Connect with us

Καβάλα

Οι 42 νέοι υποψήφιοι του Ντίνου Κλειτσιώτη

Οι-42-νέοι-υποψήφιοι-του-Ντίνου-Κλειτσιώτη

”Όραμα για το Μέλλον” , είναι το όνομα του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας, Ντίνου Κλειτσιώτη. Η παρουσίαση του ονόματος, αλλά και 42 νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουνίου, σε κατάστημα εστίασης στην περιοχή του Τελωνείου Καβάλας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Ντίνος Κλειτσιώτης παρουσίασε πέντε από τους βασικούς άξονες του προγράμματός του συνδυασμού του, που αφορούν τον Τουρισμό, την Ποιότητα Ζωής την Καθημερινότητα, την Κοινωνική Μέριμνα, την Αειφόρο Ανάπτυξη και τον Αθλητισμό – Πολιτισμό και την Παιδεία.

Όπως τόνισε με έμφαση στην ομιλία του ο κ. Κλειτσιώτης, στόχος του συνδυασμού ”Όραμα για το μέλλον”, είναι η νίκη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

”Ήρθε η ώρα να κλείσουμε οριστικά πια τον κύκλο των χαμένων ευκαιριών για το Δήμο μας. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε ο καθένας μας την ευθύνη των πράξεών του. Να μην μεμψιμοιρούμε για όσα λάθη έχουν γίνει, αλλά να συνδράμουμε στην επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν. Ήρθε η ώρα να βάλουμε τέλος στις κούφιες υποσχέσεις και στα ψέματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κλειτσιώτης.

”Για να έχει μέλλον αυτή η πόλη και οι τοπικές μας κοινότητες, ο Δήμος Καβάλας πρέπει να στελεχωθεί με πρόσωπα με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Με πρόσωπα που δεν κουβαλάνε συνήθειες του παρελθόντος, που δεν ασπάζονται την μικροπολιτική, που φέρνουν φρέσκιες ιδέες. Αυτοί νομίζω πως είναι οι δικοί μου άνθρωποι. Αυτοί είστε όλοι εσείς που δεχθήκατε να πλαισιώσετε την προσπάθεια μας”, τόνισε ακόμη ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ”Όραμα για το Μέλλον” επισήμανε στη συνέχεια ότι ”ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να αφήσουμε στην άκρη πολιτικές και πρόσωπα που έγιναν κατεστημένο και διεκδικούν την αιωνιότητα στην τοπική κοινωνία. Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε ένα Δήμο δουλειάς, διαφάνειας, δικαιοσύνης, έργων και όχι λόγων”.

Τέλος, όσον αφορά το πρόγραμμα του συνδυασμού του, ο κ. Κλειτσιώτης σημείωσε ότι αυτό θα περιέχει συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις κι όχι γενικές και αόριστες. Ένα πρόγραμμα που να μπορεί να υλοποιηθεί, με γνώμονα πάντοτε τις αρμοδιότητες και τις δυνατότητες που έχει θεσμοθετημένα ο Δήμος στη διάθεσή του, χωρίς να προσπαθεί να υποκαταστήσει το κυβερνητικό έργο. Ένα πρόγραμμα λιτό, αλλά ουσιαστικό, το οποίο δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιήσει.

Οι 42 νέοι υποψήφιοι του Ντίνου Κλειτσιώτη είναι:

1. ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

2. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ -ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ

3. ΓΕΡΟΒΑΓΓΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

4. ΓΚΡΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

5. ΖΗΛΙΑΧΩΒΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ – ΦΥΣΙΚΟΣ

6. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

7. ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

8. ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

9. ΚΙΟΣΕΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΔΣΚ

10. ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ – ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

11. ΚΛΕΙΤΣΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

12. ΚΟΖΑΕΒ ΛΕΩΝΙΔΑΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

13. ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

14. ΚΟΥΤΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

15. ΚΟΥΦΑΤΖΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ – ΜΕΛΟΣ ΔΣΚ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

16. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ – ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ “ΟΙΚΟΣ”

17. ΚΥΡΙΑΚΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ

18. ΚΥΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

19. ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ – ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ

20. ΜΠΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

21. ΜΠΟΝΙΑΣ ΖΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΦΛ – ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

22. ΜΥΤΑΚΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΠΑΕ

23. ΝΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

24. ΝΤΑΜΠΑΝΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

25. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

26. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

27. ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

28. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΤΕΟ

29. ΠΟΥΡΟΥΤΖΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

30. ΠΥΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ DIGITAL MARKETING ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

31. ΣΑΛΠΙΓΚΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ

32. ΤΕΡΜΕΤΖΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΑΙΑ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

33. ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

34. ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

35. ΤΣΕΝΤΕΜΕΪΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΙΔ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ -ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΒΟΥ-ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ

36. ΤΣΙΑΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

37. ΤΣΙΚΝΑΣ ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

38. ΤΣΟΥΡΟΥΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

39. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

40. ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

41. ΧΑΤΖΗΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

42. ΧΑΤΖΗΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ – ΠΡΩΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ – ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

ΟΕΒΕΚ: Ελπίζουμε ο ΟΛΚ να βρει τον ρόλο του στη κοινωνία του Ν. Καβάλας

ΟΕΒΕΚ:-Ελπίζουμε-ο-ΟΛΚ-να-βρει-τον-ρόλο-του-στη-κοινωνία-του-Ν.-Καβάλας

Την Τετάρτη 21/2/24 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του διευθύνοντα συμβούλου του ΟΛΚ κου Βλάχου Άγγελου με εκπροσώπους της ΟΕΒΕΚ και συγκεκριμένα με κύριο θέμα την αύξηση των τελών κοινόχρηστων χώρων που αποφάσισε άνευ διαβούλευσης ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού καθώς και την κατάσταση που επικρατεί στου λιμένες Καβάλας-Κεραμωτής και Ν. Περάμου.

Τα επιχειρήματα μας δεν έπεισαν τον διευθύνοντα σύμβουλο για διατήρηση των τιμών στα σημερινά επίπεδα. Ισχυρίστηκε ότι δεν πρόκειται για αύξηση αλλά για επαναφορά των τιμών στα επίπεδα του 2016. Τότε ο οργανισμός είχε προβεί σε μειώσεις για καθαρά πρακτικούς λόγους.

Σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο χερσαίο τμήμα του Ν. Καβάλας αποκλειστικής ευθύνης του ΟΛΚ όπως καθαριότητα, ασφάλεια, αισθητική, φωτισμός κτλ. ο κύριος Βλάχος αναγνώρισε τα προβλήματα που επικρατούν και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση τους.

Ελπίζουμε όμως ότι ο ΟΛΚ θα βρει τον ρόλο του στη κοινωνία του Ν. Καβάλας γιατί οι χώροι ευθύνης που διαχειρίζεται είναι αναπόσπαστο κομμάτι του τόπου μας και της καθημερινής μας ζωής οπότε και επιβάλλεται να κατανοεί την κοινωνία και να μην λειτουργεί με μοναδικό σκοπό την αύξηση των κερδών της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και βασικό μέλημα τα συμφέροντα του μεγαλομετόχου.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΚ κ. Χατζηχρήστος Θόδωρος, ο κ. Τσαλίκης Γιώργος μέλος του ΔΣ της ΟΕΒΕΚ, ο κ. Βαφείδης Γιώργος πρόεδρος του Σωματείου Καφεζυθοπωλών Ν. Καβάλας και γενικός γραμματέας της ΟΕΒΕΚ , ο κ. Συρόπουλος Γιώργος εκπρόσωπος του Σωματείου Εστιατόρων Ν. Καβάλας, ο κ. Ανδρεάδης Αλέξανδρος πρόεδρος του Συλλόγου Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Περάμου, ο κ. Γκριτζελάκης Χριστόφορος και ο κ. Χατζηγερακούδης Χρήστος εκπρόσωποι του Συλλόγου Επαγγελματιών Κεραμωτής.

Εκ της Διοικήσεως

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Παράταση στην διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS ζητά το Επιμελητήριο

Παράταση-στην-διασύνδεση-των-ταμειακών-μηχανών-με-τα-pos-ζητά-το-Επιμελητήριο

Παράταση στην διαδικασία διασύνδεσης των ταμειακών μηχανών με τα POS, ζητά με υπόμνημά του προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη, το Επιμελητήριο Καβάλας.

Αναλυτικά αναφέρει:

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Σας μεταφέρουμε το δίκαιο αίτημα των μελών μας για τη δυνατότητα παράτασης έξι (6) μηνών της διαδικασίας διασύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές για τους παρακάτω λόγους:

Μεγάλη καθυστέρηση για την αναβάθμιση των POS δημιουργείται από τους προμηθευτές, λόγω όγκου εργασιών των υπηρεσιών, δυσκολίες σύνδεσης και δικτύωσής τους από τους προμηθευτές των ταμειακών μηχανών και γενικότερα αδυναμία εξυπηρέτησης των χιλιάδων επιχειρήσεων που πρέπει να διασυνδεθούν.

Δυσκολία προσαρμογής των επιχειρήσεων στα νέα δεδομένα της ψηφιακής φορολογικής διοίκησης, πρόβλημα που απαιτεί εκπαίδευση των επιχειρηματιών ώστε να αποκτήσουν τις στοιχειώδεις γνώσεις.

Οι εγκρίσεις για διάθεση των σχετικών μηχανημάτων POS, παρουσιάζουν ιδιαίτερα μεγάλη καθυστέρηση, καθώς οι τράπεζες δεν έχουν άμεσα διαθέσιμα τα αντίστοιχα μηχανήματα, ενώ παράλληλα απαιτείται χρόνος για την εγκατάστασής τους. Το κόστος που απαιτείται για την αγορά του POS και το σχετικό λογισμικό πρόγραμμα αδυνατούν να καλύψουν σήμερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις λόγω μειωμένης κατανάλωσης.

Για τη σωστή εφαρμογή στα νέα δεδομένα χρήσης του POS, θα έπρεπε να είχαν προβλεφθεί και ειδικά προγράμματα χρήσης POS.

κε Υπουργέ,

Ζητούμε αυτή τη παράταση των έξι μηνών, καθώς η επιβολή των προστίμων είναι ιδιαίτερα υψηλή και η μη χρήση των συστημάτων δεν θα μπορεί να καταλογιστεί στις επιχειρήσεις δεδομένου, ότι δεν υπήρξε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να προσαρμοστούν στις νέες διαδικασίες, που απαιτούνται για την ορθή λειτουργία της επιχείρησής τους.

Κρίνουμε, ότι το αίτημά μας είναι αναγκαίο και παρακαλούμε με τη προσωπική σας παρέμβαση να δοθεί ο ανάλογος χρόνος προσαρμογής των επιχειρήσεών μας στη νέα ψηφιακή εποχή.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Οριστικά δημοτικός σύμβουλος ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου

Οριστικά-δημοτικός-σύμβουλος-ο-Σωτήρης-Τσεκμέζογλου

Οριστικά δημοτικός σύμβουλος ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου

Εκλέγεται οριστικά δημοτικός σύμβουλος Καβάλας ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου, καθώς το Εκλογοδικείο της Καβάλας απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Πεφάνης.

Οι Σ. Τσεκμέζογλου και Κ. Πεφάνης ισοψήφισαν στις εκλογές του Οκτωβρίου στην 19η και τελευταία εκλόγιμη θέση με 532 σταυρούς, με τον συνδυασμό «Σύγχρονος Δήμος» του Δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη.

Ακολούθησε κλήρωση, στην οποία κέρδισε ο κ. Τσεκμέζογλου. Ο κ. Πεφάνης υπέβαλε ένσταση για λάθη στην καταμέτρηση των ψήφων, η οποία όμως απορρίφθηκε με την απόφαση του δικαστηρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα