Connect with us

Αστυνομικά

Δράμα: 36χρονος βίαζε τον ανήλικο γιό της συντρόφου του

Δράμα:-36χρονος-βίαζε-τον-ανήλικο-γιό-της-συντρόφου-του

Ένας 36χρονος συνελήφθη στη Δράμα για τον βιασμό κατ` εξακολούθηση του ανήλικου γιου της συντρόφου του. (σ.σ. πρόκειται για την υπόθεση που αφορά καταγγελία απόπειρας βιασμού ενός 15χρονου, ο οποίος εσφαλμένα αναφέρθηκε ότι ήταν από την Καβάλα).

Όλα ξεκίνησαν την παραμονή των Χριστουγέννων όταν ο 15χρονος από τη Δράμα πήγε στο σπίτι 15χρονου φίλου του για να παίξει και να κοιμηθεί εκεί.

Ο 15χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κατά την παραμονή του στο σπίτι ο 36χρονος πατριός του φίλου του αποπειράθηκε να τον βιάσει.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα αφού πήραν κατάθεση από τον ανήλικο κάλεσαν για κατάθεση και τον 15χρονο φίλο του.

Κατά την εξέταση του τελευταίου από παιδοψυχολόγο της Αστυνομίας προέκυψε ότι ο 36χρονος πατριός του τον βίαζε κατ’ εξακολούθηση από το 2021 μέχρι και το Νοέμβριο του 2022.

Μετά τη λήψη των καταθέσεων οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 36χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος του 15χρονου και κατ’ εξακολούθηση βιασμό σε βάρος του 15χρονου γιού της συντρόφου του.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει ζητήσει προθεσμία και πρόκειται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

πηγή: ertnews.gr

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αστυνομικά

Μαχαίρωσε άντρα στο κέντρο της Καβάλας

Μαχαίρωσε-άντρα-στο-κέντρο-της-Καβάλας

Άνδρας ελληνικής καταγωγής από το Δροσερό Ξάνθης μαχαίρωσε στην κοιλιά άνδρα ίδιας καταγωγής στο κέντρο της Καβάλας το βράδυ της Κυριακής 24 Μαρτίου.

Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Ο γραμματέας του συλλόγου αστυνομικών υπαλλήλων Καβάλας, Λευτέρης Θεοτόκης, σχετικά με το γεγονός αναφέρει:

«Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ χάρη στην παρατηρητικότητα και στην ταχύτητά τους, κατάφεραν να συλλάβουν άνδρα ελληνικής καταγωγής από το Δροσερό Ξάνθης.

Ο δράστης λίγα λεπτά νωρίτερα είχε καταφέρει χτύπημα στην κοιλιακή χώρα με μαχαίρι σε άνδρα ίδιας καταγωγής ο οποίος κατοικεί στην πόλη της Καβάλας.

Οι συνάδελφοι μας, κατάφεραν επίσης να εντοπίσουν άμεσα το αντικείμενο του εγκλήματος, (το μαχαίρι) το οποίο ο δράστης είχε πετάξει σκόπιμα σε κάδο απορριμμάτων στην προσπάθεια του να εξαφανίσει τα πειστήρια του εγκλήματος και να διαφύγει της σύλληψης.

Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Καβάλας όπου έγινε χειρουργική επέμβαση», αναφέρει ο κ. Θεοτόκης και συμπληρώνει:

«Για ακόμη μια φορά επαναλάβουμε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία, αγωνίζεται καθημερινά και με κάθε τρόπο ώστε να φέρει εις πέρας το έργο της καθώς και ότι αυτές οι επιτυχίες αναδεικνύουν το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην κοινωνία διότι τονίζουν το αίσθημα της ασφαλείας στους συμπολίτες μας..

Τέλος, οι καθημερινές επιτυχίες των συναδέλφων μας μπορεί να μας γεμίζουν με υπερηφάνεια αλλά δείχνουν παράλληλα μια τάση αύξησης της εγκληματικότητας στην κοινωνία μας γενικότερα».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Πέραμος: Νεκρός 69χρονος από πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι

Πέραμος:-Νεκρός-69χρονος-από-πτώση-αυτοκινήτου-στο-λιμάνι

Ένας 69χρονος άντρας ανασύρθηκε νεκρός από το λιμάνι της Νέας Περάμου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε, για άγνωστους λόγους, μέσα στη θάλασσα.  

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης (26/3/24). Ο 69χρονος ήταν ελαιοχρωματιστής και κάτοικος της Ν. Περάμου. Τον άτυχο άντρα ανέσυρε από το αυτοκίνητο δύτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Αστυνομικά

Καβάλα: Παρίστανε την συνεργάτη λογιστή και του «έφαγε» 8.207 ευρώ

Καβάλα:-Παρίστανε-την-συνεργάτη-λογιστή-και-του-«έφαγε»-8.207-ευρώ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστης μέχρι στιγμής δράστιδας, η οποία την 14-3-2024 εξαπάτησε ημεδαπό σε οικισμό της Καβάλας.

Συγκεκριμένα, η δράστιδα προσποιούμενη την συνεργάτη του λογιστή του παθόντα επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και με το πρόσχημα επιστροφής χρημάτων κατάφερε να τον εξαπατήσει, πείθοντάς τον να καταθέσει τμηματικά σε τραπεζικό λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 8.207 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα