Connect with us

Καβάλα

Υπογράφηκε η σύμβαση υπο-παραχώρησης του λιμένα «Φίλιππος Β»

Υπογράφηκε-η-σύμβαση-υπο-παραχώρησης-του-λιμένα-«Φίλιππος-Β»

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, ανακοινώνει ότι σήμερα, Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η υπογραφή της σύμβασης υπο-παραχώρησης για την αξιοποίηση του λιμένα «Φίλιππος Β» του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας (ΟΛΚ Α.Ε.), μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου, του Ταμείου, του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας και της εταιρίας «ΣΑΡΙΣΑ ΥΠΟ-ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΙΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία συστάθηκε από την κοινοπραξία «International Port Investments Kavala», που αναδείχθηκε πλειοδότρια τον Μάιο 2022 στον σχετικό διαγωνισμό που είχε διεξάγει το ΤΑΙΠΕΔ. Με την εν λόγω σύμβαση, ο επενδυτής αναλαμβάνει για 40 έτη το δικαίωμα χρήσης, λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης ενός σταθμού πολλαπλών χρήσεων σε τμήμα του συγκεκριμένου λιμένα.

Στην τελετή παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Δημήτρης Πολίτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Υπερταμείου, Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΚ, Άγγελος Βλάχος, ο Γενικός Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Εμμανουήλ Μουστάκας, ο Πρόεδρος της BFG, Ιωάννης – Ευρυβιάδης Χαραλαμπάκης και ο Πρόεδρος της EFA, Νικόλαος Παπάτσας.

Η υπογραφή της σύμβασης υπο-παραχώρησης σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας νέας αναπτυξιακής πορείας για τον λιμένα, δεδομένου ότι η υπο-παραχωρησιούχος κοινοπραξία «International Port Investments Kavala», η οποία απαρτίζεται από τις εταιρείες ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Black Summit Financial Group – EFA Group, έχει δεσμευθεί να υλοποιήσει σειρά επενδύσεων για την αναβάθμισή του, σημειώνει στην ανακοίνωσή του το ΤΑΙΠΕΔ.

Πέρα από το εφάπαξ τίμημα, συνολικής ονομαστικής αξίας 33,9 εκατ. ευρώ, ο υπο-παραχωρησιούχος θα επενδύσει 36 εκατ. ευρώ για την περαιτέρω ανάπτυξη του λιμένα, συμπεριλαμβανομένων και δαπανών βαριάς συντήρησης.

Οι υποχρεωτικές επενδύσεις περιλαμβάνουν την υποχρέωση του επενδυτή να κατασκευάσει κτίρια για την εξυπηρέτηση αναγκών της Λιμενικής Αρχής, της Πλοηγικής Υπηρεσίας, καθώς και τελωνειακό σταθμό, σύμφωνα με την πρόταση προμελέτης κτιρίων στέγασης υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), αλλά και τις προδιαγραφές της σύμβασης υπο-παραχώρησης.

Επιπρόσθετα, ο επενδυτής αναλαμβάνει την υποχρέωση της εκπόνησης μελέτης αναδάσωσης της περιοχής των Άσπρων Χωμάτων, της υλοποίησης του έργου της αναδάσωσης και τα έργα συντήρησης, καθαρισμού, προστασίας και φύλαξης της ανωτέρω περιοχής καθ΄ όλη τη διάρκεια της υπο-παραχώρησης. Τέλος, οι περαιτέρω επενδύσεις στις οποίες θα προχωρήσει ο υπο-παραχωρησιούχος, αφορούν προμήθεια νέου εξοπλισμού, αντικατάσταση εξοπλισμού, υποδομές – ανωδομές, λογισμικό, hardware κ.ά.

Ο Υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, δήλωσε: «Η αναβάθμιση κρίσιμων υποδομών όπως τα λιμάνια αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου η χώρα μας να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό την γεωστρατηγική της θέση και να αναβαθμίσει τον περιφερειακό της ρόλο στο διεθνές εμπόριο.

Με τη συμφωνία που υπεγράφη σήμερα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του εμπορικού λιμένα της Καβάλας «Φίλιππος Β», την πραγματοποίηση σημαντικών επενδύσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Οφείλω να επισημάνω ότι η Καβάλα που αποτελεί ήδη σημαντικό ενεργειακό κόμβο και περιφερειακή ενότητα που αναπτύσσεται επίσης ο τουρισμός (Θάσος), αποκτά με τη σημερινή συμφωνία σημαντικές προοπτικές για ανάπτυξη και στο χώρο του διεθνούς εμπορίου.

Η κυβέρνηση προχωρά με σταθερά βήματα και με διαφάνεια στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, με πολλαπλά οφέλη για την οικονομία, τον κρατικό προϋπολογισμό, την ανάπτυξη, την απασχόληση και το εμπόριο».

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, δήλωσε: «Είναι μια σημαντική μέρα η σημερινή για την Καβάλα, μια πόλη που εξελίσσεται σε κάτι πάρα πολύ σημαντικό για τη Βόρεια Ελλάδα. Η υπογραφή της εν λόγω σύμβασης είναι ένα μεγάλο άλμα.

Η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα είναι εκ των ων ουκ άνευ για να μπορέσουμε να πάμε στο επόμενο βήμα. Έγινε μια νέα αρχή για την πόλη συνολικά. Το λιμάνι είναι η υποδομή που θα απογειώσει την πόλη της Καβάλας και την ευρύτερη περιοχή».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Δημήτρης Πολίτης, τόνισε: «Με την υπογραφή της σημερινής συμφωνίας, μια νέα εποχή ανατέλλει για το λιμάνι και για ολόκληρη την Καβάλα. Ο υπο-παραχωρησιούχος έχει δεσμευθεί για την υλοποίηση σημαντικών επενδύσεων που θα αναβαθμίσουν τις επιχειρησιακές δυνατότητες του λιμένα «Φίλιππος Β», θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας παράλληλα στην αποκατάσταση και προστασία του φυσικού πλούτου της περιοχής.

Το ΤΑΙΠΕΔ, με την ιδιότητα της Αρχής Σχεδιασμού Λιμένων, θα συνδράμει τους επενδυτές στην υλοποίηση του επιχειρηματικού τους πλάνου αναλαμβάνοντας να συντονίσει τη διαδικασία για την έγκριση του Master plan για την περαιτέρω ανάπτυξη του λιμένα.

Το Ταμείο έχει ήδη εκκινήσει τη διαδικασία εκπόνησης του Master Plan για τον κεντρικό λιμένα «Απόστολο Παύλο», ώστε με τον τρόπο αυτό να επιτευχθεί η συνολική ανάπτυξη των λιμενικών υποδομών της Καβάλας. Ο στόχος είναι να αποκτήσει η Καβάλα σύγχρονες λιμενικές υποδομές, οι οποίες θα ενισχύσουν τις αναπτυξιακές και τουριστικές προοπτικές της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Υπερταμείου, Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης, δήλωσε: «Με τη συμφωνία που υπεγράφη σήμερα για το λιμάνι της Καβάλας, η πόλη αλλά και γενικότερα η ευρύτερη περιφέρεια μπαίνουν στη νέα αναπτυξιακή εποχή που ήδη έχει ξεκινήσει για την Βόρεια Ελλάδα.

Προκύπτουν σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία, με νέες θέσεις εργασίας, όπως και για την προστασία του περιβάλλοντος που είναι απόλυτη προτεραιότητα πλέον. Ταυτόχρονα, αναδεικνύεται η στρατηγική σημασία του λιμανιού στην ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας, σε μια αντιστοίχιση με τα λιμάνια της Αλεξανδρούπολης και της Θεσσαλονίκης. Το Υπερταμείο και οι θυγατρικές του θα συνεχίσουν με συνέπεια, και πάντα με κριτήριο το δημόσιο συμφέρον, την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας».

O Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας, Άγγελος Βλάχος, δήλωσε: «Για την «ΟΛΚ ΑΕ», η σημερινή είναι μία ημέρα χαράς και δικαίωσης για όλους όσοι – στελέχη και συνεργάτες -συνέδραμαν τη σύνθετη αυτή διαδικασία σε άψογο συντονισμό με τον Μέτοχο.

Συγχρόνως, η υπογραφή αυτή συνιστά ορόσημο όχι μόνο για την πόλη της Καβάλας, αλλά και την Βόρεια Ελλάδα γενικότερα. Αναμφίβολα, η αναβάθμιση μιας προνομιακής γεωγραφικά λιμενικής εγκατάστασης με αντικειμενικά τεράστιες προοπτικές, δύναται να αποφέρει σημαντικά οφέλη σε μετόχους, εργαζόμενους, παρόχους και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία αλλά και την Πολιτεία. Στις συνθήκες ανάπτυξης της επόμενης ημέρας, αναμένεται η εμπέδωση της βαρύτητας του «Φίλιππος Β», ως ενός από τους νευραλγικότερους λιμένες της Ανατολικής Βαλκανικής».

Ο Γενικός Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Εμμανουήλ Μουστάκας, δήλωσε: «Το λιμάνι της Καβάλας πρόκειται να αποκτήσει σύντομα τη θέση που του αξίζει, κεφαλαιοποιώντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, αλλά και αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή.

Μέσω ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού, στοχευμένων και ουσιαστικών επενδύσεων, φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία για όλους τους εμπλεκόμενους, τονώνοντας την απασχόληση, προστατεύοντας τον φυσικό πλούτο και ενισχύοντας την εξωστρέφεια της περιοχής, για να δημιουργήσουμε τελικά ένα σύγχρονο σημείο αναφοράς για τις εμπορευματικές μεταφορές των Βαλκανίων, επιτυγχάνοντας την ουσιαστική ανάδειξη του στρατηγικού ρόλου του λιμένα «Φίλιππος Β» της Καβάλας».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Καβάλα

Προτεραιότητα για τον δήμο Παγγαίου αποτελεί η Παιδεία

Προτεραιότητα-για-τον-δήμο-Παγγαίου-αποτελεί-η-Παιδεία

Ζωή Απαζίδου: H ανέγερση του 12θεσιου δημοτικού σχολείου στην Παραλία Οφρυνίου θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις υποδομές του δήμου Παγγαίου / Καθημερινά αγωνιζόμαστε για το καλύτερο δυνατό / Επιτυχημένη η δράση πρόληψης και ενημέρωσης για την αρτηριακή πίεση στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης

Την απόλυτη ικανοποίησή της για την υπογραφή της σύμβασης που αφορά την ανέγερση του 12θεσιου δημοτικού σχολείου Οφρυνίου στην Παραλία Οφρυνίου, συνολικού προϋπολογισμού 5.500.000 ευρώ, εξέφρασε στο πλαίσιο δηλώσεων που έκανε στον «Ενήμερο», η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του δήμου Παγγαίου, Ζωή Απαζίδου.

«Πρόκειται για ένα έργο πάρα πολύ σημαντικό και αναγκαίο, που θα αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τις υποδομές του δήμου Παγγαίου, οι οποίες βρίσκονται ήδη σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Καθημερινά αγωνιζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς η Παιδεία είναι από τις πρώτες προτεραιότητες του δημάρχου μας, Φίλιππου Αναστασιάδη», υπογράμμισε σχετικά η κ. Απαζίδου. 

«Η Παιδεία είναι προτεραιότητα της διοίκησης του Φίλιππου Αναστασιάδη κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα έργα που έχουμε δρομολογήσει κι από αυτά που ήδη έχουν ολοκληρωθεί…»

«Η Παιδεία είναι ψηλά στην ατζέντα μας, είναι προτεραιότητα της διοίκησης του Φίλιππου Αναστασιάδη κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα έργα που έχουμε δρομολογήσει κι από αυτά που ήδη έχουν ολοκληρωθεί. Δεν εστιάζουμε μόνο στο θέμα των υποδομών, αλλά και της γενικότερης λειτουργίας της Παιδείας στον δήμο Παγγαίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για το μεγάλο έργο της ανέγερσης του 12θεσιου δημοτικού σχολείου της Παραλίας Οφρυνίου τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλο Τοψίδη, φυσικά τον δήμαρχο Παγγαίου, Φίλιππο Αναστασιάδη, καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους με το έργο φορείς», ανέφερε στη συνέχεια η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του δήμου Παγγαίου.

Τα όσα προβλέπεται να γίνουν μέσω της μελέτης για την ανέγερση του 12θεσιου δημοτικού σχολείου της Παραλίας Οφρυνίου

Η μελέτη του εν λόγω έργου προβλέπει: Οικοδομικές εργασίες που περιλαμβάνουν χωματουργικά, σκυροδέματα, τοιχοποιίες – επιχρίσματα, επενδύσεις – επιστρώσεις, ξύλινες – μεταλλικές κατασκευές και λοιπές εργασίες – τελειώματα.

Ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες που περιλαμβάνουν ύδρευση – αποχέτευση,

πυροπροστασία, θέρμανση, ηλεκτρικά ασθενή και ισχυρά και ανελκυστήρα.

Το κτήριο αυτό θα ανεγερθεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του δήμου Παγγαίου με συνολικό εμβαδό 10.500,00 τ.μ., στον οικισμό Παραλίας Οφρυνίου.

Το νέο κτήριο είναι διώροφο με στέγη. Στο ισόγειο, επιφανείας 1.641,24 τ.μ., περιλαμβάνονται αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων με σκηνή και βοηθητικούς χώρους, κουζίνα και αίθουσα φαγητού, χώροι γραφείων, ιατρείο, χώροι υγιεινής, χώροι Η/Μ εγκαταστάσεων, κλιμακοστάσια – ανελκυστήρας, διάδρομοι, αίθουσα οργάνων γυμναστικής και στον όροφο, επιφανείας 1.558,74 τ.μ., αίθουσες διδασκαλίας και αίθουσες εργαστηρίων, βιβλιοθήκη, χώροι υγιεινής, βοηθητικοί χώροι, κλιμακοστάσια ανελκυστήρας και διάδρομοι. Σημειώνεται ότι οι χώροι έχουν προκύψει μετά από την εκπόνηση του κτηριολογικού προγράμματος που αντιστοιχεί στη βαθμίδα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την κάλυψη αναγκών 12θεσιου ολοήμερου δημοτικού σχολείου, 300 μαθητών.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης δράση πρόληψης και ενημέρωσης για την αρτηριακή πίεση με ομιλητή τον Ξ. Κροκίδη 

Στο πλαίσιο των δηλώσεών της στον «Ενήμερο», η Ζωή Απαζίδου αναφέρθηκε και στην δράση πρόληψης και ενημέρωσης για την αρτηριακή πίεση, με τίτλο: «Μέτρησε την πίεσή σου», η οποία  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (12/6) στο ΚΑΠΗ της Ελευθερούπολης, με ομιλητή τον διευθυντή της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, Ξενοφώντα Κροκίδη.

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Προσχολικής Αγωγής, Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του δήμου Παγγαίου, «μετά την άκρως ενδιαφέρουσα και κατατοπιστική ομιλία του κ. Κροκίδη, ακολούθησαν δωρεάν μετρήσεις πίεσης στο κοινό από τους γιατρούς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Κροκίδη και τους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας για την παρουσία τους και την πολύτιμη συμβολή τους στη δράση αυτή. Η ενημέρωση και η πρόληψη είναι θεμέλιο για μια καλύτερη ποιότητα ζωής».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Κεραμωτή: Αποκαλυπτήρια του μνημείου των Ελλαδιτών που υπηρέτησαν στην Κύπρο

Κεραμωτή:-Αποκαλυπτήρια-του-μνημείου-των-Ελλαδιτών-που-υπηρέτησαν-στην-Κύπρο

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Έλσα Βακιρτζή, παρακολούθησε το πρωί της Παρασκευής 13 Ιουνίου 2025, την τελετή επαναπροσδιορισμού των οστών του ήρωα της Κύπρου, Χαράλαμπου Σαμλιάν, μετά από 61 χρόνια, και των αποκαλυπτηρίων του μνημείου των Ελλαδιτών που υπηρέτησαν στην Κύπρο, στην κοινότητα της Κεραμωτής, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Θανάση Δαβάκη, των βουλευτών της ΝΔ, Νίκου Παναγιωτόπουλου, Γιάννη Πασχαλίδη και Αγγελικής Δεληκάρη, του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χριστόδουλου Τοψίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, Θόδωρου Μαρκοπούλου, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης, Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, του Δημάρχου Θάσου, Λευτέρη Κυριακίδη, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, μελών πολιτιστικών συλλόγων και πλήθους κόσμου.

Η τελετή, την οποία διοργάνωσε η ΕΤΥΚ (Ένωση Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου), ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τους επίσημους φορείς και τους πολιτιστικούς συλλόγους των Δήμων Καβάλας και Νέστου.

Παρουσίαση τελετής: Κώστας Παπακοσμάς

Πριν από την προαναφερθείσα τελετή, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Νέστου.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΑΜΛΙΑΝ

Ο Χαράλαμπος Σαμλιάν του Αρτίνη, από την Κεραμωτή Νέστου, σκοτώθηκε από έκρηξη τορπιλών στον Άγιο Νικόλαο Κακοπετριάς τον Ιούλιο του 1964.

Μετά το πέρας της τελετής των αποκαλυπτηρίων του μνημείου, τιμήθηκαν για τη συμμετοχή στον αγώνα υπεράσπισης της Κύπρου, αξιωματικοί και στρατιώτες που υπηρέτησαν στη Μεγαλόνησο, με καταγωγή από τον Δήμο Νέστου.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Νέα χρηματοδότηση 590.000 € για τις παιδικές κατασκηνώσεις Νέας Περάμου!

Νέα-χρηματοδότηση-590.000-e-για-τις-παιδικές-κατασκηνώσεις-Νέας-Περάμου!

Ο δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης σε ανάρτησή του σημειώνει:

Σήμερα , είχα την τιμή να επισκεφθώ την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κα Δόμνα Μιχαηλίδου, όπου έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση-ενημέρωση για την λειτουργία των παιδικών κατασκηνώσεων της Νέας Περάμου . Η Υπουργός ενέκρινε χρηματοδότηση ύψους 590.000 € για τη λειτουργία και συντήρηση των παιδικών κατασκηνώσεων Νέας Περάμου.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ικανοποιητική χρηματοδότηση για τις κατασκηνώσεις μας , μια σπουδαία εξέλιξη που διασφαλίζει καλύτερες υποδομές και συνθήκες φιλοξενίας για τα παιδιά μας.

Οι κατασκηνώσεις μας φιλοξενούν τα περισσότερα παιδιά , άτομα με αναπηρίες αλλά και ηλικιωμένα άτομα σε όλη την χώρα ενώ οι υποδομές και ο τρόπος λειτουργίας χαρακτηρίζεται υποδειγματικός .

Περιγραφή των κατασκηνώσεων:

Οι παιδικές κατασκηνώσεις Νέας Περάμου φιλοξενούν συνολικά 1.760 άτομα σε πέντε περιόδους:

• 800 παιδιά (2 περίοδοι × 250 παιδιά και 1 περίοδος × 300 παιδιά)

• 600 άτομα με αναπηρίες (4 περίοδοι × 150 άτομα)

• 360 ηλικιωμένα άτομα (2 περίοδοι × 180 άτομα)

Ευχαριστώ θερμά την Υπουργό για την έμπρακτη στήριξη στον τόπο μας και στα παιδιά μας και αναμένουμε την επίσκεψη της!

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα