστόσο τον δήμαρχο στην πραγματικότητα. Κάλλιο αργά και παρά ποτέ, έκανε πίσω ευτυχώς και κάπως θα σωθεί η χρονιά φέτος για την τουριστική και εμπορική κίνηση στις Κρηνίδες. Θεωρώ επίσης «κακή δικαιολογία» αυτό που είπε στο δημοτικό συμβούλιο, ότι υπάρχει ένας λόγος που τον έκανε να αποφασίσει αρχικά το κλείσιμο των Λασπόλουτρων, τον οποίο δεν μπορεί να μας πει δημόσια. Όποιος και αν είναι ο λόγος αυτός, θα έπρεπε τα προηγούμενα χρόνια που ήταν πάλι ο ίδιος στη διοίκηση του δήμου Καβάλας να φροντίσει να εξαλειφθεί. Είναι σύνηθες βέβαια ο δήμαρχος Καβάλας τη μια να λέει το ένα και την άλλη το άλλο, σε σημείο πια που να μην καταλαβαίνουμε πότε λέει την αλήθεια και πότε όχι. Ό,τι και να είναι όμως, έπρεπε να το έχει λύσει τα προηγούμενα χρόνια. Μας είπε επίσης ότι δεν φτιάχτηκε ακόμη η σύνδεση των Λασπόλουτρων με τον βιολογικό του Δάτου. Ας το πει αυτό στον εαυτό του ο δήμαρχος, που δεν κατάφερε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια να το κάνει! Μας είπε ότι χρειάζονται και άλλες παρεμβάσεις τα Λασπόλουτρα, γιατί ο πηλός ανακατεύεται είπε, όπως το… 1821! Και ποιος φταίει για αυτό, κύριε δήμαρχε; Εσύ! Είπε τέλος ο δήμαρχος ότι τα Λασπόλουτρα «μπαίνουν μέσα» στα έσοδα 40.000 με 50.000 ευρώ. Κάνει λάθος ο δήμαρχος! 200.000 ευρώ «μπαίνουν μέσα» τα Λασπόλουτρα, επειδή ο ίδιος και η διοίκηση του δήμου δεν βλέπουν τα Λασπόλουτρα αναπτυξιακά, αλλά μόνο για να τακτοποιούν ορισμένα ρουσφέτια με προσλήψεις. Ας αναλάβει λοιπόν την ευθύνη για όλη την κακή οργάνωση και λειτουργία των Λασπόλουτρων και ας αφήσει τις διαπιστώσεις. Ο ίδιος ευθύνεται για αυτή την κακή κατάσταση», συμπλήρωσε σχετικά με το θέμα ο Μάκης Παπαδόπουλος.

«Η δημοτική αρχή οφείλει να αναζητήσει έγκαιρα περισσότερα χρήματα για το στάδιο Ανθή Καραγιάννη»

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στις αναγκαίες εργασίες που πρέπει να γίνουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», τώρα που ο Α.Ο.Κ. ανέβηκε κατηγορία τονίζοντας: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παράγοντες, τους προπονητές, τους γυμναστές και τους φιλάθλους του Α.Ο.Κ. για την επιτυχία της ανόδου της ομάδας στην Α2 Κατηγορία. Ωστόσο, ο δήμαρχος Καβάλας δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, δεν μας ικανοποιούν τα όσα είπε για την ανακαίνιση της αθλητικής εγκατάστασης στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Μας είπε ότι υπάρχουν μόνο 170.000 ευρώ για τις άμεσες εργασίες που χρειάζεται να γίνουν για να λειτουργήσει το γήπεδο τώρα που ο Α.Ο.Κ. ανέβηκε κατηγορία, αλλά δεν απάντησε στο ερώτημα πού θα βρεθούν τα υπόλοιπα 3 εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για την πλήρη ανακαίνιση του σταδίου. Δυστυχώς, ο δήμαρχος Καβάλας δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα ούτε έχει πιέσει αποτελεσματικά το υπουργείο Αθλητισμού να δώσει περισσότερα χρήματα. Μπορεί ο δήμαρχος να ξεσπαθώνει κατά του υπουργείου, αλλά δεν μας λέει όλη την αλήθεια για τις δικές του ευθύνες. Εμάς ρωτάει αν πρέπει να αλλάξουν οι προβολείς και το ταρτάν; Εμάς ρωτάει αν πρέπει να φτιαχτούν και τα υπόλοιπα γήπεδα; Φυσικά και πρέπει να αλλάξουν και να φτιαχτούν, ο ίδιος όμως γιατί δεν τα άλλαξε και δεν τα έφτιαξε όλα τα προηγούμενα χρόνια;».

«Ο δήμαρχος Καβάλας οφείλει να ακούσει τις αντιδράσεις κατοίκων και επαγγελματιών για τον κανονισμό στάθμευσης στην Παναγία»

Αναφορικά με τα προβλήματα και τις αντιδράσεις που εμφανίστηκαν στην εφαρμογή του Κανονισμού στάθμευσης στην Παναγία, ο Μάκης Παπαδόπουλος επισήμανε: «Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά την τοποθέτηση του δημάρχου ότι ο Κανονισμός στάθμευσης στην Παναγία δεν έγινε για να βρίσκουν οι κάτοικοι θέσεις πάρκινγκ! Συγνώμη, αλλά αυτός δεν είναι ο στόχος του Κανονισμού; Δεν μας έλεγε ο δήμαρχος ότι αυτό το μέτρο γίνεται για να έχουν θέσεις στάθμευσης οι κάτοικοι; Τι ξαφνικό πισωγύρισμα είναι αυτό; Προφανώς η διοίκηση του δήμου Καβάλας δεν καταφέρνει μέχρι τώρα να εφαρμόσει σωστά τον Κανονισμό και για ακόμη μία φορά ο δήμαρχος κατηγορεί τους κατοίκους και τους επαγγελματίες που διαμαρτύρονται για την προβληματική και ανεπαρκή τήρηση του Κανονισμού από τη δική του διοίκηση. Και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά ποιους εννοεί ο δήμαρχος όταν λέει ότι κάποιοι θεωρούν την Παναγία «τσιφλίκι» τους. Μάλλον εννοεί τους κατοίκους και τους επαγγελματίες που έχουν καταστήματα στην Παναγία και διαμαρτύρονται, αλλά ο Κανονισμός έγινε για να διευκολύνει αυτούς. Γιατί αρνείται να τους ακούσει, αφού υπάρχουν προβλήματα στην εφαρμογή του Κανονισμού που δυσκολεύουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης και ορισμένους κατοίκους;».

«Να βοηθήσει ο δήμος Καβάλας όσους δημότες δεν μπορούν να κάνουν εργασίες πυροπροστασίας στα σπίτια τους»

Τέλος, ο Μάκης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στη σημαντική πρόταση που έκανε στον δήμαρχο Καβάλας, να βοηθήσει ο δήμος όσους δημότες δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν εργασίες καθαρισμού στα σπίτια τους, προκειμένου να εφαρμόσουν τον Κανονισμό Πυροπροστασίας και να μην υποστούν άδικα πρόστιμα δηλώνοντας: «Θεωρώ καθήκον του δήμου Καβάλας να βοηθήσει ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ηλικιωμένους, ανήμπορους, σε μία τέτοια περίπτωση και να δείξει έτσι το κοινωνικό του πρόσωπο. Όπως επίσης, πρότεινα στον δήμαρχο να κάνει προσπάθεια να ενταχθεί ο δήμος στο ειδικό πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος για την ενίσχυση της πυροπροστασίας σε δήμους με περιαστικά δάση. Αυτό το πρόγραμμα αφορά τις χαρακτηρισμένες ως «επικίνδυνες περιοχές» του Προεδρικού Διατάγματος 575/1980, από το οποίο πρόγραμμα ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ μένει εκτός ο δήμος Καβάλας, παρόλο που έχει ζήσει τον «εφιάλτη» της μεγάλης πυρκαγιάς του 1985 στο περιαστικό μας δάσος. Τα θέματα της Πολιτικής Προστασίας είναι πολύ σημαντικά και οφείλει η διοίκηση του δήμου να διεκδικήσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί και να μην αφήνει ευκαιρίες να χάνονται».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα