«Πιστεύω πολύ στον Μάκη Παπαδόπουλο και είμαι σίγουρη ότι θα είναι ένας πολύ ικανός και δραστήριος δήμαρχος»
«Πιστεύω πολύ στον Μάκη Παπαδόπουλο και είμαι σίγουρη ότι θα είναι ένας πολύ ικανός και δραστήριος δήμαρχος, που θα βελτιώσει τη ζωή των δημοτών και θα δημιουργήσει με την ομάδα μας έναν καλύτερο Δήμο».
Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Ενήμερο», η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καβάλας με τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής Μας», Χριστίνα Χατζημιχαήλ.
Πείτε μας αρχικά κάποια πράγματα για το βιογραφικό σας, ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι συμπολίτες μας.
«Μεγαλώσαμε μαζί με την αδερφή μου Ελευθερία στη γειτονιά του Αγίου Ιωάννη στο κέντρο της Καβάλας από δύο υπέροχους γονείς, την Κίτσα Χαραλαμπίδου (καθηγήτρια) και τον Χρήστο Χατζημιχαήλ (κτηνίατρο). Πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια στο 12ο δημοτικό, στο 3ο γυμνάσιο και λύκειο και στο 2ο λύκειο. Σπούδασα Ιστορία και Αρχαιολογία στο Α.Π.Θ. και συνέχισα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην ιστορία τέχνης στο πανεπιστήμιο του Τορόντο και αργότερα στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, από όπου και απέκτησα το διδακτορικό μου στην αρχαιολογία. Τα χρόνια των μεταπτυχιακών σπουδών μου ήμουν ενεργό μέλος σε συλλόγους και διετέλεσα πρόεδρος των Ελλήνων φοιτητών στο Κάρντιφ για δύο χρόνια. Διδάσκω ελληνική αρχαιολογία στο πανεπιστήμιο του Κάρντιφ, καθώς και νέα ελληνικά ως ξένη γλώσσα. Εδώ και δεκαπέντε χρόνια ασχολούμαι με τον πολιτιστικό και αρχαιολογικό τουρισμό δουλεύοντας σε εταιρείες της Βρετανίας. Ασχολούμαι επίσης με τις μεταφράσεις και την επιμέλεια βιβλίων. Ήμουν πρόεδρος του ελληνικού σχολείου στο Κάρντιφ για οκτώ χρόνια και εξακολουθώ να είμαι ενεργό μέλος της ελληνικής κοινότητας της πόλης. Είμαι παντρεμένη με τον καθηγητή αρχαιολογίας και επίτιμο διευθυντή της Βρετανικής Σχoλής Αθηνών, James Whitley και έχουμε δύο κόρες που σπουδάζουν, την Ισαβέλλα και τη Λίλιαν».
Ποιος ήταν ο λόγος που σας ώθησε να κατέλθετε ως υποψήφια στις εκλογές του Οκτωβρίου;
«Σίγουρα όχι η επιδίωξη κάποιας προβολής ή θέσης. Οι δύο βασικοί λόγοι είναι η εμπιστοσύνη μου στον Μάκη Παπαδόπουλο και το πρόγραμμα του συνδυασμού και η επιθυμία να συνεισφέρω στις αλλαγές που είναι απαραίτητες για να καλυτερεύσει και να βελτιωθεί η ζωή των δημοτών μας και να προβληθεί ο Δήμος μας όπως το
δικαιούται. Η επιθυμία της προσφοράς στην πόλη δεν είναι φυσικά καμία πρωτότυπη απάντηση. Όλοι οι υποψήφιοι το ίδιο νιώθουν. Στη δική μου περίπτωση πηγάζει από μια βαθιά αγάπη, αλλά και γνώση για τον τόπο, την αρχαιολογία, την ιστορία του και τους ανθρώπους του. Σε αυτό συνέβαλαν και οι γονείς μου και οι ρίζες μου –μια και είμαι περήφανη απόγονος προσφύγων από τον Πόντο και την Καππαδοκία– η επαγγελματική μου ενασχόληση με την ιστορία και την αρχαιολογία και σίγουρα ο νόστος που νιώθουμε όλοι οι απόδημοι Έλληνες. Τα τελευταία χρόνια η διαδικτυακή διδασκαλία μου έδωσε τη δυνατότητα να ζω για πολλούς μήνες στην Καβάλα και να βιώνω όλα τα θετικά και τα αρνητικά της πόλης. Η ανάγκη που ένιωσα για αλλαγές στον τόπο μας ήταν σίγουρα μέρος αυτής της απόφασης».
Γιατί επιλέξατε να συστρατευτείτε με τoν Μάκη Παπαδόπουλο και τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής Μας»;
«Με τον Μάκη Παπαδόπουλο μας δένει μια πολύχρονη φιλία όπως δένει και τους γονείς μας. Παρακολουθώ από κοντά όλα αυτά τα χρόνια την ενασχόληση του με τα κοινά και την επαγγελματική του καριέρα. Η πορεία του στην πολιτική τόσο στην Περιφέρεια όσο και στην αντιπολίτευση του Δήμου έχει δείξει και αποδείξει τις ηγετικές του ικανότητες, την αξιοσύνη του, την εργατικότητα του, τον δυναμισμό του, την ενεργητικότητα του και την αγάπη του για τους δημότες και τον Δήμο. Όταν είδα και το πρόγραμμα του συνδυασμού και γνώρισα την ομάδα των συνυποψηφίων μου, η απόφαση μου ήταν μονόδρομος. Πιστεύω πολύ στον Μάκη Παπαδόπουλο και είμαι σίγουρη ότι θα είναι ένας πολύ ικανός και δραστήριος δήμαρχος που θα βελτιώσει τη ζωή των δημοτών και θα δημιουργήσει με την ομάδα μας έναν καλύτερο Δήμο».
Από ποιο πόστο θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε τη νέα δημοτική αρχή, αν εκλεγείτε και εκλεγεί φυσικά δήμαρχος ο κ. Παπαδόπουλος;
«Ασχολούμαι, δρω και εργάζομαι στον πολιτιστικό και τουριστικό τομέα πολλά χρόνια και έχω τις γνώσεις και την ικανότητα ώστε να βοηθήσω στον σχεδιασμό και υλοποίηση πολλαπλών δράσεων και συνεργιών. Η ανθρωπογεωγραφία του Δήμου μας και η ιστορία του είναι πολύ πλούσια. Η Καβάλα και τα χωριά της βρίσκονται σε ένα εξαιρετικό γεωγραφικό και ιστορικό σταυροδρόμι που έχει απορροφήσει μέσα στους αιώνες διαφορετικούς πληθυσμούς, ήθη, έθιμα, αξίες και κουλτούρες. Ο Δήμος μας είναι ιδιαίτερος και μοναδικός. Αυτή η μοναδικότητα δεν έχει πραγματικά αξιοποιηθεί. Έχουν φυσικά γίνει και γίνονται πράγματα σε αυτούς τους τομείς (φεστιβάλ, εκδηλώσεις, ΔΗΠΕΘΕ, τουριστική προβολή κτλ.) αλλά πιστεύω ότι οι δράσεις αυτές είναι σε μεγάλο βαθμό αποσπασματικές, κατακερματισμένες και δεν έχουν αξιοποιήσει στο έπακρο το πολιτιστικό, αρχαιολογικό και ιστορικό κεφάλαιο του τόπου. Είναι απαραίτητο να σχεδιαστεί και να υλοποιηθεί σε συνεργασία με την περιφέρεια, τα υπουργεία, τη «Δημωφέλεια» και το εξαιρετικό άυλο κεφάλαιο που διαθέτουμε ένα πρόγραμμα που όχι μόνο θα ενδυναμώσει την πολιτιστική ζωή στην πόλη μας όλο τον χρόνο αλλά και θα δημιουργήσει μια συγκεκριμένη και μοναδική πολιτιστική ταυτότητα για τον Δήμο μας. Μια ισχυρή πολιτιστική ταυτότητα, με τις κατάλληλες ενέργειες προβολής, θα ενισχύσει διαφορετικές και ποικίλες μορφές τουρισμού και θα αναδείξει τον Δήμο μας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο».
Ποιο είναι το σχόλιό σας για τη διοίκηση του κ. Μουριάδη; Ποιο είναι το
αποτύπωμα που αφήνει στον Δήμο Καβάλας;
«Η διοίκηση Μουριάδη εκλέχθηκε με την υπόσχεση να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα το οποίο ουσιαστικά δεν πραγματώθηκε. Ο μικρός αριθμός δημοτικών συμβούλων δεν δικαιολογεί την απουσία σημαντικών έργων στην πόλη μας. Υπήρξαν ολιγωρίες, αστοχίες, ελλείψεις και λανθασμένες αποφάσεις οι οποίες οδήγησαν την πόλη αλλά και τα χωριά του Δήμου μας σε αδράνεια και σχετική τελμάτωση».
Πιστεύετε ότι θα καταφέρει ο συνδυασμός σας να περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών και στη συνέχεια να κερδίσει τις δημοτικές εκλογές;
«Ναι, το πιστεύω. Ο συνδυασμός μας θα περάσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών και οι δημότες θα ψηφίσουν τον Μάκη Παπαδόπουλο για δήμαρχο».
Ποια είναι τα μηνύματα που εισπράττετε από τις επαφές σας με τους
συμπολίτες μας;
«Η ζωή των συμπολιτών μας και η καθημερινότητα τους είναι δύσκολη. Υπάρχουν πολλά άλυτα προβλήματα στις συγκοινωνίες, στο κυκλοφοριακό, στο πάρκινγκ, στον πρωτογενή τομέα της υπαίθρου. Δεν έχουν γίνει σημαντικά έργα υποδομής και όσον αφορά τον πολιτιστικό τομέα και τον τουρισμό σχεδόν όλοι μου λένε ότι ο Δήμος δεν έχει αξιοποιηθεί και προβληθεί όσο το δικαιούται. Στις περιοδείες μας βλέπω ότι ο Μάκης Παπαδόπουλος είναι πολύ κοντά στον κόσμο, αφουγκράζεται τα προβλήματα του και ενεργεί αμέσως, τους προσεγγίζει όλους δίχως έπαρση και είναι πολύ αγαπητός. Προσωπικά εισπράττω ευμενή σχόλια, μεγάλη στήριξη, αναγνώριση της πορείας μου και θερμή αποδοχή».
Τέλος, ποιο είναι το δικό σας μήνυμά σας προς τους πολίτες του Δήμου Καβάλας και γιατί να επιλέξουν να σας ψηφίσουν;
«Είμαι σίγουρη ότι οι πολίτες της Καβάλας θα σκεφτούν με σύνεση, ευθυκρισία και ορθοφροσύνη και θα δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα για αλλαγή στον δήμο μας επιλέγοντας να ψηφίσουν τον «Τόπο της Ζωής Μας» και τον Μάκη Παπαδόπουλο. Η τιμή της ψήφου των συνδημοτών μου θα μου δώσει την ευκαιρία να βοηθήσω έμπρακτα στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού μας. Έχω τον δυναμισμό, την ενέργεια, την διορατικότητα, την επιμέλεια, την όρεξη για δουλειά, τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις ικανότητες για να προσφέρω ουσιαστικά στον Δήμο μας, ώστε να γίνει ένας Δήμος – πρότυπο με διεθνή εμβέλεια».
Μάρκος Δέμπας: Αφουγκράζομαι ότι η Καβάλα θέλει την αλλαγή
Για την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δήμο Καβάλας, μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μάρκος Δέμπας.
«Προχωράμε, έχουμε δρόμο μπροστά μας, έχουμε χρόνο για να αφουγκραστούμε, να γίνουν οι ζυμώσεις, οι απαιτούμενες επαφές και ο σχεδιασμός μας», ανέφερε αρχικά ο κ. Δέμπας.
Απαιτούνται αλλαγές, πρέπει να σπάσουμε αυγά σε πολλά πράγματα, προκειμένου να παρθούν σωστές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ροή
«Ο δήμος Καβάλας θέλει πολλή δουλειά κι αυτό γιατί έχει πολλά ζητήματα που πρέπει πραγματικά να αποτελέσουν προτεραιότητα. Απαιτούνται αλλαγές, πρέπει να σπάσουμε αυγά σε πολλά πράγματα, προκειμένου να παρθούν σωστές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ροή, την αναπτυξιακή πορεία του δήμου Καβάλας. Αυτό το διάστημα γίνεται η οργάνωση αυτή, έχουμε επαφές με κόσμο, με νέους που θέλουν να ασχοληθούν, αλλά έχουν και πολύ σημαντικές ιδέες και απόψεις κι εδώ είναι το στοίχημα που θα πρέπει να κερδηθεί. Διότι ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος στο τέλος θα πρέπει να καταλάβει το όραμα, τους στόχους και για ποιο λόγο υπάρχει κάτι διαφορετικό για να μπορέσει να πάει μπροστά ο δήμος Καβάλας», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Μάρκος Δέμπας.
Αφουγκράζομαι ότι η Καβάλα θέλει την αλλαγή, θέλει κάτι καλύτερο να γίνει κι αυτό που μας αξίζει πραγματικά να το διεκδικήσουμε
«Έχουμε δουλειά, έχουμε χρόνο που δουλεύει υπέρ μας και από ‘κει και πέρα πολύ σύντομα θα έχουμε πολλά περισσότερα να πούμε. Θα διεκδικήσω τον δήμο Καβάλας, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Έχουμε σχεδόν δυόμιση χρόνια ακόμη, είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς ζυμώνεται εδώ και καιρό, δεν έχει αλλάξει κάτι μέσα μου και μ’ αυτά που ακούω. Αφουγκράζομαι ότι η Καβάλα θέλει την αλλαγή, θέλει κάτι καλύτερο να γίνει κι αυτό που μας αξίζει πραγματικά να το διεκδικήσουμε. Μακάρι σε αυτήν την προσπάθεια να ενωθούμε πολλοί περισσότεροι, να μην υπάρχουν ούτε κόντρες, ούτε αντιπαραθέσεις γιατί το κοινό καλό είναι πάνω απ’ όλα για τους Καβαλιώτες, η πόλη μας να γίνει φιλική, να αναπτυχθεί και ν’ αφήσουμε κι εμείς ένα θετικό αποτύπωμα», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Δέμπας.
Γιάννης Κελγιώργης: Ακούσαμε μέτρα που αφορούν το αύριο ενώ το πρόβλημα είναι σήμερα
Απογοητευμένος δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης, αναφορικά με τα όσα εξήγγειλε από τη Δ.Ε.Θ. ο πρωθυπουργός, καθώς κανένα από τα αιτήματα του εμπορικού κόσμου δεν ικανοποιήθηκε.
«Ως Εμπορικός Σύλλογος και δεδομένων των συνθηκών που βιώνουν οι εμπορικές επιχειρήσεις που κλείνουν η μία μετά την άλλη, στείλαμε ένα υπόμνημα στον πρωθυπουργό, προκειμένου κάποια μέτρα να συμπεριληφθούν στην Δ.Ε.Θ.», ανέφερε αρχικά σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καβάλας, ο πρόεδρος του Ε.Σ.Κ.
Το πρόβλημα είναι σήμερα κι όχι αύριο ή ύστερα από 10 χρόνια
«Αυτό που αποκομίσαμε τους τελευταίους μήνες ήταν ότι φέτος είναι η χρονιά σας, φέτος η έκθεση θα είναι αφιερωμένη στην μικρομεσαία επιχείρηση, στον αυτοαπασχολούμενο κι όπως είναι λογικό είχαμε δημιουργήσει όλοι μας μέσα μας προσδοκίες ότι κάποια στιγμή θα έχουμε ανακοινώσεις στην έκθεση που ν’ αφορούν εμάς, όπως η κατάργηση του τεκμαρτού και πολλά άλλα. Αντ’ αυτού δεν είδαμε τίποτα για το σήμερα, γιατί το πρόβλημα είναι σήμερα κι όχι αύριο ή ύστερα από 10 χρόνια. Είδαμε μέτρα που αφορούν καθαρά το αύριο, όπως τη μείωση του 5% της προκαταβολής φόρου που θα ισχύσει από το 2029», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιάννης Κελγιώργης.
Βρέθηκα στην Δ.Ε.Θ., είδα αρκετούς συναδέλφους πρόεδρους από όλη την επικράτεια, είδα μία απογοήτευση που την έχουμε κι εμείς
«Δεν ακούσαμε τίποτα απολύτως που να αφορά τον εμπορικό κόσμο. Την Κυριακή βρέθηκα στην Δ.Ε.Θ., είδα αρκετούς συναδέλφους πρόεδρους από όλη την επικράτεια, είδα μία απογοήτευση που την έχουμε κι εμείς εδώ στο διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας και οι συνάδελφοί μου, καθώς προσδοκούσαμε να δούμε πράγματα. Δεν είδαμε απολύτως τίποτα. Η επιχειρηματικότητα έχει πρόβλημα σήμερα, δεν έχει πρόβλημα ύστερα από τρία και τέσσερα και δέκα χρόνια. Ας ανακοίνωνε τουλάχιστον κάτι που να έλεγε αυτό είναι για τα παιδιά σας δεν αφορά εσάς», σημείωσε ακόμη ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.
Αν δεν βλέπεις τίποτα προεκλογικά, αντιλαμβανόμαστε όλοι τι θα γίνει την επόμενη μέρα των εκλογών
«Εμείς θέλαμε λύσεις για πολλά ζητήματα σήμερα. Η υψηλή φορολόγηση, οι τραπεζικές προμήθειες που έχουν φτάσει στον Θεό και αυξάνονται κάθε μήνα ανεξέλεγκτα, δεν υπάρχει αφορολόγητο για τους συναδέλφους μας, δεν μπορεί κάποιος να πάρει ένα χιλιάρικο αφορολόγητο, καθώς φορολογείται από το πρώτο ευρώ. Το τεκμαρτό, η κατάργηση διαφόρων τελών που υπάρχουν πάνω σε επιχειρήσεις και πολλά άλλα. Συνολικά 13 μέτρα είχαμε ζητήσει, ώστε να τα δει ο πρωθυπουργός και να δοθούν λύσεις, αλλά δεν κοίταξαν τίποτα απολύτως. Θα θυμίσω ότι φέτος είναι μία προεκλογική χρονιά και αν δεν βλέπεις τίποτα προεκλογικά, αντιλαμβανόμαστε όλοι τι θα γίνει την επόμενη μέρα των εκλογών», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Γιάννης Κελγιώργης.
Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Καβάλας
Στο Επιμελητήριο Καβάλας βρέθηκε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ανατολικής Αττικής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καβάλα, όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι βασικοί παραγωγικοί και οικονομικοί πυλώνες της περιοχής, με αναφορές στον τουρισμό, τη μεταποίηση, την εξαγωγική δραστηριότητα, τον πρωτογενή τομέα και την εξόρυξη και επεξεργασία μαρμάρου.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όπως η περιορισμένη πρόσβαση στη χρηματοδότηση, το αυξημένο λειτουργικό κόστος και οι γενικότερες δυσκολίες που επηρεάζουν την ανταγωνιστικότητα και τη βιωσιμότητά τους.
Από την πλευρά του Επιμελητηρίου επισημάνθηκε η ανάγκη για ουσιαστικότερη συνεργασία και διαβούλευση της Πολιτείας με τους παραγωγικούς φορείς και τα Επιμελητήρια, ώστε οι αποφάσεις οικονομικής πολιτικής να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Γιάννης Παναγιωτίδης, παρέδωσε στον κ. Χριστοδουλάκη υπόμνημα με τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική επιχειρηματικότητα, καθώς και προτάσεις για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την ενίσχυση της εξωστρέφειας και τη δημιουργία ενός πιο σταθερού και ανταγωνιστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.
Αποδοχή
Αλλαγή ρυθμίσεων
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε.
Ωστόσο, ορισμένα από αυτά είναι αναγκαία για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες λειτουργίες να μην είναι πλέον διαθέσιμες. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή των cookies, συμβουλευτείτε τη λειτουργία βοήθειας του προγράμματος περιήγησης.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε κάνοντας κλικ εδώ
Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε διαφορετικούς τύπους cookies:
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Αποθηκεύσει τα στοιχεία της σύνδεσης σας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας.
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
You must be logged in to post a comment Login