Connect with us

Αστυνομικά

Θάνατος κτηνοτρόφου Ποδοχώρι: Επίθεση από το κριάρι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση

Θάνατος-κτηνοτρόφου-Ποδοχώρι:-Επίθεση-από-το-κριάρι-δείχνει-η-ιατροδικαστική-εξέταση

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου από το Ποδοχώρι Καβάλας, με τα σενάρια να κλίνουν σε θανάσιμο χτύπημα του 80 κιλών κριαριού.

Χθες πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική εξέταση ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα εξετάσεων DNA προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σημειώνεται ότι η άτυχη γυναίκα έφερε κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα και σπλήνας, ενώ ο θάνατος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία.

Πού καταλήγει ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα επιθετικού κριαριού της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της. Το συγκεκριμένο ζώο ζυγίζει σχεδόν 80 κιλά και χρειάστηκε να το κρατούν πέντε άτομα προκειμένου να εξεταστεί.

Όπως μετέδωσε το MEGA, ο ιατροδικαστής απέκλεισε το γεγονός να έχει πεθάνει από ανθρώπινο χέρι γιατί εάν την είχε χτυπήσει κάποιος, λόγω των τραυμάτων της, δεν θα μπορούσε να διανύσει την απόσταση των 400 μέτρων από το μαντρί μέχρι το σπίτι. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες το κριάρι είχε δείξει και στο παρελθόν επιθετικό χαρακτήρα.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μικροκαμωμένη. Είχε ύψος 1,50 και ζύγιζε 52 κιλά. Είχε πρόβλημα οστεοπόρωσης και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν θα χρειάζονταν πολλά χτυπήματα για να σπάσουν τα πλευρά της και να τρυπήσουν τα πνευμόνια της.

Πηγή: http://cnn.gr

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Αστυνομικά

Θάσος: Σύλληψη 61χρονου για βιασμό

Θάσος:-Σύλληψη-61χρονου-για-βιασμό

Ανήμερα της Εργατικής πρωτομαγιάς δύο φίλοι από τη Θάσο, ως συνηθίζεται βγήκαν το μεσημέρι σε μια ταβέρνα για φαγητό.
Ο άνδρας ετών 61 και η γυναίκα ετών 31.
Αφού έφαγαν και κατανάλωσαν ποσότητες αλκοόλ η γυναίκα μέθυσε και με τη βοήθεια φίλων μεταφέρθηκε στο σπίτι της σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Στο σπίτι μαζί της κάθισε και ο φίλος της, που τη συνόδευε στο φαγητό, για να την προσέχει.
Όταν όμως επέστρεψε ο σύντροφος της 31χρονης από την εργασία του είδε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και πως η γυναίκα ήταν χτυπημένη.
Την επόμενη ημέρα το πρωί την έπεισε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας για εξετάσεις και από εκεί μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καβάλας όπου η 31 χρονη κατήγγειλε αρχικά τον 61 χρόνο για σωματικές βλάβες.
Κατά τη σύλληψη του 61 χρόνου από αστυνομικούς του ΑΤ Θάσου ομολόγησε ότι είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με την 31 χρονη.
Η 31χρονη εξετάστηκε από ειδική ψυχολόγο αλλά και από ιατροδικαστή και αναμένονται αποτελέσματα.
Ο δράστης μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα Καβάλας και αναμένετε να δικαστεί τις επόμενες ημέρες. Προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καβάλας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Καβάλα: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κιόσκι και τραυμάτισε 2 παιδιά

Καβάλα:-Αυτοκίνητο-έπεσε-πάνω-σε-κιόσκι-και-τραυμάτισε-2-παιδιά

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Συνελήφθη κατάσκοπος στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη-κατάσκοπος-στην-Αλεξανδρούπολη

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα