Connect with us

Καβάλα

ΔΕΥΑΚ: Λιγότερες οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης φέτος το καλοκαίρι

ΔΕΥΑΚ:-Λιγότερες-οι-βλάβες-στο-δίκτυο-ύδρευσης-φέτος-το-καλοκαίρι

Καλοκαίρι χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με λιγότερες βλάβες, σε σχέση με τα προηγούμενα, ήταν το φετινό για τη Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «Ενήμερο» ο πρόεδρος της επιχείρησης, Απόστολος Χρόνης.

«Το καλοκαίρι νομίζω ότι πήγε αρκετά καλά σε σχέση με τα προηγούμενα καλοκαίρια τουλάχιστον. Οι μεγάλες βλάβες που είχαμε παλιότερα δεν υπήρξαν αυτή τη χρονιά. Η αλήθεια είναι ότι βοήθησε πολύ το έργο τηλεμετρίας που τρέχει αυτή τη στιγμή σε όλον τον δήμο Καβάλας (τηλεέλεγχος, τηλεχειρισμός και έλεγχος διαρροών)», τόνισε αρχικά ο κ. Χρόνης.

«Έχουμε ελαχιστοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις διαρροές των προηγούμενων ετών…»

 «Μας βοήθησε πολύ, κυρίως στα μεγάλα σπασίματα που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια σε περιοχές όπως η Νεάπολη και το Παληό. Επειδή το βράδυ το σύστημα αυτό μειώνει την πίεση σε όλο το δίκτυο δεν έχουμε προβλήματα και σπασίματα κι άρα μεγάλη απώλεια νερού. Το δεύτερο που μας βοήθησε είναι το ότι αντικαταστάθηκαν πολλά τμήματα δικτύου που είναι πλέον νέα, ακυρώνοντας στην ουσία τα παλιά. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ελαχιστοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τις διαρροές των προηγούμενων ετών. Φέτος για πρώτη φορά μέσα στο καλοκαίρι είχαμε μεγάλη κατανάλωση νερού, λόγω του τουριστικού ρεύματος που ήταν μεγάλο,  όμως δεν χρειάστηκε να μπει σε λειτουργία το τρίτο σύστημα άντλησης που σημαίνει εξοικονόμηση νερού που χανόταν άσκοπα από διαρροές κι εξοικονομήσαμε ενέργεια που είναι το ζητούμενο της εποχής», ανέφερε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.

«Είχαμε συνεχώς συνεργεία φέτος, δεν ήταν όπως τα προηγούμενα χρόνια που είχαμε έλλειψη προσωπικού…»

 Αναφερόμενος ειδικά στην ενίσχυση με το προσωπικό στη ΔΕΥΑΚ το φετινό καλοκαίρι, ο κ. Χρόνης σημείωσε: «Είχαμε συνεχώς συνεργεία φέτος, δεν ήταν όπως τα προηγούμενα χρόνια που είχαμε έλλειψη προσωπικού κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Φροντίσαμε και είχαμε προσωπικό από προγράμματα κυρίως μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο, απαραίτητα συνεργεία, σε όλο τον δήμο, τουλάχιστον τέσσερα, οπότε μπορούσαν άμεσα να αντεπεξέλθουν στις όποιες βλάβες».

«Τρέχει το εμβληματικό έργο μέσα στην πόλη της Καβάλας. Ήδη έχουμε κλείσει την οδό Αβέρωφ – Το συνεργείο θα συνεχίσει σε όλο το κέντρο της πόλης αντικαθιστώντας το δίκτυο μέχρι τέλος Νοεμβρίου»

Σχετικά με το μεγάλο έργο, το εμβληματικό των 14,5 εκ. ευρώ, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ επισήμανε: «Τρέχει το εμβληματικό έργο μέσα στην πόλη της Καβάλας. Ήδη έχουμε κλείσει την οδό Αβέρωφ για να αντικατασταθεί ένα τμήμα για να μπορέσουν να περάσουν από εκεί και οι εργολάβοι του φυσικού αερίου κλπ και να αποδώσουμε την περιοχή στον εργολάβο που θα κάνει την ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτη. Το συνεργείο θα συνεχίσει σε όλο το κέντρο της πόλης αντικαθιστώντας το δίκτυο μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Τους είπαμε ότι θα ανοίγουν έναν δρόμο, θα τον αποκαθιστούν και μετά θα προχωράνε στον επόμενο, ώστε να μην υπάρχει μεγάλη όχληση. Θέλουμε να τελειώσουμε μέχρι τέλος Νοεμβρίου για να έχουμε καθαρό το κέντρο από έργα τα Χριστούγεννα, ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν τα μαγαζιά και να απολαύσουν οι πολίτες τις γιορτές. Ο ίδιος εργολάβος θα επεκταθεί σιγά σιγά και στην περιοχή του Περιγιαλίου και στην Νεάπολη».

Τα έργα σε Κηπούπολη, Αμυγδαλεώνα και Φιλίππους – Τι γίνεται με τα νιτρικά

 «Το δεύτερο έργο που τρέχει αυτή τη στιγμή στην περιοχή της Κηπούπολης δουλεύει με καλούς ρυθμούς με αντικατάσταση στα δίκτυα και πλέον από την επόμενη εβδομάδα θα μπει στον κεντρικό δρόμο. Ο τρίτος εργολάβος βρίσκεται στον Αμυγδαλεώνα, ο οποίος κάνει αντικατάσταση δικτύου. Εκεί έχουμε διάφορες καθυστερήσεις γιατί μπαίνουμε σε μια διαδικασία με τον εργολάβο να επιταχύνει γιατί μείναμε πίσω. Δεν ξέρω αν καταφέρει να το ολοκληρώσει γι’ αυτό κι εμείς θα στείλουμε ειδική διαταγή, ώστε αν δεν τελειώσει να τον κηρύξουμε έκπτωτο. Έχει έρθει το γεωτρύπανο στους Φιλίππους κάνει την τρίτη γεώτρηση που έχουμε προγραμματίσει εκεί για να βρούμε νερό και να απαλλαγούμε από τα νιτρικά γιατί ακόμη είναι σε ισχύ η απαγόρευση της Διεύθυνσης Υγείας και παράλληλα με το έργο που γίνεται με την ανόρυξη γεώτρησης έχουμε τροφοδοτήσει τον οικισμό από δεύτερη πηγή από τις Κρηνίδες. Οπότε γίνεται μίξη νερού, έχουμε πάρει το πρώτο δείγμα είναι κάτω από τα 50 mg στα νιτρικά και θα ζητήσουμε από τον νομίατρο να ζητήσει άρση απαγόρευσης», δήλωσε ακόμη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ.

Εν αναμονή διαγωνισμού για αντικατάσταση όλων των αντλιών – Προς ολοκλήρωση ο βιολογικός του Δάτου – Εστάλη η ΜΠΕ για το έργο της τροφοδοσίας της ΔΕ Φιλίππων από τις Πηγές Βοϊράνης

 Τέλος, ο κ. Χρόνης ανέφερε: «Είμαστε σε διαδικασία να βγει ο διαγωνισμός για τα 6,1 εκ. ευρώ για την αντικατάσταση όλων των αντλιών που έχουμε στη ΔΕΥΑΚ για εξοικονόμηση ενέργειας. Παράλληλα θα κάνουμε ένα μεγάλο φωτοβολταϊκό ενός μεγαβάτ για να πάρουμε ρεύμα από εκεί. Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκα στην Αθήνα για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία για να πάρουμε τα χρήματα για τον βιολογικό του Δάτου επίσης σημαντικό έργο 7,4 εκ. ευρώ. Ταυτόχρονα η ΜΠΕ για το μεγάλο έργο της ΔΕ Φιλίππων για την τροφοδοσία της από τις Πηγές Βοϊράνης έχει σταλεί στις υπηρεσίες και σε 15 μέρες από σήμερα πρέπει να απαντήσουν αρνητικά ή θετικά για να πάρουμε τη ΜΠΕ και να προχωρήσει το έργο των 8 εκ. ευρώ».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

Μάκης Παπαδόπουλος: «Με τον Σάββα Χατζηβασιλειάδη δίνουμε στο Χαλκερό τη σημασία και τη φροντίδα που του αξίζει»

Μάκης-Παπαδόπουλος:-«Με-τον-Σάββα-Χατζηβασιλειάδη-δίνουμε-στο-Χαλκερό-τη-σημασία-και-τη-φροντίδα-που-του-αξίζει»

Μάκης Παπαδόπουλος: «Με τον Σάββα Χατζηβασιλειάδη δίνουμε στο Χαλκερό τη σημασία και τη φροντίδα που του αξίζει»

Καλωσορίζουμε στην ομάδα των υποψηφίων του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ τον Σάββα Χατζηβασιλειάδη, πρώην ιδιωτικό υπάλληλο της ΒΦΛ και εν ενεργεία Πρόεδρο της Κοινότητας Χαλκερού.

Ο Σάββας Χατζηβασιλειάδης γεννήθηκε στην Καβάλα το 1970 και διαμένει στο Χαλκερό. Είναι παντρεμένος με την Άννα Παυλίδου και έχουν έναν γιο, τον Νικόλαο. Είναι πρώην ιδιωτικός υπάλληλος στα Λιπάσματα Καβάλας και Πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκερού από το 2011.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Σάββα Χατζηβασιλειάδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

Η δική μας Διοίκηση θα δώσει σε όλες τις μικρές Κοινότητες του Δήμου μας τη φροντίδα και τη σημασία που τους αξίζει.

Μάκης Παπαδόπουλος 

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Παναγιώτης Αγγελίδης: Θέλω να είμαι συμμέτοχος στο «γίγνεσθαι» του τόπου μου

Παναγιώτης-Αγγελίδης:-Θέλω-να-είμαι-συμμέτοχος-στο-«γίγνεσθαι»-του-τόπου-μου

«Ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Καβάλας ο Μάκης Παπαδόπουλος / Αχνό το αποτύπωμά της διοίκησης Μουριάδη / Ζητώ από τους συνδημότες μου να μου δώσουν την δύναμη να υπερασπιστώ κι από θεσμική θέση το κοινό όφελος»

Με τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής Μας», του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας, Μάκη Παπαδόπουλου, κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (Δ.Ε. Φιλίππων), ο Παναγιώτης Αγγελίδης.

Για την απόφασή του αυτή, ο κ. Αγγελίδης παραχώρησε συνέντευξη στον «Ενήμερο», ενώ υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Καβάλας, ο Μάκης Παπαδόπουλος. 

Αρχικά πείτε μας κάποια πράγματα για το βιογραφικό σας, για να σας γνωρίσουν καλύτερα οι συμπολίτες μας.

«Ονομάζομαι Παναγιώτης Αγγελίδης και κατάγομαι από τον Πλαταμώνα Καβάλας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Ανόβερο της Γερμανίας από γονείς μετανάστες. Έχω υπηρετήσει τη στρατιωτική μου θητεία ως έφεδρος αξιωματικός. Έχω διατελέσει μέλος της διοίκησης του Ε.Υ.Κ. Δράμας, πρόεδρος της Δ.Α.Κ.Ε. Νομού Δράμας, της Δ.Α.Κ.Ε. – Ι.Ν..Ε – Γ.Σ.Ε.Ε. Αν. Μακεδονίας – Θράκης, ενώ έχω εκλεγεί και μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας. Από το 2019 είμαι πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λυδίας. Μιλώ αγγλικά και τουρκικά. Είμαι έγγαμος με την Χρυσούλα Τσακιράκη και έχω έναν γιο, τον Νικόλα. Ο Νικόλας είναι ιδιαίτερος για όλους μας (ΑΜΕΑ – Αυτισμό) και έχει την ειδική αγάπη και φροντίδα που θέλουν αυτά τα παιδιά».

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να κατέλθετε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  στις εκλογές του Οκτωβρίου;

«Πάντοτε με διακατείχε μια πεποίθηση, πως ο καθένας οφείλει να προσπαθεί να βελτιώνει όσα τον ενοχλούν και να συμβάλλει στην βελτίωση μιας κατάστασης.

Ήμουν της παραδοχής του «εμένα με νοιάζει». Τέτοιες αποφάσεις δεν παίρνονται ξαφνικά. Όπως γνωρίζετε κι από το βιογραφικό μου, συμμετείχα από χρόνια πολλά στα κοινά. Τελευταία ως πρόεδρος της κοινότητας Λυδίας έζησα εκ των έσω τα αυτοδιοικητικά και σταθεροποιήθηκε η παραδοχή μου πως δεν ταιριάζει σε μένα να μην συμμετέχω στο «γίγνεσθαι» του τόπου μου, το πολιτικό, το κοινωνικό, το οικονομικό, το πολιτισμικό. Ίσως δεν ταιριάζει σε κανένα να μην είναι συμμέτοχος σε ένα τέτοιο «γίγνεσθαι», αλλά θεσμικά πέφτει σε λίγους ο κλήρος».

Γιατί επιλέξατε να συστρατευτείτε με τον Μάκη Παπαδόπουλο και τον συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής Μας»;

«Πολλοί οι λόγοι που επέλεξα τον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου. Παρακολουθούσα την πολιτική του πορεία από το μετερίζι της αντιπολίτευσης και έβλεπα δυναμισμό και σθεναρότητα που πήγαζε από γνώση και τεκμηριωμένο επιχειρηματικό λόγο. Ο χαλαρός ρυθμός των έργων που «έτρεχε» η απερχόμενη διοίκηση (για να μην γίνω σκληρός μιλώντας για απουσία έργων) με πονούσε και με έστρεφε στον προγραμματισμό του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής Μας». Τα πολλά κακώς κείμενα στον πρώην Δήμο Φιλίππων, τα οποία ως κάτοικος γνωρίζω εκ του σύνεγγυς, αλλά και η ίδια η προσωπικότητα του επικεφαλής μας, η προσήνεια και η διάθεσή του απέναντι στα καυτά θέματα του Δήμου, ήταν καθαρό κίνητρο να συμπορευτώ μαζί του σ’ αυτή την εκλογή».

Από ποιο πόστο θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε τη νέα δημοτική αρχή στην περίπτωση που εκλεγείτε και εκλεγεί φυσικά δήμαρχος ο Μάκης Παπαδόπουλος;

«Θέλω να πιστεύω πως κανείς εκ των υποψηφίων στους συνδυασμούς δεν έχει ποταπά και ιδιοτελή κίνητρα. Μιλώντας για μένα ζητώ την στήριξη των συνδημοτών μου για να υπηρετήσω θεσμικά τα συμφέροντά τους. Θα είμαι στη διάθεση του επικεφαλής του συνδυασμού μας, για να τοποθετηθώ όπου αυτός κρίνει πως θα είμαι χρησιμότερος στην κοινή προσπάθεια για τον γρηγορότερο προς τα εμπρός βηματισμό του Δήμου μας, «Του Τόπου της Ζωής Μας».

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τη διοίκηση του Θ. Μουριάδη; Ποιο είναι το αποτύπωμα που αφήνει στον Δήμο Καβάλας;

«Δεν θέλω να είμαι αιχμηρός με την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου Καβάλας.

Συνεργάστηκα ως πρόεδρος της κοινότητας Λυδίας και δεν ακυρώνω αυτή την συνεργασία. Δεν μπορώ να αποσιωπήσω όμως πως είναι αχνό το αποτύπωμά της, γιατί αυτό εισέπραττα από τις επαφές μου με τους συνδημότες μου, αλλά και από την προσωπική μου εκτίμηση. Εχθρός του καλού το καλύτερο λέει ο λαός και σ’ αυτό θα στοχεύσουμε με επικεφαλής μας τον κ. Μάκη Παπαδόπουλο, προωθώντας την ομαδική δουλειά και την νίκη του συνδυασμού μας για ένα εύρωστο Δήμο Καβάλας».

Θεωρείτε ότι θα καταφέρει ο συνδυασμός σας να περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών;

«Πιστεύω πως τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Καβάλας, ο Μάκης Παπαδόπουλος. Έχει πρόγραμμα με όραμα, δουλεμένο με προσοχή και τεκμηρίωση αλλά και μια ομάδα ικανή και έτοιμη να μαζέψει τα μανίκια και να δουλέψει. Ναι, το πιστεύω».

Ποια είναι τα μηνύματα που εισπράττετε από τις επαφές σας με τους συνδημότες μας;

«Σε κάθε επαφή με τους συνδημότες μου, (δύσκολα να διαχειριστεί κανείς συναισθηματικά τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους), εισπράττω επιτακτική ανάγκη αλλαγής σε θέματα που άπτονται της δικαιοδοσίας του Δήμου».

Τέλος, ποιο είναι το μήνυμά σας προς τους πολίτες του Δήμου Καβάλας και γιατί να επιλέξουν να σας ψηφίσουν;

«Σ’ αυτή την σκληρή οικονομική συγκυρία, τις τραγωδίες των πυρκαγιών και των πλημμυρών, το μεταναστευτικό θέμα αλλά και εξ αυτών την παρακμή πολλών ηθικών αξιών, ζητώ από όλους τους συνδημότες μου να προσέλθουν στην κάλπη, γιατί η εκλογική διαδικασία είναι ύψιστη έκφανση της δημοκρατίας και με την δύναμη της ψήφου τους να αναδείξουν τους αξιότερους. Να τιμήσουν κι εμένα επιθυμώ στον συνδυασμό του Μάκη Παπαδόπουλου, με την εμπιστοσύνη τους για να μου δώσουν την δύναμη να υπερασπιστώ κι από θεσμική θέση το κοινό όφελος, τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, τον τόπο μας και τον πολιτισμό μας».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

KAVALA EXPO 2023: Πιο δυναμική, πιο λαμπρή, με πολλούς εκθέτες και πολλά δρώμενα

kavala-expo-2023:-Πιο-δυναμική,-πιο-λαμπρή,-με-πολλούς-εκθέτες-και-πολλά-δρώμενα

«Προσπαθούμε και φέτος να έχουμε μία έκθεση δυναμική, με εκθέτες, με προϊόντα, με επισκέπτες, ώστε στο τέλος πραγματικά ο απολογισμός να είναι πολύ θετικός. Καλούμε και τις επιχειρήσεις μας να δηλώσουν δυναμικό «παρών» και τους επισκέπτες, τους συμπολίτες μας και όχι μόνο, από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, να είναι κοντά στους επιχειρηματίες, να δώσουμε ένα μήνυμα ότι η επιχειρηματικότητα παρά τις δυσκολίες παραμένει ζωντανή».

Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στην τοπική ΕΡΑ, ενόψει της KAVALA EXPO 2023, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

«Την επόμενη Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 19:30, ανοίγουν οι πύλες για την 29η  KAVALA EXPO. Αυτή η έκθεση είναι για μας ένα από τα κορυφαία γεγονότα για την επιχειρηματικότητα και την τοπική οικονομία», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο Μάρκος Δέμπας.

«Νομίζω ότι τα δρώμενα που έχουμε προσθέσει φέτος θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες, γιατί το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι διπλό. Πρώτον να έχουμε επιχειρήσεις ως εκθέτες και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στη Νέα Καρβάλη και στο Εκθεσιακό Κέντρο…»

«Στόχος μας είναι η KAVALA EXPO 2023 να μπορέσει να γίνει ακόμη πιο λαμπρή. Νομίζω ότι τα δρώμενα που έχουμε προσθέσει φέτος θα προσελκύσουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες, γιατί το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι διπλό. Πρώτον να έχουμε επιχειρήσεις ως εκθέτες και φυσικά χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στη Νέα Καρβάλη και στο Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» μέχρι και τις 2 Οκτωβρίου. Στη διάρκεια της KAVALA EXPO 2023, θα μετέχουν πολλές τοπικές επιχειρήσεις, αλλά και από άλλες Περιφέρειες της χώρας, όπως και επιχειρήσεις από το εξωτερικό. Υπάρχει μία πολύ δυναμική παρουσία της Σερβίας, αλλά και της Βουλγαρίας. Μάλιστα το λιμάνι του Μπουργκάς θα και η τιμώμενη περιοχή στη φετινή έκθεση. Επιχειρήσεις που θα έχουν τη δυνατότητα μέσα σε αυτό το τετραήμερο, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, να έρθουν σε επαφή με εν δυνάμει καταναλωτές και το επόμενο στοίχημα είναι να έχουμε μία πολύ μεγάλη και αυξημένη επισκεψιμότητα. Είδαμε ότι πράγματι βοηθάνε μέσα στο χώρο των περιπτέρων όλες οι γαστρονομικές εκδηλώσεις, καθώς προσελκύουν κόσμο», σημείωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας. 

«Θα έχουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο κλείσιμο της έκθεσης μας, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα έχουμε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τους Onirama, τους Φορτίσιμο την Παρασκευή, DJ party – Επίσης θα συγκεντρωθούν και χρήματα για τους πληγέντες της Θεσσαλίας»

«Προσθέτουμε και ενισχύουμε ακόμα περισσότερο φέτος τις μουσικές συναυλίες. Θα έχουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στο κλείσιμο της έκθεσης μας, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα έχουμε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τους Onirama, τους Φορτίσιμο την Παρασκευή, DJ party, θα λέγαμε μία φοιτητική βραδιά, μιας που ξεκινάει και η νέα φοιτητική περίοδος. Με το food truck festival που θα είναι μαζί με τις συναυλίες στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης, θα προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους επισκέπτες που θα έχουν την ευκαιρία να δουν τους εκθέτες, τις τοπικές επιχειρήσεις, αλλά ταυτόχρονα και να διασκεδάσουν. Να προσθέσω ότι επειδή δεν φεύγουν από το μυαλό μας οι πληγέντες της Θεσσαλίας, θα υπάρχει η δυνατότητα στους επισκέπτες να ενισχύσουν την προσπάθεια που θα κάνουμε και εμείς. Ήδη έχουμε πάρει απόφαση ως Επιμελητήριο να συγκεντρώσουμε και να στείλουμε καταρχήν νερά που είναι το πρώτο και βασικό είδος. Από εκεί και πέρα με τον δικό τους τρόπο και ευαισθησία, ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να ενισχύσει τους πληγέντες και τα χρήματα τα οποία θα συλλέξουμε θα φύγουν προς τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας», επισήμανε καταληκτικά ο Μάρκος Δέμπας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα