Connect with us

Καβάλα

Μάκης Παπαδόπουλος: «Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας!»

Μάκης-Παπαδόπουλος:-«Είμαστε-πιο-έτοιμοι-από-ποτέ-να-αναλάβουμε-τη-διοίκηση-του-Δήμου-Καβάλας!»

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και μπροστά σε ένα ενθουσιασμένο πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Καβάλας Μάκη Παπαδόπουλου.

Στην ομιλία του, ο Μάκης Παπαδόπουλος παρουσίασε ένα σχέδιο με 15 Προτεραιότητες, 10 Έργα πρώτης γραμμής και 5 Μεγάλες Πρωτοβουλίες που αλλάζουν την Καβάλα και τους Φιλίππους.

Αναλυτικά η ομιλία του είναι η εξής:

«Σήμερα, εδώ,  βλέπω ξεκάθαρα πως ΜΑΖΙ μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα!

Σήμερα είμαστε εδώ όλοι ΜΑΖΙ, στην ίδια ομάδα, με το ίδιο όραμα, για έναν Δήμο Καβάλας που θα αποκτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση!

Είμαστε στην ίδια πρωταθλήτρια ομάδα, με την φανέλα μας να γράφει ΚΑΒΑΛΑ και ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΜΑΖΙ και με κοινό στόχο να αλλάξουμε ό,τι μας πονάει.

Να κάνουμε το άπιαστο, εφικτό! Να πιάσουμε τον στόχο και να τον ξεπεράσουμε!

Ο πατέρας μου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, όταν ήμουν μικρός μου έλεγε… Μάκη, να βάζεις στόχους στη ζωή σου και να προσπαθείς συνεχώς να τους πιάσεις με σκληρό αγώνα… Τίποτα δε θα σου χαριστεί… Τίποτα δε θα είναι εύκολο… Αλλά όλα θα γίνουν, αν αγωνιστείς σκληρά και επιμείνεις!

Τα λόγια του τα κράτησα… Τα χρόνια πέρασαν, έβαζα στόχους, συνεχώς αγωνιζόμουν, άλλοτε τα κατάφερνα, άλλοτε όχι…

Τη μεγάλη προσπάθεια όμως, τον μεγάλο αγώνα και τους υψηλούς στόχους τους έζησα όταν γνώρισα τη Λένα Γαρυφάλλου, τη σύντροφο της ζωής μου… και φυσικά όταν μεγάλωσα τα παιδιά μου, τη Τζένη και τη Χριστίνα.

Τότε κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται μόνο να βάζεις στόχους. Κατάλαβα ότι μέσα από τον αγώνα αυτό, πρέπει να γίνεσαι και καλύτερος!

Όταν ακολούθησα τον δρόμο της Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια και στον Δήμο, έμαθα και κάτι ακόμη…

Να υπηρετώ τον συνάνθρωπό μου και να στέκομαι δίπλα του στο πρόβλημά του, χωρίς να ζητάω κανένα αντάλλαγμα! Ίσως γι’ αυτό άργησα να πετύχω… αυτόν τον στόχο!

Εδώ θα ήθελα να σας εξομολογηθώ ότι το πιο γοητευτικό σε αυτό το ταξίδι είναι ότι απέκτησα γνώσεις.

Η αγάπη σας μου έδωσε δύναμη, η εμπιστοσύνη σας μου έδωσε κουράγιο και η ανταμοιβή μου είναι το αίσθημα ότι αξίζει τον κόπο!

Μας ενώνει ένας κοινός στόχος, να κάνουμε την Καβάλα, τις γειτονιές μας, τις συνοικίες μας,  και φυσικά τους Φιλίππους, τη Νέα Καρβάλη και όλα τα χωριά μας, να τα κάνουμε έναν τόπο για να ζούμε με ποιότητα, με ασφάλεια, με ευημερία και με υπερηφάνεια!

Έναν τόπο όπου ζούμε, δημιουργούμε και κάνουμε όνειρα ΕΔΩ! Στον Τόπο της Ζωής μας!

Ο δρόμος ήταν μακρύς… Και στη διαδρομή αυτή, η γνώση και η εμπειρία μάς άνοιξε τον ορίζοντα να δούμε τη Νέα Εποχή, τη Μεγάλη Προοπτική για τον Δήμο Καβάλας.

Αυτή τη νέα εποχή την παρουσιάσαμε μέσα από ένα σχέδιο που έχει 15 προτεραιότητες και ένα συνεκτικό σύνολο έργων και παρεμβάσεων που μας ξεχωρίζει από τους άλλους υποψήφιους και τις άλλες παρατάξεις.

Ήδη έχουμε εντοπίσει τα 10 έργα πρώτης γραμμής και τα έχουμε παρουσιάσει. Τα έργα αυτά αναδεικνύουν τη σχέση της Καβάλας και των Φιλίππων με την ιστορία, τον πολιτισμό, το φυσικό τοπίο και το περιβάλλον.

Είναι προτάσεις που έχουν συζητηθεί πολύ, αλλά κανένας από τους προηγούμενους Δημάρχους δεν τόλμησε. Γιατί άραγε δεν τόλμησε; Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές στη ζωή μου και έχω καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: γιατί δεν είχαν την πολιτική βούληση, την πίστη που χρειάζεσαι, την οργάνωση που χρειάζεσαι, τους συνεργάτες που χρειάζεσαι για να παλέψεις και να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο.

Εμείς λοιπόν αυτά τα Έργα Πρώτης Γραμμής τα δρομολογούμε αμέσως!

1.        Περιμετρική Καβάλας

2.        Νέα περιαστική αναδάσωση

3.        Δίκτυο ιστορικών χώρων Φιλίππων

4.        Νέα Δημοτική Καπναποθήκη

5.        Ανάπλαση παραλίας – χώρου ανοιχτού κολυμβητηρίου

6.        Ανάδειξη θαλάσσιου μετώπου

7.        Καλαμίτσα και Ραψάνη

8.        Σύνδεση λιμανιού – Χερσονήσου Παναγίας και Φρουρίου

9.        Υπόγεια και περιφερειακά πάρκινγκ με πράσινο

10.      ΚΑΙ θέσεις θέας της εξαιρετικής ομορφιάς της Καβάλας και των Φιλίππων.

Παράλληλα, παρουσιάσαμε 5 μεγάλες πρωτοβουλίες που ανεβάζουν τον πήχη της δικής μας παρουσίας, ώστε η Καβάλα και οι Φίλιπποι να βγουν από την εσωστρέφεια και να αποκτήσουν ένα λαμπερό αστέρι σε ό,τι ζητάει η εποχή μας. Μια εποχή στοχευμένης ανάπτυξης, τεχνολογίας και τουριστικής στρατηγικής.

Και ποιες είναι αυτές οι πρωτοβουλίες:

1.        Καβάλα τουριστική πόλη 365 μέρες τον χρόνο. Μια ατζέντα εκδηλώσεων όλο τον χρόνο, που θα κάνουν φωτεινή και ελκυστική την πόλη μας, θα δώσουν ζωή και κίνηση και θα μας φέρουν νέους επισκέπτες.

2.        Καβάλα ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ. Φέρνουμε τη νέα τεχνολογία στη ζωή μας και την κάνουμε πιο εύκολη και καλύτερη, όπως κάνουμε περισσότερο αποδοτικές και τις υπηρεσίες του Δήμου.

3.        Άθληση και Υγεία. Φτιάχνουμε τις αθλητικές υποδομές που χρειαζόμαστε, ώστε ο Δήμος μας να πρωταγωνιστήσει και πάλι και να εξασφαλίσουμε ποιότητα ζωής, υγεία και ευεξία στους δημότες μας.

4.        Φροντίδα στους φίλους μας τα ζώα. Οργανώνουμε ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης στα αδέσποτα: με ένα σύγχρονο Καταφύγιο Ζώων, με τη δημιουργία ενός Νεκροταφείου Ζώων και με δίκτυα υπεύθυνης υιοθεσίας. Έτσι, κάνουμε μία ουσιαστική παρέμβαση για την προστασία των δημοτών και των ζώων.

5. Και τέλος, η πέμπτη μας Πρωτοβουλία, “ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ”! Για εμάς, αυτή η πρωτοβουλία είναι η “κορώνα” της πολιτικής μας… Έχουμε τη βούληση να παρέχουμε στήριξη και φροντίδα στους δημότες μας που έχουν ανάγκη, που ζουν χωρίς αξιοπρέπεια.

Για όλους αυτούς τους συμπολίτες μας έχουμε ανακοινώσει πολύ συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

•          Δίνουμε Voucher σε 150 παιδιά της Τρίτης Λυκείου από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Καλύπτουμε τα δύο από τα τέσσερα μαθήματα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε φροντιστήρια του Δήμου μας. Στηρίζουμε τις υποχρεώσεις των γονιών τους και δίνουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία “να ανοίξουν τα φτερά τους”!

•          Δίνουμε Voucher σε οικογένειες με έναν γονέα, σε γυναίκες και άνδρες που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τουςΕπιδοτούμε τετράωρη απασχόληση νταντάς, που θα ελαφρύνει τα έξοδά τους και θα διώξει το άγχος να δουλεύουν για να πληρώνουν τη φροντίδα του παιδιού!

•          Δημιουργούμε Στέγη Αυτόνομης Διαβίωσης για άτομα με ειδικές ανάγκες. Στηρίζουμε τους γονείς και τους συγγενείς των ατόμων με αναπηρία, εκπαιδεύουμε τα ίδια τα άτομα με αναπηρία να ζουν μόνα τους με αξιοπρέπεια και δίνουμε λύση σε ένα πολύ σοβαρό και περίπλοκο πρόβλημα που “καταδικάζει” τους γονείς και τους συγγενείς σε ένα μόνιμο άγχος τι θα απογίνουν τα παιδιά τους ή τα αδέρφια τους, όταν μείνουν μόνα τους στη ζωή.

•          Μελετούμε τη λειτουργία Δημοτικού Γηροκομείου.  Αφουγκραζόμαστε την κοινωνία και τις ανάγκες της, γνωρίζουμε πολύ καλά το μεγάλο πρόβλημα με την φροντίδα των ηλικιωμένων συμπολιτών μας. Είμαι αποφασισμένος να προχωρήσουμε σε μία λύση, για να ανακουφίσουμε τα παιδιά και τους συγγενείς των ηλικιωμένων που έχουν ανάγκη για φροντίδα και αξιοπρέπεια.

•          Και φυσικά, δεν ξεχνάμε τις οικογένειες με τρία και περισσότερα παιδιά:

– Κάνουμε έκπτωση 40% στους λογαριασμούς της ΔΕΥΑΚ για τους τρίτεκνους.

– Δίνουμε στήριξη 3.000 ευρώ για κάθε παιδί που θα γεννηθεί σε πολύτεκνη οικογένεια.

– Παρέχουμε ελεύθερη είσοδο στις εκδηλώσεις του Δήμου σε τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Ήρθε η στιγμή, όλοι μαζί, να δώσουμε… ”γκάζια” στην προσπάθεια να αλλάξουμε τον Δήμο Καβάλας!

Να αφήσουμε πίσω το μίζερο παρελθόν, τις μίζερες και άτολμες διοικήσεις που άφησαν την Καβάλα και τους Φιλίππους στην τύχη τους και να κερδίσουμε αυτή την Κυριακή το πρώτο στοίχημα, που θα μας δώσει τον αέρα για την τελική νίκη την επόμενη Κυριακή!

ΟΜΩΣ: Δεν σταματάμε, δεν ησυχάζουμε!

Πόρτα – πόρτα, σπίτι – σπίτι, μεταδίδουμε το ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ για την Καβάλα και τους Φιλίππους και αγκαλιάζουμε όλους τους δημότες, για να τους πείσουμε, ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ, Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΣ ΨΗΛΑ!

Δέκα χρόνια τώρα, με έχετε γνωρίσει, με έχετε μάθει, ξέρετε ποιος είμαι. Έχετε γνωρίσει το πάθος μου για τον τόπο μου. Έχετε γνωρίσει την αποτελεσματικότητά μου.

Ξέρετε τις προτάσεις μου για το πώς θα αναπτυχθεί ο τόπος μας, πώς θα φέρουμε νέα έσοδα στον Δήμο, πώς θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, πώς θα μείνουμε και θα ζήσουμε καλά στον τόπο μας, και εμείς και τα παιδιά μας.

Θέλω λοιπόν με κάθε ειλικρίνεια να σας πω ότι είμαι πιο έτοιμος από ποτέ!

Γεννήθηκα στην Καβάλα, μεγάλωσα στην Καβάλα, εδώ είναι ο τόπος της Ζωής μου! Σας ζητώ λοιπόν να προχωρήσουμε μαζί!

Να μου δώσετε την ευκαιρία να σας αποδείξω, ότι ΝΑΙ, μαζί μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα!

Να γυρίσουμε σελίδα στην Καβάλα και στους Φιλίππους!

Να φτιάξουμε την ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ, να πιάσουμε τον ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ.

Αξίζει τον κόπο!

Και όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε την Καβάλα που μας αξίζει!

ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ!

ΕΙΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΦΩΝΗ ΣΑΣ!

Πάμε όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα!

Πάμε όλοι μαζί να τα αλλάξουμε όλα!

Πάμε όλοι μαζί να γράψουμε ιστορία! Για τον τόπο που αγαπάμε, για το μέλλον των παιδιών μας!

Και μην ξεχνάτε: Τώρα είναι η ώρα να κάνουμε ένα άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά!».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

Στους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη η Θάσος

Στους-20-δημοφιλέστερους-προορισμούς-στην-Ευρώπη-η-Θάσος

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Θάσος βρέθηκε στη λίστα με τους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη, εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του νησιού, Γιάννης Μαρκιανός.

«Την προηγούμενη Παρασκευή ο Οργανισμός Τουρισμού του νησιού μας, με την ευκαιρία ότι η Θάσος βρέθηκε σε μία λίστα με τους 20 δημοφιλέστερους προορισμούς στην Ευρώπη, πραγματοποίησε στο Καλογερικό μία γιορτή με αφορμή αυτήν την επιτυχία, στη διάρκεια της οποίας συνεχάρη, αλλά και βράβευσε ανθρώπους, που αγωνίζονται πάρα πολλά χρόνια για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρκιανός.

«Αυτή η εκδήλωση θα αποτελέσει θεσμό και θα γίνεται σε ετήσια βάση και σε αυτή θα βραβεύονται διάφοροι άνθρωποι κάθε χρονιά, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάζεται η στρατηγική μας…»

«Δεν είναι κάτι το οποίο προέκυψε μέσα σ’ ένα έτος. Πάρα πολλοί άνθρωποι και για πάρα πολλά χρόνια αγωνίζονται για το τουριστικό προϊόν της Θάσου και προσπαθούν να φέρουν το νησί σε υψηλά επίπεδα. Αυτό το οποίο σχεδιάστηκε αλλά και ανακοινώθηκε την ημέρα εκείνη είναι ότι αυτή η εκδήλωση θα αποτελέσει θεσμό και θα γίνεται σε ετήσια βάση και σε αυτή θα βραβεύονται διάφοροι άνθρωποι κάθε χρονιά, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιάζεται η στρατηγική, θα παρουσιάζονται νέοι τρόποι με τους οποίους θα κινείται ουσιαστικά το νησί της Θάσου και θα προχωράει για να φτάσει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα», επισήμανε στη συνέχεια ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Θάσου. 

«Εκτός ότι μας έκανε πάρα πολύ χαρούμενους, μας γεμίζει και ευθύνη για να αντεπεξέλθουμε σε αυτό και στις προσδοκίες των επισκεπτών μας…»

«Πραγματικά ήταν κάτι που μας εξέπληξε. Το δείγμα είναι πραγματικά τεράστιο. Περισσότερο από ένα εκατομμύριο είναι αυτοί οι οποίοι ψήφισαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είναι δηλαδή μία λίστα, η οποία προέκυψε τυχαία και φυσικά αυτό εκτός ότι μας έκανε πάρα πολύ χαρούμενους, μας γεμίζει και ευθύνη για να αντεπεξέλθουμε σε αυτό και στις προσδοκίες των επισκεπτών μας. Είναι κάτι το οποίο όλο αυτό το έτος θα το προβάλλουμε, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν τη δυναμική του νησιού μας», ανέφερε καταληκτικά ο Γιάννης Μαρκιανός.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

«Άνοιξε» το λιμάνι για την στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων

«Άνοιξε»-το-λιμάνι-για-την-στάθμευση-των-τουριστικών-λεωφορείων

Βρέθηκε η λύση στο θέμα της απαγόρευσης στάθμευσης των τουριστικών λεωφορείων στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας, ύστερα από συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, με τον πρόεδρο του Ο.Λ.Κ., Γιώργο Φιλόσογλου και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Άγγελο Βλάχο.  

Μιλώντας για το θέμα στην τοπική ΕΡΑ, ο κ. Δέμπας επισήμανε αρχικά: «Είναι θετικό ότι στη συνάντηση που είχα την Τετάρτη (15/5) με τους κυρίους Φιλόσογλου και Βλάχο, διαπίστωσα ότι και ο Ο.Λ.Κ.  αναζητούσε κι αυτός να βρει μια λύση, καθώς κατανόησαν μέσα και από τη συζήτηση, ότι κάτι πρέπει να γίνει και πράγματι αυτή η λύση βρέθηκε».

«Ήδη από την Τετάρτη (15/5) ο χώρος διατίθεται δωρεάν και είναι ανοιχτός να σταθμεύουν τα λεωφορεία και τα βαρέως τύπου οχήματα»

«Πρόκειται για έναν χώρο, ο οποίος είναι στο τέλος του λιμανιού της Καβάλας εκεί που δένουν ουσιαστικά τα κρουαζιερόπλοια και τα πλοία που έρχονται από τα νησιά του βορείου Αιγαίου. Είναι ο χώρος, ο οποίος υπάρχει στα πλάνα του Ο.Λ.Κ. για να δημιουργήσει το εμπορευματικό κέντρο, αλλά μέχρι να δημιουργηθεί αυτό προσωρινά αυτός ο χώρος που είναι περίπου 4 στρέμματα και ο οποίος έχει ήδη προκηρυχθεί και είναι σε μία φάση αδειοδότησης για να γίνει ένα πάρκινγκ να δοθεί σε ιδιώτη που θα το χρησιμοποιήσει ως χώρος στάθμευσης μόνο για λεωφορεία και βαρέως τύπου οχήματα, αυτός ο χώρος είναι ήδη από την Τετάρτη (15/5) δωρεάν και ανοιχτός να σταθμεύουν τα λεωφορεία και τα βαρέως τύπου οχήματα. Μάλιστα έχει διαμορφωθεί λίγο ο χώρος και τις επόμενες ημέρες θα ασφαλτοστρωθεί κιόλας στο σύνολό του», πρόσθεσε στη συνέχεια ο κ. Δέμπας. 

«Ενημερώθηκαν ήδη και οι καταστηματάρχες της περιοχής…»

«Όταν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πλέον ο ιδιώτης θα έχει και την άδεια λειτουργίας για χώρο στάθμευσης, τότε θα υπάρχει και κάποιο αντίτιμο για τα λεωφορεία και τα βαρέως τύπου οχήματα – φορτηγά που θα μπορούν να σταθμεύουν πλέον μέσα σε αυτόν τον χώρο με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα. Βρέθηκε επομένως αυτή η λύση και ενημερώθηκαν ήδη και οι καταστηματάρχες της περιοχής να ενημερώσουν με τη σειρά τους και τους οδηγούς των λεωφορείων και τα τουριστικά πρακτορεία ότι υπάρχει αυτή η λύση και από εκεί και πέρα νομίζω ότι το ζήτημα το οποίο προέκυψε φάνηκε άμεσα ότι μέσα από τις συζητήσεις και από την καλή συνεργασία που έχουμε και με τον Οργανισμό Λιμένα πραγματικά βρέθηκε αυτή η λύση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα», σημείωσε καταληκτικά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Ο Σύλλογος «ΦΙΛΟΣ» πρόσφερε 1.000 ευρώ για το φεστιβάλ Cosmopolis

Ο-Σύλλογος-«ΦΙΛΟΣ»-πρόσφερε-1.000-ευρώ-για-το-φεστιβάλ-cosmopolis

Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αδελφοποίησης Καβάλας – Νυρεμβέργης “ΦΙΛΟΣ”, Σωτήρη Ξώγνο, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την κατάθεση χρηματικής χορηγίας ύψους 1.000 ευρώ προς το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

Η εν λόγω οικονομική ενίσχυση αφορά τη διοργάνωση του φετινού φεστιβάλ Cosmopolis, το οποίο, όπως επισήμανε ο κ. Ξώγνος, “διακρίνεται για την ποιότητα, το ισχυρό καλλιτεχνικό του αποτύπωμα στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας και την εξωστρέφεια του”.

Ο κ. Μουριάδης με τη σειρά του, παρουσία του Προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Αρχέλαου Γράνα και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Cosmopolis, Άλκη Ζοπόγλου, σημείωσε πως “η συγκεκριμένη κίνηση από τον Σύλλογο Αδελφοποίησης Καβάλας – Νυρεμβέργης “ΦΙΛΟΣ” καταδεικνύει, για μία ακόμη φορά, ότι οι συμπατριώτες στη Γερμανία παρακολουθούν στενά τα τεκταινόμενα στη γενέτειρά τους, γνωρίζουν τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται στον τομέα του Πολιτισμού και θέλουν να στηρίξουν, με κάθε τρόπο, τις επιλογές μας”.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα