Connect with us

Καβάλα

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας με έντονη γιορταστική διάθεση

Τριήμερο-Καθαράς-Δευτέρας-με-έντονη-γιορταστική-διάθεση

Απόστολος Μουμτσάκης: Στόχος μας είναι να βγάλουμε τους συνδημότες μας από τα σπίτια τους, να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν / Άνοιξαν γέφυρες πολιτιστικής συνεργασίας με το Βερολίνο / Προσπάθειες να πραγματοποιηθεί η Womex στην Καβάλα

Κάλεσμα στους πολίτες του Δήμου Καβάλας, να δώσουν το «παρών» στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, απηύθυνε με δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο», ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολος Μουμτσάκης.

«Προετοιμαζόμαστε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Θέλουμε να έχει επιτυχία και στόχος μας είναι να βγάλουμε τους συνδημότες μας από τα σπίτια τους, να διασκεδάσουν και γενικά να χαλαρώσουν με αυτές τις εκδηλώσεις», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Μουμτσάκης. 

Στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων και στον εξωτερικό χώρο του κλειστού της Καλαμίτσας το επίκεντρο των εκδηλώσεων την Καθαρά Δευτερα (18/3)

«Στις 11:00 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, τόσο στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, όσο και στον εξωτερικό χώρο του κλειστού της Καλαμίτσας, με τη βοήθεια των πολιτιστικών συλλόγων, η οποία είναι πολύ σημαντική τα τελευταία χρόνια, θα στηθεί ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι. Θα υπάρχουν δύο μπάντες, ενώ ο Δήμος ήδη έχει προβλέψει για τα παραδοσιακά εδέσματα. Με τη βοήθεια των συλλόγων θα στηθούν και τα τραπεζοκαθίσματα και γενικά θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να περάσουμε καλά και όσοι μπορούν εκεί στους γύρω χώρους να πετάξουν και τον χαρταετό τους. Θέλω να τονίσω ότι χωρίς την συνδρομή των πολιτιστικών συλλόγων δεν θα μπορούσαν να γίνουν πάρα πολλά πράγματα και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συνδρομή τους. Απευθύνω κάλεσμα στους συμπολίτες μας να δώσουν το «παρών» σε αυτές τις εκδηλώσεις, γιατί με τη συμμετοχή τους θα ενισχύσουμε αυτήν την προσπάθεια και θα γίνουμε και εμείς καλύτεροι, ώστε κάθε χρόνο αυτή η προσπάθεια να δυναμώνει, να γίνεται πιο μεγάλη να μένουμε όλο και περισσότερο στην πόλη μας, αυτό είναι το μήνυμα», τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέχεια των όσων είπε στον «Ε» ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

Συναυλία με τον Νώντα Δωρή στην κεντρική πλατεία το Σάββατο (16/3) σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας

«Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας ετοιμάζουμε το Σάββατο (16/2) μια συναυλία με τον Νώντα Δωρή  και την μπάντα του στην κεντρική πλατεία της πόλης με πολλά παραδοσιακά εδέσματα. Η συναυλία θα αρχίσει στη 1 το μεσημέρι, με στόχο να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, τόσο εμείς οι κάτοικοι της Καβάλας, όσο και οι επισκέπτες της πόλης μας, οι οποίοι διαμένουν εδώ για να επισκεφτούν το καρναβάλι της Ξάνθης. Είναι μία ευκαιρία λοιπόν για αυτούς να γνωρίσουν την πόλη μας, μένοντας το Σάββατο εδώ. Ταυτόχρονα και ο Εμπορικός Σύλλογος έχει φροντίσει, ώστε τα μέλη του να κάνουν καλές εκπτώσεις στα προϊόντα τους, για να υπάρξει ένα ακόμη κίνητρο για να κατέβει ο κόσμος στην αγορά και να τονωθεί η τοπική οικονομία. Είναι αυτή η πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εδώ και πάρα πολλά χρόνια και αυτή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Είναι πολλοί αυτοί που επισκέπτονται αυτές τις μέρες την πόλη μας και θέλουμε να τους κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο», σημείωσε ακόμη σχετικά με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις ενόψει του τριημέρου ο κ. Μουμτσάκης.

«Τις δυο προηγούμενες ημέρες στην Καβάλα φιλοξενήθηκε κλιμάκιο από το Βερολίνο της Γερμανίας, με έναν τοπικό βουλευτή, μαζί με κάποιους υπεύθυνους για τα πολιτιστικά και τουριστικά δρώμενα της πόλης του Βερολίνου…»

Ο αντιδήμαρχος Καβάλας, στο πλαίσιο των δηλώσεών του στον «Ε» αναφέρθηκε και στις προσπάθειες συνεργασίας που γίνονται με το Βερολίνο στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού αναφέροντας σχετικά: «Τις δυο προηγούμενες ημέρες στην Καβάλα φιλοξενήθηκε κλιμάκιο από το Βερολίνο της Γερμανίας, με έναν τοπικό βουλευτή, μαζί με κάποιους υπεύθυνους για τα πολιτιστικά και τουριστικά δρώμενα της πόλης του Βερολίνου. Στόχος μας είναι να χτίσουμε γέφυρες συνεργασίας τόσο στον πολιτισμό, όσο και στον τουρισμό. Εκτός από τις ξεναγήσεις, τους δείξαμε και χώρους, στους οποίους θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε μουσικά σχήματα και γενικά καλλιτεχνικά και χορευτικά σχήματα, να συνεργαστούμε δηλαδή με το Βερολίνο πάνω σε αυτόν τον τομέα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται για μας, υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές κι αυτό είναι πολύ βασικό και το κυριότερο είναι ότι οι χώροι τους οποίους τους δείξαμε τους ικανοποιούν».

«Το σημαντικό για μας είναι ότι άνοιξαν και γέφυρες συνεργασίας, εκμεταλλευτήκαμε αυτή την ευκαιρία…»

«Υπενθυμίζω ότι ένα κλιμάκιο δικό μας τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου και με τη δική μου παρουσία και του αντιδημάρχου Τάκη Αγγελίδη, βρέθηκε για 4 μέρες στο Βερολίνο. Εκεί έγινε η πρώτη επαφή, η πρώτη γνωριμία. Πήγαν πάρα πολύ καλά τα πράγματα, υπάρχει διάθεση συνεργασίας από όλους και το κυριότερο για μας είναι ότι τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει σε πολλά πολιτιστικά και τουριστικά θέματα, αλλά και στη διαχείριση μεγάλων κτηρίων. όπως εμείς έχουμε εδώ τις καπναποθήκες, θέλουν να τις μοιραστούν μαζί μας. Έχουν την καλή διάθεση να μας δώσουν αυτήν την τεχνογνωσία. Εκτός από τους πολιτιστικούς φορείς, με τους οποίους ήρθαμε σε επαφή στο Βερολίνο, είδαμε και ιδιώτες, οι οποίοι πήραν από τον Δήμο μεγάλες αποθήκες, παλιά κτήρια και τα μετέτρεψαν σε κέντρα πολιτισμού και αναψυχής. Η διαφορά είναι ότι τα κτήρια στη Γερμανία ανήκουν στον Δήμο, ενώ εδώ ανήκουν κατά 80% σε ιδιώτες. Εκεί ο Δήμος τα παραχώρησε με ένα μικρό τίμημα με σκοπό να γίνουν κέντρα πολιτισμού, αλλά και οι ιδιοκτήτες να τα συντηρούν, ενώ εδώ οι ιδιοκτήτες θέλουν να βρουν κάποιον αγοραστή για να τα πουλήσουν. Το σημαντικό για μας είναι ότι άνοιξαν και γέφυρες συνεργασίας, εκμεταλλευτήκαμε αυτή την ευκαιρία. Απόδειξη είναι ότι άμεσα ήρθε κλιμάκιο από αυτούς στην πόλη μας και νομίζω ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό επίπεδο», υπογράμμισε ακόμη ο Απόστολος Μουμτσάκης. 

Προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί η Womex στην Καβάλα

«Μία πολύ σημαντική συνάντηση που είχαμε αυτές τις ημέρες κατά την παραμονή μας στον Βερολίνο, ήταν με την εταιρεία Piranha, η οποία διοργανώνει την Womex εδώ και 30 χρόνια παγκοσμίως. Είναι μία μεγάλη μουσική σκηνή, η οποία κάθε χρόνο πηγαίνει και σε άλλη πόλη. Φέτος είναι στο Manchester πέρυσι ήταν στη La Coruna της Ισπανίας και κάναμε μια προσέγγιση να μας πουν τις προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα μπορούσαμε και εμείς ένα από τα επόμενα χρόνια να φιλοξενήσουμε αυτή τη μεγάλη μουσική σκηνή στην πόλη μας, η οποία θα μας φέρει περίπου 3.500 καλλιτέχνες για 4 μέρες στην πόλη μας. Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικό θα είναι αυτό, αν συμβεί και αν τελικά καταφέρουμε να φέρουμε την Womex στην πόλη μας. Κι εκεί είναι σε πολύ καλό επίπεδο η προσπάθεια που γίνεται. Μας έδωσαν τις προϋποθέσεις και κατά την άποψή μου τις περισσότερες από αυτές τις καλύπτουμε. Για να στηθεί αυτή η μεγάλη μουσική σκηνή στην πόλη μας θα πρέπει να υπάρχει μία συνεργασία όλων των φορέων. Για αυτό και το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει και μία προσέγγιση και με την Περιφέρεια και γενικά και με άλλους φορείς, να τους ενημερώσουμε για το τι προσπαθούμε να κάνουμε και να μας πουν αν έχουν τη διάθεση να μας βοηθήσουν», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις που έκανε στον «Ε» ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

Αναγκαία η ενίσχυση της αστυνόμευσης στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών

Αναγκαία-η-ενίσχυση-της-αστυνόμευσης-στη-Δημοτική-Ενότητα-Ελευθερών

Χρήστος Πριονίδης: Τουριστικό μέρος χωρίς αστυνόμευση δεν μπορεί να υπάρχει

Την αναγκαιότητα ενίσχυσης της αστυνόμευσης στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών του δήμου Παγγαίου, υπογράμμισε με έμφαση σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ελευθερών, Χρήστος Πριονίδης.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, ήδη από την Παρασκευή (21/6) κι ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, η κίνηση των οχημάτων στο παραλιακό μέτωπο και δη εντός της Νέας Περάμου και της Νέας Ηρακλείτσας, έχει αυξηθεί κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα.

«Πρέπει να ενισχύσουμε την αστυνόμευση της περιοχής διαφορετικά θα έχουμε σοβαρό θέμα το φετινό καλοκαίρι…»

«Η περιοχή μας σφύζει από κόσμο, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα που θα κορυφωθεί στη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος κι από εκεί και μετά σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δυστυχώς, αστυνόμευση δεν υπάρχει! Είμαστε σε επαφή και με τον διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού της Νέας Περάμου και με τον αστυνομικό διευθυντή της Καβάλας, στους οποίους τονίζουμε ότι πρέπει να ενισχύσουμε την αστυνόμευση της περιοχής διαφορετικά θα έχουμε σοβαρό θέμα το φετινό καλοκαίρι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Τουριστικό μέρος χωρίς αστυνόμευση δεν μπορεί να υπάρχει. Είμαστε σε συνεχή επαφή, θέληση υπάρχει, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να εξυπηρετηθούν όλοι και να έχουμε αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πριονίδης.

Τοποθετήθηκαν οι τρεις ράμπες Α.Μ.Ε.Α. σε Νέα Ηρακλείτσα, Νέα Πέραμο και Κατασκηνώσεις –

Αναφερόμενος σε άλλα θέματα της αρμοδιότητάς του, αλλά και στην τουριστική κίνηση, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ελευθερών του δήμου Παγγαίου, στάθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει καθημερινά το προσωπικό του δήμου.

«Ενόψει και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, αλλά και της θερινής περιόδου, βρισκόμαστε καθημερινά σε όλα τα μέτωπα. Ήδη τοποθετήθηκε η ράμπα για τα Α.Μ.Ε.Α. στην Νέα Ηρακλείτσα, ολοκληρώθηκε η ίδια διαδικασία το πρωί της Παρασκευής (21/6) στην Νέα Πέραμο και το μεσημέρι ακολούθησε και η ράμπα στις Κατασκηνώσεις, οπότε και οι τρεις ράμπες θα είναι απόλυτα λειτουργικές για να μπορούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες να κάνουν το μπάνιο τους. Γενικότερα έχουμε πολλούς τουρίστες, κυρίως από την Βουλγαρία, αλλά αυτό που μας εντυπωσιάζει φέτος είναι οι πάρα πολύ Τούρκοι. Μας παραξενεύει θα έλεγα αυτό ευχάριστα, αλλά είναι αρκετοί στην περιοχή μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ελευθερών του δήμου Παγγαίου.

Σοβαρό θέμα έχει ανακύψει με τα σκουπίδια που αφήνουν όσοι κάνουν το μπάνιο τους στους ελεύθερους χώρους

Ο κ. Πριονίδης έθεσε τέλος και ένα νέο πρόβλημα που έχει ανακύψει και επιβαρύνει το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας. Πιο συγκεκριμένα σημείωσε: «Έχουμε ένα σοβαρό θέμα με τα νέα μέτρα που ισχύουν για τα beach bar. Έχει δημιουργηθεί το εξής πρόβλημα: στους ελεύθερους χώρους που κάνουν το μπάνιο τους οι άνθρωποι δίπλα στα beach bar, όταν φεύγουν δεν παίρνουν τα σκουπίδια τους και πρέπει από πίσω κάποιος να πηγαίνει για να καθαρίσει. Καλώς τηρείται ο νόμος για τα beach bar και υπάρχει ελεύθερος χώρος δίπλα σε αυτά για να πηγαίνει ελεύθερα όποιος θέλει να κάνει το μπάνιο του, αλλά από εκεί και πέρα στο ελεύθερο κομμάτι έχουμε σοβαρό θέμα. Ανάβουν φωτιές, ψήνουν και όταν φεύγουν αφήνουν τις σακούλες στις παραλίες. Ποιος θα τα μαζέψει όλα αυτά τα σκουπίδια; Έχουμε επιφορτιστεί με ένα επιπλέον βάρος στην Υπηρεσία Καθαριότητας κι είναι ένας σημαντικός φόρτος εργασίας για εμάς. Τρέχουμε καθημερινά και είμαστε διαρκώς επί ποδός».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

10.000 «έξυπνα» υδρόμετρα έχει παραλάβει μέχρι σήμερα η ΔΕΥΑΚ

10.000-«έξυπνα»-υδρόμετρα-έχει-παραλάβει-μέχρι-σήμερα-η-ΔΕΥΑΚ

Στις 10.000 ανέρχονται τα νέα «έξυπνα» υδρόμετρα που έχει παραλάβει μέχρι σήμερα η Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος της επιχείρησης, Απόστολος Χρόνης.

«Προχωράμε κανονικά, ο ανάδοχος είναι εδώ και ήδη έχει εγκαταστήσει κάποια από τα υδρόμετρα στην Νέα Καρβάλη και στο Χαλκερό. Έχει τοποθετήσει τις κεραίες κι αυτή τη στιγμή ελέγχουν τη ραδιοκάλυψη που υπάρχει στην περιοχή», ανέφερε αρχικά ο κ. Χρόνης.

«Θέλουμε να κλείσουμε τη Δ.Ε. Καβάλας με 29.000 «έξυπνα» υδρόμετρα, σε πόλη και χωριά και φυσικά στη συνέχεια να προχωρήσουμε στην Δ.Ε. Φιλίππων…»

«Την Τετάρτη (19/6) ήταν στο Παληό, τοποθετήκαν κι εκεί κάποιες κεραίες και συνεχίζουμε. Όλοι οι διαγωνισμοί που γίνονται, όχι μόνο της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας, σε όλη τη χώρα ακολουθούν μια διαδικασία και τον νόμιμο τρόπο. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Αν μας έρθει κάτι από το υπουργείο θα το δούμε. Δεν έχουμε κολλήσει με το συγκεκριμένο έργο, το οποίο προχωρά κανονικά. Θα συνεχίζουμε να βάζουμε τα νέα υδρόμετρα, γιατί είναι πραγματικά εξέλιξη για τη Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας και για τον δήμο μας. Θέλουμε να κλείσουμε τη Δ.Ε. Καβάλας με 29.000 «έξυπνα» υδρόμετρα, σε πόλη και χωριά και φυσικά στη συνέχεια να προχωρήσουμε στην Δ.Ε. Φιλίππων και να τοποθετηθούν κι εκεί τα «έξυπνα» υδρόμετρα», τόνισε στη συνέχεια ο Απόστολος Χρόνης. 

«Περνάμε στην ψηφιακή εποχή, οπότε θα μπορεί ο κάθε πολίτης μέσα από μια εφαρμογή στο κινητό του, να ελέγχει την κατανάλωση που είχε την προηγούμενη μέρα. Εμείς θα μπορούμε να βλέπουμε αν τυχόν υπάρχουν διαρροές κι άλλες ζημιές…»

«Τα νέα υδρόμετρα είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν στη νέα εποχή. Περνάμε στην ψηφιακή εποχή, οπότε θα μπορεί ο κάθε πολίτης μέσα από μια εφαρμογή στο κινητό του, να ελέγχει την κατανάλωση που είχε την προηγούμενη μέρα. Εμείς θα μπορούμε να βλέπουμε αν τυχόν υπάρχουν διαρροές που δεν είχε αντιληφθεί ο πολίτης, αν έσπασε κάποιος αγωγός, ενώ θα έχουμε και τα στοιχεία τους, ώστε αν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο οποίο δεν μπορεί ο ίδιος να επιληφθεί να μπορούμε άμεσα να τον ενημερώσουμε, ώστε να προβεί στις ενέργειες αποκατάστασης της βλάβης που έχει. Το πρόγραμμα αυτό θα παρακολουθεί 24 ώρες όλα τα υδρόμετρα του δήμου Καβάλας. Γι’ αυτό ζητάμε όταν γίνονται αντικαταστάσεις υδρομέτρων, να μας δίνουν οι πολίτες στοιχεία, όπως τηλέφωνο και e mail, για να μπορούμε όταν θα έχουν οι ίδιοι πρόβλημα να τους ενημερώνουμε άμεσα για να αποκαθιστούν τη βλάβη που έχουν», επισήμανε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο δήμαρχος Καβάλας έχει ξεφύγει, δεν σέβεται κανέναν

Χρήστος-Ιωαννίδης:-Ο-δήμαρχος-Καβάλας-έχει-ξεφύγει,-δεν-σέβεται-κανέναν

«Για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Καβάλας μας επιβεβαιώνει πόσο καλός ηθοποιός είναι. Δουλεύει πάρα πολύ καλά την υποκριτική. Δυστυχώς δεν σεβάστηκε ούτε τους δικούς του δημοτικούς συμβούλους, ούτε την αντιπολίτευση, ούτε όμως και τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές. Η εμμονή του θυμίζει ένα πεντάχρονο παιδί που του παίρνουν το παιχνίδι και κάνει σαν υστερικό να το πάρει».

Τα παραπάνω δήλωσε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Καβάλας, Χρήστος Ιωαννίδης, σχετικά με το σίριαλ που εκτυλίσσεται το τελευταίο διάστημα στην πόλη, σχετικά με τη μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την Αβέρωφ στην Βενιζέλου, όπως θέλει η δημοτική αρχή, σε αντίθεση με τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές, που επισημαίνουν ότι μια τέτοια μετακίνηση ενέχει σοβαρούς λόγους ασφαλείας για τους ίδιους και τους πελάτες τους.

«Οι δημοτικοί του σύμβουλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο δήμαρχος έχει παρεκκλίνει της πορείας του…»

«Γύρισε σήμερα και είπε (ο δήμαρχος) ότι για θέματα ασφαλείας θα πατήσουμε μικρά παιδιά. Πιστέψτε με από το ’88 που είμαι εκεί δεν πατήσαμε όχι παιδιά, αλλά ούτε μύγα. Αυτά είναι προσχήματα γελοία. Οι δημοτικοί του σύμβουλοι πρέπει να καταλάβουν ότι ο δήμαρχος έχει παρεκκλίνει της πορείας του. Όλοι, ακόμη και η ίδια η Τροχαία του έχουμε τονίσει, ότι δεν πρέπει να βγει έξω η πιάτσα (Βενιζέλου) των ταξί. Ο δήμαρχος επιμένει ότι θα μας βγάλει στον δρόμο. Συν τοις άλλοις τους πελάτες τους ρωτάει; Θα μας υπογράψει χαρτί ο δήμαρχος πως οτιδήποτε προκύψει σε ένα πελάτη, σε ένα αυτοκίνητο, θα μας αποζημιώσει; Όχι φυσικά», σημείωσε με έμφαση ο κ. Ιωαννίδης.

«Δεν θα πέσουμε αμαχητί. Πρέπει να ντρέπεται. Δεν σέβεται κανέναν. Η επιστήμη πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά μ’ αυτόν τον άνθρωπο…»

«Δεν αντιμετωπίζουμε έναν σοβαρό άνθρωπο που κάνει κουμάντο σε ένα μεγάλο καράβι, έχει να κάνει με μια πόλη. Μας πετάει σαν την τρίχα από το ζυμάρι. Πρέπει να ντρέπεται. Να του βάλουν μυαλό οι δημοτικοί του σύμβουλοι. Εμείς δεν θα μείνουμε έτσι. Δεν θα πέσουμε αμαχητί. Να το ξέρει ο δήμαρχος. Αφού υποτιμά 300 οικογένειες και 184 «μαγαζιά» θα το βρει μπροστά του. Πρέπει να ντρέπεται. Δεν σέβεται κανέναν, δεν σέβεται τίποτα. Η επιστήμη πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά μ’ αυτόν τον άνθρωπο», επισήμανε καταληκτικά και με δηκτικό λόγο ο κ. Ιωαννίδης.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα