Connect with us

Καβάλα

Πενήντα πέντε νέους υποψήφιους παρουσίασε ο Θόδωρος Μουριάδης

Πενήντα-πέντε-νέους-υποψήφιους-παρουσίασε-ο-Θόδωρος-Μουριάδης

Πενήντα πέντε (55) νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Δήμος» και δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «Ακόντισμα» της Νέας Καρβάλης.

Ο κ. Μουριάδης στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο που έχει επιτελέσει στον δήμο Καβάλας. Ειδική αναφορά έκανε σε «αήθεις επιθέσεις σε στελέχη της παράταξης για προσωπικά ζητήματα που παραβιάζουν ανθρώπινα δικαιώματα, τις αρχές της ισότητας, της δημοκρατίας και της προστασίας του ανθρώπου». Τέλος κάλεσε τους καβαλιώτες να στηρίξουν τον συνδυασμό του για να «συνεχίζουμε να παλεύουμε για να δημιουργήσουμε, έναν πιο ισχυρό, δημοκρατικό δήμο, με ισχυρές και σύγχρονες υπηρεσίες, έναν Δήμο της Καινοτομίας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  του Πολιτισμού
και του Αθλητισμού»

Οι 55 νέοι υποψήφιοι είναι:

 1. Αβραμίδου Ιωάννα / Ελεύθερη επαγγελματίας
 2. Ανδρεάδης Ανδρέας / Συνταξιούχος  
 3. Ασλανίδου Δίνα Ευαγγελία / Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Προγραμμάτων ΕΣΠΑ 
 4. Βαβαλέσκου Θεοδώρα / Φιλόλογος – Μέλος της Ομάδας Μελέτης, Διατήρησης και Διάδοσης Λαϊκού Παραμυθιού «Οι Παραμυθάδες»            
 5. Βακιρτζή Έλσα / Δημοτική σύμβουλος – Μέλος Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας – Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Καβάλας – Πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 7ου Γυμνασίου Καβάλας – Ελεύθερη επαγγελματίας 
 6. Βαφείδης Γιώργος / Ελεύθερος επαγγελματίας – Πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών
 7. Βαλμπόνα Μάρα / Εκπαιδευτικός    
 8. Βογιατζιδάκη Ερασμία / Καθηγήτρια Αγγλικών 
 9. Βοίδης Γιάννης / Ιδιωτικός υπάλληλος 
 10.  Γεωργιάδης Νίκος / Ξενοδοχοϋπάλληλος 
 11.  Γιασιμάκης Στράτος / Φωτογράφος – Πτυχιούχος Τμήματος Φιλολογίας και Πολιτισμού  
 12.  Γκάτζιου Νικολέτα / Ιδιωτική υπάλληλος  
 13.  Γούλας Αλέξης / Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – Υπάλληλος ΑΔΜΗΕ – Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων – Αντιπρόεδρος Δυτικομακεδόνων Νόμου Καβάλας    
 14.  Γρηγοριάδης Χρυσόστομος / Ασφαλιστικός σύμβουλος – Μέλος Πολιτιστικών Συλλόγων       
 15.  Δεμιρτζής Ηλίας / Αγρότης – Αυτοκινητιστής 
 16.  Δημητριάδης Γρηγόρης / Ιδιωτικός Υπάλληλος  
 17.  Δημητριάδου Ζωή / Μαθηματικός Μετεωρολόγος 
 18.  Δομουτζόγλου Βαγγέλης / Ιδιωτικός Υπάλληλος 
 19.  Δοξάκης Νίκος – Υπάλληλος ΕΚΑΒ 
 20.  Εμινίδης Νίκος / Έμπορος 
 21.  Ελπασίδης Γιώργος / Συνταξιούχος 
 22.  Ζουρνατζόγλου Νένα / Ιδιωτική υπάλληλος 
 23.  Ηλιάδης Νίκος – Ιδιωτικός Υπάλληλος 
 24.  Ιορδάνογλου Ελένη / Ιδιωτική υπάλληλος – Λογίστρια 
 25.  Ιωαννίδης Γιάννης / Αγρότης
 26.  Καϊτατσής Δημήτρης – Κτηνοτρόφος 
 27.  Καλαϊτζόγλου Παναγιώτης / Συνταξιούχος   
 28.  Καλπακίδης Θέμης / Αγρότης – Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Φιλίππων  

29. Καπακτσόγλου Ελένη – Ελεύθερη επαγγελματίας  

30. Καπακτσόγλου Παναγιώτης / Αστυνομικός  

31. Κατσικαρώνης Σπύρος / Εκπαιδευτικός – Υποψήφιος Διδάκτορας Θεολογίας – Πρώην Εκπρόσωπος Τύπου Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Καβάλας 

32. Κουνάκου Δέσποινα / Χημικός Πετρελαίου – Ιδιωτική Υπάλληλος 

33. Κουνάκος Κώστας – Δημοτικός Σύμβουλος – Μηχανολόγος Μηχανικός – Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Καβάλας – Πρόεδρος Μηχανικών Δημοσίου Καβάλας Δράμας Ξάνθης 

34. Κολοκυθά Ελευθερία / Βοηθός Φυσικοθεραπευτή 

35. Κιοφτετζή Ελισάβετ / Καθηγήτρια Αγγλικών 

36. Λεμονίδης Βασίλης – Καβάλα / Ελεύθερος επαγγελματίας – Πρώην Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας  

37. Λιόγκας Βασίλης – Μηχανολόγος Μηχανικός – Υποψήφιος Διδάκτορας Κυκλικής Οικονομίας – Στέλεχος της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στην ΕΕ 

38. Μαύρος Παύλος / Δημοσιογράφος 

39. Μιχαλάκης Χριστόδουλος / Εκπαιδευτικός – Πρώην Αντιδήμαρχος Καβάλας – Πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Νομού Καβάλας    

40. Μπάρμπα Κυριακή / Ιδιωτική υπάλληλος 

41. Μοσχοκάρφη Ανθή / Πτυχιούχος Οικονομίας και Διοίκησης ΑΤΕΙ Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης 

42. Παντούρη Κυριακή / Ιδιωτική υπάλληλος – Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιάς Καβάλας 

43. Παπαδοπούλου Αναστασία / Φοιτήτρια Λογιστικής – Ιδιωτική υπάλληλος 

44. Παπαδόπουλος Κώστας – Ιδιωτικός υπάλληλος 

45. Παπαδοπούλου Σοφία – Φοιτήτρια Πολυτεχνείου Ξάνθης 

46. Παυλίδης Νίκος / Συνταξιούχος – Πρώην Πρόεδρος ΔΕΥΑ Φιλίππων

47. Πιθαμίτση Αγλαΐα / Ιδιωτική υπάλληλος  

48. Ρούμπας Βαγγέλης / Ελεύθερος επαγγελματίας   

49. Ρέμπα Σοφία – Ιδιωτική υπάλληλος 

50. Σαράφη Αναστασία / Συνταξιούχος 

51. Σαρμπάν Ελβίρα – Ιδιωτική υπάλληλος 

52. Τοπάλογλου Ραφαέλα / Ιδιωτική υπάλληλος

53. Τοραμανίδης Νίκος / Συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος 

54. Φαλακρίδου Παρασκευή – Απόφοιτος Γερμανικής Φιλολογίας 

55. Χαραλαμπίδης Μάκης – Αρχιτέκτονας Μηχανικός – Πρώην Προϊστάμενος Τεχνικής Υπηρεσίας Δήμου Καβάλας – Πρόεδρος ΣΥ.ΠΟ.ΘΑ. – Πρόεδρος Αρχιτεκτονικής Επιτροπής      

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

Καβάλα και Μπουργκάς ενώνουν τις δυνάμεις τους στην κρουαζιέρα

Καβάλα-και-Μπουργκάς-ενώνουν-τις-δυνάμεις-τους-στην-κρουαζιέρα

Άγγελος Βλάχος: «Βγαίνουμε από τα εθνικά σύνορα και προσπαθούμε να έχουμε εταίρους όχι μόνο τα ελληνικά λιμάνια…»

Για τις σημαντικές προσπάθειες της περαιτέρω ενίσχυσης της κρουαζιέρας στην περιοχή μας, μίλησε στην τοπική ΕΡΑ, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, Άγγελος Βλάχος.

Αρχικά αναφέρθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (28/9) με εκπροσώπους του λιμανιού, του Επιμελητηρίου και του Δήμου Μπουργκάς της Βουλγαρίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια προηγούμενης επίσκεψης αντιπροσωπείας φορέων της Καβάλας τον περασμένο Ιούλιο στο Μπουργκάς.

«Η επίσημη συμφωνία θα υπογραφεί με πανηγυρικό τρόπο στις 10 ή 11 Οκτωβρίου στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, ενώπιον της Ένωσης Μεσογειακών Λιμανιών»

«Δεν υπογράψαμε στη συνάντηση της Πέμπτης (28/9) τη συμφωνία, καθώς η επίσημη συμφωνία θα υπογραφεί με πανηγυρικό τρόπο στις 10 ή 11 Οκτωβρίου στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, ενώπιον της Ένωσης Μεσογειακών Λιμανιών για την κρουαζιέρα, που είναι ο βασικός φορέας όλης της Μεσογείου για το προϊόν της κρουαζιέρας και αφορά τη συνεργασία τη δική μας με το Μπουργκάς από την πλευρά της Μαύρης Θάλασσας, προκειμένου να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια αυτή που έχει ξεκινήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. 

«Βγαίνουμε από τα εθνικά σύνορα και προσπαθούμε να έχουμε εταίρους, συμμάχους και συνεργάτες, όχι μόνο τα ελληνικά λιμάνια…»

«Είναι επί της ουσίας μια συνεργασία για την κρουαζιέρα στον άξονα αυτόν που λέμε εξωστρέφεια, δηλαδή βγαίνουμε από τα εθνικά σύνορα και προσπαθούμε να έχουμε εταίρους, συμμάχους και συνεργάτες, όχι μόνο τα ελληνικά λιμάνια που τα έχουμε στο πλαίσιο της ανάπτυξης της κρουαζιέρας που τη θέλει η πόλη και οι επιχειρηματίες, αλλά και να φτιάξουμε νέες συνεργασίες, εκμεταλλευόμενοι την εγγύτητα μας με τη γειτονική Βουλγαρία για να κάνουμε κάτι εντελώς πρωτότυπο που θα ανακοινωθεί επισήμως στις 10 ή 11 Οκτώβριου», τόνισε στη συνέχεια των δηλώσεών του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο Άγγελος Βλάχος. 

«Δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην κρουαζιέρα και η προσπάθεια που θα κάνουμε στα επόμενα χρόνια είναι να ενισχύσουμε τόσο τις υποδομές, όσο και την προσέλκυση επιβατών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου…»

«Σε κάθε περίπτωση αυτό που θα ήθελα να κρατήσουν οι συμπολίτες μας, είναι η μεγάλη έμφαση που δίνουμε στην κρουαζιέρα και η προσπάθεια που θα κάνουμε στα επόμενα χρόνια για να ενισχύσουμε τόσο τις υποδομές, όσο και την προσέλκυση επιβατών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου. Φέτος η κρουαζιέρα στην περιοχή μας πήγε εξαιρετικά και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να την κρατήσουμε και τα επόμενα χρόνια στα ίδια επίπεδα», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. 

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Εγκαινιάστηκε η 29η KavalaExpo 2023

Εγκαινιάστηκε-η-29η-kavalaexpo 2023

Τα εγκαίνια της 29ης KavalaExpo  πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε η υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα-Μάνη Παπαδημητρίου.

Τιμώμενη περιοχή φέτος είναι το Μπουργκάζ της Βουλγαρίας. Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρηματικές αποστολές από τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Τουρκία και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Την πρώτη μέρα λειτουργίας της η έκθεση υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Σοφία Σαρρίδου: Ρατσιστική πράξη η διαγραφή μου από τον συνδυασμό του Θ. Μουριάδη

Σοφία-Σαρρίδου:-Ρατσιστική-πράξη-η-διαγραφή-μου-από-τον-συνδυασμό-του-Θ.-Μουριάδη

Η Σοφία Σαρρίδου, σχολιάζοντας την διαγραφή της από την παράταξη του δήμαρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη «Σύγχρονος Δήμος», τονίζει τα ακόλουθα:

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά (εδώ και πολλά χρόνια), ήταν μια προσωπική μου επιλογή, αφού πρώτα με παρότρυναν άνθρωποι που γνωρίζουν την ζωή μου και την στάση μου προς αυτήν.

Προστατεύω την υπόληψη μου, το όνομα μου, την συνείδηση μου, την καλοπιστία μου, τις αρχές και την αξιοπρέπεια μου. Είμαι ένας άνθρωπος, μια γυναίκα η οποία σέβεται την κοινωνία, την οικογένεια, την θρησκεία, τα ιδανικά και τα πιστεύω μου και ζητάω να υπηρετήσω τα κοινά, υπερβαίνοντας το ατομικό μου συμφέρον και με ανυπέρβλητο το αίσθημα της αλήθειας και της δικαιοσύνης. Θεωρώ ότι είναι ύψιστο καθήκον, να συμφωνούν τα λόγια με τις πράξεις μας. Ο σεβασμός δίνεται και λαμβάνεται, δεν μπορεί να μετρηθεί σαν ποσότητα, δεν μπορεί να αγοραστεί, ούτε μπορεί να διαπραγματευτεί, αλλά χτίζεται με τον χρόνο και μπορεί πολύ εύκολα να χαθεί μέσα σε ένα πεντάλεπτο τηλεφώνημα (που ούτε και αυτό έγινε από τον επικεφαλής του συνδυασμού μου).

Η πρόθεση μου να συνεχίσω και να ασχοληθώ με τα κοινά, ακόμα μια φορά, σε επίπεδο τοπικής κοινότητας και στο τοπικό διαμέρισμα των Κρηνίδων, του πρώην Δήμου Φιλίππων, ήταν σταθερή και παραμένει αταλάντευτη. Πιστεύω και το αναφέρω συχνά σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς, στις τοπικές εκλογές δεν πρέπει να έχουν ανάμειξη οι πολιτικές παρατάξεις.

Όμως τις τελευταίες μέρες έχει αλλάξει το όλο σκηνικό, με αφορμή ενός χιουμοριστικού σαρκαστικού σχόλιου μου, που αφορούσε την επικείμενη επίσκεψη του Κ. Κασσελάκη και προκάλεσε αναστάτωση, ο επικεφαλής του συνδυασμού Σύγχρονος Δήμος κ. Μουριαδη, αποφάσισε την αποπομπή μου και εξέδωσε δελτίο τύπου, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να δεχτεί τέτοιου είδους ρατσιστικές και ομοφοβικές συμπεριφορές καθώς και ότι είναι απαράδεκτες και τις καταδικάζει απερίφραστα χωρίς δεύτερη σκέψη. Φαίνεται όμως, ότι στην σημερινή εποχή της «πολιτικής ορθότητας» και της «ακύρωσης» το παραμικρό σχόλιο, ακόμη και το πιο ανώδυνο, μπορεί να προκαλέσει δυσανάλογες αντιδράσεις, πολλές φορές υποκριτικές. Επίσης θέλω να αναφέρω, ότι στον συνδυασμό «Σύγχρονος Δήμος» του κ. Μουριαδη υπάρχουν και άλλα ομοφοβικά άτομα, παρόλα αυτά δεν έπραξε το ίδιο, οπότε και μόνο αυτή η πράξη  του είναι ρατσιστική. Δεν υπήρξα ποτέ ομοφοβική, αλλά προφανώς εκμεταλλευτήκατε την κατάσταση για δικούς σας λόγους ή παρασυρθήκατε από συνεργάτες σας, γι’ αυτό και βγάλατε ένα εντελώς ανυπόστατο δελτίου τύπου που δεν με αντιπροσωπεύει.

Εύχομαι οι αξίες, τα ιδανικά και η αρετή να είναι το κυρίαρχο στοιχείο που διέπει τις σχέσεις μας μέσα στην οικογένεια και στην κοινωνία, κάτω από τις διδαχές του Ιησού Χριστού που έχυσε το αίμα του για την σωτηρία των ανθρώπων.

Ωστόσο εγώ συνεχίζω με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ υποψηφιότητα μου και στηρίζω άλλον συνδυασμό.

Υποψήφια ανεξάρτητη σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Κρηνίδων Σοφία Σαρρίδου

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα