Connect with us

Καβάλα

Μάκης Παπαδόπουλος: Ζητώ συγνώμη για το επεισόδιο, αλλά ευθύνονται ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Μάκης-Παπαδόπουλος:-Ζητώ-συγνώμη-για-το-επεισόδιο,-αλλά-ευθύνονται-ο-δήμαρχος-και-ο-πρόεδρος-του-Δημοτικού-Συμβουλίου

Με αφορμή το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Καβάλας Θ. Μουριάδη και του επικεφαλής του «Τόπου της Ζωής μας» Μάκη Παπαδόπουλου, στη συνεδρίαση της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου 2022 του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, κατά την οποία ανταλάχθηκαν εκφράσεις «πεζοδρομίου», ο Μάκης Παπαδόπουλος με ανακοίνωσή του δίνει την δική του εκδοχή για το συμβάν.

Ειδικότερα ο επικεφαλής του «Τόπου της Ζωής μας» αναφέρει:

«Για την ουσιαστική και ολοκληρωμένη πληροφόρηση όλων των συνδημοτών μου, παραθέτω τα παρακάτω αληθινά περιστατικά που έγιναν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας της 27ης Οκτωβρίου 2022:

Κατά τη συζήτηση του 20ου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης «Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: “Διαπλάτυνση τμήματος οδού Νυρεμβέργης στο ύψος του παλαιού Νοσοκομείου”», ζήτησα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και μου δόθηκε ο λόγος, για να αναφερθώ σε μία συγκεκριμένη παρατήρηση που έκανε μέλος της Επιτροπής Παραλαβής περί μη εφαρμογής της μελέτης ή τυχόν τροποποίηση της μελέτης και να ζητήσω διευκρίνιση για αυτό. Και ενώ είχε ήδη απαντήσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στο ερώτημά μου, έλαβε τον λόγο ο Δήμαρχος Καβάλας και απάντησε και εκείνος με σκοπό υποτιμητικό σε βάρος μου λέγοντας ότι δεν γνωρίζω από έργα, όπως εκείνος δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο (άρα δεν δικαιούμαι να ρωτώ τίποτα κατά την γνώμη του;), κλείνοντας εκνευρισμένος «άντε μην τρελαθούμε εδώ μέσα». Στην ανταπάντησή μου ότι εγώ στο ποδόσφαιρο ήμουν επαγγελματίας αθλητής, ενώ εκείνος είναι δύσκολο να γνωρίζει από έργα όταν έχει κάνει ανεφάρμοστες προτάσεις για την πεσμένη γέφυρα, τότε ο Δήμαρχος – χωρίς να έχει κανένα απολύτως δικαίωμα από τον Κανονισμό – έκλεισε το μικρόφωνό μου από το σύστημα ελέγχου (που έχει την αρμοδιότητα να χειρίζεται βάσει του Νόμου και του Κανονισμού Λειτουργίας αποκλειστικά και μόνο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου) και μου αφαίρεσε τον λόγο, χωρίς να αντιδράσει στην κίνησή του αυτή ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Μετά, μονολογώντας εκνευρισμένος και υπό την ανοχή και την αδράνεια του Προέδρου, είπε «όχι, άστον» και συνέχισε φωνάζοντας «έχω κάνει τα έργα που δεν φαντάζεσαι, ποια προβολάκια, ποια προβολάκια ρε, ποια  προβολάκια, άσχετε, ε άσχετε». Ενώ συνέχισε να φωνάζει με κλειστό μικρόφωνο, εγώ του είπα σε απολύτως ήρεμο τόνο «να ολοκληρώσω, μην συγχύζεστε», και τότε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μου είπε «κύριε Παπαδόπουλε, σταματήστε να προσβάλλετε», αντί να ανακαλέσει στην τάξη τον Δήμαρχο όπως όφειλε, επειδή χωρίς αρμοδιότητα ο Δήμαρχος μού αφαίρεσε τον λόγο και επειδή ο Δήμαρχος με αποκάλεσε “άσχετο” και συνέχισε ο Δήμαρχος να φωνάζει διαταράσσοντας σοβαρά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια, ρωτώ τον Δήμαρχο «που ιδιωτεύσατε;» και εκείνος απαντά «τα έργα που έχω κάνει εγώ στον στρατό δεν τα έχεις υπόψη σου». Και ενώ προσπαθώ να ολοκληρώσω την τοποθέτησή μου με κλειστό μικρόφωνο, και ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συνεχίζει να μου λέει σε αυστηρό τόνο «κύριε Παπαδόπουλε» (αλήθεια, γιατί;;;), και ενώ προσπαθώ να συνεχίσω αφού δεν ακούγομαι λόγω κλειστού μικροφώνου, αμέσως μετά ο Δήμαρχος, απευθυνόμενος σε εμένα προσωπικά, με βρίζει (με κλειστά μικρόφωνα) λέγοντας «βρε άντε από δω… είσαι “καραγκιόζης”».

Εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή διατηρούσα την ψυχραιμία μου και ήμουν απολύτως συνεπής στα καθήκοντά μου, σεβόμενος τον Κανονισμό, την ιδιότητα του Δημάρχου και τον χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Μόλις όμως άκουσα τον Δήμαρχο να με βρίζει («είσαι “άσχετος”, είσαι “καραγκιόζης”»), και ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθόταν και ανεχόταν και έμενε απαθής απέναντι στην επιθετική συμπεριφορά του Δημάρχου, τότε αντέδρασα και τον αποκάλεσα “μ*λ*κ*” και εκείνος ανταπάντησε «”μ*λ*κ*ς” είσαι και φαίνεσαι!».

Στη συνέχεια (με ανοικτά μικρόφωνα) ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου λέει «ο κύριος Παπαδόπουλος αποβάλλεται από την αίθουσα, κύριε Παπαδόπουλε βγείτε από την αίθουσα τώρα, αποβάλλεστε από την αίθουσα» και εγώ του απαντώ «και ο κύριος Δήμαρχος;» (με κλειστό μικρόφωνο, αλλά η στιχομυθία υπάρχει στο διαδίκτυο και ακούγεται) και συνεχίζω «για ποιον λόγο;». Ο Πρόεδρος απαντάει «Γιατί αποκαλέσατε τον Δήμαρχο με μία απρεπέστατη φράση, γι’ αυτό», εγώ του λέω «όπως και ο Δήμαρχος» και συνεχίζει ο Πρόεδρος «Βγείτε έξω τώρα, γιατί θα σας βγάλω εγώ» και ανταπαντώ «και ο ίδιος του», τότε ο Πρόεδρος σηκώνεται και λέει «Μάκη βγες έξω, θα ‘ρθω και θα σε βγάλω εγώ σηκωτό!».

Επειδή σέβομαι τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου και την ιδιότητα του Δημάρχου, ζητώ συγνώμη από όλους τους συνδημότες μου για τη λέξη που χρησιμοποίησα από δικαιολογημένη αγανάκτηση. Παρ’ όλα αυτά, θέλω να επισημάνω ότι την λέξη αυτήν τη χρησιμοποίησα μετά από επανειλημμένες προσωπικές προκλήσεις και επιθέσεις του Δημάρχου εναντίον μου, υβριστικές και απαξιωτικές, και χωρίς καμία αντίδραση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου προς τον Δήμαρχο.

Αποδεικνύεται λοιπόν, από την στάση του Δημάρχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι ο μόνιμος στόχος τους είναι να αποπροσανατολίσουν του δημότες από τα πραγματικά και ουσιαστικά προβλήματα του Δήμου Καβάλας και τον τρόπο επίλυσής τους.

Πρέπει να γνωρίζουν οι συνδημότες μας ότι εγώ και η παράταξή μας Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου και των δημοτών μας, να ασκούμε τον αντιπολιτευτικό ρόλο που μας έδωσαν οι δημότες μας, θα συνεχίσουμε την κριτική κατά των άστοχων και επιζήμιων επιλογών της τωρινής διοίκησης του Δήμου και θα συνεχίζουμε να προτείνουμε γόνιμες και ουσιαστικές λύσεις για όλα τα προβλήματα.

Σε καμία περίπτωση δεν θα παρασυρθούμε από την πολιτική “κατρακύλα” των κυρίων Μουριάδη και Πεφάνη, που επιδίδονται σε αγώνα υποβάθμισης του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Για τους λόγους αυτούς, κάνουμε γνωστό ότι θα καταθέσουμε τις επόμενες ημέρες πρόταση μομφής κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας κ. Πεφάνη, η οποία θα συζητηθεί σε Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Η  Καβάλα έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα»!

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

Μάκης Παπαδόπουλος: «Με τον Σάββα Χατζηβασιλειάδη δίνουμε στο Χαλκερό τη σημασία και τη φροντίδα που του αξίζει»

Μάκης-Παπαδόπουλος:-«Με-τον-Σάββα-Χατζηβασιλειάδη-δίνουμε-στο-Χαλκερό-τη-σημασία-και-τη-φροντίδα-που-του-αξίζει»

Μάκης Παπαδόπουλος: «Με τον Σάββα Χατζηβασιλειάδη δίνουμε στο Χαλκερό τη σημασία και τη φροντίδα που του αξίζει»

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τον Σάββα Χατζηβασιλειάδη, πρώην ιδιωτικό υπάλληλο της ΒΦΛ και εν ενεργεία Πρόεδρο της Κοινότητας Χαλκερού.

Ο Σάββας Χατζηβασιλειάδης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1970 και διαμένει στο Χαλκερό. Είναι παντρεμένος με την Άννα Παυλίδου και έχουν έναν γιο, τον Νικόλαο. Είναι πρώην ιδιωτικός υπάλληλος στα Λιπάσματα Καβάλας και Πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκερού από το 2011.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Σάββα Χατζηβασιλειάδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

Η δική μας Διοίκηση θα δώσει σε όλες τις μικρές Κοινότητες του Δήμου μας τη φροντίδα και τη σημασία που τους αξίζει.

Μάκης Παπαδόπουλος 

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Παναγιώτης Αγγελίδης: Θέλω να είμαι συμμέτοχος στο «γίγνεσθαι» του τόπου μου

Παναγιώτης-Αγγελίδης:-Θέλω-να-είμαι-συμμέτοχος-στο-«γίγνεσθαι»-του-τόπου-μου

«Ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Καβάλας ο Μάκης Παπαδόπουλος / Αχνό το αποτύπωμά της διοίκησης Μουριάδη / Ζητώ από τους συνδημότες μου να μου δώσουν την δύναμη να υπερασπιστώ κι από θεσμική θέση το κοινό όφελος»

Με τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής Μας», του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας, Μάκη Παπαδόπουλου, κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (Δ.Ε. Φιλίππων), ο Παναγιώτης Αγγελίδης.

Για την απόφασή του αυτή, ο κ. Αγγελίδης παραχώρησε συνέντευξη στον «Ενήμερο», ενώ υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Καβάλας, ο Μάκης Παπαδόπουλος. 

Αρχικά πείτε μας κάποια πράγματα για το βιογραφικό σας, για να σας γνωρίσουν καλύτερα οι συμπολίτες μας.

«Ονομάζομαι Παναγιώτης Αγγελίδης και κατάγομαι από τον Πλαταμώνα Καβάλας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ανόβερο της Γερμανίας από γονείς μετανάστες. Έχω υπηρετήσει τη στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος αξιωματικός. Έχω διατελέσει μέλος της διοίκησης του Ε.Υ.Κ. Δράμας, πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε. Νομού Δράμας, της Δ.Α.Κ.Ε. – Ι.Ν..Ε – Γ.Σ.Ε.Ε. Αν. Μακεδονίας – Θράκης, ενώ έχω εκλεγεί και μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας. Από το 2019 είμαι πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λυδίας. Μιλώ αγγλικά και τουρκικά. Είμαι έγγαμος με την Χρυσούλα Τσακιράκη και έχω έναν γιο, τον Νικόλα. Ο Νικόλας είναι ιδιαίτερος για όλους μας (ΑΜΕΑ – Αυτισμό) και έχει την ειδική αγάπη και φροντίδα που θέλουν αυτά τα παιδιά».

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να κατέλθετε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  στις εκλογές του Οκτωβρίου;

«Πάντοτε με διακατείχε μια πεποίθηση, πως ο καθένας οφείλει να προσπαθεί να βελτιώνει όσα τον ενοχλούν και να συμβάλλει στην βελτίωση μιας κατάστασης.

Ήμουν της παραδοχής του «εμένα με νοιάζει». Τέτοιες αποφάσεις δεν παίρνονται ξαφνικά. Όπως γνωρίζετε κι από το βιογραφικό μου, συμμετείχα από χρόνια πολλά στα κοινά. Τελευταία ως πρόεδρος της κοινότητας Λυδίας έζησα εκ των έσω τα αυτοδιοικητικά και σταθεροποιήθηκε η παραδοχή μου πως δεν ταιριάζει σε μένα να μην συμμετέχω στο «γίγνεσθαι» του τόπου μου, το πολιτικό, το κοινωνικό, το οικονομικό, το πολιτισμικό. Ίσως δεν ταιριάζει σε κανένα να μην είναι συμμέτοχος σε ένα τέτοιο «γίγνεσθαι», αλλά θεσμικά πέφτει σε λίγους ο κλήρος».

Γιατί επιλέξατε να συστρατευτείτε με τον Μάκη Παπαδόπουλο και τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής Μας»;

«Πολλοί οι λόγοι που επέλεξα τον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου. Παρακολουθούσα την πολιτική του πορεία από το μετερίζι της αντιπολίτευσης και έβλεπα δυναμισμό και σθεναρότητα που πήγαζε από γνώση και τεκμηριωμένο επιχειρηματικό λόγο. Ο χαλαρός ρυθμός των έργων που «έτρεχε» η απερχόμενη διοίκηση (για να μην γίνω σκληρός μιλώντας για απουσία έργων) με πονούσε και με έστρεφε στον προγραμματισμό του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής Μας». Τα πολλά κακώς κείμενα στον πρώην Δήμο Φιλίππων, τα οποία ως κάτοικος γνωρίζω εκ του σύνεγγυς, αλλά και η ίδια η προσωπικότητα του επικεφαλής μας, η προσήνεια και η διάθεσή του απέναντι στα καυτά θέματα του Δήμου, ήταν καθαρό κίνητρο να συμπορευτώ μαζί του σ’ αυτή την εκλογή».

Από ποιο πόστο θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε τη νέα δημοτική αρχή στην περίπτωση που εκλεγείτε και εκλεγεί φυσικά δήμαρχος ο Μάκης Παπαδόπουλος;

«Θέλω να πιστεύω πως κανείς εκ των υποψηφίων στους συνδυασμούς δεν έχει ποταπά και ιδιοτελή κίνητρα. Μιλώντας για μένα ζητώ την στήριξη των συνδημοτών μου για να υπηρετήσω θεσμικά τα συμφέροντά τους. Θα είμαι στη διάθεση του επικεφαλής του συνδυασμού μας, για να τοποθετηθώ όπου αυτός κρίνει πως θα είμαι χρησιμότερος στην κοινή προσπάθεια για τον γρηγορότερο προς τα εμπρός βηματισμό του Δήμου μας, «Του Τόπου της Ζωής Μας».

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τη διοίκηση του Θ. Μουριάδη; Ποιο είναι το αποτύπωμα που αφήνει στον Δήμο Καβάλας;

«Δεν θέλω να είμαι αιχμηρός με την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

Συνεργάστηκα ως πρόεδρος της κοινότητας Λυδίας και δεν ακυρώνω αυτή την συνεργασία. Δεν μπορώ να αποσιωπήσω όμως πως είναι αχνό το αποτύπωμά της, γιατί αυτό εισέπραττα από τις επαφές μου με τους συνδημότες μου, αλλά και από την προσωπική μου εκτίμηση. Εχθρός του καλού το καλύτερο λέει ο λαός και σ’ αυτό θα στοχεύσουμε με επικεφαλής μας τον κ. Μάκη Παπαδόπουλο, προωθώντας την ομαδική δουλειά και την νίκη του συνδυασμού μας για ένα εύρωστο Δήμο Καβάλας».

Θεωρείτε ότι θα καταφέρει ο συνδυασμός σας να περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών;

«Πιστεύω πως τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Καβάλας, ο Μάκης Παπαδόπουλος. Έχει πρόγραμμα με όραμα, δουλεμένο με προσοχή και τεκμηρίωση αλλά και μια ομάδα ικανή και έτοιμη να μαζέψει τα μανίκια και να δουλέψει. Ναι, το πιστεύω».

Ποια είναι τα μηνύματα που εισπράττετε από τις επαφές σας με τους συνδημότες μας;

«Σε κάθε επαφή με τους συνδημότες μου, (δύσκολα να διαχειριστεί κανείς συναισθηματικά τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους), εισπράττω επιτακτική ανάγκη αλλαγής σε θέματα που άπτονται της δικαιοδοσίας του Δήμου».

Τέλος, ποιο είναι το μήνυμά σας προς τους πολίτες του Δήμου Καβάλας και γιατί να επιλέξουν να σας ψηφίσουν;

«Σ’ αυτή την σκληρή οικονομική συγκυρία, τις τραγωδίες των πυρκαγιών και των πλημμυρών, το μεταναστευτικό θέμα αλλά και εξ αυτών την παρακμή πολλών ηθικών αξιών, ζητώ από όλους τους συνδημότες μου να προσέλθουν στην κάλπη, γιατί η εκλογική διαδικασία είναι ύψιστη έκφανση της δημοκρατίας και με την δύναμη της ψήφου τους να αναδείξουν τους αξιότερους. Να τιμήσουν κι εμένα επιθυμώ στον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου, με την εμπιστοσύνη τους για να μου δώσουν την δύναμη να υπερασπιστώ κι από θεσμική θέση το κοινό όφελος, τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, τον τόπο μας και τον πολιτισμό μας».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

KAVALA EXPO 2023: Πιο δυναμική, πιο λαμπρή, με πολλούς εκθέτες και πολλά δρώμενα

kavala-expo-2023:-Πιο-δυναμική,-πιο-λαμπρή,-με-πολλούς-εκθέτες-και-πολλά-δρώμενα

«Προσπαθούμε και φέτος να έχουμε μία έκθεση δυναμική, με εκθέτες, με προϊόντα, με επισκέπτες, ώστε στο τέλος πραγματικά ο απολογισμός να είναι πολύ θετικός. Καλούμε και τις επιχειρήσεις μας να δηλώσουν δυναμικό «παρών» και τους επισκέπτες, τους συμπολίτες μας και όχι μόνο, από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, να είναι κοντά στους επιχειρηματίες, να δώσουμε ένα μήνυμα ότι η επιχειρηματικότητα παρά τις δυσκολίες παραμένει ζωντανή».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην τοπική ΕΡΑ, ενόψει της KAVALA EXPO 2023, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

«Την επόμενη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 19:30, ανοίγουν οι πύλες για την 29η  KAVALA EXPO. Αυτή η έκθεση είναι για μας ένα από τα κορυφαία γεγονότα για την επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο Μάρκος Δέμπας.

«Νομίζω ότι τα δρώμενα που έχουμε προσθέσει φέτος θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες, γιατί το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι διπλό. Πρώτον να έχουμε επιχειρήσεις ως εκθέτες και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στη Νέα Καρβάλη και στο Εκθεσιακό Κέντρο…»

«Στόχος μας είναι η KAVALA EXPO 2023 να μπορέσει να γίνει ακόμη πιο λαμπρή. Νομίζω ότι τα δρώμενα που έχουμε προσθέσει φέτος θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες, γιατί το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι διπλό. Πρώτον να έχουμε επιχειρήσεις ως εκθέτες και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στη Νέα Καρβάλη και στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου. Στη διάρκεια της KAVALA EXPO 2023, θα μετέχουν πολλές τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και από άλλες Περιφέρειες της χώρας, όπως και επιχειρήσεις από το εξωτερικό. Υπάρχει μία πολύ δυναμική παρουσία της Σερβίας, αλλά και της Βουλγαρίας. Μάλιστα το λιμάνι του Μπουργκάς θα και η τιμώμενη περιοχή στη φετινή έκθεση. Επιχειρήσεις που θα έχουν τη δυνατότητα μέσα σε αυτό το τετραήμερο, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, να έρθουν σε επαφή με εν δυνάμει καταναλωτές και το επόμενο στοίχημα είναι να έχουμε μία πολύ μεγάλη και αυξημένη επισκεψιμότητα. Είδαμε ότι πράγματι βοηθάνε μέσα στο χώρο των περιπτέρων όλες οι γαστρονομικές εκδηλώσεις, καθώς προσελκύουν κόσμο», σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας. 

«Θα έχουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο κλείσιμο της έκθεσης μας, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα έχουμε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τους Onirama, τους Φορτίσιμο την Παρασκευή, DJ party – Επίσης θα συγκεντρωθούν και χρήματα για τους πληγέντες της Θεσσαλίας»

«Προσθέτουμε και ενισχύουμε ακόμα περισσότερο φέτος τις μουσικές συναυλίες. Θα έχουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο κλείσιμο της έκθεσης μας, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα έχουμε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τους Onirama, τους Φορτίσιμο την Παρασκευή, DJ party, θα λέγαμε μία φοιτητική βραδιά, μιας που ξεκινάει και η νέα φοιτητική περίοδος. Με το food truck festival που θα είναι μαζί με τις συναυλίες στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, θα προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους εκθέτες, τις τοπικές επιχειρήσεις, αλλά ταυτόχρονα και να διασκεδάσουν. Να προσθέσω ότι επειδή δεν φεύγουν από το μυαλό μας οι πληγέντες της Θεσσαλίας, θα υπάρχει η δυνατότητα στους επισκέπτες να ενισχύσουν την προσπάθεια που θα κάνουμε και εμείς. Ήδη έχουμε πάρει απόφαση ως Επιμελητήριο να συγκεντρώσουμε και να στείλουμε καταρχήν νερά που είναι το πρώτο και βασικό είδος. Από εκεί και πέρα με τον δικό τους τρόπο και ευαισθησία, ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να ενισχύσει τους πληγέντες και τα χρήματα τα οποία θα συλλέξουμε θα φύγουν προς τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας», επισήμανε καταληκτικά ο Μάρκος Δέμπας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα