Connect with us

Καβάλα

Επετειακή εκδήλωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας

Επετειακή-εκδήλωση-του-Εργατοϋπαλληλικού-Κέντρου-Καβάλας

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, τιμήθηκε το πρωί της Κυριακής 7 Μαΐου 2023, κατά τη διάρκεια επετειακής εκδήλωσης από τη διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας, για τη διαχρονική στήριξη του Δήμου Καβάλας στους εργαζόμενους της πόλης. Τιμητικές πλακέτες έλαβαν επίσης ο Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος και ο Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας, Ξενοφών Κροκίδης, διότι οι φορείς που εκπροσωπούν, συνέδραμαν στη δημιουργία ανθρώπινων συνθηκών ζωής, οργάνωσαν συσσίτια διατροφής και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους όταν η φυματίωση “θέριζε” τους καπνεργάτες, τα πρώτα δύσκολα χρόνια μετά την έλευση των προσφύγων στην Καβάλα.

Ακολούθησε η ειδική βράβευση του Αντιπροέδρου της ΓΣΕΕ, Δημήτρη Ταχματζίδη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας, Γιάννη Παναγόπουλο (απουσίαζε για λόγους υγείας) και των διατελεσάντων Προέδρων και Γενικών Γραμματέων του Ε.Υ.Κ. για τη συμμετοχή τους στο Συνδυκαλιστικό Κίνημα του Νομού.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Κώστας Παπακοσμάς, ερευνητής τοπικής ιστορίας

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το λεύκωμα του ΙΝ.Ε. της ΓΣΕΕ, για την ιστορική διαδρομή του Εργατικού Κέντρου Καβάλας.

Η προβολή των κατακτήσεων του εργατικού κινήματος στην Καβάλα και των ουσιαστικών παρεμβάσεων της Εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ιατρικού κόσμου της περιοχής μας, ξεκίνησε μ’ έναν συγκινητικό θεατρικό μονόλογο της Έφης Πριμικυρλίδου.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΔΗ

“Η Ιστορία του εργατικού κινήματος στην Καβάλα είναι άρρηκτα δεμένη με αυτήν του Δήμου Καβάλας, ιδίως τις δύσκολες δεκαετίες που ακολούθησαν την οικονομική κρίση που εκδηλώθηκε το 1929.

Σήμερα τιμάτε στο πρόσωπό μου ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που στήριξαν, ακόμη και με τον μισθό τους, τους άνεργους καπνεργάτες της Καβάλας.

Την εποχή εκείνη, κάθε χρόνο, όταν τελείωνε η καπνεργασία, που απασχολούσε το σημαντικότερο μέρος του πληθυσμού, άρχιζε το εξάμηνο μαρτύριο της ανεργίας, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν ούτε άλλες δουλειές για να απασχοληθούν οι εργάτες, ούτε επιδόματα ανεργίας, ούτε κρατική μέριμνα.

Δανείζομαι αυτά που αναφέρει ο ιστορικός μας Κυριάκος Λυκουρίνος για την εποχή. Γράφει πως τον Φεβρουάριο του 1930 οι εκπρόσωποι του Δήμου, της Μητρόπολης, του Επιμελητηρίου και άλλων τοπικών φορέων συνεκτίμησαν ότι περισσότεροι από 3.000 άποροι της πόλης βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο του λιμού.

Τότε, το Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισε κονδύλιο 150.000 δραχμών «δια τους πεινώντας».

Στη συνέχεια, όταν η κρίση μεγάλωσε, ο Δήμος μαζί με τους άλλους φορείς ξεκίνησαν μαθητικά συσσίτια, που στηρίζονταν σε δωρεές, εράνους και στο φτωχό ταμείο του Δήμου.

Όμως, με παντελώς απούσα την κρατική αρωγή, δεν γινόταν να ταϊστούν τόσα στόματα.

Το κράτος όχι μόνο ήταν ο μεγάλος απών, αλλά με τον λεγόμενο ιδιώνυμο έστελνε όσους αντιδρούσαν στην εξορία.

Κι ήταν πολλοί οι εξεγερμένοι εργάτες, οι οποίοι εξέλεξαν τον Φεβρουάριο του 1934 τον Μήτσο Παρτσαλίδη στη θέση του δημάρχου. Ο πρώτος αριστερός δήμαρχος της Καβάλας, στην ολιγόμηνη θητεία του και πριν τον καθαιρέσει η Κυβέρνηση του Παναγή Τσαλδάρη, κατάφερε και οργάνωσε λαϊκά συσσίτια, γλυτώνοντας χιλιάδες Καβαλιώτες από την πείνα. Μάλιστα, πρόσφερε όλον τον μισθό του κι έτρωγε κι αυτός στο συσσίτιο μαζί με τους εργάτες. Ακριβώς γι’ αυτήν την πράξη του καθαιρέθηκε, με την κατηγορία ότι μετέτρεψε το δημαρχείο σε κομμουνιστικό άντρο.

Ευτυχώς, τόσο η διοίκηση του Μιχάλη Λολίδη, όσο και του Αθανασίου Μπαλάνου, με τη συνδρομή των Δημοτικών Συμβουλίων, συνέχισαν την προσπάθεια μέχρι τον Πόλεμο και τη Βουλγαρική Κατοχή, που έφερε άλλα δεινά για τους Καβαλιώτες.

Ένα άλλο κεφάλαιο παρέμβασης του Δήμου μετά τον πόλεμο ήταν και οι πιεστικές ενέργειες προς το κράτος από τις διοικήσεις του Δήμου μας, όπως του Αθανασίου Βαβαλέσκου, του Δημητρίου Μούτσιου και του Κώστα Τσολάκη, που είχαν ως σκοπό να κατασκευαστούν μεγάλα κρατικά έργα, όπως το Φάληρο, ώστε να μειωθεί η ανεργία στην Καβάλα.

Σε όλες τις προσπάθειες που προανέφερα, συνέβαλαν δυναμικά και ο τότε μητροπολίτης Χρυσόστομος και άλλοι φορείς και προσωπικότητες, ενώ οι γιατροί της πόλης έδιναν τον δικό τους αγώνα για να γλυτώσουν τους καπνεργάτες από το θηρίο της φυματίωσης, και ορθώς τιμώνται κι αυτοί στη σημερινή εκδήλωση.

Αυτοί αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για το εργατικό κίνημα, όπως και για την τοπική αυτοδιοίκηση που υπηρετώ και τους έχω ως πρότυπα.

Σας ευχαριστώ θερμά για την τιμή που κάνετε στον Δήμο μας.

Και εύχομαι οι αγώνες σας για ένα καλύτερο αύριο των εργαζομένων να είναι επιτυχείς”.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

Κατασκευή Παιδικών Χαρών στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα, στο Νέο Ζυγό και στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου

Κατασκευή-Παιδικών-Χαρών-στον-Σταυρό-Αμυγδαλεώνα,-στο-Νέο-Ζυγό-και-στη-συνοικία-του-Αγίου-Γεωργίου

Το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Μαϊου 2023, στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρουσία του Αντιδημάρχου Πρωτογενούς Τομέα και Κοινοτήτων, Θόδωρου Παπαδόπουλου, του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Αμυγδαλεώνα, Δημήτρη Πουρσαϊτίδη, του Τοπικού Συμβούλου Ζυγού, Γιώργου Πορτοκαλίδη και του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού Αμυγδαλεώνα, Παναγιώτη Παπαδόπουλου, συνυπέγραψε με τον εκπρόσωπο της εργολαβικής κοινοπραξίας «Βασίλης Φιλιππίδης-Παναγιώτης Τσάντας» τη Σύμβαση για την κατασκευή Παιδικών Χαρών στις Δημοτικές Κοινότητες Αμυγδαλεώνα (οικισμός Σταυρού) και Ζυγού (οικισμός Νέου Ζυγού), καθώς και στη συνοικία Αγίου Γεωργίου στην πόλη της Καβάλας.

ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επιφάνεια ανάπτυξης της Παιδικής Χαράς: 798,83τμ.

Προβλέπονται:

Περιμετρική περίφραξη μεταλλική με πάνελ πλέγματος.

Ειδικό κιγκλίδωμα ράμπας, όπως και κιγκλίδωμα στην κλίμακα.

Διατηρούνται οι δύο είσοδοι και οι πόρτες εισόδου.

Εγκατάσταση πιστοποιημένων οργάνων παιδικών χαρών, τα οποία θα καλύπτουν ηλικιακές ομάδες μεγαλύτερες του 1,5 έτους και θα περιλαμβάνουν κούνια τριθέσια, τραμπάλα και σύνθετο όργανο τσουλήθρας.

Εγκατάσταση οργάνου άθλησης για έφηβους και ενήλικες.

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στρώση πάχους περίπου 10εκ. από άοπλο σκυρόδεμα (γκρο μπετόν καθαριότητας).

Πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος πάχους 20εκ. (C16/20), με διπλή στρώση δομικού πλέγματος.

Εργασίες για δίκτυα Η/Μ.

Επίστρωση με δάπεδο ασφαλείας.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η έκταση που καλύπτεται από τον χώρο πτώσης θα επενδυθεί με δάπεδο ασφαλείας από πλάκες, το οποίο θα φέρει κατάλληλη πιστοποίηση .

Διαμόρφωση των πεζοδρομίων στις 2 εισόδους με τσιμεντοκονία για καλύτερη πρόσβαση.

Διατηρείται το κιόσκι. Οι εργασίες στον χώρο αυτό αφορούν στην αντικατάσταση της στέγης. Προβλέπεται η επίστρωση με ασφαλτικά κεραμίδια. Το χρώμα θα είναι επιλογή της υπηρεσίας. Το υπόστρωμα θα είναι με μεμβράνη αναπνέουσα. Επίσης, προβλέπεται η συντήρηση των μεταλλικών στοιχείων του στέγαστρου και των 2 θυρών εισόδου.

Διατηρείται η υφιστάμενη φύτευση και προστίθεται κηπευτικό χώμα. Η επιφάνεια αυτή θα πρέπει να είναι στο ίδιο επίπεδο με την άνω επιφάνεια δαπέδων.

Κατασκευάζεται ράμπα με κλίση 6%. Το δάπεδο θα είναι ραβδωτό  αντιολισθηρό. Διαμορφώνονται τα σκαλοπάτια.

Το δάπεδο της ράμπας, της κλίμακας, του στεγάστρου και οι διάδρομοι θα έχουν στρώση πατητής τσιμεντοκονίας.

Καθαίρεση και τοποθέτηση κιγκλιδώματος.

Συντήρηση των υφιστάμενων επιφανειών (τοιχίων).

Θα τοποθετηθούν καθιστικά, κάδοι -καλαθάκια απορριμμάτων, φωτιστικά, ενώ θα διατηρηθεί η υφιστάμενη κατασκευή βρύσης.

ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΖΥΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η Επιφάνεια ανάπτυξης της Παιδικής Χαράς καλύπτει 383.29m2.

Προβλέπονται:

Περιμετρική περίφραξη μεταλλική, με πάνελ πλέγματος, με δύο εισόδους ανοίγματος 3μ. και 1,10 μ.

Εγκατάσταση πιστοποιημένων οργάνων Παιδικών Χαρών, τα οποία θα καλύπτουν ηλικιακές ομάδες μεγαλύτερες του 1,5 έτους, και θα περιλαμβάνουν σύνθετη κατασκευή τσουλήθρα, κούνια τριθέσια και τραμπάλα.

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στρώση πάχους περίπου 10εκ. από άοπλο σκυρόδεμα (γκρο μπετόν καθαριότητας).

Πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος πάχους 20εκ. (C16/20), με διπλό οπλισμό.

Εργασίες για δίκτυα Η/Μ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η έκταση που καλύπτεται από τον χώρο πτώσης, θα επενδυθεί με δάπεδο ασφαλείας από πλάκες ανακυκλωμένου ελαστικού, το οποίο θα φέρει κατάλληλη πιστοποίηση. Οι διάδρομοι κίνησης θα επιστρωθούν με έγχρωμες βοτσαλόπλακες ορθογωνικής διατομής.

Το υφιστάμενο κιόσκι θα διατηρηθεί, θα γίνει συντήρηση όπου απαιτείται και το δάπεδό του, όπως και των πλατύσκαλων, θα επιστρωθεί με πατητή τσιμεντοκονία. Θα γίνει αντικατάσταση όσων κεραμιδιών έχουν υποστεί φθορές.

Θα διατηρηθεί η υφιστάμενη φύτευση και θα προστεθεί κηπευτικό χώμα.

Θα τοποθετηθούν καθιστικά, βρύση, φωτιστικά, καλάθι απορριμμάτων Παιδικής Χαράς.

ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επιφάνεια ανάπτυξης της Παιδικής Χαράς: 78.57τμ.

Προβλέπονται:

Περιμετρική περίφραξη μεταλλική με πάνελ πλέγματος.

Θα υπάρχει μία πόρτα εισόδου.

Εγκατάσταση πιστοποιημένων οργάνων παιδικών χαρών που απευθύνονται σε ηλικιακές ομάδες μεγαλύτερες του 1,5 έτους, που θα περιλαμβάνουν κούνια διθέσια και τραμπάλα.

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διατήρηση της πλάκας σκυροδέματος όπου υφίσταται.

Στρώση πάχους περίπου 10εκ. από άοπλο σκυρόδεμα (γκρο μπετόν) καθαριότητας.

Πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος πάχους 20εκ. (C16/20).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η άνω επιφάνεια των πλακών θα να είναι στο ίδιο επίπεδο (συνεπίπεδες).

Κατασκευή ράμπας με κλίση 5% εξωτερικά του χώρου της παιδικής χαράς με δάπεδο ραβδωτό αντιολισθηρό. Επίστρωση με χυτό δάπεδο ασφαλείας καθ’ όλο το μήκος και πλάτος του χώρου της παιδικής χαράς. Εργασίες δικτύων Η/Μ. Θα τοποθετηθούν καθιστικά και καλάθι απορριμμάτων.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΚΑΒΑΛΑΣ ΘΟΔΩΡΟΥ ΜΟΥΡΙΑΔΗ

“Με την κατασκευή των παιδικών χαρών στον Σταυρό Αμυγδαλεώνα, το Νέο Ζυγό και τη συνοικία του Αγίου Γεωργίου, ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των εν λόγω περιοχών. Μαζί με τις υπόλοιπες παρεμβάσεις που έχουν γίνει, άλλες και αυτές που δρομολογούνται, θα αλλάξει η εικόνα των οικισμών”.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Χρηματοδότηση: Από ίδιους πόρους του Δήμου Καβάλας

Προϋπολογισμός: 205.006,79 ευρώ

Χρόνος περαίωσης: 12 μήνες

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Διευθέτηση τμήματος του κεντρικού χειμάρρου στα Λιμενάρια Θάσου

Διευθέτηση-τμήματος-του-κεντρικού-χειμάρρου-στα-Λιμενάρια-Θάσου

Σήμερα, Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, υπογράφηκε από το Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη και τον κ. Ιωάννη Χατζηιωάννου, εκπρόσωπο της Εταιρίας «ΜΕΓΚΛΗΣ ΚΟΝΣΤΡΑΞΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «ΜΕ.ΚΟΝ Α.Ε.», η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Διευθέτηση τμήματος κεντρικού χειμάρρου στην Κοινότητα Λιμεναρίων Δήμου Θάσου», συνολικής δαπάνης 2.722.948,20€.

Η ολική προθεσμία υλοποίησης του έργου είναι δεκαπέντε (15) μήνες και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2014-2020» Άξονας Προτεραιότητας «Βελτίωση της ελκυστικότητας της Περιφέρειας ως τόπου εγκατάστασης επιχειρήσεων και ατόμων», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

Το παρόν έργο αφορά στην διευθέτηση του κεντρικού ρέματος Λιμεναρίων Θάσου στο τμήμα που διαρρέει τον οικισμό των Λιμεναρίων του Δήμου Θάσου. Το ρέμα διευθετείται με ανοικτή διατομή που αποτελείται από πέντε (5) τμήματα με συνολικό μήκος 554 μέτρων περίπου και τέσσερις γέφυρες από οπλισμένο σκυρόδεμα μήκους περίπου 60,85 μέτρων.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο που θα θωρακίσει ουσιαστικά τον οικισμό των Λιμεναρίων.

Με την εκτέλεση του έργου αυτού επιλύεται ακόμη ένα χρόνιο και μεγάλο πρόβλημα στον οικισμό των Λιμεναρίων.

Η Διοίκηση του Δήμου Θάσου, με σχέδιο, αγώνα και προσήλωση εργάζεται αποκλειστικά προς όφελος των κατοίκων της Θάσου, επιλύοντας στην πράξη προβλήματα δεκαετιών.

Μόνο έτσι μπορούμε να φτιάξουμε μια ισχυρή Θάσο».

Γραφείο Δημάρχου

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Αποχέτευση ακαθάρτων οικισμών Σκάλας Καλλιράχης, Σκάλας Σωτήρος»

Υπογράφηκε-η-σύμβαση-του-έργου-«Αποχέτευση-ακαθάρτων-οικισμών-Σκάλας-Καλλιράχης,-Σκάλας-Σωτήρος»

Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, υπογράφηκε από το Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΘ κ. Κωνσταντίνο Μανίτσα και τον κ. Ιωάννη Χατζηιωάννου, εκπρόσωπο της Εταιρίας «ΜΕΓΚΛΗΣ ΚΟΝΣΤΡΑΞΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» με διακριτικό τίτλο «ΜΕ.ΚΟΝ Α.Ε.», η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Αποχέτευση ακαθάρτων οικισμών Σκάλας Καλλιράχης, Σκάλας Σωτήρος», συνολικής δαπάνης 4.598.539€.

Φορέας Κατασκευής του έργου είναι ο Δήμος Θάσου και Κύριος του έργου είναι η ΔΕΥΑΘ.

Η ολική προθεσμία υλοποίησης του έργου είναι δέκα οκτώ (18) μήνες και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το παρόν έργο αφορά στην κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης στους οικισμούς Σκάλας Καλλιράχης και Σκάλας Σωτήρος και στην κατασκευή αντλιοστασίων και εξωτερικών καταθλιπτικών αγωγών για τη μεταφορά των λυμάτων των δύο οικισμών στην Ε.Ε.Λ., που έχει ήδη έχει κατασκευασθεί.

Επιπλέον, με το παρόν έργο θα κατασκευασθούν οι αγωγοί ύδρευσης εντός της Επαρχιακής Οδού Ε069 στα όρια του οικισμού Σκάλας Καλλιράχης, όπως αυτοί προβλέπονται στην μελέτη «Δίκτυο ύδρευσης οικισμού Σκάλας Καλλιράχης» που έχει εγκριθεί προς χρηματοδότηση από την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Τέλος, με το παρόν έργο προβλέπεται η αποκατάσταση της ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας σε όλο το πλάτος της Επαρχιακής Οδού Ε069 των δύο οικισμών, όπου θα κατασκευαστούν αγωγοί αποχέτευσης ή ύδρευσης.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Με μεθοδικότητα, προγραμματισμό και σε στενή συνεργασία με τη ΔΕΥΑΘ εργαζόμαστε για την ολοκλήρωση ενός μεγάλου έργου υποδομής προς όφελος των κατοίκων της περιοχής.

Για πρώτη φορά η υλοποίηση ενός έργου (αποχέτευσης) περιλαμβάνει και την υλοποίηση ενός άλλου έργου (ύδρευσης), προκειμένου αφενός να υπάρχει η ελάχιστη δυνατή όχληση των κατοίκων και των διερχομένων από την περιοχή, αφετέρου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή αποκατάσταση του καταστρώματος της Επαρχιακής Οδού.

Συνεχίζουμε με έργα την οικοδόμηση της Θάσου που μας αξίζει αλλάζοντας την εικόνα του τόπου μας όπως μας κληροδοτήθηκε από το απώτερο και το απώτατο παρελθόν!!

Η Θάσος προχωράει μπροστά και μόνο μπροστά!!!».

Γραφείο Δημάρχου

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα