Connect with us

Νέα Θάσου

Τουριστικός Προορισμός Παγκόσμιας Εμβέλειας η Θάσος- Στο περίπτερο της Θάσου στο πλαίσιο της έκθεσης Philoxenia-Hotelia η Βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη

Τουριστικός-Προορισμός-Παγκόσμιας-Εμβέλειας-η-Θάσος-Στο-περίπτερο-της-Θάσου-στο-πλαίσιο-της-έκθεσης-philoxenia-hotelia-η-Βουλευτής-Καβάλας-Αγγελική-Δεληκάρη

Το εντυπωσιακό περίπτερο της Θάσου επισκέφτηκε την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2024 η Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη. Το νησί της Θάσου αποτελεί έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό παγκόσμιας εμβέλειας, κάτι που αντικατοπτρίζεται στις σταθερές υψηλές πληρότητες που παρατηρούνται κατά την τουριστική περίοδο, προσελκύοντας επισκέπτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Η κυρία Δεληκάρη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο Θάσου Ελ. Κυριακίδη, τον οποίο συνεχάρη για την εξαιρετική παρουσίαση της Θάσου στην έκθεση, αλλά και για τη δουλειά που συντελείται στο νησί από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Η Βουλευτής Καβάλας τόνισε πως θα είναι αρωγός σε κάθε δράση που θα ενισχύει την προβολή του νησιού, θα προάγει την ανάπτυξη και τον τουρισμό, ο οποίος άλλωστε αποτελεί και τη «βαριά βιομηχανία» της χώρα μας.
Η έκθεση Philoxenia-Hotelia πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 14-16 Νοεμβρίου 2024 στην Θεσσαλονίκη (Δ.Ε.Θ.)

Topics

Related Articles

Προηγούμενο άρθρο

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading
Advertisement

Νέα Θάσου

Συγχαρητήρια Δημάρχου Θάσου στις Πρωταθλήτριες Κορίτσια του ΓΕΛ Λιμένα για την Πρώτη Θέση στο Σχολικό Πρωτάθλημα Ν. Καβάλας

Συγχαρητήρια-Δημάρχου-Θάσου-στις-Πρωταθλήτριες-Κορίτσια-του-ΓΕΛ-Λιμένα-για-την-Πρώτη-Θέση-στο-Σχολικό-Πρωτάθλημα-Ν.-Καβάλας

Ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο σχολικό πρωτάθλημα Ν. Καβάλας για το έτος 2024-2025 από την ομάδα κοριτσιών πετοσφαίρισης του ΓΕΛ Λιμένα Θάσου, δήλωσε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ τις μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Λιμένα Θάσου για την μεγάλη τους επιτυχία που γεμίζει όλους μας με περηφάνια και αισιοδοξία για τα παιδιά του τόπου μας, που αποτελούν και το μέλλον του.

Επίσης, θέλω να συγχαρώ τους καθηγητές του σχολείου και τους γονείς των μαθητών για την αμέριστη στήριξη και συνδρομή στις προσπάθειες των παιδιών.

Συγχαίρω, επίσης, και τον Αθλητικό Σύλλογο «Ανδροσθένης», ο οποίος με τις συνεχείς προσπάθειες και τις επιτυχίες του, έχει ανεβάσει σε υψηλό επίπεδο το άθλημα της πετοσφαίρισης στη Θάσο.

Ο Δήμος της Θάσου υπήρξε και θα συνεχίσει να είναι αρωγός τόσο στις προσπάθειες των μαθητών όσο και του Αθλητικού Συλλόγου, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές αγωνιστικές συνθήκες, δια της συνεχούς βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων όπως έπραξε στο πρόσφατο παρελθόν με την τοποθέτηση ειδικού ελαστικού τάπητα στο κλειστό γυμναστήριο του Λιμένα Θάσου.

Εύχομαι η παρούσα επιτυχία των μαθητριών του ΓΕΛ Λιμένα να αποτελέσει πρότυπο και για μαθητές άλλων σχολικών μονάδων του τόπου μας και να αισθανθούμε όλοι μας περηφάνια και για άλλες παρόμοιες επιτυχίες στο εγγύς μέλλον».

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading

Νέα Θάσου

Η απάντηση του Δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη στις αντιδράσεις για το κέντρο πληροφοριών

Η-απάντηση-του-Δημάρχου-Θάσου-Λευτέρη-Κυριακίδη-στις-αντιδράσεις-για-το-κέντρο-πληροφοριών

Ο Δήμαρχος Θάσου, Λευτέρης Κυριακίδης, τοποθετήθηκε δημόσια για τις αντιδράσεις σχετικά με το κέντρου πληροφοριών στο Θεολόγο. Στην τοποθέτησή του, ανέδειξε προβλήματα του παρελθόντος, εξήγησε τους λόγους της παρέμβασης και υπογράμμισε τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη της περιοχής.

Η δήλωσή του Δημάρχου είναι η εξής:

«Κανείς δεν λέει ότι αυτό εκεί τοποθετήθηκε λαμβάνοντας ρεύμα απευθείας από την κολώνα της ΔΕΗ, χωρίς ασφάλεια!

Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε που έγινε ερείπιο!

Κανείς δεν σχολίασε ότι δόθηκε σε ιδιωτική επιχείρηση από έναν σύλλογο που δεν υφίσταται!

Κανείς δεν ασχολήθηκε με την ανενεργή υπόσταση ενός κραταιού παλιότερα συλλόγου επαγγελματιών!

Εκεί, λοιπόν, ή όπου αλλού πρέπει, θα τοποθετηθεί ένα σύγχρονο κέντρο πληροφοριών! Και κάθε παρέμβαση γίνεται για καλό!

Η δράση ενοχλεί γιατί ξεβολεύει τα κακώς κείμενα!

Η κριτική καλοδεχούμενη και απαραίτητη! Όχι όμως η παραποίηση της πραγματικότητας εις βάρος του τόπου μας!»

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading

Νέα Θάσου

Με την παρουσία του Περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη ο Εσπερινός του Αγίου Αθανασίου στο Ιστορικό Κάστρο της Θάσου

Με-την-παρουσία-του-Περιφερειάρχη-Χριστόδουλου-Τοψίδη-ο-Εσπερινός-του-Αγίου-Αθανασίου-στο-Ιστορικό-Κάστρο-της-Θάσου

Την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης παραβρέθηκε, παρουσία του Δημάρχου Θάσου, Ελευθέριου Κυριακίδη, στον εσπερινό του Αγίου Αθανασίου, στον ιστορικό οικισμό του Κάστρου, στη Θάσο.

Στο ξεχωριστό αυτό μέρος, που κρατά ζωντανές τις παραδόσεις, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας, ενώ ακολούθησαν εορτασμοί με τον ιδιαίτερο και παραδοσιακό τρόπο που οι κάτοικοι τιμούν αυτή τη σημαντική ημέρα.

Η πλούσια ιστορία και οι μοναδικές παραδόσεις του Κάστρου αποτελούν ζωντανή απόδειξη της κληρονομιάς του τόπου μας.

Χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν! Ο Άγιος Αθανάσιος να χαρίζει υγεία, δύναμη και ευλογία σε όλους!

Πηγή: nownews.gr

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα