Connect with us

Περιφέρεια

Αλέξης Πολίτης: Όταν υπάρχει θέληση οι λύσεις βρίσκονται

Αλέξης-Πολίτης:-Όταν-υπάρχει-θέληση-οι-λύσεις-βρίσκονται

«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε εν όψει των εκλογών είναι πολύ θετικά / Έχουμε άριστη συνεργασία με όλους τους θεσμικούς και μη φορείς / Το επόμενο διάστημα θα κυλήσει ακόμη καλύτερα για τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας»

«Καταφέραμε να δείξουμε και στους πολίτες ότι όταν υπάρχει θέληση, οι λύσεις βρίσκονται κι ότι η Περιφέρεια θα βρίσκεται δίπλα σε όποιον την χρειάζεται. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε άριστες σχέσεις και συνεργασίες με όλους τους θεσμικούς και μη φορείς».

Τα παραπάνω υπογράμμισε, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και εκ νέου υποψήφιος με την «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», Αλέξης Πολίτης. Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν όλοι στην κάλπη και να αναδείξουν άτομα με όρεξη και με σχέδιο που με την φρεσκάδα στην σκέψη θα πάνε την Π.Ε. Καβάλας ένα βήμα πιο μπροστά, ενώ προέβη και σε έναν σύντομο απολογισμό της θητείας του.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία λίγο πριν από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και θα θέλαμε να μας πείτε ποια είναι τα μηνύματα που εισπράττετε από τις επαφές σας με τους συμπολίτες μας;

«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι πολύ θετικά και χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους, αλλά και να δείξουμε σε αυτούς που δεν ήταν δίπλα μας, την όρεξή μας για δουλειά, την συνέπεια στον λόγο μας και την προσπάθεια να βοηθάμε όπου μας χρειάζονται. Αυτά είναι και τα τρία στοιχεία που ευθύς εξ αρχής ζήτησα από τους συνεργάτες και την ομάδα μου, αφού ως γιατρός είμαι άνθρωπος των πράξεων και όχι των λόγων. Από αρχές λοιπόν του 2022 που ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος μου ανέθεσε τα καθήκοντα του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, καταφέραμε να δείξουμε και στους πολίτες ότι, όταν υπάρχει θέληση, οι λύσεις βρίσκονται και ότι η Περιφέρεια θα βρίσκεται δίπλα σε όποιον την χρειάζεται. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε άριστες σχέσεις και συνεργασίες με όλους τους θεσμικούς και μη φορείς, με τους Δήμους, τις κοινότητές μας, τα σωματεία και τους συλλόγους μας, τους Τ.Ο.Ε.Β., τους παραγωγούς μας, αλλά και με κάθε πολίτη ξεχωριστά, τον οποίο θα συναντήσω και θα ακούσω προσωπικά για το ζήτημα που τον απασχολεί. Άλλωστε αυτός είναι και ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, να υπηρετούμε και να προστατεύουμε τον συμπολίτη μας».

Θα θέλαμε ένα σύντομο απολογισμό για την παρουσία σας στη θέση του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας. Είστε ικανοποιημένος και ποιο είναι το αποτύπωμα που μένει;

«Από τις αρχές του 2022 και μετά από δύο χρόνια, όπου όλοι βιώσαμε τα αποτελέσματα της υγειονομικής κρίσης, σηκώσαμε τα μανίκια και βάλαμε σε προτεραιότητα έργα υποδομών, παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών, αυξήσεις προυπολογισμού και δράσεις με κοινωνικό περιεχόμενο και αποτύπωμα. Τα δύο χρόνια που πέρασαν δεν ήταν εύκολα, ωστόσο καταφέραμε, με συνέπεια σε όσα είπαμε, να κάνουμε πολλά και να προετοιμάσουμε ακόμη περισσότερα για το επόμενο διάστημα. Ενδεικτικά αναφέρω ότι σε ένα μήνα από σήμερα, υπογράφεται η σύμβαση για την ριζική ανακαίνιση του Αμφιθεάτρου της Π.Ε. Καβάλας που ήταν και η πρώτη μου δέσμευση με το που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, προκειμένου η Καβάλα να αποκτήσει επιτέλους τον χώρο έκφρασης και πολιτισμού που της αξίζει και που τον είχε στερηθεί επί τόσα χρόνια. Επιπλέον επενδύσαμε σε έργα οδικής ασφάλειας, με εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε όλο τον Νομό Καβάλας και την Θάσο και κατασκευή κόμβων, στοχευμένες παρεμβάσεις σε επικίνδυνα σημεία (θυμίζω την Νέα Ηρακλείτσα, τη Γαληψό και το Ποδοχώρι), σε εγγειοβελτιωτικές παρεμβάσεις με αντλητικά έργα, η δημοπράτηση και ολοκλήρωση του μεγάλου έργου για τον καθαρισμό των Τεναγών, συνεχείς καθαρισμούς και προμήθεια σωλήνων άρδευσης σε Τ.Ο.Ε.Β., έργα υποδομών όπως η συνέχιση και ολοκλήρωση της σπουδαίας παρέμβασης στο λιμάνι της Καβάλας. Θυμίζω επιπρόσθετα τον γόρδιο δεσμό του καθαρισμού της εισόδου του αλιευτικού καταφυγίου της Κάρυανης που και καταφέραμε να πάρουμε όλες τις αδειοδοτήσεις σε χρόνο ρεκόρ και ήδη επιχειρούμε εκεί. Αλλά έγιναν και παρεμβάσεις ενίσχυσης της πρωτοβάθμιας φροντίδας με ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού μας με υπερσύγχρονα μηχανήματα. Τέλος δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση και σε κοινωνικές δράσεις, οργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία δράσεις για την προστασία κατά της βίας, την προστασία στην παραλία και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ οργανώνουμε στο επόμενο διάστημα και δράση για την οδική ασφάλεια. Ήμασταν δίπλα στους αγρότες μας στα δαιδαλώδη ζητήματα που τους απασχόλησαν, στην πρώτη γραμμή του αγώνα σε φυσικές καταστροφές (πυρκαγιά Θάσου, Διαλεκτού, πτώση Antonov) με ουσιαστική βοήθεια και στήριξη. Δίπλα σε όλους, στα μικρά και τα μεγάλα. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οπότε υπάρχει αρκετή δουλειά να γίνει ακόμα, αλλά είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε νέα πρόκληση με περισσότερη γνώση και εμπειρία».

Σχολιάστε μας γενικότερα τη διοίκηση του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. Πιστεύετε ότι αντεπεξήλθε στο δύσκολο έργο που είχε μπροστά της;

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία της διοίκησης του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, με τον οποίο έχω στενή συνεργασία, και θεωρώ ότι κατάφερε και συγκέντρωσε γύρω του νέους ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα για την Περιφέρειά μας, αλλά και την ίδια εργατικότητα, προσήλωση στους στόχους και μεθοδικότητα. Σε ό,τι αφορά τον Νομό μας, η Περιφέρεια αποτέλεσε και θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης και χρηματοδότη σε μεγάλα έργα, όπως η κατασκευή του δικτύου του φυσικού αερίου στην πόλη, ο νέος οδικός άξονας για την Δράμα, το μεγάλο έργο στα Τενάγη Φιλίππων, το έργο της δυτικής προσαγωγού στον Νέστο, και πολλά ακόμη που αφορούν την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών. Θυμίζω επίσης την ενίσχυση όλων σχεδόν των επαγγελματιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας με τη μη επιστρεπτέα προκαταβολή και όλων των δομών υγείας της Π.Α.Μ.Θ. με γενναίες χρηματοδοτήσεις, τόσο για μισθοδοσία προσωπικού όσο και για υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Οι βάσεις λοιπόν που μπήκαν επί της διοίκησης Χρήστου Μέτιου είναι στέρεες, συνεπώς εκτιμώ ότι το επόμενο διάστημα θα κυλήσει ακόμη καλύτερα για τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας. Άλλωστε ανακοινώνονται συνεχώς χρηματοδοτήσεις για καινούργια έργα και παρεμβάσεις σε όλο τον Νομό Καβάλας».

Όπως και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές, ο συνδυασμός σας θα αναμετρηθεί με την «Περιφερειακή Σύνθεση». Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το αποτέλεσμα και πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο δικός σας επικεφαλής έχει το τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας;

«Όλα έχουν την σημασία τους. Και έχουν την σημασία τους κυρίως επειδή ο Χρήστος Μέτιος κατάφερε να πείσει τους κυβερνώντες και τον πρωθυπουργό, τόσο για το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα, αλλά και για το πλάνο του την επόμενη περίοδο. Αυτός λοιπόν είναι και ο λόγος που την επομένη των εκλογών οι πολίτες θα εκτιμήσουν, θα αναγνωρίσουν και θα επανεκλέξουν τον συνδυασμό μας».

Είναι δύσκολο να συνδυάσετε τον ρόλο σας και ως αντιπεριφερειάρχης και ως ιατρός πνευμονολόγος και ως οικογενειάρχης;

«Είναι αρκετά δύσκολο όταν θέλεις να ανταποκρίνεσαι σε όλους τους ρόλους το ίδιο καλά. Αλλά όπως είπα, όταν υπάρχει θέληση και λίγη βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους, όλα γίνονται. Είμαι πολύ τυχερός γιατί έχω μια πολύ καλή και υποστηρικτική σύζυγο, την Μελίνα και δύο υπέροχα και ήσυχα παιδιά που με στηρίζουν και με βοηθάνε τόσο στο σπίτι, όσο και στο ιατρείο μου. Το να άφηνα κάτι απ’ όλα, θα με έκανε μη ολοκληρωμένο άτομο και εν τέλει θα μου δημιουργούσε πρόβλημα. Έμαθα να αντιμετωπίζω τα προβλήματα στην Αντιπεριφέρεια ως ιατρός και να δίνω άμεσες λύσεις, όπου μπορώ, πρακτικά και αποτελεσματικά. Και επίσης ως πρώην νοσοκομειακός ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έμαθα να συνεργάζομαι με τις υπηρεσίες και να προωθώ το ομαδικό πνεύμα και την ομαδική νίκη».

Τέλος, ποιο είναι το μήνυμά σας προς τους συμπολίτες μας ενόψει των εκλογών;

«Να προσέλθουν όλοι στην κάλπη και να αναδείξουν άτομα με όρεξη και με σχέδιο που με την φρεσκάδα στην σκέψη θα πάνε την Π.Ε. Καβάλας ένα βήμα πιο μπροστά. Προσωπικά ζητώ τη στήριξή τους, ώστε να μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια για όλους, για την Καβάλα μας, για τον ευλογημένο μας τόπο».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Περιφέρεια

Παύλος Ζησίμου: Το σύνθημα μου είναι «Ενωμένοι για την Καβάλα»

Παύλος-Ζησίμου:-Το-σύνθημα-μου-είναι-«Ενωμένοι-για-την-Καβάλα»

«Θεωρώ μέντορα μου τον αείμνηστο Θόδωρο Καλλιοντζή / Δεν είμαι άνθρωπος που φοβάται τις ευθύνες / Εισπράττω μεγάλη αποδοχή από ανθρώπους όλων των ηλικιών / Απαιτείται διερεύνηση της προοπτικής δημιουργίας υδατοδρομίου»

Με τον συνδυασμό «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση», του υποψηφίου περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου, κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Καβάλας, ο Παύλος Ζησίμου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο κ. Ζησίμου μίλησε για την απόφασή του να συστρατευτεί με τον Χρήστο Μέτιο, ενώ αναφέρθηκε και στα ζητήματα του αναπτυξιακού τομέα, τα οποία γι’ αυτόν αποτελούν προτεραιότητα.

Πείτε μας αρχικά κάποια πράγματα για το βιογραφικό σας, ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι συμπολίτες μας.

«Μεγάλωσα στην Χρυσούπολη και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στο χώρο του χονδρικού εμπορίου καπνικών και τροφίμων. Συνεχίζω την παράδοση της οικογενειακής μας δραστηριότητας που ξεκινά πριν από 110 χρόνια στην περιοχή της Σμύρνης. Το 2019 μάλιστα το Επιμελητήριο μου απένειμε βραβείο για την μακρόχρονη παρουσία και προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη της Καβάλας της επιχείρησης μου, καθώς υπήρξε από τις πρώτες εγγεγραμμένες σε αυτό με αδιάλειπτη δραστηριότητα έκτοτε. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2006 μέσα από το Επιμελητήριο Καβάλας και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές εκλέχθηκα νομαρχιακός σύμβουλος. Συμμετείχα στις επιτροπές καταπολέμησης των κουνουπιών και στον οργανισμό τουριστικής ανάπτυξης της νομαρχίας. Επίσης ήμουν ο πρώτος πρόεδρος του φορέα διαχείρισης του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας. Στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 επανεκλέχθηκα ως περιφερειακός σύμβουλος. Το 2017 εκλέχθηκα ως επικεφαλής παράταξης στο Επιμελητήριο. Ταυτόχρονα ανέπτυξα τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες και στο εξωτερικό, κυρίως σε χώρες της Άπω Ανατολής».

Ποιος ήταν ο λόγος που σας ώθησε να κατέλθετε ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Καβάλας στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου;

«Το ενδιαφέρον μου για τη δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση ήταν πάντα μεγάλο. Από το 2006 που εκλέχθηκα νομαρχιακός σύμβουλος με τον αείμνηστο Θόδωρο Καλλιοντζή που θεωρώ μέντορα μου, δεν έπαψα ποτέ να παρακολουθώ στενά τα δρώμενα. Έχω μάθει να αγωνίζομαι για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μου και αυτό θέλω να κάνω για άλλη μια φορά».

Γιατί επιλέξατε να συστρατευτείτε με τον Χρήστο Μέτιο και τον συνδυασμό «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση»;

«Ο Χρήστος Μέτιος είναι ένας άνθρωπος που υπηρετεί τη δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση ως περιφερειάρχης με συνέπεια, υπευθυνότητα και κυρίως, ήθος. Η πρόταση του να είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τη «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» ήταν κάτι παραπάνω από τιμητική και η αποδοχή της μονόδρομος. Όπως λέει και το σύνθημα μου, «Ενωμένοι για την Καβάλα», επιθυμώ την ενότητα και τη σύμπνοια σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την περιοχή μας δίχως μικροπολιτικές σκοπιμότητες που μας κρατάνε πίσω».

Από ποιο πόστο θεωρείτε ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε τη νέα περιφερειακή αρχή, αν εκλεγείτε και επανεκλεγεί φυσικά περιφερειάρχης ο κ. Μέτιος;

«Δεν είμαι άνθρωπος που φοβάται τις ευθύνες και ακόμα περισσότερο τις προκλήσεις. ‘Έχω καταφέρει πολλά στην επαγγελματική μου ζωή ως επιχειρηματίας και ξέρω πως τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η καλύτερη ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητες σου. Από εκεί και πέρα εφόσον όλα πάνε κατ’ ευχήν είμαι στη διάθεση του Χρήστου Μέτιου για να με αξιοποιήσει όπως αυτός νομίζει. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο».

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τη διοίκηση του κ. Μέτιου; Ποιο είναι το αποτύπωμα που αφήνει στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ.;

«Το αποτύπωμα κάθε ανθρώπου σε αντίστοιχη θέση ευθύνης είναι το έργο του. Μια ματιά στον απολογισμό του έργου της τετραετίας του Χρήστου Μέτιου μπορεί να πείσει τον καθένα πως όχι μόνο υλοποίησε το πρόγραμμα του, αλλά έθεσε τις βάσεις για πολλά παραπάνω. Συγκεκριμένα στην Π.Ε. Καβάλας 100 μεγάλα έργα ξεκίνησαν ή ολοκληρώθηκαν μέσα στη τετραετία αυτή. Θα πρέπει να τονίσουμε το μεγάλο έργο του νέου αυτοκινητόδρομου Καβάλας-Δράμας που ήδη ξεκίνησε με προϋπολογισμό 61 εκ. ευρώ».

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει ο συνδυασμός σας να κερδίσει ξανά τις περιφερειακές εκλογές;

«Είμαι πάντα συγκρατημένος και δεν κάνω εύκολα προβλέψεις. Όμως ειλικρινά αυτή τη στιγμή το πιστεύω περισσότερο από ποτέ».

Ποια είναι τα μηνύματα που εισπράττετε από τις επαφές σας με τους συμπολίτες μας;

«Δεν περίμενα τέτοια θερμή ανταπόκριση. Εισπράττω μεγάλη αποδοχή καθημερινά από ανθρώπους όλων των ηλικιών σε όλες τις περιοχές του νομού μας. Φυσικά δεν λείπουν οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις. Είναι όλα καλοδεχούμενα και απαραίτητα. Ξέρετε το δύσκολο στην Περιφέρεια είναι πως το έργο της δεν γίνεται πάντα εύκολα αντιληπτό από τον κόσμο και σε αυτό ευθύνη έχουμε και εμείς. Αυτό όμως που με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι η επιθυμία που εκφράζουν οι πολίτες στο πρόσωπο μου στο να εκπροσωπηθούν από έναν ενεργό επιχειρηματία. Αυτό μου δίνει δύναμη».

Ποιο είναι το δικό σας μήνυμά σας προς τους πολίτες της Π.Ε. Καβάλας και γιατί να επιλέξουν να σας ψηφίσουν;

«Επιθυμώ και δεσμεύομαι να προσφέρω από την πλευρά μου στην αναπτυξιακή δυναμική της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με εφόδιο την μακρόχρονη εμπειρία μου στην επιχειρηματικότητα. Ιδιαίτερα όμως στόχος μου είναι να δώσουμε στην Καβάλα τη θέση που της ανήκει. Υπόσχομαι να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή με όλες μου τις δυνάμεις, όπως έχω μάθει να κάνω πάντα. Δεν είμαι από αυτούς που δέχονται ως απάντηση, ως θέση και ως πεποίθηση το «δεν γίνεται». Εύχομαι να σας έχω στο πλευρό μου».

Ποια ζητήματα στον αναπτυξιακό τομέα είναι για εσάς προτεραιότητες;

«Προτεραιότητα για μένα είναι το αεροδρόμιο της Καβάλας με τις ελάχιστες πτήσεις και τα πανάκριβα εισιτήρια. Απαιτείται επίσης διερεύνηση της προοπτικής δημιουργίας υδατοδρομίου, βελτίωση του οδικού δικτύου και ενίσχυση με νέα εξειδικευμένα προγράμματα των επιχειρήσεων της Π.Ε. Καβάλας.

Τέλος, είδαμε μετά την παρουσίαση του συνδυασμού σας στην Καβάλα την ανάρτηση σας για τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Γιάννη Πασχαλίδη. Τι σας συνδέει με τους δύο βουλευτές;

«Με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο μας συνδέει μακροχρόνια φιλία και αλληλοεκτίμηση. Με τον Γιάννη Πασχαλίδη υπήρξαμε συνοδοιπόροι στο νομαρχιακό συμβούλιο και έκτοτε είμαστε φίλοι. Να προσθέσω πως την στήριξη και των δύο εγώ την θεωρούσα δεδομένη, όμως με την παρουσία τους στην παρουσίαση έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα. Θεωρώ τιμή μου επίσης την ανοικτή στήριξη από στελέχη άλλων κομμάτων, η εκτίμηση τους είναι κάτι που λέει πολλά για μένα και στηρίζει την πεποίθηση μου για την αναγκαιότητα ενότητας απέναντι στα προβλήματα».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Περιφέρεια

Ευχαριστούν τον Αλέξη Πολίτη για την προσφορά απινιδωτή

Ευχαριστούν-τον-Αλέξη-Πολίτη-για-την-προσφορά-απινιδωτή

Ευχαριστούν τον Αλέξη Πολίτη για την προσφορά απινιδωτή

Πολίτες του δήμου Νέστου σε ανάρτησή τους σημειώνουν τα ακόλουθα:

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αλέξη Πολίτη, Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, ο οποίος με τις δικές του ενέργειες και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ποντολιβαδου κ. Χαραλαμπίδη Χρήστο τοποθέτησαν στο αγροτικό ιατρείο Ποντολιβάδου ιατρική συσκευή απινιδωτή.

Ευχαριστούμε για την παρουσία και την επίδειξη την Διασωστική Νέστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Περιφέρεια

Η Ροδόπη Γεωργιτσοπούλου υποψήφια με τον Χρήστο Μέτιο

Η-Ροδόπη-Γεωργιτσοπούλου-υποψήφια-με-τον-Χρήστο-Μέτιο

Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην Π.Ε. Καβάλας με τον συνδυασμό «Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση» του Χρήστου Μέτιου είναι η Ροδόπη (Πόπη) Γεωργιτσοπούλου.

Η κα Γεωργιτσοπούλου ως Αρχιτέκτονας Μηχανικός, έχει βάλει την δική της σφραγίδα στην διεκπεραίωση έργων που ανέδειξαν την πόλη της Καβάλας, αλλά και του Αρχαίου Θεάτρου Θάσου. Μέσω της υποψηφιότητάς της επιδιώκει να συμβάλλει με τις γνώσεις της στην αξιοποίηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής στον Νομό Καβάλας αλλά και στο σύνολο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σε σύντομο βιογραφικό της σημείωμα η κα Γεωργιτσοπούλου αναφέρει:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα την πολύ τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου για τις περιφερειακές εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος του συνδυασμού “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας.

Είμαι Αρχιτέκτονας Μηχανικός και διατηρώ αρχιτεκτονικό γραφείο στην Καβάλα από το 2007, στο οποίο ασχολούμαι με τη μελέτη κατοικίας, τη διακόσμηση και ανακαίνιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, βεβαιώσεις μη αυθαιρεσίας, ταυτότητα κτιρίου κτλ.

Είμαι κάτοχος πτυχίου στην αρχιτεκτονική από το Πανεπιστήμιο του Bedfordshire της Αγγλίας καθώς και δεύτερου πτυχίου από το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Είμαι κάτοχος του μεταπτυχιακού του ΔΠΘ, στο οποίο τελείωσα με “Άριστα’’ την έρευνα-διάλεξη στην “Αποκατάσταση αναστήλωση κτιρίων”.

Στο πλαίσιο σύμβασης ορισμένου χρόνου με την 12η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας ανέλαβα ως αρχιτέκτονας μηχανικός την διεκπεραίωση έργων που ανέδειξαν την πόλη της Καβάλας, όπως η “Συντήρηση Χερσαίου Τείχους Καβάλας” (κάστρο) και η “Ανάπλαση του Παράλιου Τείχους Καβάλας” (χώρος περιπάτου πίσω από τελωνείο). Η συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας συνεχίζεται εδώ και 10 μήνες στο πλαίσιο του έργου “Αποκατάσταση και Ανάδειξη Αρχαίου Θεάτρου Θάσου”.

Έχω εργαστεί στον τομέα της εκπαίδευσης ως αρχιτέκτονας μηχανικός, για χρονικό διάστημα τεσσάρων ετών στις ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ στην Καβάλα και στη Δράμα. Επίσης έχω εργαστεί ως εκπαιδευτικός στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης σε μαθήματα διακόσμησης για τρία χρόνια.

Η ενασχόληση με τα κοινά είναι μια ευκαιρία για μένα να βοηθήσω με τις γνώσεις μου στην αξιοποίηση και βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Νομό Καβάλας αλλά και στο σύνολο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ζητώ την εκτίμηση και τη στήριξή σας στις ερχόμενες εκλογές της Περιφέρειας μας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα