Connect with us

Καβάλα

«Ανάσα» για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας η πρόσληψη 12 ατόμων

«Ανάσα»-για-τους-βρεφονηπιακούς-σταθμούς-του-Δήμου-Καβάλας-η-πρόσληψη-12-ατόμων

«Ανάσα» στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας, αναμένεται να δώσει η πρόσληψη 12 ατόμων το προσεχές διάστημα. Για το θέμα μίλησε στην τοπική ΕΡΑ, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών και Προγραμάτων ΕΣΠΑ του Δήμου Καβάλας, Ανέστης Δημητριάδης.

«Είχαμε ξεκινήσει διαδικασία για την πλήρωση κάποιων θέσεων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας, λόγω σύνταξιοδότησης κάποιων εργαζόμενων κι αυτό θα μας έδινε το δικαίωμα να έχουμε πλήρη λειτουργία των σταθμών», ανέφερε αρχικά ο κ. Δημητριάδης.

Μέσω Α.Σ.Ε.Π. και Ε.Σ.Π.Α. οι προσλήψεις 

«Τα άτομα αυτά είναι Δ.Ε. και Τ.Ε. Βρεφονηπιοκόμοι, ταυτόχρονα ένας μάγειρας Τ.Ε. και οι υπόλοιπη είναι βοηθητικό προσωπικό Υ.Ε. Οι προσλήψεις είναι μέσω Α.Σ.Ε.Π. και Ε.Σ.Π.Α. Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία να καταθέσουν τα χαρτιά τους στη Διεύθυνση Προσωπικού των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας. Αρκετός αριθμός συμπολιτών μας έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους μέχρι στιγμής. Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των χαρτιών αυτών είναι μέχρι την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου», ανέφερε αρχικά ο κ. Δημητριάδης.

Τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί η μοριοδότηση των αιτήσεων

«Καλώς εχόντων των πραγμάτων τέλος του μήνα θα έχει γίνει η μοριοδότηση των αιτήσεων αυτών και να έχουμε κοντά μας τα άτομα αυτά, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε κοντά μας και τα τελευταία παιδάκια που θέλουν να ενταχθούν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας. Υπάρχει μία περίοδος 10 ημερών ενστάσεων των πρώτων αποτελεσμάτων που θα βγουν από τους δικαιούχους του διαγωνισμού και ευελπιστούμε εκεί περίπου στις 30 Οκτωβρίου το πολύ την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου να είναι κοντά μας για να μπορέσουμε να καλύψουμε αυτές τις ανάγκες. Αυτό γίνεται κάθε δύο χρόνια περίπου για να καλύψουμε τα όποια κενά προκύπτουν από συνταξιοδοτήσεις και ευελπιστούμε έτσι να έχουμε μία εύρυθμη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Καβάλας. Εξελίσσεται πάρα πολύ καλά η χρόνια, ήδη αυτή τη στιγμή είναι κοντά μας περίπου 450 παιδάκια και αν συμπληρωθούν αυτοί οι εργαζόμενοι θα τα ξεπεράσουμε», σημείωσε καταληκτικά ο κ. Δημητριάδης.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Καβάλα

Το ευχαριστώ του δημάρχου Θάσου

Το-ευχαριστώ-του-δημάρχου-Θάσου

Το ευχαριστώ του δημάρχου Θάσου

Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Καπνεργάτη και όλοι μαζί εκφράσαμε την αντίθεσή μας στο έργο της αποθήκευσης CO2 σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια μας!
Ο αγώνας μας έχει μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για τον τόπο μας και αδιαμφισβήτητα, πλέον, έχει και ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό:
Ένωσε τη Θάσο και λειτούργησε ως πνοή αφύπνισης για το ηπειρωτικό τμήμα του Νομού μας!
Η ενότητα, η ομόνοια και η ομοψυχία είναι τα βέλη στη φαρέτρα μας! Είναι το απόρθητο και ανίκητο τοίχος της συνείδησής μας!
Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και επιχειρήματα συνεχίζουμε την προσπάθειά μας!!!
Να είμαστε όλες και όλοι καλά και οπλισμένοι με δύναμη, υπομονή και επιμονή!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Δύο προτάσεις του Γ. Παναγιωτίδη έγιναν δεκτές από την Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ

Δύο-προτάσεις-του-Γ.-Παναγιωτίδη-έγιναν-δεκτές-από-την-Γενική-Συνέλευση-της-ΚΕΕΕ

Δεκτές έγιναν από τη γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας που έγινε στην Πάτρα, δύο προτάσεις που κατέθεσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Γιάννης Παναγιωτίδης.

Για το θέμα μίλησε στην τοπική ΕΡΑ, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάκης Καφετζής.

«Ο τρέχον προϋπολογισμός θα τρέξει σύμφωνα με τις επισημάνσεις που έκανε ο πρόεδρός μας…»

«Το κυρίαρχο θέμα που συζητήθηκε ήταν ο προϋπολογισμός για το τρέχον. Ο πρόεδρος Γιάννης Παναγιωτίδης έκανε δύο επισημάνσεις που υιοθετήθηκαν τελικά στον προϋπολογισμό που θα τρέξει. Η μια ήταν η αύξηση των επιχορηγήσεων της Κ.Ε.Ε.Ε. προς τα Επιμελητήρια και η δεύτερη παρέμβαση ήταν η αύξηση των κονδυλίων όσον αφορά τις εκθέσεις του εξωτερικού. Έγιναν οι τοποθετήσεις και υιοθετήθηκαν από το σώμα και ο τρέχον προϋπολογισμός θα τρέξει σύμφωνα με τις επισημάνσεις που έκανε ο πρόεδρός μας. Είμαστε λίγο χαρούμενοι γιατί όταν γίνεται μία τέτοια γενική συνέλευση και βάζεις θέσεις που υιοθετούνται αυτό σε κάνει και λίγο περισσότερο ευτυχισμένο», σημείωσε σχετικά ο κ. Καφετζής.

Τα υπόλοιπα θέματα

«Τα άλλα θέματα που συζητήθηκαν στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων ήταν η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, οι προοπτικές των ελληνικών επιχειρήσεων σε προγράμματα αμυντικού εξοπλισμού. Συζητήθηκαν οι τρόποι λειτουργίας του μητρώου του ΓΕΜΗ. Αυτά ήταν εν ολίγοις τα θέματα που συζητήθηκαν», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας. 

Ο απολογισμός για τον ένα χρόνο διοίκησης

Στο πλαίσιο των δηλώσεών του αναφέρθηκε και στον έναν χρόνο διοίκησης του Γ. Παναγιωτίδη υπογραμμίζοντας: «Μπορούμε να πούμε ότι σε αυτόν τον χρόνο έγιναν κάποια πράγματα όπως το ότι το Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης εντάχθηκε στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, επίσης για το ίδιο κτήριο έγινε μελέτη πυροπροστασίας και έλαβε πιστοποιητικό πυρασφαλείας. Η έκθεση που έγινε τον Οκτώβριο νομίζω ότι αναβαθμίστηκε. Μπορούμε να πούμε ότι η οργάνωση των υπηρεσιών του ΓΕΜΗ έχει γίνει πολύ καλύτερη. Τα μέλη μας ενημερώνονται γραπτώς για κάθε εξέλιξη και δραστηριότητα του Επιμελητηρίου. Πήραμε την πρωτοβουλία και κάνουμε συναντήσεις με σκοπό αν μπορέσουμε να πετύχουμε την απομάκρυνση του Τελωνείου από το κέντρο της Καβάλας. Μετείχαμε σε εκθέσεις όπως αυτή στην πλατεία Συντάγματος και θεωρώ έχουμε δώσει το στίγμα μας  ως διοίκηση. Έχουμε την όρεξη θεωρώ ότι και τα μηνύματα που παίρνουμε από τους πολίτες μας επιβραβεύουν για όλα αυτά και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε». 

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Ενημέρωση για την ιστοσελίδα «Ελληνικό Μητρώο Επιχειρήσεων»

Ενημέρωση-για-την-ιστοσελίδα-«Ελληνικό-Μητρώο-Επιχειρήσεων»

Το Επιμελητήριο Καβάλας, ως μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Enterprise Europe Network Hellas (EEN), ενημερώνει τα μέλη του και το επιχειρηματικό κοινό ότι σε αρκετές επιχειρήσεις έχει αποσταλεί, αμέσως μετά τη σύσταση εταιρείας, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://ellinikoemporikomitroo.gr/ .

Το μήνυμα προέρχεται από την ιστοσελίδα με την επωνυμία «Ελληνικό Μητρώο Επιχειρήσεων» και καλεί τις επιχειρήσεις να προβούν σε εγγραφή και καταχώρησή τους στο εν λόγω Μητρώο, καταβάλλοντας συνδρομή ύψους πενήντα ευρώ (50,00 €).

Το Επιμελητήριο Καβάλας επισημαίνει ρητά, ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με το Επιμελητήριο Καβάλας, ούτε με το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.). Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου δεν έχουν καμία υποχρέωση εγγραφής στην εν λόγω ιδιωτική πλατφόρμα, ούτε καταβολής οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.

Η ιστοσελίδα «Ελληνικό Μητρώο Επιχειρήσεων» φαίνεται να αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία, με σκοπό την απλή διαφήμιση και προώθηση επιχειρήσεων, χωρίς θεσμική ή διοικητική σύνδεση με επίσημους φορείς.

Το Επιμελητήριο Καβάλας συνιστά στις επιχειρήσεις να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές με σχετικές αναρτήσεις και ηλεκτρονικά μηνύματα και να απευθύνονται στις υπηρεσίες του για κάθε απορία ή διευκρίνιση.

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Παναγιωτίδης

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα