Connect with us

Καβάλα

Καλό δείχνει το ταμείο του φετινού τουρισμού

Καλό-δείχνει-το-ταμείο-του-φετινού-τουρισμού

Μάρκος Δέμπας: Ικανοποιημένο από τους τζίρους το 75% των επιχειρηματιών σύμφωνα με το Βαρόμετρο του Επιμελητηρίου / Μιχάλη Χατζηγιάννη, Onirama και Φορτίσιμο περιλαμβάνει το «μενού» της Kavala Expo 2023

«Αυτό που διαπιστώθηκε και συμφωνούμε όλοι σε αυτό, είναι ότι πράγματι υπήρξε φέτος μία τεράστια τουριστική κίνηση στην περιοχή μας, η οποία σε επίπεδο επισκεπτών ξεπέρασε τα νούμερα του 2019, της χρονιάς – ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό. Μένει να δούμε όταν γίνει «ταμείο» τον Οκτώβριο, το επίπεδο των τζίρων που κατέγραψαν οι επαγγελματίες του τουρισμού».

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στον «Ενήμερο», μιλώντας αρχικά για την τουριστική κίνηση του φετινού καλοκαιριού. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις προσδοκίες του επιχειρηματικού κόσμου από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη Δ.Ε.Θ., ενώ μίλησε και την Kavala Expo 2023, η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στο κοινό στις 29 Σεπτεμβρίου.

«Είναι πολύ εύκολο να δούμε τα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων, άρα εύκολα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι τα νούμερα του 2019 έχουν ξεπεραστεί…»

«Το αυταπόδεικτο είναι για το νησί της Θάσου, όπου ήδη τα νούμερα μέχρι και 31 Αυγούστου δείχνουν ότι είμαστε πάνω από το 2019, που ήταν η χρονιά – ρεκόρ. Είναι πολύ εύκολο να δούμε τα εισιτήρια επιβατών και οχημάτων, άρα εύκολα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι τα νούμερα του 2019 έχουν ξεπεραστεί και το ίδιο βλέπουμε με αυτό το οποίο συζητάμε και με τους ξενοδόχους και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, όσον αφορά τις πληρότητες και τον κόσμο που ήρθε στην περιοχή μας από την Κεραμωτή, μέχρι την Πέραμο, την Νέα Ηρακλείτσα, την Τούζλα και φυσικά την πόλη της Καβάλας. Τα νούμερα είναι αυξητικά εξίσου και απ’ ό,τι φαίνεται στο τέλος τα νούμερα θα είναι πολύ παραπάνω από το 2019. Αντίστοιχα αυτό φαινόταν και από τα νούμερα που μας έδιναν οι πύλες εισόδου της χώρας. Έχουμε το πλεονέκτημα του οδικού τουρισμού που είναι εύκολο να δούμε ποιος περνάει και γίνεται μία καταγραφή. Φέτος για πρώτη φορά από το 2016 είδαμε πάλι τόσους πολλούς Τούρκους που συνεχίζουν να βρίσκονται στην περιοχή μας και αυτό εξίσου θετικό», σημείωσε σχετικά ο κ. Δέμπας.

«Όλοι δούλεψαν, υπάρχει ικανοποίηση. Ειδικά οι κλάδοι της εστίασης και τα beach bar, οι καφετέριες, τα εστιατόρια νομίζω ότι έχουν δουλέψει και οι άνθρωποι τους βλέπουμε ευχαριστημένους και ικανοποιημένους…»

«Μέχρι και το προηγούμενο σαββατοκύριακο τουλάχιστον, η κίνηση ήταν πάρα πολύ αυξημένη, ήταν ζωηρή και μας θύμισε ημέρες του Αυγούστου. Βέβαια υπάρχει μία μικρή κάμψη, καθώς έχουν ανοίξει τα σχολεία και αυτό είναι λογικό, αφού την ίδια περίοδο ανοίγουν και στις γειτονικές χώρες. Εφόσον όμως κρατάει ο καιρός, σίγουρα θεωρώ ότι μέχρι και τα τέλη Σεπτεμβρίου τα σαββατοκύριακα τουλάχιστον, θα έχουν μία πολύ καλή τουριστική κίνηση. Το συμπέρασμα μας λοιπόν είναι ότι αριθμητικά και ποσοτικά σίγουρα είμαστε ανεβασμένοι σε σχέση με το 2019. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά όμως που έχουν να κάνουν με τον τζίρο και βασικά όχι μόνο ο τζίρος, αλλά και το τι θα μείνει στο τέλος σε καθαρό κέρδος – όφελος για τον κάθε επαγγελματία θα το δούμε σε λίγο καιρό. Όλοι δούλεψαν, υπάρχει ικανοποίηση. Ειδικά οι κλάδοι της εστίασης και τα beach bar, οι καφετέριες, τα εστιατόρια νομίζω ότι έχουν δουλέψει και οι άνθρωποι τους βλέπουμε ευχαριστημένους και ικανοποιημένους. Για ένα κομμάτι του εμπορικού κόσμου επίσης, ειδικά στην περίοδο των εκπτώσεων, πήγαν καλύτερα τα πράγματα και εκεί ανέβηκαν κάπως οι τζίροι. Επομένως στο τέλος στο κομμάτι του τζίρου και το καθαρού κέρδους θα είναι και αυτό ικανοποιητικό», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας.

Ικανοποιημένο από τους τζίρους το 75% των επιχειρηματιών σύμφωνα με το Βαρόμετρο του Επιμελητηρίου και τα στοιχεία μέχρι και 31 Ιουλίου – Θετικά τα πρώτα μηνύματα για την τουριστική κίνηση του 2024

Αναφερόμενος ειδικότερα στο Βαρόμετρο του Ε.Β.Ε.Κ. σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν κρύβω ότι και το Βαρόμετρο που έχουμε και ενσωμάτωνε μέχρι και 31 Ιουλίου, χωρίς τον Αύγουστο μέσα που θα τον δούμε στο επόμενο Βαρόμετρο, διαπιστώσαμε ότι ένα 75% των απαντήσεων μιλούσε για αύξηση του τζίρου και ένα 25% ήταν στα ίδια ή λίγο λιγότερο. Εκτιμώ ότι αυτό το κομμάτι του 25% είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του εμπορικού κόσμου που την περίοδο του Μαΐου – Ιουνίου, αλλά και του Ιουλίου, ακόμη τα νούμερα δεν είχαν βελτιωθεί. Βλέπουμε επομένως ότι είναι μία πολύ καλή χρονιά, ικανοποιητική, ασχέτως με το βεβαρημένο κλίμα που είχαμε και με τις φωτιές που μας επηρέασαν, αλλά και πολύ περισσότερο με τις τρομακτικές πλημμύρες και την εθνική τραγωδία που ζούμε. Προσπαθούμε να εξηγήσουμε πόσο θα μας επηρεάσει στην οικονομία μας αυτή η κατάσταση. Ευελπιστώ σίγουρα να κλείσουν αυτές οι πληγές και να μην ξαναζήσουμε τέτοιες καταστάσεις». Όσον αφορά το αν υπάρχει αισιοδοξία για την επόμενη χρονιά, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας επισήμανε: «Τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά. Βέβαια αυτά θα τα δούμε λίγο καλύτερα από τον Νοέμβριο και μετά που ξεκινάνε οι πρώτες μεγάλες εκθέσεις τουρισμού, όπου κλείνονται και τα πρώτα πακέτα για την επόμενη χρονιά. Υπάρχει όμως αισιοδοξία από τους ανθρώπους του τουρισμού ότι τα στοιχεία είναι εξίσου θετικά και για την επόμενη χρονιά

«Σίγουρα προβληματιζόμαστε για τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού από τη Δ.Ε.Θ.»

Σε σχέση με το τι περιμένει ο επιχειρηματικός κόσμος από τον πρωθυπουργό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο Μάρκος Δέμπας σημείωσε: «Σίγουρα προβληματιζόμαστε, γιατί αυτές οι καταστροφές επηρεάζουν τα δημοσιονομικά του κράτους. Επηρεάζουν τα έσοδα και τα έξοδα με πολύ απλά λόγια. Άρα όταν εμείς πριν από μερικούς μήνες βλέπαμε ότι δημοσιονομικά θα μπορούσαμε να δούμε κάποιες θετικές ανακοινώσεις με μειώσεις φόρων, με αυτές τις καταστροφές που κοστολογούνται από 2,5 μέχρι και 5 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλάζει ίσως η κατάσταση. Περιμένουμε τώρα από την Ευρώπη μήπως έρθει από εκεί μια ισχυρή οικονομική βοήθεια που δεν θα ανατρέψει τα δημοσιονομικά της χώρας μας. Άρα σίγουρα αυτή η κατάστασή μας έχει επηρεάσει και είναι κατανοητό έχουν καταστραφεί υποδομές. Το 5,5% του ΑΕΠ της χώρας προέρχεται από τον κάμπο της Θεσσαλίας, καταλαβαίνουμε πόσο θα μας επηρεάσει από εδώ και πέρα αυτή η κατάσταση. Βέβαια είχαμε και τη συζήτηση και με τον πρωθυπουργό πριν έρθουν αυτές οι καταστροφές κι υπήρχε ένα κλίμα ότι θα είχαμε θετικές ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Μένει να δούμε τι θα πει όταν βρεθεί ο κ. Μητσοτάκης στη Δ.Ε.Θ.».

Μιχάλη Χατζηγιάννη, Onirama και Φορτίσιμο περιλαμβάνει το «μενού» της Kavala Expo 2023 – Τιμώμενη περιοχή το Μπουργκάς της Βουλγαρίας – Στις 29 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια της έκθεσης

Τέλος, όσον αφορά την Καβάλα EXPO 2023, ο Μάρκος Δέμπας επισήμανε: «Είμαστε στο τελικό στάδιο, στην τελική ευθεία, καθώς μας έχουν μείνει λίγες μέρες. Αρχίζουμε την Παρασκευή στις 29 Σεπτεμβρίου στις 7:30 το απόγευμα με τα εγκαίνια, οπότε και θα ανοίξει τις πύλες η έκθεσή μας, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Προσπαθούμε φέτος να την κάνουμε πιο δυνατή, με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, όπως είναι η ενίσχυση με τις μουσικές συναυλίες. Ήδη έχουμε κλείσει τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τους Onirama, τους Φορτίσιμο και θα έχουμε σχεδόν κάθε μέρα μία συναυλία και όλες θα είναι δωρεάν για το κοινό. Έχουμε για πρώτη φορά το food truck festival με 16 καντίνες που θα στηθούν περιμετρικά των συναυλιών, υπάρχει γαστρονομία, υπάρχει τοπική κουζίνα και τοπικές επιχειρήσεις, θα έχουμε τα forum για τις επιχειρηματικές συναντήσεις από τις  ξένες αποστολές που φέτος θα είναι ιδιαίτερα δυναμικές. Και από τη Σερβία και από την Τουρκία και από τη Βουλγαρία. Να τονίσω ότι τιμώμενη περιοχή είναι το λιμάνι Μπουργκάς της Βουλγαρίας που μάλιστα θα υπογράψουμε την ερχόμενη εβδομάδα ένα πρωτόκολλο συνεργασίας εδώ στην Καβάλα με τον αντίστοιχο Οργανισμό Λιμένα. Άρα θεωρώ ότι οι εκθέτες μας που και αυτή τη φορά δείχνουν ένα έντονο ενδιαφέρον, θα μείνουν ικανοποιημένοι και πραγματικά προσπαθούμε και εμείς να προετοιμαστούμε και για την επόμενη πιο δυναμική έκθεση που θα διοργανώσουμε».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

Μάκης Παπαδόπουλος: «Κάνουμε την Καλαμίτσα ένα κόσμημα!»

Μάκης-Παπαδόπουλος:-«Κάνουμε-την-Καλαμίτσα-ένα-κόσμημα!»

Μάκης Παπαδόπουλος: «Κάνουμε την Καλαμίτσα ένα κόσμημα!»

Η Καλαμίτσα ανήκει στους Καβαλιώτες και είμαστε υπέρ της ριζικής και της ολοκληρωμένης αναβάθμισης και αξιοποίησης της ακτής και των εγκαταστάσεων.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

Τα έσοδα του Δήμου, που θα προκύπτουν από τα καταστήματα της Ακτής Καλαμίτσας, θα καλύπτουν όλο το λειτουργικό κόστος για τη λειτουργία της παραλίας.

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Μάκης Παπαδόπουλος: «Με τον Σάββα Χατζηβασιλειάδη δίνουμε στο Χαλκερό τη σημασία και τη φροντίδα που του αξίζει»

Μάκης-Παπαδόπουλος:-«Με-τον-Σάββα-Χατζηβασιλειάδη-δίνουμε-στο-Χαλκερό-τη-σημασία-και-τη-φροντίδα-που-του-αξίζει»

Μάκης Παπαδόπουλος: «Με τον Σάββα Χατζηβασιλειάδη δίνουμε στο Χαλκερό τη σημασία και τη φροντίδα που του αξίζει»

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τον Σάββα Χατζηβασιλειάδη, πρώην ιδιωτικό υπάλληλο της ΒΦΛ και εν ενεργεία Πρόεδρο της Κοινότητας Χαλκερού.

Ο Σάββας Χατζηβασιλειάδης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1970 και διαμένει στο Χαλκερό. Είναι παντρεμένος με την Άννα Παυλίδου και έχουν έναν γιο, τον Νικόλαο. Είναι πρώην ιδιωτικός υπάλληλος στα Λιπάσματα Καβάλας και Πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκερού από το 2011.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Σάββα Χατζηβασιλειάδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

Η δική μας Διοίκηση θα δώσει σε όλες τις μικρές Κοινότητες του Δήμου μας τη φροντίδα και τη σημασία που τους αξίζει.

Μάκης Παπαδόπουλος 

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Παναγιώτης Αγγελίδης: Θέλω να είμαι συμμέτοχος στο «γίγνεσθαι» του τόπου μου

Παναγιώτης-Αγγελίδης:-Θέλω-να-είμαι-συμμέτοχος-στο-«γίγνεσθαι»-του-τόπου-μου

«Ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Καβάλας ο Μάκης Παπαδόπουλος / Αχνό το αποτύπωμά της διοίκησης Μουριάδη / Ζητώ από τους συνδημότες μου να μου δώσουν την δύναμη να υπερασπιστώ κι από θεσμική θέση το κοινό όφελος»

Με τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής Μας», του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας, Μάκη Παπαδόπουλου, κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (Δ.Ε. Φιλίππων), ο Παναγιώτης Αγγελίδης.

Για την απόφασή του αυτή, ο κ. Αγγελίδης παραχώρησε συνέντευξη στον «Ενήμερο», ενώ υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Καβάλας, ο Μάκης Παπαδόπουλος. 

Αρχικά πείτε μας κάποια πράγματα για το βιογραφικό σας, για να σας γνωρίσουν καλύτερα οι συμπολίτες μας.

«Ονομάζομαι Παναγιώτης Αγγελίδης και κατάγομαι από τον Πλαταμώνα Καβάλας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ανόβερο της Γερμανίας από γονείς μετανάστες. Έχω υπηρετήσει τη στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος αξιωματικός. Έχω διατελέσει μέλος της διοίκησης του Ε.Υ.Κ. Δράμας, πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε. Νομού Δράμας, της Δ.Α.Κ.Ε. – Ι.Ν..Ε – Γ.Σ.Ε.Ε. Αν. Μακεδονίας – Θράκης, ενώ έχω εκλεγεί και μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας. Από το 2019 είμαι πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λυδίας. Μιλώ αγγλικά και τουρκικά. Είμαι έγγαμος με την Χρυσούλα Τσακιράκη και έχω έναν γιο, τον Νικόλα. Ο Νικόλας είναι ιδιαίτερος για όλους μας (ΑΜΕΑ – Αυτισμό) και έχει την ειδική αγάπη και φροντίδα που θέλουν αυτά τα παιδιά».

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να κατέλθετε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  στις εκλογές του Οκτωβρίου;

«Πάντοτε με διακατείχε μια πεποίθηση, πως ο καθένας οφείλει να προσπαθεί να βελτιώνει όσα τον ενοχλούν και να συμβάλλει στην βελτίωση μιας κατάστασης.

Ήμουν της παραδοχής του «εμένα με νοιάζει». Τέτοιες αποφάσεις δεν παίρνονται ξαφνικά. Όπως γνωρίζετε κι από το βιογραφικό μου, συμμετείχα από χρόνια πολλά στα κοινά. Τελευταία ως πρόεδρος της κοινότητας Λυδίας έζησα εκ των έσω τα αυτοδιοικητικά και σταθεροποιήθηκε η παραδοχή μου πως δεν ταιριάζει σε μένα να μην συμμετέχω στο «γίγνεσθαι» του τόπου μου, το πολιτικό, το κοινωνικό, το οικονομικό, το πολιτισμικό. Ίσως δεν ταιριάζει σε κανένα να μην είναι συμμέτοχος σε ένα τέτοιο «γίγνεσθαι», αλλά θεσμικά πέφτει σε λίγους ο κλήρος».

Γιατί επιλέξατε να συστρατευτείτε με τον Μάκη Παπαδόπουλο και τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής Μας»;

«Πολλοί οι λόγοι που επέλεξα τον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου. Παρακολουθούσα την πολιτική του πορεία από το μετερίζι της αντιπολίτευσης και έβλεπα δυναμισμό και σθεναρότητα που πήγαζε από γνώση και τεκμηριωμένο επιχειρηματικό λόγο. Ο χαλαρός ρυθμός των έργων που «έτρεχε» η απερχόμενη διοίκηση (για να μην γίνω σκληρός μιλώντας για απουσία έργων) με πονούσε και με έστρεφε στον προγραμματισμό του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής Μας». Τα πολλά κακώς κείμενα στον πρώην Δήμο Φιλίππων, τα οποία ως κάτοικος γνωρίζω εκ του σύνεγγυς, αλλά και η ίδια η προσωπικότητα του επικεφαλής μας, η προσήνεια και η διάθεσή του απέναντι στα καυτά θέματα του Δήμου, ήταν καθαρό κίνητρο να συμπορευτώ μαζί του σ’ αυτή την εκλογή».

Από ποιο πόστο θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε τη νέα δημοτική αρχή στην περίπτωση που εκλεγείτε και εκλεγεί φυσικά δήμαρχος ο Μάκης Παπαδόπουλος;

«Θέλω να πιστεύω πως κανείς εκ των υποψηφίων στους συνδυασμούς δεν έχει ποταπά και ιδιοτελή κίνητρα. Μιλώντας για μένα ζητώ την στήριξη των συνδημοτών μου για να υπηρετήσω θεσμικά τα συμφέροντά τους. Θα είμαι στη διάθεση του επικεφαλής του συνδυασμού μας, για να τοποθετηθώ όπου αυτός κρίνει πως θα είμαι χρησιμότερος στην κοινή προσπάθεια για τον γρηγορότερο προς τα εμπρός βηματισμό του Δήμου μας, «Του Τόπου της Ζωής Μας».

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τη διοίκηση του Θ. Μουριάδη; Ποιο είναι το αποτύπωμα που αφήνει στον Δήμο Καβάλας;

«Δεν θέλω να είμαι αιχμηρός με την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

Συνεργάστηκα ως πρόεδρος της κοινότητας Λυδίας και δεν ακυρώνω αυτή την συνεργασία. Δεν μπορώ να αποσιωπήσω όμως πως είναι αχνό το αποτύπωμά της, γιατί αυτό εισέπραττα από τις επαφές μου με τους συνδημότες μου, αλλά και από την προσωπική μου εκτίμηση. Εχθρός του καλού το καλύτερο λέει ο λαός και σ’ αυτό θα στοχεύσουμε με επικεφαλής μας τον κ. Μάκη Παπαδόπουλο, προωθώντας την ομαδική δουλειά και την νίκη του συνδυασμού μας για ένα εύρωστο Δήμο Καβάλας».

Θεωρείτε ότι θα καταφέρει ο συνδυασμός σας να περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών;

«Πιστεύω πως τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Καβάλας, ο Μάκης Παπαδόπουλος. Έχει πρόγραμμα με όραμα, δουλεμένο με προσοχή και τεκμηρίωση αλλά και μια ομάδα ικανή και έτοιμη να μαζέψει τα μανίκια και να δουλέψει. Ναι, το πιστεύω».

Ποια είναι τα μηνύματα που εισπράττετε από τις επαφές σας με τους συνδημότες μας;

«Σε κάθε επαφή με τους συνδημότες μου, (δύσκολα να διαχειριστεί κανείς συναισθηματικά τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους), εισπράττω επιτακτική ανάγκη αλλαγής σε θέματα που άπτονται της δικαιοδοσίας του Δήμου».

Τέλος, ποιο είναι το μήνυμά σας προς τους πολίτες του Δήμου Καβάλας και γιατί να επιλέξουν να σας ψηφίσουν;

«Σ’ αυτή την σκληρή οικονομική συγκυρία, τις τραγωδίες των πυρκαγιών και των πλημμυρών, το μεταναστευτικό θέμα αλλά και εξ αυτών την παρακμή πολλών ηθικών αξιών, ζητώ από όλους τους συνδημότες μου να προσέλθουν στην κάλπη, γιατί η εκλογική διαδικασία είναι ύψιστη έκφανση της δημοκρατίας και με την δύναμη της ψήφου τους να αναδείξουν τους αξιότερους. Να τιμήσουν κι εμένα επιθυμώ στον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου, με την εμπιστοσύνη τους για να μου δώσουν την δύναμη να υπερασπιστώ κι από θεσμική θέση το κοινό όφελος, τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, τον τόπο μας και τον πολιτισμό μας».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα