Connect with us

Περιφέρεια

ΦΡΑΓΜΑ ΜΑΡΜΑΡΑ: Ενδιαφέρον της νέας διοίκησης του ΥΠΑΑΤ για την ολοκλήρωση του έργου

ΦΡΑΓΜΑ-ΜΑΡΜΑΡΑ:-Ενδιαφέρον-της-νέας-διοίκησης-του-ΥΠΑΑΤ-για-την-ολοκλήρωση-του-έργου

Η αλλαγή της πολιτικής ηγεσίας στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δεν θα επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την ολοκλήρωση των έργων στο Φράγμα Μαρμαρά, τόνισε ο νέος υπουργός κ. Κώστας Τσιάρας στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλο Τοψίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ.  Θεόδωρο Μαρκόπουλο που τον επισκέφτηκαν, την Τρίτη 2 Ιουλίου, για να τον ενημερώσουν για τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η κατασκευή, μετά από μια θητεία (2019 – 2023) απραξίας, αλλά και για τη ιδιαίτερη βαρύτητα που έχει η ταχύτερη ολοκλήρωση και λειτουργία του, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη διαχείριση των διαθέσιμων για την άρδευση, υδάτων.

Ο κ. Τσιάρας τόνισε ότι η πολιτική δέσμευση που ανέλαβε η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ισχύει και θα τηρηθεί και από τη νέα, καθώς είναι αντιληπτό το ειδικό βάρος και η σημασία του έργου για την αγροτική παραγωγή της δυτικής πλευράς της Π.Ε. Καβάλας. Στην συνάντηση επαναβεβαιώθηκε ο σχεδιασμός που έχει συμφωνηθεί και περιλαμβάνει την προκήρυξη ενός νέου έργου, από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με ευθύνη της εκεί αρμόδιας υπηρεσίας, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το έργο μέσα στα στενά χρονικά περιθώρια που έχουν απομείνει, εξαιτίας της ολιγωρίας της προηγούμενης διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜΘ.

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Τοψίδης σε δηλώσεις του επισήμανε ότι «η κλιματική κρίση διαμορφώνει ένα πολύ πιεστικό περιβάλλον, με ελάχιστα χρονικά περιθώρια προσαρμογής και στον αγροτικό τομέα, οπότε εκ των πραγμάτων οφείλουμε να καταβάλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να μην χαθεί χρόνος και να περιοριστούν οι επιπτώσεις στην αγροτική παραγωγή. Το φράγμα του Μαρμαρά είναι ένα κομβικό έργο στην κατεύθυνση αυτή». Τέλος ευχαρίστησε τον κ. Τσιάρα για την θετική του στάση απέναντι σε αυτό το σημαντικό για την αγροτική παραγωγή και ανάπτυξη, έργο της Π.Ε. Καβάλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι «η διοίκηση του Χριστόδουλου Τοψίδη δεν περιμένει τις εκλογές για να ασχοληθεί με τα σημαντικά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος. Συνεχώς παρακολουθεί την εξέλιξη τους, παρεμβαίνει όπου και όταν χρειάζεται και βρίσκεται σε μια διαρκή ετοιμότητα για την αξιοποίηση του χρόνου και κάθε δυνατού χρηματοδοτικού πόρου προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας. Αυτή είναι η συνταγή για να είμαστε συνεπείς με τις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει απέναντι στους πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Περιφέρεια

Διεθνής συνάντηση εθνικών ομάδων Ελλάδας – Κύπρου Κ-18

Διεθνής-συνάντηση-εθνικών-ομάδων-Ελλάδας-–-Κύπρου-Κ-18

Ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιουλίου και την Πέμπτη 1 Αυγούστου του 2024 στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης.
Για την εκδήλωση παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, με τον Εντεταλμένο σύμβουλο Αθλητισμού και Απασχόλησης Στέλιο Ιγνατιάδη και παρόντα τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Καινοτομίας Αλέξανδρο Ιωσηφίδη. Στην διοργάνωση με το τίτλο «Διεθνής συνάντηση εθνικών ομάδων Ελλάδας – Κύπρου Κ18» θα μετέχουν 74 Έλληνες αθλητές, 74 Κύπριοι αθλητές, 66 αθλητές από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και 36 επίλεκτοι αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.
Ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι «Η Περιφέρεια ΑΜΘ επαναδραστηριοποιείται στηρίζοντας αθλητικές διοργανώσεις μετά από πολλά χρόνια. Η επιλογή της διοίκησης και του Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη, είναι η Περιφέρεια ΑΜΘ να είναι παρούσα. Δυστυχώς στην ΑΜΘ διακρατική αθλητική συνάντηση έχει να λάβει χώρα από το μακρινό 1982. Θέλουμε και να προτρέψουμε τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό γι’ αυτό ευελπιστούμε η διοργάνωση αυτή να αποτελέσει μια βάση συνεργασίας και για επόμενες αθλητικές διοργανώσεις». Με τη σειρά του ο κ. Ιγνατιάδης υπογράμμισε ότι «αυτή η διοργάνωση είναι στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χριστόδουλος Τοψίδης με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, κατά την πρόσφατη επίσκεψη της στην έδρα της Περιφέρειας στην Κομοτηνή. Επίσης να σημειώσουμε ότι στην διοργάνωση συμμετέχει και ο Δημος Παγγαίου».
Παρόντες στην συνέντευξη Τύπου ήταν επίσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων και Ταμία Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ κ. Ιωάννης Λιούμπας, καθώς και ο Βασίλης Ιορδανίδης πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ.
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του προγράμματος της εκδήλωσης βραβεύτηκαν αθλήτριες και αθλητές της Καβάλας που έχουν διακριθεί σε πρόσφατα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Στίβου, από τους συλλόγους του ΟΚΑΚ και τον Όμιλο Κλασσικού Αθλητισμού «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ».
Οι αθλητές που βραβεύτηκαν είναι:

Από τον ΟΚΑΚ

1) Δεϊρμεντζίδης Γεώργιος
2η θέση στα 300 μ. εμπόδια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγοριών Κοριτσιών Κ16
2) Σιδερίδης Αβραάμ
2η θέση στα 600 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγοριών Κοριτσιών Κ16
3) Κεραμιδά Ηλιάνα
3η θέση στα 2000 μ.στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγοριών Κοριτσιών Κ16

Από τον Όμιλο Κλασσικού Αθλητισμού «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ».

1) Τσερκέζη Αλίκη
1η θέση στα 150 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγοριών Κοριτσιών Κ16
2) Κελεκτσόγλου Συμεών
3η θέση στο τετραπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγοριών Κοριτσιών Κ16
4) Τσερκέζη Ιωάννα
1η θέση στην Σκυταλοδρομία 4×100 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Η ομάδα σκυταλοδρομίας του Όμιλου Κλασσικού Αθλητισμού «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ».

Τσερκέζη Αλίκη
1η θέση στην Σκυταλοδρομία 4×100 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Δερβεντζή Κλειώ
1η θέση στην Σκυταλοδρομία 4×100 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Κοτάνη Μελπομένη
1η θέση στην Σκυταλοδρομία 4×100 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Περιφέρεια

Τρία drones θα επιτηρούν Δάση της Περιφέρειας ΑΜΘ

Τρία-drones-θα-επιτηρούν-Δάση-της-Περιφέρειας-ΑΜΘ
  • Χριστόδουλος Τοψίδης: «Προτεραιότητα μας, ο εξοπλισμός της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας και για το λόγο αυτό θα γίνει δαπάνη 10 εκ ευρώ από το ΕΣΠΑ»

Τρία ολοκληρωμένα συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών (drones) θα συνδράμουν πλέον στην προσπάθεια πρόληψης πυρκαγιών στην επικράτεια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως δήλωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Τα drones θα επιτηρούν στην ΠΕ Έβρου σε περιοχές του Δήμου Σουφλίου (με έδρα το στρατόπεδο Παρασκευούδη στο Μεγάλο Δέρειο), το νησί της Θάσου (με έδρα στο Κάστρο) και περιοχές της ΠΕ Ροδόπης στο Δήμο Αρριανών (με έδρα στο Δημοτικό Σχολείο Οργάνης).

Παράλληλα, «μέσω των drones θα λαμβάνονται τοπογραφικές πληροφορίες και πληροφορίες για τον καιρό, συμβάλλοντας στην καλύτερη λήψη αποφάσεων για την αντιμετώπιση τυχόν συμβάντων» εξήγησε ο κ. Περιφερειάρχης, υπογραμμίζοντας και την προτεραιότητα που δίνει η Διοίκηση στην προστασία του φυσικού πλούτου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Μανώλης Ταπατζάς, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της ΠΑΜΘ κ. Κωνσταντίνος Χουβαρδάς και ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Ζυθοποίας Μακεδονίας – Θράκης (Βεργίνα) κ. Νίκος Μπήλιος.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία χρήσης των δύο drones θα καλυφθεί με δαπάνη από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ η δαπάνη για το τρίτο drone θα καλυφθεί ως χορηγία από την Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης με το ποσό των 30.000 ευρώ (+ΦΠΑ).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Μανώλης Ταπατζάς σε συνέχεια των λεγομένων του κ. Περιφερειάρχη εξήρε την χορηγία της «Βεργίνα» υπενθυμίζοντας την πολλαπλή προσφορά της Ζυθοποιίας στο παρελθόν και από κοινού με τον κ. Τοψίδη προέτρεψαν τους κατοίκους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να ενισχύουν τις τοπικές επιχειρήσεις και να στηρίζουν τη βιωσιμότητά τους, ώστε να παραμένει κατά το δυνατόν αδιατάρακτη η τοπική οικονομική αλυσίδα.

Ο κ. Χουβαρδάς με τη σειρά του, σημείωσε ότι με βάση τα κλιματολογικά δεδομένα, αλλά και τη μορφολογία του εδάφους, ο χρόνος απόκρισης σε ένα συμβάν είναι πολύ σημαντικός και με την χρήση των drones θα μειωθεί σημαντικά, επομένως θα υπάρχει γρηγορότερη επέμβαση των δυνάμεων και άρα γρηγορότερη διαχείριση της κατάστασης.

Ο κ. Μπήλιος, τέλος εξήγησε ότι «η ‘Βεργίνα’ αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της και το drone θα αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο προστασίας της βιοποικιλότητας της περιοχής, αλλά και του τοπικού πληθυσμού» και σημείωσε ότι η Ροδόπη είναι ο «γενέθλιος τόπος της εταιρίας μας» για τον οποίο η Ζυθοποίια ενεργεί υποστηρικτικά, και μάλιστα ανακοίνωσε ότι σύντομα θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο πάντα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου ο Περιφερειάρχης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης ανακοίνωσε ότι στο αμέσως προσεχές διάστημα η Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα εξετάσει και θα σχεδιάσει τη διάθεση 10.000.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ για την ενίσχυση των υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας με αναγκαίο και σύγχρονο εξοπλισμό, επενδύοντας έτσι τα μέγιστα στον τομέα της Πρόληψης φυσικών καταστροφών.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Περιφέρεια

Προτεραιότητα ο αθλητισμός για τη διοίκηση της Περιφέρειας

Προτεραιότητα-ο-αθλητισμός-για-τη-διοίκηση-της-Περιφέρειας

Στέλιος Ιγνατιάδης: Είμαστε δίπλα σε κάθε δήμο που ζητά τη βοήθεια και την υποστήριξη μας / Περισσότερη εξωστρέφεια είναι το στοίχημά μας / Μεγάλη βαρύτητα και στον τομέα της απασχόλησης

«Ο αθλητισμός αποτελεί μεγάλη προτεραιότητα για τη διοίκηση του Χριστόδουλου Τοψίδη. Ο περιφερειάρχης μας έδωσε εντολή υπογραμμίζοντάς μας, ότι στόχος είναι να αναβαθμίσουμε και τις υποδομές των αθλητικών εγκαταστάσεων εκεί που μπορούμε, αλλά και να αναπτύξουμε έτι περαιτέρω τις δράσεις. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο αυτό που λέγεται αθλητικός τουρισμός και αυτό κάνουμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στον «Ενήμερο», ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αθλητισμού και Απασχόλησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Στέλιος Ιγνατιάδης, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στα έργα που εκτελούνται ή θα εκτελεστούν το επόμενο διάστημα για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά και στα αθλητικά γεγονότα που θα γίνουν στην περιοχή μας μέσα στο καλοκαίρι, αλλά και το 2025.

«Είμαστε δίπλα στον δήμο Καβάλας, αλλά και σε όλους τους δήμους οι οποίοι μας ζητούν τη βοήθεια και την υποστήριξη μας ως προς την κεντρική διοίκηση…»

«Πραγματικά δίνουμε μεγάλο αγώνα και με τις εντολές του περιφερειάρχη μας του κ. Τοψίδη στο θέμα των υποδομών των αθλητικών εγκαταστάσεων καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Είμαστε δίπλα στον δήμο Καβάλας, αλλά και σε όλους τους δήμους οι οποίοι μας ζητούν τη βοήθεια και την υποστήριξη μας ως προς την κεντρική διοίκηση. Με τον δήμο Καβάλας προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε τις υποδομές του «Ανθή Καραγιάννη» που είναι πρωταρχικός μας στόχος, μαζί με τον δήμαρχο, Θ. Μουριάδη, τον αντιδήμαρχο, Κ. Χατζηαναστασίου και τις υπηρεσίες του δήμου Καβάλας. Είμαστε πιστεύω σε καλό δρόμο. Η στήριξη της Περιφέρειας αφορά τις 70.000 ευρώ για έργα που ήδη υλοποιούνται στο «Ανθή Καραγιάννη», αλλά και την μελέτη των 100.000 ευρώ για επιπρόσθετες εργασίες στο στάδιο, λόγω και της συμμετοχής της Καβάλας στη SL2. Από εκεί και πέρα μας ζητήθηκε βοήθεια να φέρουμε κάποια εταιρεία από την Αθήνα όπως και κάναμε και δια ζώσης έγινε και ο έλεγχος για την αντικατάσταση των λαμπτήρων με τύπου LED των πυλώνων του σταδίου. Είμαστε στη διάθεση της διοίκησης του δήμου Καβάλας για περαιτέρω μελέτες, τις οποίες μπορούμε να τις προωθήσουμε, είτε στην Περιφέρεια, είτε και στην κεντρική διοίκηση και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού», επισήμανε σχετικά ο κ. Ιγνατιάδης. 

«Έχουμε δώσει αυτή τη στιγμή όλη την προσοχή μας στο διακρατικό πρωτάθλημα Κ18 των πρωταθλητών Ελλάδας και Κύπρου που θα πραγματοποιηθεί στις 31/7 και 1/8 στο γήπεδο της Ελευθερούπολης…»

«Όσον αφορά τις δράσεις έχουμε δώσει αυτή τη στιγμή όλη την προσοχή μας στο διακρατικό πρωτάθλημα Κ18 των πρωταθλητών Ελλάδας και Κύπρου που θα πραγματοποιηθεί στις 31/7 και 1/8 στο γήπεδο της Ελευθερούπολης στον δήμο Παγγαίου. Είναι μία δράση, η οποία γίνεται σε συνδιοργάνωση με τον δήμο Παγγαίου και τον ΣΕΓΑΣ, ένα πρωτάθλημα που έχει να έρθει στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. από το 1982! Στο διακρατικό Κ18 Ελλάδας – Κύπρου θα συμμετέχουν παιδιά της Περιφέρειάς μας από την Ορεστιάδα μέχρι και τη Δράμα, τα οποία θα συναγωνιστούν τους πρωταθλητές Ελλάδας – Κύπρου και αυτή είναι η επιτυχία των αγώνων αυτών, γιατί θα συναγωνιστούν τα δικά μας παιδιά με τους πρωταθλητές Ελλάδας και Κύπρου», ανέφερε στη συνέχεια των όσων δήλωσε στον «Ενήμερο», ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Αθλητισμού και Απασχόλησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Προετοιμασία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα τραμπολίνο τον Μάιο του 2025

Ο κ. Ιγνατιάδης αναφέρθηκε ακολούθως και σε μια ακόμη σημαντική αθλητική διοργάνωση που θα λάβει χώρα το 2025 στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ., τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Παράλληλα, προετοιμαζόμαστε και για την επόμενη χρονιά σε συνεργασία με την ομοσπονδία του τραμπολίνο για έναν πανελλήνιο αγώνα, ο οποίος είχε γίνει πέρυσι στην Αμαλιάδα και είχε συγκεντρώσει πάνω από 2.000 επισκέπτες στην πόλη αυτή. Θα τη φέρουμε στην περιοχή μας σε συνεργασία με τον δήμο Ξάνθης και με την εντολή του περιφερειάρχη Α.Μ.Θ., ο δήμος Ξάνθης θα συνδιοργανώσουν με την ομοσπονδία του τραμπολίνο έναν πανελλήνιο αγώνα τον Μάιο του 2025».

«Περισσότερη εξωστρέφεια, αυτό είναι το στοίχημά μας…»

«Μεγάλος μας στόχος είναι να φέρουμε στην Περιφέρειά μας και βαλκανικούς αγώνες και στον κλασικό αθλητισμό, καθώς επίσης και σε αλλά αθλήματα. Περισσότερη εξωστρέφεια, αυτό είναι το στοίχημά μας. Το θέμα είναι ότι εμείς κοιτάμε όλα τα αθλήματα, όπως για παράδειγμα και την ξιφασκία και τον κλασικό αθλητισμό και το σκάκι. Θα βραβεύσουμε και τους αθλητές του κλασικού αθλητισμού που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 και Κ18 στην Πάτρα, θα συνεχίσουμε με τον Σκακιστικό Όμιλο Καβάλας, ο οποίος διακρίθηκε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, με αθλητές όπως η Σ. Τσολακίδου», σημείωσε ακόμη στα όσα δήλωσε στον «Ε» ο Στέλιος Ιγνατιάδης.  

Μεγάλη βαρύτητα και στον τομέα της απασχόλησης

Τέλος, όσον αφορά τα θέματα απασχόλησης, ο Στέλιος Ιγνατιάδης υπογράμμισε: «Στον τομέα της απασχόλησης ήδη το πρώτο εξάμηνο του 2024 έχουμε ενσωματώσει σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες 107 άτομα με το πρόγραμμα «55 plus», το οποίο είναι και μία προτεραιότητα της διοίκησης του Χριστόδουλου Τοψίδη. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το εν λόγω πρόγραμμα, ενώ δίνουμε βαρύτητα και στο πρόγραμμα που θα βγει το επόμενο διάστημα και για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, από το οποίο θέλουμε να πάρουμε και εκεί άτομα για να δώσουμε τη δυνατότητα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες να εργαστούν σε όλες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα