Connect with us

Οικονομία

Φέτος πάμε για ρεκόρ τουριστικών αφίξεων

Φέτος-πάμε-για-ρεκόρ-τουριστικών-αφίξεων

«Αυτό που ζούμε το φετινό καλοκαίρι από πλευράς ξένων τουριστών είναι αξιοσημείωτο, ειδικά για την περίοδο στην οποία βρισκόμαστε», επισημαίνει σε δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει ο κ. Δέμπας, οι προβλέψεις κάνουν λόγο ακόμη και για υπέρβαση του 2019 σε ένα ποσοστό της τάξης του 10%, τόσο σε αφίξεις, όσο και σε έσοδα, υπό την προϋπόθεση φυσικά να μην υπάρξουν κάποια έκτακτα γεγονότα που θα ανατρέψουν τις υφιστάμενες προβλέψεις.

«Αυτό που προβλέπαμε πάντως, ότι φέτος θα ξεπεράσουμε το 2019, φαίνεται εφικτό…»

 «Πρόσφατα βρέθηκα για λίγες ώρες στη Θάσο και οι επιχειρηματίες του νησιού μου είπαν ότι ζούμε ημέρες Δεκαπενταύγουστου και μάλιστα πολλοί διερωτώνται αν αυτή την περίοδο έχει τόσο κόσμο τι θα γίνει στη διάρκεια του Αυγούστου; Είναι πολύ ικανοποιημένοι και στα τουριστικά καταλύματα και στον χώρο της εστίασης. Εκτός από το νησί όμως και στο ηπειρωτικό κομμάτι της Π.Ε. Καβάλας η κίνηση είναι μεγάλη και υπάρχει ικανοποίηση στους ανθρώπους του τουρισμού. Σίγουρα όμως υπάρχει αγωνία από τον εμπορικό κόσμο, ο οποίος ακόμη δεν έχει δει αύξηση στους τζίρους του. Εκτιμώ ότι τώρα με τις θερινές εκπτώσεις και την ακόμη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση θα καλυτερεύσει η κατάσταση και γι’ αυτούς. Αυτό που προβλέπαμε πάντως, ότι φέτος θα ξεπεράσουμε το 2019, φαίνεται εφικτό. Οι προβλέψεις κάνουν λόγο για ένα συν 10% σε σχέση με το 2019 και σε αριθμούς αφίξεων και σε έσοδα. Μένει πραγματικά να το δούμε», σημειώνει σχετικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας.

«Το Επιμελητήριο δεν μπορεί να σταματήσει ούτε καλοκαίρι, ούτε χειμώνα. Πρέπει συνέχεια να είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες, είτε με παρεμβάσεις, είτε με υπομνήματα, αλλά και με δράσεις…»

Παράλληλα, ο κ. Δέμπας, στο πλαίσιο των δηλώσεων του στον «Ε» αναφέρεται και στην πλούσια δραστηριότητα του ΕΒΕΚ, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Το Επιμελητήριο δεν μπορεί να σταματήσει ούτε καλοκαίρι, ούτε χειμώνα. Πρέπει συνέχεια να είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες, είτε με παρεμβάσεις, είτε με υπομνήματα, αλλά και με δράσεις που πιστεύω ακράδαντα ότι είναι πάντοτε υπέρ των επιχειρήσεών μας».

Μάλιστα, αναφέρεται στην πρόσφατη συμμετοχή του ΕΒΕΚ στο Erasmus plus μαζί με τρία ακόμη Επιμελητήρια της Σερβίας, της Βουλγαρίας και της Πολωνίας με θέμα την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση που αφορούσε τεχνικούς, ηλεκτρολόγους, μηχανολόγους.

«Προσπαθούμε να δούμε πως η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, αυτό που λέμε ψηφιακός μετασχηματισμός, επηρεάζει τις επιχειρήσεις μας. Από την κεντρική εκδήλωση που είχαμε πρόσφατα βγάλαμε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις των συγκεκριμένων κλάδων, για ένα πρόγραμμα που θα ολοκληρωθεί το 2023», δηλώνει σχετικά ο Μ. Δέμπας.

«Προετοιμάζουμε μια πολύ μεγάλη εκδήλωση την Πέμπτη 21 Ιουλίου, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της δομής στήριξης της επιχειρηματικότητας που έχουμε δημιουργήσει ως Επιμελητήριο Καβάλας…»

 Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας στέκεται ιδιαίτερα και στην εκδήλωση που θα γίνει από το ΕΒΕΚ το επόμενο διάστημα, τονίζοντας: «Προετοιμάζουμε μια πολύ μεγάλη εκδήλωση την Πέμπτη 21 Ιουλίου, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα αποτελέσματα της δομής στήριξης της επιχειρηματικότητας που έχουμε δημιουργήσει ως Επιμελητήριο Καβάλας. Αυτή η δομή έκλεισε τον πρώτο κύκλο με πολύ χρήσιμα αποτελέσματα. Είχαμε 25 δικαιούχους νέους επιχειρηματίες που είχαν τη δική τους ιδέα για να δημιουργήσουν μια επιχείρηση. Ήδη 12 εξ αυτών έχουν πραγματικά ωριμάσει μέσα από τη δομή στήριξης και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες που τους παρείχαμε κι έχουν δημιουργήσει τις δικές τους μικρές επιχειρήσεις και θα τους δώσουμε τη δυνατότητα στις 21 Ιουλίου να παρουσιάσουν αυτό το οποίο έζησαν στη δομή και πως τους βοήθησε αυτή να ωριμάσουν την επιχείρηση τους. Κάποιοι από αυτούς είναι ήδη μέλη του Επιμελητηρίου. Έχουμε προσκεκλημένο τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Γ. Μπρατάκο, καθώς και τον πρόεδρο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, Χ. Λαμπρόπουλο. Θα υπογράψουμε μνημόνια συνεργασίας, γιατί το ΕΒΕΑ έχει την πρώτη και μεγαλύτερη δομή στήριξης για νέους επιχειρηματίες. Εμείς είμαστε στα πέντε Επιμελητήρια της χώρας που έχουμε δημιουργήσει τη δομή αυτή και θέλουμε να υπογράψουμε μνημόνια συνεργασίας για ανταλλαγή καλών πρακτικών. Με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα θα υπογράψουμε μνημόνιο συνεργασίας για να στηρίξει αυτές τις νεοφυείς επιχειρήσεις με χρηματοδοτικά εργαλεία. Είναι μια εκδήλωση όπου θα ακουστούν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα μέσα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο».

Κρουαζιέρα, επιχειρηματικά φόρουμ, Kavala Expo, αλλά και επενδυτές στην ημερήσια διάταξη του Επιμελητηρίου Καβάλας

 Συμπληρώνοντας σχετικά με την έντονη δραστηριότητα του Επιμελητηρίου Καβάλας, ο Μάρκος Δέμπας δηλώνει ακόμη στον «Ε»: «Προχωράμε τα επιχειρηματικά μας φόρουμ, επίσης τρέχουμε τις διαδικασίες για την Kavala Expo στις 8 – 10 Οκτωβρίου και παράλληλα ασχολούμαστε και με τα της κρουαζιέρας. Φιλοξενήσαμε για δυο μέρες στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών κρουαζιέρας, τα οποία είδαν την περιοχή μας και τα αξιοθέατα για να βάλουν κι αυτές ως προορισμό τους την Καβάλα. Έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και νομίζω ότι αν φέτος πλησιάσουμε τα 40 κρουαζιερόπλοια, ο πήχης θα πάει ακόμη πιο ψηλά του χρόνου. Προσπαθούμε επίσης διαρκώς για δράσεις που ενδιαφέρουν την επιχειρηματικότητα. Πρέπει να πούμε ότι στην περιοχή μας βρίσκονται και ξένοι επενδυτές, τους βοηθάμε κι εμείς όσο μπορούμε για να εντοπίσουν χώρους, στις διαδικασίες αδειοδοτήσεων, άρα δεν αφήνουμε τίποτα να πάει χαμένο».

«Νομίζω ότι η υποχρέωση της επιστρεπτέας θα μπορούσε να μεταφερθεί πιο πίσω, μετά τον Σεπτέμβριο…»

Τέλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας αναφέρθηκε και στο θέμα της επιστρεπτέας προκαταβολής, η οποία όπως υπογράμμισε καλό θα ήταν να άρχιζε να καταβάλλεται από τον Σεπτέμβριο και μετά.

«Δυστυχώς μας ήρθε το «μπιλιετάκι» της επιστρεπτέας, που το περιμέναμε λίγο πιο πίσω. Ως Επιμελητήρια αυτό που διεκδικήσαμε ήταν να γίνει μη επιστρεπτέα και μέχρι ένα μεγάλο ποσοστό 50 και 75% κατορθώσαμε να μην το επιστρέψουν οι επιχειρήσεις μας. Νομίζω ότι αυτή η υποχρέωση θα μπορούσε να μεταφερθεί πιο πίσω, μετά τον Σεπτέμβριο, γιατί η αναταραχή στην οικονομία υπάρχει ακόμη. Ωστόσο έτσι αποφάσισε η κυβέρνηση, αλλά εμείς συνεχίζουμε να πιέζουμε μήπως και κατορθώσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο», ανέφερε σχετικά ο Μάρκος Δέμπας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Οικονομία

Τουλάχιστον να διορθωθούν κάποια λάθη και αστοχίες στο φορολογικό ν/σ

Τουλάχιστον-να-διορθωθούν-κάποια-λάθη-και-αστοχίες-στο-φορολογικό-ν/σ

Μάρκος Δέμπας: Θεωρώ ότι είναι απλώς μία ρύθμιση για να εισπραχθούν κάποια εκατομμύρια ευρώ / Ο φοροφυγάς θα συνεχίσει να φοροδιαφεύγει και απλώς του δίνουμε την ευκαιρία να νομιμοποιήσει επίσημα τη φοροδιαφυγή του

«Αυτό το φορολογικό νομοσχέδιο ήρθε σε μία ακατάλληλη στιγμή. Θεωρώ ότι είναι άδικο και το βασικότερο, δεν φέρνει καμία μεταρρύθμιση για την πάταξη της φοροδιαφυγής. Περιμέναμε μεταρρύθμιση και όχι ρυθμίσεις».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, σχετικά με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για τη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών.

«Το νομοσχέδιο απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε δεν πρόκειται να αποσυρθεί – Τουλάχιστον κάποια λάθη, αστοχίες και αδικίες πρέπει να διορθωθούν…»

«Γίνονται συζητήσεις, ασκούνται πιέσεις, γίνονται και κινητοποιήσεις, όπως αυτή με το κλείσιμο της αγοράς της Καβάλας την περασμένη Τετάρτη, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ στελεχών του υπουργείου Οικονομικών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, για διορθώσεις κάποιων πραγμάτων, γιατί το νομοσχέδιο απ’ ό,τι καταλαβαίνουμε δεν πρόκειται να αποσυρθεί. Θα κατατεθεί κανονικά, απ’ ότι φαίνεται. Από εκεί και πέρα εκτιμώ ότι τουλάχιστον κάποια λάθη, αστοχίες και αδικίες, τουλάχιστον για τους συνεπείς επαγγελματίες που θα τους πάρει και αυτούς η μπάλα, πρέπει να διορθωθούν. Έχουν εντοπιστεί αρκετά σημεία που χρήζουν βελτίωσης και αντικατάστασης. Χρειάζονται στοιχεία που θα κάνουν δικαιότερη την εφαρμογή αυτού του νόμου», επισήμανε στη συνέχεια των όσων είπε στον «Ε» ο κ. Δέμπας. 

«Θεωρώ ότι είναι απλώς μία ρύθμιση για να εισπραχθούν κάποια εκατομμύρια ευρώ…»

«Αυτό που κρατάμε και είναι το μόνο βέβαιο, είναι ότι είναι ένα φορολογικό νομοσχέδιο που δεν φέρνει καμία μεταρρύθμιση, δεν έχει να προσθέσει κάτι. Θεωρώ ότι είναι απλώς μία ρύθμιση για να εισπραχθούν κάποια εκατομμύρια ευρώ. Δεν χρειαζόταν σε καμία περίπτωση να έρθει σε αυτή την περίοδο, που έχουμε μία τεράστια ακρίβεια, αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές, στον κατώτατο μισθό. Το να προσθέτουμε ένα τέτοιο φορολογικό νομοσχέδιο, νομίζω ότι είναι πραγματικά εντελώς άχρηστο. Δεν είναι μία μεταρρύθμιση, αλλά είναι μία αποδοχή ότι δεν μπορεί ο ελεγκτικός μηχανισμός να χτυπήσει τη φοροδιαφυγή που πράγματι υπάρχει και πράγματι πρέπει να παταχθεί», ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας. 

«Θα συνεχίσει και αύριο ο φοροφυγάς να φοροδιαφεύγει και απλώς σήμερα του δίνουμε και την ευκαιρία και επίσημα τον τρόπο να μπορέσει να νομιμοποιήσει τη φοροδιαφυγή του…»

«Με ένα τέτοιο νομοσχέδιο το βέβαιο είναι ότι η φοροδιαφυγή δεν πρόκειται να παταχθεί. Θα συνεχίσει και αύριο ο φοροφυγάς να φοροδιαφεύγει και απλώς σήμερα του δίνουμε και την ευκαιρία και επίσημα τον τρόπο να μπορέσει να νομιμοποιήσει τη φοροδιαφυγή του, δίνοντας ένα χιλιάρικο τον χρόνο. Αυτό όμως που ακούμε ότι για παράδειγμα μία στις δύο επιχειρήσεις φοροδιαφεύγει, όπως λέει το υπουργείο, τότε μία στις δύο από την άλλη δεν φοροδιαφεύγει. Άρα και αυτή η οποία δεν φοροδιαφεύγει μέσα από αυτό το άδικο σύστημα πλήττεται άδικα. Κι αυτό πρέπει να το δει καλά η κυβέρνηση», υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Μάρκος Δέμπας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Οικονομία

Κόβεται στο μισό για όλους τους επαγγελματίες το Τέλος Επιτηδεύματος

Κόβεται-στο-μισό-για-όλους-τους-επαγγελματίες-το-Τέλος-Επιτηδεύματος

Στο μισό περικόπτεται το Τέλος Επιτηδεύματος για όλους από εφέτος όπως δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

Η αλλαγή σε σχέση με το αρχικό σχέδιο θα περιέχεται στο φορολογικό νομοσχέδιο που θα κατατεθεί αργά απόψε ή αύριο το πρωί στη Βουλή. Να σημειωθεί ότι με βάση τα όσα έχουν ανακοινωθεί από το 2025 καταργείται οριστικά το Τέλος Επιτηδεύματος.

Με βάση το σημερινό πλαίσιο το Τέλος Επιτηδεύματος είναι 650 ευρώ και κατά συνέπεια θα πέσει στα 325 ευρώ.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, η μείωση του τέλος επιτηδεύματος κατά 50% θα αφορά όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες. Στο αρχικό σχέδιο η διάταξη που εμπεριέχονταν στο φορολογικό νομοσχέδιο, έδινε έκπτωση 25% ή 50% σε συνάρτηση με το εάν το δηλωθέν εισόδημα υπερέβαινε το τεκμαρτό.

Ο Κωστής Χατζηδάκης τόνισε επίσης ότι «δεν θα ισχύσει το τεκμήριο για εκείνους που θέλουν να ελεγχθούν», ενώ σημείωσε ότι υπάρχουν εννιά σαφείς εξαιρέσεις από το μαχητό τεκμήριο, όπως εγκυμονούσες και πληγέντες από φυσικές καταστροφές.

Η επιβάρυνση στις επιχειρήσεις λόγω τζίρου θα είναι πιο γραμμική, πιο αναλογική και πιο δίκαιη, τόνισε ο Κ. Χατζηδάκης.

ΠΗΓΗ: http://amna.gr

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Οικονομία

Ο κορυφαίος σύμβουλος ακινήτων του κόσμου στο 2ο Συνέδριο της RE/MAX Choice στην Καβάλα

Ο-κορυφαίος-σύμβουλος-ακινήτων-του-κόσμου-στο-2ο-Συνέδριο-της-re/max-choice-στην-Καβάλα

Ο Javier Villalba και η ομάδα του επίτιμοι καλεσμένοι του Ομίλου Εταιρειών Κουρτίδη

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στην πόλη της Καβάλας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο συνέδριο της RE/MAX Choice, της πολυβραβευμένης κτηματομεσιτικής εταιρείας του ομίλου Κουρτίδη. Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στο ξενοδοχείο Lucy, βρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες από τα 6 γραφεία της εταιρείας για να γιορτάσουν τις επιτυχίες ακόμη μίας σπουδαίας χρονιάς που πέρασε αλλά και να θέσουν τους νέους στόχους για το μέλλον. Στο συνέδριο, με κύριο θέμα «Η “αξία” της Υπεραξίας», καλεσμένοι της Διοίκησης του ομίλου ήταν ο κορυφαίος παγκοσμίως στο Real Estate Iσπανός Javier Villalba με την ομάδα του. Μετά το Πανελλαδικό συνέδριο της RE/MAX Greece το 2019, o κ. Villalba βρέθηκε πάλι στη χώρα μας,  αυτή τη φορά για να γνωρίσει τους συνεργάτες της RE/MAX Choice και να τους μιλήσει για τα μυστικά του κλάδου.

Στη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου ο πρόεδρος της Kourtidis Group – Broker/Owner της RE/MAX Choice Νίκος Κουρτίδης και η αντιπρόεδρος – Broker/Owner της RE/MAX Choice Κωνσταντίνα Δημητρόβα, φανερά συγκινημένοι, μίλησαν για τη δυναμική επιχειρηματική πορεία των τελευταίων ετών και ανακοίνωσαν τις νέες μεγάλες στρατηγικές συνεργασίες που ολοκληρώθηκαν. Ταυτόχρονα παρουσίασαν όλες τις εξελίξεις που αφορούν στο μεγάλο όραμα «Alexandrou Chora», το οποίο έχει μπει σε τροχιά εκκίνησης.

Επιπλέον, το συνέδριο ήταν μια μοναδική ευκαιρία να παρουσιαστούν επίσημα όλοι οι νέοι συνεργάτες του ομίλου καθώς και οι μεγάλες επιτυχίες του έτους με ομάδες της RE/MAX Choice να φτάνουν στην κορυφή των αποτελεσμάτων της RE/MAX Greece και της RE/MAX Europe. Με βάση αυτά τα στοιχεία, η real estate εταιρεία του ομίλου Κουρτίδη, με τα 6 γραφεία στην Παραλία Οφρυνίου, στην Καβάλα, στην Νέα Ηρακλείτσα, στη Δράμα, στις Σέρρες και στο νησί της Θάσου, δικαίως πλέον χαρακτηρίζεται ως ο «leader» στη Βόρεια Ελλάδα με διακρίσεις σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Τα «μεγάλα μυστικά» του real estate

Στην εντυπωσιακή εκδήλωση, επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός εισηγητής ήταν ο κορυφαίος στον κόσμο σύμβουλος ακινήτων  Javier Villalba. Η ομάδα από την RE/MAX Jumbo της Ισπανίας, στην παρουσίασή της με θέμα το «Personal Branding», μίλησε στους συνεργάτες της RE/MAX Choice για τις μεθόδους που τους οδήγησαν στην επιτυχία, για τις δυσκολίες και τις ευκαιρίες στον χώρο του real estate καθώς και για την RE/MAX, την μεγάλη οικογένεια που τους ενώνει. Αυτό το κλίμα συνεργασίας ανάμεσα στη Διοίκηση του ομίλου και στην ομάδα του κ. Villalba ενισχύθηκε στη συνάντησή τους στο 13ο Συνέδριο της RE/MAX Europe στο Λονδίνο, όπου o κορυφαίος Ισπανός σύμβουλος ακινήτων αποδέχτηκε την πρόσκληση του κ. Κουρτίδη. 

Με συνεχείς διακρίσεις και σπουδαία βραβεία σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Javier Villalba και η ομάδα του αποτελούν ένα ζωντανό παράδειγμα επιμονής, αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς. Φτάνοντας στην 1η θέση σε πωλήσεις στην Ευρώπη και την Ισπανία για το 2022, το μονοπάτι επιτυχίας που ακολουθεί τραβά συνεχώς την προσοχή του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο. Με ενθουσιασμό όλοι οι συνεργάτες παρακολούθησαν τις συμβουλές και τις τεχνικές  της ομάδας Javier Villalba για την προβολή της επαγγελματικής και προσωπικής τους εικόνας. Είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις, ενώ έδωσαν τα χέρια για μία συνεργασία που θα κρατήσει στον χρόνο.

Ο κ. Νίκος Κουρτίδης σε δηλώσεις του αναφέρει «Νιώθω τιμή και μεγάλη χαρά που έχουμε σήμερα κοντά μας έναν τόσο σπουδαίο άνθρωπο, ο οποίος ταξίδεψε από τόσο μακριά μόνο για εμάς. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Javier Villalba ήμουν σίγουρος πως πέρα από έναν κορυφαίο συνεργάτη έχω πλέον και έναν πολύ καλό φίλο».

Παράλληλα η κα Κωνσταντίνα Δημητρόβα συμπλήρωσε πως «Είμαστε τόσο χαρούμενοι και συγκινημένοι που έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τόσο σημαντικές συμβουλές και καλά κρυμμένα μυστικά για τον κλάδο μας από τους καλύτερους στον κόσμο. Αυτή η μέρα θα μείνει αξέχαστη, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε όλους τους συνεργάτες της RE/MAX Choice».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα