Connect with us

Νέα Θάσου

Απαραίτητες παντού αντιολισθητικές αλυσίδες και επαρχιακή οδός που κλείνει!

Απαραίτητες-παντού-αντιολισθητικές-αλυσίδες-και-επαρχιακή-οδός-που-κλείνει!

Απαραίτητες παντού αντιολισθητικές αλυσίδες και επαρχιακή οδός που κλείνει!

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας αποφάσισε πριν λίγο: “Τον υποχρεωτικό εφοδιασμό των οχημάτων όλων των κατηγοριών, με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, προδιαγραφών σύμφωνα με το άρθρο 2 της με α/α «2» υπουργικής απόφασης, για την κίνηση αυτών σε όλο ανεξαιρέτως το οδικό δίκτυο των Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Θάσου, λόγω των δελτίων πρόγνωσης καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, για το χρονικό διάστημα από ώρα 17.00΄σήμερα (13-01-2025) και μέχρι νεωτέρας.

β) Τη διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επ.Ο.Ακροβουνίου-Ν.Περάμου, από Ακροβούνι μέχρι δ/ση Ελευθερών, λόγω συνεχιζόμενης χιονόπτωσης και χαμηλών θερμοκρασιών”.

Φωτογραφία: Μάκης Ζουμπλιός

Topics

Related Articles

Προηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθρο

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading
Advertisement

Νέα Θάσου

Αιχμές του Δημάρχου Θάσου Λ.Κυριακίδη προς τον Κ.Χατζηεμμανουήλ

Αιχμές-του-Δημάρχου-Θάσου-ΛΚυριακίδη-προς-τον-Κ.Χατζηεμμανουήλ

Αιχμές του Δημάρχου Θάσου Λ.Κυριακίδη προς τον Κ.Χατζηεμμανουήλ

Με ανάρτησή του, ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης σχολίασε με αιχμηρό αλλά συγκρατημένο τρόπο δηλώσεις ή κινήσεις του πρώην δημάρχου Κώστα Χατζηεμμανουήλ, επιλέγοντας να μη δώσει άμεση απάντηση λόγω της περιόδου του Πάσχα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «ο σεβασμός στην ιερότητα των ημερών δεν μου δίνει το περιθώριο να απαντήσω σήμερα στον πρώην δήμαρχο Χατζηεμμανουήλ Κώστα, κάτι που θα γίνει μετά τις Άγιες αυτές ημέρες», προαναγγέλλοντας ότι θα τοποθετηθεί δημόσια μόλις περάσει το Πάσχα.

Ο κ. Κυριακίδης τόνισε ακόμη: «Δοξάζω, ωστόσο, το Θεό που οι πολιτικοί μας βίοι είναι παράλληλοι, γιατί θα ήταν για μένα πολιτικός κατήφορος να έχω κοινά σημεία με την πολιτική διαδρομή του πρώην δημάρχου».

Topics

Related Articles

Προηγούμενο άρθρο

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading

Νέα Θάσου

Για 3η χρονιά στα Λιμενάρια Θάσου το τουρνουά βόλεϊ κορασίδων του Ανδροσθένη

Για-3η-χρονιά-στα-Λιμενάρια-Θάσου-το-τουρνουά-βόλεϊ-κορασίδων-του-Ανδροσθένη

Το καθιερωμένο πλέον ετήσιο τουρνουά βόλει κορασίδων του Ανδροσθένη με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Θάσου θα πραγματοποιηθεί για 3η φορά φέτος στο νησί μας και πιο συγκεκριμένα στα Λιμενάρια. Για 3 μέρες θα διεξαχθούν αγώνες από τις 10.30 ως τις 20.30 στο κλειστό γυμναστήριο των Λιμεναρίων, και την τέταρτη μέρα από τις 11.00 ως τις 16.00 στο κλειστό γυμναστήριο του Λιμένα. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν τα αναπτυξιακά τμήματα από 8 ομάδες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Με τον Ανδροσθένη 1 από το Λιμένα και τον Ανδροσθένη 2 των Λιμεναρίων θα αγωνιστούν ο Άθλος Ορεστιάδας, οι Αμαζόνες Μαίστρου Αλεξανδρούπολης, η Γαία Δράμας, ο Γ.Σ. Ελευθερούπολης, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, η Θύελλα Φερών, οι Μακεδόνες Μαχητές και ο Προμηθέας Πυλαίας. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε από κοντά αυτή τη γιορτή του βόλει.

Τις επόμενες μέρες θα αναρτηθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων που θα διεξαχθούν. Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Θάσου και το Δήμαρχο μας κύριο Ελευθέριο Κυριακίδη για τη συνεχή και αμέριστη υποστήριξη του.

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading

Νέα Θάσου

Οικονομικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Θάσο – Ταξίδεψε εύκολα και φθηνά!

Οικονομικά-ακτοπλοϊκά-εισιτήρια-για-Θάσο-–-Ταξίδεψε-εύκολα-και-φθηνά!

Η Θάσος είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις, με προσιτές τιμές για κάθε επισκέπτη! Οι διαδρομές Κεραμωτή – Θάσος και Καβάλα – Πρίνος προσφέρουν επιλογές για όλους, με χαμηλά εισιτήρια τόσο για επιβάτες όσο και για οχήματα.

Αναλυτικά οι τιμές:

Διαδρομή Κεραμωτή – Θάσος:
• Επιβάτης: 5,00€
• Παιδικό: 3,00€
• Φοιτητικό: 3,00€
• Ι.Χ. έως 4,25μ.: 20,00€
• Μοτοσικλέτα έως 250cc: 5,00€

Διαδρομή Καβάλα – Πρίνος:
• Επιβάτης: 6,50€
• Παιδικό: 4,00€
• Ι.Χ. έως 4,25μ.: 20,00€
• Μοτοσικλέτα έως 250cc: 6,00€

Ετοίμασε τις αποσκευές σου και απόλαυσε ένα όμορφο καλοκαιρινό ταξίδι στη Θάσο με άνεση και οικονομία!

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα