Connect with us

Περιφέρεια

Πολυήμερη και τιτάνια προσπάθεια στον Νέστο

Πολυήμερη-και-τιτάνια-προσπάθεια-στον-Νέστο

Αλέξης Πολίτης: Ως Περιφέρεια είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνδρομή του προσφέραμε / Είμαστε πανέτοιμοι προκειμένου να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας / Το σενάριο της αμέλειας είναι υπαρκτό

«Μετά από μία πολυήμερη και τιτάνια προσπάθεια για να σβήσει η φωτιά που ξέσπασε στον Δήμο Νέστου, από το πρωί της Παρασκευής (25/8) μπορούμε επιτέλους να μιλάμε με αισιοδοξία. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο, τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, δεν υπάρχουν ενεργές εστίες, ωστόσο θα υπάρχει υψηλή επιφυλακή και επιτήρηση του χώρου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για το επόμενο διάστημα».

Τα παραπάνω επισήμανε στο πλαίσιο δηλώσεών του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Αλέξης Πολίτης, ο οποίος συμπλήρωσε ακόμη ότι και την Παρασκευή (25/8) οι πυροσβεστικές δυνάμεις είχαν στη διάθεσή τους ένα ελικόπτερο, το οποίο επιχειρούσε όπου απαιτούνταν, ενώ αναφέρθηκε και στον προβληματισμό που υπήρξε το βράδυ της Πέμπτης (24/8) με δύο αναζωπυρώσεις στην περιοχή κοντά στην Αβραμηλιά, οι οποίες ωστόσο ελέγχθηκαν άμεσα, παρά το ότι στη συγκεκριμένη περιοχή τελικά δεν έβρεξε.

«Εμείς ως Περιφέρεια είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνδρομή που προσφέραμε…»

«Νομίζω ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα μπορέσει κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες ημέρες η Πυροσβεστική Υπηρεσία να σημάνει λήξη του γενικού συναγερμού. Θέλω να εξάρω το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς ήταν λίγοι οι πυροσβέστες μας, γιατί είχαν διαμοιραστεί και σε άλλα μέτωπα. Τόσο οι επίγειες, όσο και οι εναέριες δυνάμεις ήταν λίγες αυτές τις ημέρες, αφού υπήρχαν πάρα πολλά αλλά συμβάντα στην περιοχή μας, στον Έβρο και στη Ροδόπη, οπότε υπήρχε ένας κατακερματισμός των δυνάμεων. Εμείς ως Περιφέρεια είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη συνδρομή που προσφέραμε. Άμεσα μισθώσαμε μηχανήματα μέσω του ειδικού μητρώου της Πολιτικής Προστασίας, τα οποία δημιούργησαν αντιπυρικές ζώνες όπου μας ζητήθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Τα μηχανήματα της Περιφέρειας και αυτά ήταν σε μόνιμη μάχιμη θέση και λειτουργούσαν και αυτά και ενεργούσαν. Η ίδια η Περιφέρεια μέσω της δράσης που έκανε για να συλλέξουμε πράγματα για τους εθελοντές, για τους κατοίκους, τους πυροσβέστες, δημιούργησε μία αλυσίδα αγάπης που πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τον όγκο των πραγμάτων που συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης». Όλοι συνέδραμαν στην περίπτωση αυτή πάρα πολύ σημαντικά», ανέφερε σχετικά ο Αλέξης Πολίτης.

«Είμαστε πανέτοιμοι, προκειμένου να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας…»

«Σημαντική ήταν η αρωγή μας στο κομμάτι της διακομιδής των ασθενών από το Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης στο δικό μας Νοσοκομείο, με αυτοκίνητα της Περιφέρειας βοηθήσαμε σημαντικά στη διακομιδή των ανθρώπων, στη μεταφορά των συνοδών τους στο Νοσοκομείο, την ξεκούραση των γιατρών που συνόδευαν τους ανθρώπους αυτούς στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης» που την κλιματίσαμε και τους περιμέναμε εκεί με παγωμένα νερά και όλα τα σχετικά μέχρι να φύγουν πίσω στον τόπο τους. Η τέταρτη πτυχή των δράσεων που κάναμε εμείς έχει να κάνει με την άμεση σύσταση των αρμόδιων επιτροπών που χρειάζονται, προκειμένου να ελέγξουν και να κάνουν μία επιστασία για το τι έχει χαθεί και από εκεί και πέρα να προβούν άμεσα σε αποζημιώσεις στον βαθμό των αρμοδιοτήτων μας, γιατί δεν αποζημιώνει η Περιφέρεια τα πάντα. Αποζημιώνει συγκεκριμένα πράγματα που αναφέρονται και στο δελτίο Τύπου πολύ εκδώσαμε. Είμαστε πανέτοιμοι, προκειμένου να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας. Αν κάποιος χάσει την περιουσία του, το πλέον σημαντικό είναι τα άμεσα ανταλλακτικά, ώστε να λάβει αποζημίωση. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα μετά την υγεία, να χάνεις κομμάτι ή ολόκληρη την περιουσία σου. Πρέπει αυτοί οι άνθρωποι συντονισμένα από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να αποζημιωθούν με ταχύτητες που πρέπει να ξεπεράσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς μας και νομίζω ότι θα το κάνουμε, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντική ανακούφιση, όχι μόνο υλική, αλλά η ψυχολογική για τους ανθρώπους αυτούς. Δεν πρέπει να χαθεί μέρα», συμπλήρωσε στη συνέχεια των δηλώσεών του ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας. 

«Κάνω έκκληση σε όλους τους πολίτες να προσέχουν ιδιαίτερα. Δεν έχει βρεθεί ακόμη τι προκάλεσε την πυρκαγιά στο Διαλεχτό και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Νέστου, ωστόσο σίγουρα το σενάριο της αμέλειας είναι υπαρκτό και πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί…»

«Οι επιτροπές είναι έτοιμες και άμεσα θα ριχθούν στον αγώνα της καταμέτρησης των ζημιών. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη λειτουργία του μηχανισμού και από την Πολιτική Προστασία, μία άλλη έκφανση που δεν την ανέφερα, σε συνεργασία με τους υπαλλήλους πολιτικής προστασίας και τον προϊστάμενο τον κ. Κιβράκη, ο οποίος είναι και καλός μου φίλος. Δεν φύγαμε στιγμή από το μέτωπο της μάχης, ήμασταν εκεί, συντονίζαμε και κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε πάντα με τις υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Γενικότερα είμαι πολύ ικανοποιημένος και εύχομαι να μη μας ξαναβρεί ένα τέτοιο κακό. Κάνω έκκληση σε όλους τους πολίτες να προσέχουν ιδιαίτερα. Δεν έχει βρεθεί ακόμη τι προκάλεσε την πυρκαγιά στο Διαλεχτό και στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Νέστου, ωστόσο σίγουρα το σενάριο της αμέλειας είναι υπαρκτό και πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κλιματική αλλαγή αυτή είναι η μία ανάγνωση, υπάρχουν κακόβουλες ενέργειες και αυτή είναι η δεύτερη ανάγνωση, υπάρχει όμως και η αμέλεια που είναι η τρίτη ανάγνωση, Όλα αυτά τα τρία είναι εκρηκτικό μείγμα που αν τα συναθροίσεις, σίγουρα δεν είσαι μπροστά σε μία ευχάριστη κατάσταση Οπότε το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει είναι ένας κεντρικός ανασχεδιασμός σε ό,τι αφορά την πυροπροστασία και τη δασοπυρόσβεση», τόνισε ακόμη ο Αλέξης Πολίτης. 

«Είναι τρεις παράγοντες που πρέπει να τους υπολογίσουμε, να τους ξαναδιαβάσουμε. Η Ευρώπη πρέπει να τους  ξαναδιαβάσει και να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση…»

«Πρέπει κεντρικά να υπάρχει ένας ανασχεδιασμός και όχι μόνο από την κυβέρνηση, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πρέπει να συνυπολογίσουμε αυτούς τους παράγοντες που μόλις ανέφερα. Εμπρησμός είναι μια πραγματικότητα ουσιαστική. Είναι πάρα πολλοί οι κακόβουλοι που θέλουν να κάνουν κακό στα δάση και στην περιοχή μας. Αμέλεια, η οποία πολλές φορές είναι στα όρια της εγκληματικής αμέλειας και σίγουρα και η κλιματική αλλαγή. Είναι τρεις παράγοντες που πρέπει να τους υπολογίσουμε, να τους ξαναδιαβάσουμε. Η Ευρώπη πρέπει να τους  ξαναδιαβάσει και να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση, για να υπάρξει ένα γενικότερο αναδιαρθρωμένο πλάνο κατάσβεσης των πυρκαγιών. Και φυσικά προφυλάξης μιας και το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν», ανέφερε καταληκτικά ο Αλέξης Πολίτης.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Περιφέρεια

Παύλος Ζησίμου: Το σύνθημα μου είναι «Ενωμένοι για την Καβάλα»

Παύλος-Ζησίμου:-Το-σύνθημα-μου-είναι-«Ενωμένοι-για-την-Καβάλα»

«Θεωρώ μέντορα μου τον αείμνηστο Θόδωρο Καλλιοντζή / Δεν είμαι άνθρωπος που φοβάται τις ευθύνες / Εισπράττω μεγάλη αποδοχή από ανθρώπους όλων των ηλικιών / Απαιτείται διερεύνηση της προοπτικής δημιουργίας υδατοδρομίου»

Με τον συνδυασμό «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», του υποψηφίου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου, κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Καβάλας, ο Παύλος Ζησίμου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο κ. Ζησίμου μίλησε για την απόφασή του να συστρατευτεί με τον Χρήστο Μέτιο, ενώ αναφέρθηκε και στα ζητήματα του αναπτυξιακού τομέα, τα οποία γι’ αυτόν αποτελούν προτεραιότητα.

Πείτε μας αρχικά κάποια πράγματα για το βιογραφικό σας, ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι συμπολίτες μας.

«Μεγάλωσα στην Χρυσούπολη και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο χώρο του χονδρικού εμπορίου καπνικών και τροφίμων. Συνεχίζω την παράδοση της οικογενειακής μας δραστηριότητας που ξεκινά πριν από 110 χρόνια στην περιοχή της Σμύρνης. Το 2019 μάλιστα το Επιμελητήριο μου απένειμε βραβείο για την μακρόχρονη παρουσία και προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη της Καβάλας της επιχείρησης μου, καθώς υπήρξε από τις πρώτες εγγεγραμμένες σε αυτό με αδιάλειπτη δραστηριότητα έκτοτε. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2006 μέσα από το Επιμελητήριο Καβάλας και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές εκλέχθηκα νομαρχιακός σύμβουλος. Συμμετείχα στις επιτροπές καταπολέμησης των κουνουπιών και στον οργανισμό τουριστικής ανάπτυξης της νομαρχίας. Επίσης ήμουν ο πρώτος πρόεδρος του φορέα διαχείρισης του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας. Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 επανεκλέχθηκα ως περιφερειακός σύμβουλος. Το 2017 εκλέχθηκα ως επικεφαλής παράταξης στο Επιμελητήριο. Ταυτόχρονα ανέπτυξα τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες και στο εξωτερικό, κυρίως σε χώρες της Άπω Ανατολής».

Ποιος ήταν ο λόγος που σας ώθησε να κατέλθετε ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Καβάλας στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου;

«Το ενδιαφέρον μου για τη δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση ήταν πάντα μεγάλο. Από το 2006 που εκλέχθηκα νομαρχιακός σύμβουλος με τον αείμνηστο Θόδωρο Καλλιοντζή που θεωρώ μέντορα μου, δεν έπαψα ποτέ να παρακολουθώ στενά τα δρώμενα. Έχω μάθει να αγωνίζομαι για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μου και αυτό θέλω να κάνω για άλλη μια φορά».

Γιατί επιλέξατε να συστρατευτείτε με τον Χρήστο Μέτιο και τον συνδυασμό «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση»;

«Ο Χρήστος Μέτιος είναι ένας άνθρωπος που υπηρετεί τη δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση ως περιφερειάρχης με συνέπεια, υπευθυνότητα και κυρίως, ήθος. Η πρόταση του να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» ήταν κάτι παραπάνω από τιμητική και η αποδοχή της μονόδρομος. Όπως λέει και το σύνθημα μου, «Ενωμένοι για την Καβάλα», επιθυμώ την ενότητα και τη σύμπνοια σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας δίχως μικροπολιτικές σκοπιμότητες που μας κρατάνε πίσω».

Από ποιο πόστο θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε τη νέα περιφερειακή αρχή, αν εκλεγείτε και επανεκλεγεί φυσικά περιφερειάρχης ο κ. Μέτιος;

«Δεν είμαι άνθρωπος που φοβάται τις ευθύνες και ακόμα περισσότερο τις προκλήσεις. ‘Έχω καταφέρει πολλά στην επαγγελματική μου ζωή ως επιχειρηματίας και ξέρω πως τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η καλύτερη ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητες σου. Από εκεί και πέρα εφόσον όλα πάνε κατ’ ευχήν είμαι στη διάθεση του Χρήστου Μέτιου για να με αξιοποιήσει όπως αυτός νομίζει. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο».

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τη διοίκηση του κ. Μέτιου; Ποιο είναι το αποτύπωμα που αφήνει στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ.;

«Το αποτύπωμα κάθε ανθρώπου σε αντίστοιχη θέση ευθύνης είναι το έργο του. Μια ματιά στον απολογισμό του έργου της τετραετίας του Χρήστου Μέτιου μπορεί να πείσει τον καθένα πως όχι μόνο υλοποίησε το πρόγραμμα του, αλλά έθεσε τις βάσεις για πολλά παραπάνω. Συγκεκριμένα στην Π.Ε. Καβάλας 100 μεγάλα έργα ξεκίνησαν ή ολοκληρώθηκαν μέσα στη τετραετία αυτή. Θα πρέπει να τονίσουμε το μεγάλο έργο του νέου αυτοκινητόδρομου Καβάλας-Δράμας που ήδη ξεκίνησε με προϋπολογισμό 61 εκ. ευρώ».

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει ο συνδυασμός σας να κερδίσει ξανά τις περιφερειακές εκλογές;

«Είμαι πάντα συγκρατημένος και δεν κάνω εύκολα προβλέψεις. Όμως ειλικρινά αυτή τη στιγμή το πιστεύω περισσότερο από ποτέ».

Ποια είναι τα μηνύματα που εισπράττετε από τις επαφές σας με τους συμπολίτες μας;

«Δεν περίμενα τέτοια θερμή ανταπόκριση. Εισπράττω μεγάλη αποδοχή καθημερινά από ανθρώπους όλων των ηλικιών σε όλες τις περιοχές του νομού μας. Φυσικά δεν λείπουν οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις. Είναι όλα καλοδεχούμενα και απαραίτητα. Ξέρετε το δύσκολο στην Περιφέρεια είναι πως το έργο της δεν γίνεται πάντα εύκολα αντιληπτό από τον κόσμο και σε αυτό ευθύνη έχουμε και εμείς. Αυτό όμως που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι η επιθυμία που εκφράζουν οι πολίτες στο πρόσωπο μου στο να εκπροσωπηθούν από έναν ενεργό επιχειρηματία. Αυτό μου δίνει δύναμη».

Ποιο είναι το δικό σας μήνυμά σας προς τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας και γιατί να επιλέξουν να σας ψηφίσουν;

«Επιθυμώ και δεσμεύομαι να προσφέρω από την πλευρά μου στην αναπτυξιακή δυναμική της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με εφόδιο την μακρόχρονη εμπειρία μου στην επιχειρηματικότητα. Ιδιαίτερα όμως στόχος μου είναι να δώσουμε στην Καβάλα τη θέση που της ανήκει. Υπόσχομαι να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή με όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω μάθει να κάνω πάντα. Δεν είμαι από αυτούς που δέχονται ως απάντηση, ως θέση και ως πεποίθηση το «δεν γίνεται». Εύχομαι να σας έχω στο πλευρό μου».

Ποια ζητήματα στον αναπτυξιακό τομέα είναι για εσάς προτεραιότητες;

«Προτεραιότητα για μένα είναι το αεροδρόμιο της Καβάλας με τις ελάχιστες πτήσεις και τα πανάκριβα εισιτήρια. Απαιτείται επίσης διερεύνηση της προοπτικής δημιουργίας υδατοδρομίου, βελτίωση του οδικού δικτύου και ενίσχυση με νέα εξειδικευμένα προγράμματα των επιχειρήσεων της Π.Ε. Καβάλας.

Τέλος, είδαμε μετά την παρουσίαση του συνδυασμού σας στην Καβάλα την ανάρτηση σας για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Γιάννη Πασχαλίδη. Τι σας συνδέει με τους δύο βουλευτές;

«Με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο μας συνδέει μακροχρόνια φιλία και αλληλοεκτίμηση. Με τον Γιάννη Πασχαλίδη υπήρξαμε συνοδοιπόροι στο νομαρχιακό συμβούλιο και έκτοτε είμαστε φίλοι. Να προσθέσω πως την στήριξη και των δύο εγώ την θεωρούσα δεδομένη, όμως με την παρουσία τους στην παρουσίαση έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα. Θεωρώ τιμή μου επίσης την ανοικτή στήριξη από στελέχη άλλων κομμάτων, η εκτίμηση τους είναι κάτι που λέει πολλά για μένα και στηρίζει την πεποίθηση μου για την αναγκαιότητα ενότητας απέναντι στα προβλήματα».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Περιφέρεια

Ευχαριστούν τον Αλέξη Πολίτη για την προσφορά απινιδωτή

Ευχαριστούν-τον-Αλέξη-Πολίτη-για-την-προσφορά-απινιδωτή

Ευχαριστούν τον Αλέξη Πολίτη για την προσφορά απινιδωτή

Πολίτες του δήμου Νέστου σε ανάρτησή τους σημειώνουν τα ακόλουθα:

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αλέξη Πολίτη, Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, ο οποίος με τις δικές του ενέργειες και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ποντολιβαδου κ. Χαραλαμπίδη Χρήστο τοποθέτησαν στο αγροτικό ιατρείο Ποντολιβάδου ιατρική συσκευή απινιδωτή.

Ευχαριστούμε για την παρουσία και την επίδειξη την Διασωστική Νέστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Περιφέρεια

Η Ροδόπη Γεωργιτσοπούλου υποψήφια με τον Χρήστο Μέτιο

Η-Ροδόπη-Γεωργιτσοπούλου-υποψήφια-με-τον-Χρήστο-Μέτιο

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Καβάλας με τον συνδυασμό «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» του Χρήστου Μέτιου είναι η Ροδόπη (Πόπη) Γεωργιτσοπούλου.

Η κα Γεωργιτσοπούλου ως Αρχιτέκτονας Μηχανικός, έχει βάλει την δική της σφραγίδα στην διεκπεραίωση έργων που ανέδειξαν την πόλη της Καβάλας, αλλά και του Αρχαίου Θεάτρου Θάσου. Μέσω της υποψηφιότητάς της επιδιώκει να συμβάλλει με τις γνώσεις της στην αξιοποίηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Νομό Καβάλας αλλά και στο σύνολο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σε σύντομο βιογραφικό της σημείωμα η κα Γεωργιτσοπούλου αναφέρει:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την πολύ τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου για τις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας.

Είμαι Αρχιτέκτονας Μηχανικός και διατηρώ αρχιτεκτονικό γραφείο στην Καβάλα από το 2007, στο οποίο ασχολούμαι με τη μελέτη κατοικίας, τη διακόσμηση και ανακαίνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, βεβαιώσεις μη αυθαιρεσίας, ταυτότητα κτιρίου κτλ.

Είμαι κάτοχος πτυχίου στην αρχιτεκτονική από το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire της Αγγλίας καθώς και δεύτερου πτυχίου από το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Είμαι κάτοχος του μεταπτυχιακού του ΔΠΘ, στο οποίο τελείωσα με “Άριστα’’ την έρευνα-διάλεξη στην “Αποκατάσταση αναστήλωση κτιρίων”.

Στο πλαίσιο σύμβασης ορισμένου χρόνου με την 12η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας ανέλαβα ως αρχιτέκτονας μηχανικός την διεκπεραίωση έργων που ανέδειξαν την πόλη της Καβάλας, όπως η “Συντήρηση Χερσαίου Τείχους Καβάλας” (κάστρο) και η “Ανάπλαση του Παράλιου Τείχους Καβάλας” (χώρος περιπάτου πίσω από τελωνείο). Η συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας συνεχίζεται εδώ και 10 μήνες στο πλαίσιο του έργου “Αποκατάσταση και Ανάδειξη Αρχαίου Θεάτρου Θάσου”.

Έχω εργαστεί στον τομέα της εκπαίδευσης ως αρχιτέκτονας μηχανικός, για χρονικό διάστημα τεσσάρων ετών στις ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Καβάλα και στη Δράμα. Επίσης έχω εργαστεί ως εκπαιδευτικός στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης σε μαθήματα διακόσμησης για τρία χρόνια.

Η ενασχόληση με τα κοινά είναι μια ευκαιρία για μένα να βοηθήσω με τις γνώσεις μου στην αξιοποίηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Νομό Καβάλας αλλά και στο σύνολο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ζητώ την εκτίμηση και τη στήριξή σας στις ερχόμενες εκλογές της Περιφέρειας μας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα