Connect with us

Καβάλα

Χαράλαμπος Χρυσανίδης: Τελείωσαν τα λόγια, λέμε «Έργο Τώρα»…

Χαράλαμπος-Χρυσανίδης:-Τελείωσαν-τα-λόγια,-λέμε-«Έργο-Τώρα»…

«Με τα δεδομένα που έχουμε θα είμαστε στον δεύτερο γύρο» / Εδώ και χρόνια η εκάστοτε δημοτική αρχή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα μεγάλα προβλήματα της πόλης / Θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον Δήμο που ζω / Δεν θα ανακοινώσουμε 50 ή 100 υποψηφίους απλώς για να εντυπωσιάσουμε με τον αριθμό»

Την πεποίθησή του ότι ο συνδυασμός «Έργο Τώρα», του οποίου είναι επικεφαλής, θα καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του φθινοπώρου, εξέφρασε στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, ήρθε η ώρα να τελειώσουν τα «θα» και οι σχεδιασμοί επί χάρτου και να γίνουν πράξη όλα αυτά που έχει ανάγκη η πόλη και γενικότερα ο Δήμος Καβάλας.

«Εδώ και χρόνια η εκάστοτε δημοτική αρχή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα μεγάλα προβλήματα της πόλης που είναι ορατά δια γυμνού οφθαλμού…»

«Σήμερα η Καβάλα πληθυσμιακά είναι η 16η πόλη της Ελλάδας και έχουμε μπροστά μας πολλές πόλεις που πριν μερικά χρόνια ήταν πολύ μικρότερες. Αυτή η μείωση του πληθυσμού δεν είναι μόνο συνέπεια της υπογεννητικότητας, αλλά και των συνθηκών που υπάρχουν εδώ για τους νέους και τους μεγαλύτερους, λόγω των προβλημάτων της καθημερινότητας, αλλά και της μη εύρεσης εργασίας. Για όλα αυτά έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και ο Δήμος Καβάλας. Εδώ και χρόνια η εκάστοτε δημοτική αρχή δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα μεγάλα προβλήματα. Αυτά είναι πλέον ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Εγκαταλελειμμένα δημόσια κτήρια, πεσμένη γέφυρα, μεγάλοι χώροι χωρίς αξιοποίηση, ρημαγμένος ο πλούτος των καπναποθηκών, ασφυξία της πόλης από το κυκλοφοριακό. Μετατράπηκαν σχεδόν όλοι οι χώροι σε πάρκινγκ. Η πόλη πλέον δεν μπορεί να σηκώσει το φορτίο που θέλουμε όλοι με την τουριστική ανάπτυξη», υπογράμμισε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Χρυσανίδης. 

«Θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον Δήμο που ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, ώστε να σταματήσει αυτός ο κατήφορος – Τελείωσαν τα λόγια, τα «θα» και οι φαντασιώσεις, οι σχεδιασμοί επί χάρτου…»

«Όλα αυτά μας πληγώνουν και κάποια τέτοια προβλήματα αντιμετώπισα και στον πρώην Δήμο Ελευθερών ως δήμαρχος. Ως μηχανικός, έχω εντοπίσει τις λύσεις σε πολλά από αυτά, θέλω να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον Δήμο που ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, ώστε να σταματήσει αυτός ο κατήφορος. Αυτός είναι ο στόχος που έχω και κάνω αυτήν την προσπάθεια. Σηκώσαμε τα μανίκια για να φτιάξουμε έναν συνδυασμό ικανό να ανταποκριθεί σε αυτές τις ανάγκες της πόλης. Το όνομα του συνδυασμού «Έργο Τώρα» δείχνει ακριβώς αυτό που θέλουμε να πούμε. Τελείωσαν τα λόγια, τα «θα» και οι φαντασιώσεις, οι σχεδιασμοί επί χάρτου. Εμείς θέλουμε επί του πρακτέου να φτιάξουμε αυτό που έχει ανάγκη η πόλη κι έχουμε δώσει τις απαντήσεις σε πολλά θέματα. Δεν λέμε ότι θα κάνουμε το θαύμα, πατώντας ένα κουμπί και λύνοντας από τη μια στιγμή στην άλλη όλα τα προβλήματα. Εκείνο που υποσχόμαστε είναι να σηκώσουμε τα μανίκια, με πολλή όρεξη για δουλειά να φέρουμε αποτελέσματα για ένα ένα από τα θέματα. Γι’ αυτό ζητάμε ικανά στελέχη, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε όσο το δυνατό περισσότερες ανάγκες έχει η πόλη», επισήμανε στη συνέχεια των όσων δήλωσε στον «Ενήμερο» ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης. 

«Εγώ έχω μια αρχή που την τήρησα και στον πρώην Δήμο Ελευθερών. Δεν θεωρώ ότι είναι κομματικές οι δημοτικές εκλογές, γι’ αυτό το δηλώνουμε και είμαστε ανεξάρτητος συνδυασμός…»

Ερωτηθείς αναφορικά με το γιατί τελικά δεν μετείχε στη δημοσκόπηση, η οποία αναμένεται να αναδείξει έναν επικεφαλής υποψήφιο δήμαρχο ανάμεσα σε Ντίνο Κλειτσιώτη και Αναστασία Ιωσηφίδου, οι οποίοι συμφώνησαν στη διεξαγωγή της, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Έργο Τώρα» απάντησε: «Με κάλεσαν στις συναντήσεις που έγιναν με πρωτοβούλια του κ. Δράκου, ως τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και πήγα. Καταρχήν όμως ο κ. Δράκος πολύ αργά το σκέφτηκε, διότι ήδη από το διοικητικό του συμβούλιο έχουν μπει άτομα σε άλλους συνδυασμούς. Ο κ. Δράκος αν ήθελε να είναι συνεπής με τον εαυτό του ή έπρεπε να τους διαγράψει από το διοικητικό συμβούλιο ή θα έπρεπε να παραιτηθεί ο ίδιος. Εγώ έχω μια αρχή που την τήρησα και στον πρώην Δήμο Ελευθερών. Δεν θεωρώ ότι είναι κομματικές οι δημοτικές εκλογές, γι’ αυτό το δηλώνουμε και είμαστε ανεξάρτητος συνδυασμός. Είναι μπροστά οι εθνικές εκλογές κι ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει και να πάει να ψηφίσει ό,τι θέλει, αυτό που κρίνει καλό και συμφέρον για την πατρίδα. Εγώ προσωπικά ανήκω στη φιλελεύθερη παράταξη, είμαι οπαδός της ιδιωτικής οικονομίας, δεν το έχω κρύψει ποτέ. Μπορεί να μην είμαι ο φανατικός με την έννοια του κομματικού. Δεν έχω όμως παρωπίδες. Λάθη κάνει και η Νέα Δημοκρατία και όλοι, αλλά από εκεί και πέρα το μη χείρον βέλτιστον. Αυτή είναι όμως η προσωπική μου άποψη. Για τις δημοτικές εκλογές μας ενδιαφέρει αυτό που είναι συμφέρον για την πόλη και δεν έχει χρώμα. Τα προβλήματα δεν είναι των δεξιών ή των αριστερών, αλλά είναι προβλήματα για όλους μας και αυτά πρέπει να τα λύσουμε».

«Δεν είμαστε αυτοί που θα ανακοινώσουμε 50 ή 100 υποψηφίους απλώς για να εντυπωσιάσουμε με τον αριθμό. Μας ενδιαφέρει και το ποιόν των υποψηφίων μας, ώστε την επόμενη μέρα να μπορούμε να διοικήσουμε τον Δήμο Καβάλας…»

Σε ερώτηση σχετικά με το αν διαπιστώνει ενδιαφέρον των συμπολιτών μας να ασχοληθούν με τα κοινά, αλλά και σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η στελέχωση του ψηφοδελτίου του, ο κ. Χρυσανίδης απάντησε: «Ευτυχώς υπάρχει ενδιαφέρον αρκετό. Από την πλευρά μας δεν βιαζόμαστε, έχουμε χρόνο. Δεν είμαστε αυτοί που θα ανακοινώσουμε 50 ή 100 υποψηφίους απλώς για να εντυπωσιάσουμε με τον αριθμό. Μας ενδιαφέρει και το ποιόν των υποψηφίων μας, ώστε την επόμενη μέρα να έχουμε τη δυνατότητα, εάν μας επιλέξουν οι πολίτες, να μπορούμε να διοικήσουμε τον Δήμο Καβάλας. Θέλουμε δηλαδή άτομα που έχουν τις ίδιες πεποιθήσεις και απόψεις μαζί μας, αλλά και την ίδια αγωνία για το μέλλον αυτού του τόπου».

«Θεωρώ ότι με τα δεδομένα που έχουμε θα είμαστε στον δεύτερο γύρο. Όμως οι πολίτες είναι αυτοί που αποφασίζουν. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους…»

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Έργο Τώρα», ερωτηθείς για το αν θα καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, μιας και οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι πολλοί, απάντησε: «Είναι καλό για τη Δημοκρατία που είναι πολλοί οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αλλά να δούμε πόσοι θα φτάσουν στο τέλος. Κα πάλι όμως θα είναι αρκετοί. Από εκεί και πέρα δεν μας διακατέχει αγωνία. Θεωρώ ότι με τα δεδομένα που έχουμε θα είμαστε στον δεύτερο γύρο. Όμως οι πολίτες είναι αυτοί που αποφασίζουν. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όλοι έχουμε φίλους και συγγενείς. Καλοί αυτοί, αλλά είναι για να βγούμε έξω, να πάμε επισκέψεις κλπ. Από εκεί και πέρα για να μπορεί να έχει απαιτήσεις ο κόσμος, γιατί «κοψοχέρηδες» έχουμε σε πολλές εκλογικές διαδικασίες, αν θέλουν να μας αξιολογήσουν αξιοκρατικά ας κάνουν αυτό που θεωρούν καθήκον τους. Αυτό ζητάω από όλο τον κόσμο. Από εκεί και πέρα η αντιπολίτευση για εμάς, αν εκεί μας κατατάξει ο πολίτης, θα είναι μια εύκολη υπόθεση. Το θέμα είναι, θα κάνουμε τα βήματα που όλοι προσδοκούμε για όσα «βρίζουμε και καταριόμαστε» στην πόλη που ζούμε; Θα μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε; Αυτή είναι η αγωνία μας και αυτήν θέλουμε να μεταφέρουμε και στους πολίτες».

Η εμπειρία του Χαράλαμπου Χρυσανίδη από τον πρώην Δήμο Ελευθερών

Ο κ. Χρυσανίδης αναφέρθηκε τέλος και στην εμπειρία που είχε ως δήμαρχος στον πρώην Δήμο Ελευθερών, σημερινή Δημοτική Ενότητα Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήταν πράγματι ένας πολύ μικρότερος Δήμος από την Καβάλα με σχεδόν 8.000 κατοίκους, που το καλοκαίρι όμως ξεπερνούσε τις 50.000. Επομένως τα προβλήματα έπρεπε να τα αντιμετωπίσουμε με υποδομές που θα γινόταν, για έναν Δήμο όσο περίπου είναι σήμερα και η Καβάλα. Ο πρώην Δήμος Ελευθερών δεν είχε σχεδόν καθόλου υποδομές, με επτά κοινότητες και ένα τεράστιο παραλιακό μέτωπο. Ωστόσο καταφέραμε και τον συμμαζέψαμε και σήμερα είναι προορισμός για πολύ κόσμο από το εσωτερικό, αλλά και από το εξωτερικό. Άρα μόνο «μικρός» δεν ήταν ο συγκεκριμένος Δήμος». 

Να σημειωθεί ότι ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης γεννήθηκε στη Φωληά του Δήμου Παγγαίου από αγρότες γονείς και έζησε στο χωριό μέχρι την Α’ Δημοτικού. Επειδή οι συνθήκες μάθησης ήταν δύσκολες, οι γονείς του αποφάσισαν να τον στείλουν στην Καβάλα. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο και μετά τη στρατιωτική του θητεία, επανήλθε και εγκαταστάθηκε στην Καβάλα, όπου έκανε την οικογένεια του και δραστηριοποιείται επαγγελματικά μέχρι και σήμερα.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

Ανησυχία για το σχέδιο συνενώσεων των Δ.Ε.Υ.Α

Ανησυχία-για-το-σχέδιο-συνενώσεων-των-ΔΕΥ.Α

Κώστας Μανίτσας: Υπάρχει ένα μεγάλο σκοτάδι και δεν είναι καθόλου καλό αυτό / Είμαστε κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού, δεν το συζητάμε αυτό / Θέλουμε να συνεχίσουμε με το υφιστάμενο καθεστώς

Την έντονη ανησυχία του για το προωθούμενο σχέδιο συνενώσεων των Δ.Ε.Υ.Α. από την κυβέρνηση, εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου, Κώστας Μανίτσας.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση για το τι ακριβώς θα συμβεί με τις Δ.Ε.Υ.Α., ενώ εξέφρασε και την έντονη αντίθεση του στο ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης του νερού.

Μεγάλη η ανησυχία για το προσωπικό και δη για τους συμβασιούχους…

«Η ανησυχία μας είναι πάρα πολύ μεγάλη, πρώτον για το προσωπικό μας. Όλοι ξέρουμε ότι οι Δ.Ε.Υ.Α. είναι υποστελεχωμένες και ιδίως η δικιά μας στη Θάσο. Από τα 33 άτομα που απαρτίζεται το προσωπικό μας, τα 22 είναι συμβασιούχοι. Άρα, η μεγαλύτερη αγωνία μας είναι για τους συμβασιούχους, γιατί αύριο μεθαύριο μπορεί να μας πουν ότι δεν μπορείτε να κάνετε προσλήψεις, γιατί επίκειται συνένωση. Το δεύτερο και μεγαλύτερο ζήτημα είναι το πώς θα λειτουργήσει αυτό το σύστημα. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να ξέρουμε το τι θα ισχύσει τελικά. Είμαστε στο ήξεις αφήξεις, κανένας δεν γνωρίζει τίποτα», υπογράμμισε αρχικά στις δηλώσεις του ο Κώστας Μανίτσας. 

«Υπάρχει ένα μεγάλο σκοτάδι και δεν είναι καθόλου καλό αυτό, γιατί η αγωνία του κόσμου είναι μεγάλη…»

«Επικοινώνησα και με τους τέσσερις βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, όλοι είναι ανενημέρωτοι στο 100%. Υπάρχει ένα μεγάλο σκοτάδι και δεν είναι καθόλου καλό αυτό, γιατί η αγωνία του κόσμου είναι μεγάλη. Αν εμείς έχουμε μόνο έχουμε 20 και πλέον συμβασιούχους και οι μόνιμοι δεν ξέρουν αν θα πάνε στην Κομοτηνή ή αν θα κλείσει η επιχείρηση, αν θα υφίσταται, αν δεν θα υφίσταται και τι θα γίνει, φανταστείτε σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι συμβασιούχοι, που έχουμε συμβασιούχους από το 2005», επισήμανε στη συνέχεια των όσων δήλωσε στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Θάσου.

«Είμαστε κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού, δεν το συζητάμε αυτό, διότι δεν μπορεί να τα βάλουμε όλα στα ίδια μέτρα και σταθμά…»

Όσον αφορά τον ενδεχόμενο για την ιδιωτικοποίηση του νερού, ο κ. Μανίτσας σημείωσε: «Είμαστε κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού, δεν το συζητάμε αυτό, διότι δεν μπορεί να τα βάλουμε όλα στα ίδια μέτρα και σταθμά. Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και δεν είναι ηθικό να συμπεριληφθούν όλα σε ένα καζάνι, να αποφασίζεται δηλαδή π.χ. από ένα περιφερειακό συμβούλιο μία ενιαία τιμή, για παράδειγμα να αποφασίζει ο Δήμος Νευροκοπίου για τον Δήμο Ορεστιάδας. Πώς θα λειτουργήσει αυτό το σύστημα; Ποιος το πληρώνει το κτίριο εκεί; Ποιος θα πληρώνει τους υπαλλήλους εκεί;». 

«Θέλουμε να συνεχίσουμε με το υφιστάμενο καθεστώς, όπως λειτουργούν μέχρι σήμερα οι Δ.Ε.Υ.Α., παρά τα προβλήματα μας. Αυτό είναι το μέλημα και το δικό μας, αλλά αυτό είναι και το θέλω του λαού της Θάσου…»

«Άρα υπάρχει από την πλευρά μας μία εύλογη ανησυχία, λόγω της μεγάλης ασάφειας. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Είμαστε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, δεν παίρνουμε χρήματα από το κράτος για να πληρώσουμε τους εργαζόμενους μας. Δεν έχουμε απαντήσεις για όλα αυτά τα ερωτήματα. Εκτιμώ ότι θα έχουμε εξελίξεις μέσα 2024, όταν πάει το θέμα στη διαβούλευση. Από εκεί και πέρα θα γίνουν, φαντάζομαι, κάποιες διορθωτικές κινήσεις, αλλά θα είναι πολύ μικρής εμβέλειας, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε με το υφιστάμενο καθεστώς, όπως λειτουργούν μέχρι σήμερα οι Δ.Ε.Υ.Α., παρά τα προβλήματα μας. Αυτό είναι το μέλημα και το δικό μας, αλλά αυτό είναι και το θέλω του λαού της Θάσου», τόνισε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο», ο Κώστας Μανίτσας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο» ζωντανεύει και φέτος στον Δήμο Παγγαίου

Το-«Χριστουγεννιάτικο-Όνειρο»-ζωντανεύει-και-φέτος-στον-Δήμο-Παγγαίου

Το «Χριστουγεννιάτικο Όνειρο», ζωντανεύει για άλλη μια χρονιά στον Δήμο Παγγαίου, με την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο της Ελευθερούπολης, το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου.

Για τις πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις μίλησε στην ΕΡΑ Καβάλας, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου, Μυρσίνη Χρυσαφουδη, η οποία απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, να στηρίξουν τις εκδηλώσεις.

«Προσπαθούμε, ώστε και φέτος για άλλη μία χρονιά, στο πλαίσιο του «Χριστουγεννιάτικου Ονείρου» που διοργανώνει ο Δήμος Παγγαίου, να περάσουν όμορφα μικροί και μεγάλοι για να έχουμε πιο όμορφα και πιο γλυκά Χριστούγεννα για όλους…»

«Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από πολλά άτομα μαζί και ο συνδυασμός αυτός έχει πετύχει. Αυτό θέλουμε να πιστεύουμε τουλάχιστον, αυτό προσπαθούμε, ώστε και φέτος για άλλη μία χρονιά, στο πλαίσιο του «Χριστουγεννιάτικου Ονείρου» που διοργανώνει ο Δήμος Παγγαίου, να περάσουν όμορφα μικροί και μεγάλοι για να έχουμε πιο όμορφα και πιο γλυκά Χριστούγεννα για όλους. Οι εκδηλώσεις μας έχουν ήδη ξεκινήσει με τους πολιτιστικούς συλλόγους και πολλές συνδιοργάνωσεις της Κοινωφελούς Επιχείρησης με τις φωταγωγήσεις των δέντρων σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου μας. Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου θα φωταγωγηθεί το δέντρο στην Ελευθερούπολη, όπου εκεί θα έχουμε πάρα πολλές δράσεις για τα παιδάκια, με στόχο να χαρούν ακόμη περισσότερο και να διασκεδάσουν», σημείωσε σχετικά η Μυρσίνη Χρυσαφούδη. 

Ακόμη πιο οργανωμένα θα λειτουργήσει και φέτος από τις 20 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» στο Παλιό Οικοτροφείο της Ελευθερούπολης

«Από τις 20 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου στο Παλιό Οικοτροφείο της Ελευθερούπολης θα αρχίσει και πάλι να λειτουργεί το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό». Ήδη πολύ προετοιμάζονται τα πάντα. Το Παλιό Οικοτροφείο λειτούργησε και πέρυσι έτσι θα γίνει και φέτος και μάλιστα ακόμη καλύτερα και πιο οργανωμένα, με καθημερινές σε δράσεις, κυρίως για τους μικρούς φίλους, αλλά και για τους μεγάλους. Με μουσική, με φαγητό και πολλά event, που ελπίζουμε ότι θα δώσουν μία νότα χαράς σε όλους όσοι μας επισκεφτούν αυτές τις γιορτές. Φέτος δεν θα υπάρξει κάποια συναυλία με την έννοια του επωνύμου καλλιτέχνη. Έχουμε προσκαλέσει όμως το Ωδείο Ελευθερούπολης, με το οποίο θα κάνουμε μία πολύ μεγάλη συναυλία, με παιδιά από την περιοχή μας, με φωνές πάρα πολύ όμορφες και εκπληκτικούς μουσικούς. Θέλαμε και εμείς να τους τιμήσουμε αυτές τις μέρες και τους έχουν προκαλέσει και στην Ελευθερούπολη, αλλά και στο διήμερο που θα γίνει στη Νέα Πέραμο 27 και 28 Δεκεμβρίου, όπως επίσης και στην παραλία Οφρυνίου 16 και 17 Δεκεμβρίου. Τέλος, πρέπει να πούμε ότι έχουμε ενισχύσει με πολύ ωραίες δράσεις τις βιβλιοθήκες και της Ελευθερούπολης και της Νικήσιανης και της Μεσορόπης και περίπου άλλα 15 χωριά», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις της η κ. Χρυσαφούδη.  

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού του Δήμου Θάσου

Φωταγώγηση-του-Χριστουγεννιάτικου-Καραβιού-του-Δήμου-Θάσου

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού του Δήμου Θάσου

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου 2023 στο Λιμανάκι της Θάσου (Λιμένας) Θάσου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού του Δήμου Θάσου από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θάσου κ, Γεώργιο Κουτσουμανή, παρουσία του Δήμαρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου κ. Δημητρίου Πιπίνη, του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημητρίου Μανίτσα και των Αντιδημάρχων κ. Σταύρου Τσολάκη, κ Σωτήρη Στρατηγέντα και κ. Γεωργίου Τσουλκάνη.

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος κάτοικων της Θάσου με τα παιδιά τους και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Την εκδήλωση πλαισίωσε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες η Φιλαρμονική του Δήμου Θάσου και μικρά παιδιά με τους γονείς τους απελευθέρωσαν στο ουρανό της Θάσου φαναράκια με τις Χριστουγεννιάτικές Ευχές τους.

Μετά το πέρας της φωταγώγησης προσφέρθηκαν κεράσματα σε μικρούς και μεγάλους στην κεντρική αίθουσα του Κτιρίου του Καλογερικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα