Connect with us

Καβάλα

Σάββας Μιχαηλίδης: Οι πολίτες επιβράβευσαν την ειλικρίνεια και το έργο μας

Σάββας-Μιχαηλίδης:-Οι-πολίτες-επιβράβευσαν-την-ειλικρίνεια-και-το-έργο-μας

«Το πολυπληθές και αξιόλογο ψηφοδέλτιό μας από πλευράς προσώπων, έπαιξε τον δικό του ρόλο / Ο βασικός στόχος, που είναι η συνεχής δημιουργία νέων και σοβαρών υποδομών στον Δήμο Νέστου, δεν αλλάζει»

«Οι πολίτες του Δήμου Νέστου επιβράβευσαν την ειλικρίνειά μας και το γεγονός ότι αφήνουμε το έργο μας να προβληθεί κι όχι να το προβάλλουμε ιδιαίτερα εμείς. Αυτό ήταν νομίζω το κυρίαρχο στοιχείο των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου».

Τα παραπάνω υπογράμμισε στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στον «Ενήμερο» ο επανεκλεγείς δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, ο συνδυασμός του οποίου έλαβε ένα συντριπτικό ποσοστό σχεδόν της τάξης του 80%.

«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι οι συμπολίτες μου με εξέλεξαν για τέταρτη φορά δήμαρχο Νέστου και μάλιστα με ένα τεράστιο ποσοστό…»

«Το πολυπληθές και αξιόλογο ψηφοδέλτιό μας από πλευράς προσώπων, θεωρώ ότι και αυτό έπαιξε τον δικό του ρόλο. Δεν μας ψήφισαν όσοι δεν μας συμπαθούν. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε αυτό που έχουμε μάθει να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Για εμένα είναι ιδιαίτερα τιμητικό το γεγονός ότι οι συμπολίτες μου με εξέλεξαν για τέταρτη φορά δήμαρχο Νέστου και μάλιστα με ένα τεράστιο ποσοστό σχεδόν 80%. Συνήθως κάθε φορά που εκλέγεται κάποιος το ποσοστό που λαμβάνει μειώνεται, όμως δεν έγινε έτσι στη δική μας περίπτωση», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαηλίδης.

«Ο βασικός μας στόχος, που είναι η συνεχής δημιουργία νέων και σοβαρών υποδομών για τον Δήμο μας, δεν αλλάζει…»

«Αφού περάσουν και οι περιφερειακές εκλογές, θα ξεκινήσουμε και πάλι, θα εισέλθουμε στους ρυθμούς που πρέπει και θα προχωρήσουμε με πολλή δουλειά.

Ο βασικός μας στόχος, που είναι η συνεχής δημιουργία νέων και σοβαρών υποδομών για τον Δήμο μας, δεν αλλάζει και συνεχίζεται και στη νέα θητεία μας. Με τα μεγάλα έργα θα μπορέσουμε να μειώσουμε την ψαλίδα που μας χωρίζει από Δήμους του κέντρου και φυσικά να έχουμε τη δυνατότητα για αναβαθμισμένες όσο περισσότερο γίνεται υπηρεσίες προς τους δημότες μας», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του στον «Ενήμερο» ο Σάββας Μιχαηλίδης. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου στον Δήμο Νέστου

Όσον αφορά τα αναλυτικά αποτελέσματα στον Δήμο Νέστου, σε σύνολο 25.658 εγγεγραμμένων, στις κάλπες των 64 εκλογικών τμημάτων προσήλθαν 13.762 ψηφοφόροι, με το ποσοστό συμμετοχής να ανέρχεται στο 53,46%.

Ο συνδυασμός «Νέα Εποχή» του Σάββα Μιχαηλίδη έλαβε 10.486 ψήφους, ποσοστό 78,56% και 21 έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

Ο συνδυασμός «Ο Δήμος Αλλάζει» του Αναστάσιου Τσολάκη έλαβε 2.486 ψήφους, ποσοστό 18,62% και 4 έδρες.

Τέλος, ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση Νέστου» της Χάρις Πηλίτση έλαβε 376 ψήφους, ποσοστό 2,82% και καμία έδρα.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

Δήμος Καβάλας: Ηλεκτρονική πλατφόρμα ανταλλαγής ογκωδών αντικειμένων μεταξύ δημοτών

Δήμος-Καβάλας:-Ηλεκτρονική-πλατφόρμα-ανταλλαγής-ογκωδών-αντικειμένων-μεταξύ-δημοτών

Ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια για τη διαρκή βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη διατήρηση της καθαριότητας στην πόλη κάνει ο Δήμος Καβάλας, με την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανταλλαγής ογκωδών αντικειμένων.

Η ανάγκη για καλύτερη διαχείριση του μεγάλου αριθμού ογκωδών αντικειμένων, τα οποία βρίσκονται κατά καιρούς παρατημένα στους δρόμους της πόλης μας, απαιτεί μια νέα προσέγγιση από τον Δήμο Καβάλας, αξιοποιώντας την τεχνολογία και δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα αξιοποίησης των αντικειμένων αυτών από δημότες που τα έχουν ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Καβάλας ξεκινά τη λειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας, μέσω της οποίας οι δημότες μπορούν εύκολα και απλά να δωρίσουν κάθε ογκώδες αντικείμενο που δε χρησιμοποιούν πλέον (π.χ. έπιπλα & είδη οικοσκευής, ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευαστικά υλικά, οχήματα, κ.α.) σε έναν συνδημότη τους που πιθανά το έχει ανάγκη. Κάθε δημότης μπορεί τόσο να δημοσιεύσει αγγελίες με τα προς αποκομιδή ογκώδη αντικείμενά του, όσο και να ζητήσει να παραλάβει κάποιο αντικείμενο που χρειάζεται, άμεσα και χωρίς κόστος.

Η διαδικασία ανταλλαγής είναι δυνατή μέσω της σελίδας: https://bulkyobjects.kavala.gov.gr

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Δημιουργία λογαριασμού χρήστη, εισάγοντας και επαληθεύοντας τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας και δημιουργώντας κωδικό σύνδεσης.

Δημιουργία αγγελίας για το προς ανταλλαγή ογκώδες αντικείμενο, εισάγοντας τις σχετικές πληροφορίες, φωτογραφίες και διαθέσιμες ημέρες & ώρες παραλαβής του.

Επιλογή αγγελίας/αντικειμένου προς παραλαβή.

Επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του αντικειμένου.

Παραλαβή του αντικειμένου απευθείας από τον ιδιοκτήτη του.

Για την επιλογή οποιουδήποτε αντικειμένου είναι απαραίτητη η επιτυχής εγγραφή στην ιστοσελίδα. Αναλυτική καθοδήγηση βήμα- βήμα για την επιτυχή εγγραφή σας στην πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω βίντεο: https://youtu.be/orxviVCncDY Μόνο τότε ο ενδιαφερόμενος χρήστης της ιστοσελίδας μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, email) του κατόχου του αντικειμένου, ώστε να έρθει σε επαφή μαζί του και να ολοκληρώσουν την ανταλλαγή απευθείας. Μόλις ολοκληρωθεί η παραλαβή του αντικειμένου, δίνεται η δυνατότητα στον δημιουργό της αγγελίας να επιλέξει την ειδική σήμανση “Η ανταλλαγή ολοκληρώθηκε”, ούτως ώστε η αγγελία να γίνει ανενεργή.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας θα έχουν τη συνολική εποπτεία της όλης διαδικασίας, εγκρίνοντας τις προς δημοσίευση αγγελίες και διασφαλίζοντας την άρτια λειτουργία της πλατφόρμας.

Η δράση αυτή του Δήμου Καβάλας υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου CURE+ “Centres for Urban Resources, Reuse and Remanufacture” που εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για το Κλίμα (EUKI) 2022, με στόχο την προώθηση των βέλτιστων πρακτικών της κυκλικής οικονομίας, την αύξηση της επαναχρησιμοποίησης ή της ανακύκλωσης για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και της περιττής εξάντλησης των πόρων.

Παρακαλούμε θερμά για την στήριξη της όλης προσπάθειας, ανεβάζοντας πρώτοι προσωπικά αντικείμενα προς επανάχρηση. Στο άμεσο μέλλον σχεδιάζεται η επέκταση της δράσης, με τη δυνατότητα προγραμματισμού ραντεβού για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων από τις δημοτικές υπηρεσίες και την πληρωμή του αντίστοιχου τέλους, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στον Άγιο Χριστόφορο

Υπό-έλεγχο-τέθηκε-η-πυρκαγιά-στον-Άγιο-Χριστόφορο

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στον Άγιο Χριστόφορο

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (24/7/2024) σε δασική έκταση στον Άγιο Χριστόφορο του δήμου Παγγαίου Καβάλας.

Επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 7ης ΕΜΟΔΕ, 9 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν 7 Α/Φ και 3 Ε/Π.

Φωτογραφία: www.meteokav.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Βάση ΕΚΑΒ στο κάμπινγκ της Χρυσής Αμμουδιάς

Βάση-ΕΚΑΒ-στο-κάμπινγκ-της-Χρυσής-Αμμουδιάς

Βάση ΕΚΑΒ στο κάμπινγκ της Χρυσής Αμμουδιάς

Μετά από πρόσκληση ενδιαφέροντος του ΕΚΑΒ και αποδοχής αυτής από το Δήμο Θάσου και τον Δήμαρχο κ. Ελευθέριο Κυριακίδη, υπάρχει Βάση ΕΚΑΒ στο κάμπινγκ της Χρυσής Αμμουδιάς με συνεχή και καθημερινή παρουσία ασθενοφόρου από τη 1/07/2024 .

Ο Δήμος Θάσου μαζί με την Δημοτική ΑΕ καλύπτουν τις ανάγκες σίτισης και στέγασης των διασωστών. Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι η συνεχής επαγρύπνηση για την προστασία, τόσο των μόνιμων κατοίκων, όσο και των τουριστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα