Connect with us

Καβάλα

Τιμήθηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Τιμήθηκε-η-Ημέρα-των-Ενόπλων-Δυνάμεων

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρέστη την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2025, στην επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου και στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Οι σημερινές τιμητικές εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την ανάρτηση της ελληνικής σημαίας και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, στο άγαλμα αρχιστράτηγου της ελληνικής επανάστασης του 1821, Θεοδώρου Κολοκοτρώνη.

Μήνυμα του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη

“Εορτάζουμε σήμερα τα Εισόδια της Θεοτόκου και τιμούμε τόσο την οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και τους ήρωες στα πεδία των μαχών.

Η επιχειρησιακή ετοιμότητα του στρατεύματος αποτελεί εγγύηση για την προστασία των συνόρων και τη διασφάλιση της εθνικής μας ανεξαρτησίας.

Σε ένα διαρκώς μεταλλασσόμενο διεθνές περιβάλλον, όπου κυριαρχεί η αβεβαιότητα για τη διατήρηση των κεκτημένων, η επάρκεια, το υψηλό φρόνημα και ο άριστος επαγγελματισμός των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ενισχύουν, πέραν όλων των άλλων, τη διαπραγματευτική θέση της χώρας μας”.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Καβάλα

Διαγραμμίσεις στον δήμο Θάσου

Διαγραμμίσεις-στον-δήμο-Θάσου

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Δοκιμαστική ήχηση σειρήνων του Δήμου Καβάλας

Δοκιμαστική-ήχηση-σειρήνων-του-Δήμου-Καβάλας

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Ο Μάκης Παπαδόπουλος δηλώνει παρών στις δημοτικές εκλογές του 2028

Ο-Μάκης-Παπαδόπουλος-δηλώνει-παρών-στις-δημοτικές-εκλογές-του-2028

Δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε την ανάρτηση – δήλωση στο FACEBOOK του Μάκη Παπαδόπουλου για το τι Δήμαρχο χρειάζεται η Καβάλα.

Έχουν περάσει δύο χρόνια πια από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές του 2023, οι οποίες φαντάζουν πια πολύ μακρινές, κυρίως γιατί στην ψυχολογία των Καβαλιωτών κυριαρχεί η απογοήτευση και η κούραση από τις αρνητικές εξελίξεις που βιώνουμε στις υποθέσεις του τόπου μας.

Αναφέρει η ανάρτηση:

«Σε αυτόν τον τόπο μεγαλώνουμε, δημιουργούμε, ονειρευόμαστε.

Κάθε δρόμος, κάθε σπίτι, κάθε δημότης έχει μια ιστορία, αλλά και ένα μέλλον, που αξίζει σεβασμό και φροντίδα.

Θέλουμε έναν Δήμαρχο που να στέκεται δίπλα σε κάθε γειτονιά, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε επαγγελματία.

Έναν Δήμαρχο που να βλέπει την Καβάλα σαν μια μεγάλη “οικογένεια”, με τις αξίες της οικογένειας, όπου κανείς δεν περισσεύει.

Έναν Δήμαρχο που να τους “αγκαλιάζει” όλους — χωρίς διακρίσεις, χωρίς “εμείς” και “οι άλλοι”, με δικαιοσύνη, με διαφάνεια.

Έναν Δήμαρχο που να ξέρει να παλεύει για τον τόπο που αγαπάμε!

Τον Δήμο Καβάλας, τον τόπο της ζωής μας!».

Με ένα μήνυμα λοιπόν με πολλούς αποδέκτες, ο Μάκης Παπαδόπουλος υπενθυμίζει πως είναι παρών και στις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2028. Άλλωστε, ως αρχηγός της μείζονας αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, δεν έχει σταματήσει να ασκεί τον ρόλο του και να καταθέτει την κριτική του και τις προτάσεις του για τον Δήμο Καβάλας.  

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα