Connect with us

Καβάλα

Νέες εγκαταστάσεις και νέα φιλοσοφία για τις Οικονομικές υπηρεσίες του δήμου Καβάλας

Νέες-εγκαταστάσεις-και-νέα-φιλοσοφία-για-τις-Οικονομικές-υπηρεσίες-του-δήμου-Καβάλας

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Γιάννης Προμούσας, και ο Διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας, Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023, παρουσίασαν τον ανασχεδιασμό των διαδικασιών των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, καθώς και τις νέες εγκαταστάσεις τους στο κτήριο-καπναποθήκη πρώην ΕΟΚ.

Στη σημαντική ανακαίνιση του κτηρίου αναφέρθηκε ο Δήμαρχος, σημειώνοντας ότι, ύστερα από την Τεχνική Υπηρεσία, στον 2ο Όροφο μετεγκαταστάθηκε και λειτουργεί και η Οικονομική Υπηρεσία, σε «χώρους και γραφεία, που προσφέρουν καλύτερο εργασιακό περιβάλλον για τους υπαλλήλους, αλλά και για τους πολίτες που θα θέλουν να εξυπηρετηθούν δια ζώσης».

Τόνισε, δε, ότι, κατά το τελευταίο διάστημα, «έχουν γίνει μεγάλες και ανατρεπτικές παρεμβάσεις στον τρόπο επαφής και εξυπηρέτησης των πολιτών, με συνεχή αναβάθμιση των μέσων της υπηρεσίας, που έχουν ως στόχους:

◾Τον ηλεκτρονικό τρόπο πληρωμής των οφειλών προς τον Δήμο, και

◾Τον ηλεκτρονικό τρόπο κατάθεσης Αιτημάτων από τους πολίτες».

Όπως εξήγησε, «τα οφέλη είναι αμφίδρομα: Ο μεν πολίτης δεν θα χρειάζεται να μεταβαίνει στην Υπηρεσία, οι, δε, υπάλληλοι, με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων, μπορούν, πλέον, να εξυπηρετούν καλύτερα τους πολίτες, που είναι ένας από τους βασικούς σκοπούς της διοίκησής μας».

Ο κ. Προμούσας, μιλώντας για το νέο καθεστώς λειτουργίας της Υπηρεσίας, είπε πως «κλείνει ένας κύκλος υλοποίησης και εφαρμογής ενός σχεδίου, που είχε ως σκοπό την ανασύνταξη και αναδιοργάνωση της Οικονομικής Υπηρεσίας, αξιοποιώντας ψηφιακά εργαλεία και σύγχρονες πρακτικές. Στόχος μας παραμένει ο εκσυγχρονισμός της Υπηρεσίας, η ευελιξία, οι ταχύτερες διαδικασίες, η αύξηση της παραγωγικότατος του προσωπικού, η καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη και η αύξηση της εισπραξιμότητας, προχωρώντας στις εξής ενέργειες:

◾Ανασυντάξαμε και οργανώσαμε καλύτερα τα τμήματα,

◾Εκπαιδεύσαμε τους υπαλλήλους,

◾Αναβαθμίσαμε και βελτιώσαμε τις ψηφιακές εφαρμογές,

◾Ενεργοποιήσαμε τις ηλεκτρονικές πληρωμές,

◾Διασυνδεθήκαμε με την  πλατφόρμα για την πληρωμή του “τέλους επί των ακαθαρίστων εσοδών”,

◾Ψηφιοποιήσαμε όλα τα ακίνητα που ανήκουν στη περιουσία του Δήμου,

◾Αναδιοργανώσαμε το γραφείο δημοτικών τελών και ΤΑΠ,

◾Προχωρήσαμε σε πλήρη ψηφιακή τοπογραφική αποτύπωση του Δήμου,

◾Αποκτήσαμε ευελιξία στην σύνταξη χρηματικών καταλογών των ανείσπρακτων δημοτικών τελών,

◾Δημιουργήσαμε πλήρες ηλεκτρονικό αρχείο ΜΗ ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων,

◾Ψηφιοποιήσαμε και αλλάξαμε τη διαδικασία είσπραξης των τελών ταφής,

◾Εφαρμόσαμε τη διαδικασία των ηλεκτρονικών αιτημάτων,

◾Αναβαθμίσαμε την εποπτεία και παρακολούθηση των χρηματικών και λογιστικών υπολοίπων, και

◾Συνεχίζουμε την επέκταση των εφαρμογών στις λαϊκές αγορές, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας».

Υπογράμμισε ότι ο νέος στόχος της διοίκησης του Δήμου έχει δυο βασικούς άξονες:

◾Τη δημιουργία εισπρακτικού και ελεγκτικού μηχανισμού για πιο ορθολογική και δίκαιη είσπραξη των τελών και

◾Τη μείωση στο ελάχιστο των δια ζώσης συναλλαγών των πολιτών με την πλήρη εφαρμογή των ηλεκτρονικών πληρωμών και της κατάθεσης αιτημάτων μέσω ειδικής ψηφιακής εφαρμογής».

Ο κ. Χατζηκωνσταντίνου αναφερόμενος στην αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού, περιέγραψε αναλυτικά τις παρεμβάσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια και αφορούσαν:

◾Στην αλλαγή των χώρων εργασίας, ώστε να κάνει τους υπαλλήλους πιο δημιουργικούς και παραγωγικούς, δεδομένου ότι «πρόκειται για τον χώρο, όπου πολλοί περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας»,

◾Στην τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας, με συγχώνευση του Τμήματος Εμπορικών Δραστηριοτήτων με το Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας,

◾Στην αξιοποίηση του προσωπικού, σύμφωνα με τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα του κάθε υπαλλήλου,

◾Στη χρήση νέων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας, διότι «για να ενισχύσει τις νέες διαδικασίες που σχεδίαζε ο Δήμος, χρειαζόταν ένα λογισμικό και εφαρμογές νέας γενιάς, συμβατές με τις νέες τεχνολογίες. Προχωρήσαμε στην αλλαγή του προγράμματος της Οικονομικής Υπηρεσίας με την αγορά ενός νέου λογισμικού, το οποίο προσέφερε καινοτόμα προγράμματα, που μάς βοήθησαν να ανασχεδιάσουμε τις διαδικασίες και να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες».

Τέλος, κατέδειξε ως οφέλη που προέκυψαν από τον ανασχεδιασμό:

◾τη διοικητική απλούστευση μέσω της απλοποίησης διαδικασιών,

◾τη μείωση του λειτουργικού κόστους και των δαπανών,

◾την αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών,

◾την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών,

◾την διεκπεραίωση των υποθέσεων με μεγαλύτερη ταχύτητα, και

◾την εξοικείωση του προσωπικού με τις νέα τεχνολογίες, που βελτίωσαν την αποδοτικότητά τους.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και ο Αντιδήμαρχος ευχαρίστησαν τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας, την Τεχνική Υπηρεσία και τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, Ανάπτυξης και Ψηφιακών Υπηρεσιών.

Σημειώνεται ότι την συνέντευξη Τύπου παρακολούθησαν οι Αντιδήμαρχοι, Θόδωρος Παπαδόπουλος και Απόστολος Μουμτσάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης, Ανδρέας Καραγιώργης, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, το μέλος της ΝΕ Καβάλας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Μαμτσαδέλης, και οι υπάλληλοι της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καβάλα

890.000 ευρώ για την πυρασφάλεια στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

890.000-ευρώ-για-την-πυρασφάλεια-στους-βρεφονηπιακούς-σταθμούς

Με ποσό της τάξης των 890.000 ευρώ ενισχύεται ακόμη περισσότερο η πυρασφάλεια στους δέκα βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας, μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο Ανέστης Δημητριάδης, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» του Δήμου Καβάλας, η προσπάθεια που καταβλήθηκε τα τελευταία τρία χρόνια τελικά καρποφόρησε, με ένα έργο τεράστιας σημασίας που ουσιαστικά θα θωρακίσει τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας.

«Συνεχής η προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχουμε στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας…»

«Η προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης των υπηρεσιών που παρέχουμε μέσα από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας είναι συνεχής. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να υπάρχει ασφάλεια μέσα στους συγκεκριμένους χώρους. Ολοκληρώθηκε η μελέτη βελτίωσης της πυρασφάλειας των κτηρίων των βρεφονηπιακών σταθμών, εστάλη στο υπουργείο Εσωτερικών και μετά από μεγάλες προσπάθειες μάθαμε ότι ο υφυπουργός Εσωτερικών, Σ. Πέτσας, εντάσσει το συγκεκριμένο έργο στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Είναι ύψους 890.000 ευρώ και αφορά και τους δέκα βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητριάδης.

«Είναι ένα έργο που θωρακίζει ακόμη περισσότερο τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας και θα δώσει μια νέα σιγουριά στους γονείς ότι τα παιδιά τους φιλοξενούνται σε χώρους που είναι 100% ασφαλείς…»

«Ουσιαστικά ο Δήμος Καβάλας καλείται να υλοποιήσει τη μελέτη που αφορά την βελτίωση της υπάρχουσας πυρασφάλειας, ώστε να υπάρχει πλήρης εναρμόνιση με τη νομοθεσία, η οποία είναι ιδιαίτερα αυστηρή. Είναι ένα έργο που θωρακίζει ακόμη περισσότερο τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας και θα δώσει μια νέα σιγουριά στους γονείς ότι τα παιδιά τους φιλοξενούνται σε χώρους που είναι 100% ασφαλείς. Θα γίνουν παρεμβάσεις και όσον αφορά σε τεχνικά σημεία των κτηρίων, όπως για παράδειγμα στις πόρτες και γενικότερα ό,τι προβλέπει η αυστηρή νομοθεσία, για να φτάσουμε στο 100% της ασφάλειας των κτηρίων μας. Η προσπάθεια μας κράτησε τρία χρόνια, καθώς υπήρχαν παρατάσεις από την πλευρά του υπουργείου. Ευτυχώς ακούσαμε όλοι ευχάριστα ότι τα χρήματα αυτά υπάρχουν και προχωράμε στην υλοποίηση της συγκεκριμένης μελέτης», υπογράμμισε ακόμη στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» του Δήμου Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

«Πανταχού παρών» το Επιμελητήριο Καβάλας

«Πανταχού-παρών»-το-Επιμελητήριο-Καβάλας

Μάρκος Δέμπας: Κατορθώσαμε να κάνουμε μια έκθεση πρωτοπόρα στην καρδιά της Αθήνας / Ζητάμε ηρεμία και μια σταθερή κυβέρνηση / Βλέπουμε έσοδα, αλλά από τη μια τσέπη μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν

«Το πρώτο τρίμηνο του 2023 είναι ιδιαίτερα πυκνό και πιεστικό με πολλές δράσεις. Από την πλευρά μας, ως Επιμελητήριο Καβάλας, προσπαθούμε να δηλώσουμε «παρών» παντού, βοηθώντας ουσιαστικά τις επιχειρήσεις μας σε όλα τα επίπεδα», τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στον «Ενήμερο», ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας.

«Δεν είναι μόνο οι παρεμβάσεις μας σε θέματα ακρίβειας, πληθωρισμού, αύξησης των επιτοκίων, που συνεχώς τα συζητάμε και με κυβερνητικά στελέχη, αλλά είναι και πιο άμεσες και πρακτικές προσπάθειες μας για να βοηθήσουμε στην προβολή των τοπικών επιχειρήσεων», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καβάλας.

«Τα μηνύματα γενικότερα για τον Τουρισμό στην περιοχή μας είναι πολύ ενθαρρυντικά. Οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ θετικές…»

 Όσον αφορά τις ενέργειες της διοίκησης του Επιμελητηρίου Καβάλας στον Τουρισμό, ο κ. Δέμπας σημείωσε: «Δηλώσαμε ενεργό «παρών» βοηθώντας τις επιχειρήσεις – μέλη μας να βρίσκονται στις εκθέσεις του Βουκουρεστίου, του Βελιγραδίου, αλλά και στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, προσπαθώντας να ανοίξουμε νέες αγορές. Το επόμενο διάστημα σκεφτόμαστε να πάμε στη Βαρσοβία, σε διεθνή έκθεση, θέλοντας να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο τον κλάδο του Τουρισμού. Τα μηνύματα γενικότερα για τον Τουρισμό στην περιοχή μας είναι πολύ ενθαρρυντικά. Οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ θετικές. Εκτιμώ ότι ίσως η φετινή χρονιά, αν δεν έχουμε κάποιο περίεργο γεγονός, θα πάει πολύ καλά».

«Κατορθώσαμε να κάνουμε μια έκθεση πρωτοπόρα στην καρδιά της Αθήνας και δώσαμε βήμα σε πάνω από 40 επιχειρήσεις της Περιφέρειας, 12 από Καβάλα και Θάσο, για να προβληθούν…»

 Για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καβάλας σε εκθέσεις αγροδιατροφής, ο κ. Δέμπας ανέφερε: «Είχαμε πρόσφατα τη σημαντική και για πρώτη φορά προσπάθεια να μεταφέρουμε πολύ μικρές επιχειρήσεις της Π.Α.Μ.Θ. στο μετρό του Συντάγματος. Κατορθώσαμε να κάνουμε μια έκθεση πρωτοπόρα στην καρδιά της Αθήνας και δώσαμε βήμα σε πάνω από 40 επιχειρήσεις της Περιφέρειας, 12 από Καβάλα και Θάσο, για να προβληθούν, αλλά και να πουλήσουν τα προϊόντα τους. Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης πήραμε απόφαση τα έξι Επιμελητήρια της Π.Α.Μ.Θ., να την κάνουμε θεσμό, τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο. Προωθούμε γενικότερα την εξωστρέφεια και την αναζήτηση νέων πελατών σε μεγαλύτερες αγορές».

«Τα πρώτα μηνύματα για την κρουαζιέρα φέτος είναι πολύ θετικά. Έχει αποδώσει η προσπάθεια συνεργασίας των τριών φορέων στο να προσελκύσουμε περισσότερα κρουαζιερόπλοια. Πάμε για να ξεπεράσουμε τα 40 πλοία φέτος…»

 Όσον αφορά τις κινήσεις για την επιπλέον τόνωση της κρουαζιέρας στην Π.Ε. Καβάλας, ο κ. Δέμπας υπογράμμισε: «Τα πρώτα μηνύματα για την κρουαζιέρα φέτος είναι πολύ θετικά. Έχει αποδώσει η προσπάθεια συνεργασίας των τριών φορέων (ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, ΟΛΚ, Επιμελητήριο) στο να προσελκύσουμε περισσότερα κρουαζιερόπλοια. Πάμε για να ξεπεράσουμε τα 40 πλοία φέτος, με το πρώτο να έρχεται στο λιμάνι μας στις αρχές Απριλίου. Πλέον των συναντήσεων που είχαμε οι τρεις φορείς, είχαμε μια συνάντηση με τον Αλέξη Πολίτη την Τετάρτη (22/3) για να ενημερωθούμε και να εκφράσουμε κι εμείς την πίεση μας για την ολοκλήρωση των έργων που γίνονται στο λιμάνι της Καβάλας, καθώς η εικόνα του θα πρέπει να είναι ακόμη καλύτερη. Τα έργα κινούνται σε καλό ρυθμό, αλλά με καλή συνεργασία και περισσότερη πίεση, θα τα προλάβουμε όλα, ώστε ο χώρος που δένουν τα πλοία να είναι σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό. Έγινε καλή συζήτηση, ήταν καλή η ανταπόκριση της Π.Ε. Καβάλας και μας υποσχέθηκαν ότι θα προχωρήσουμε και σε άλλες συνεργασίες για την περαιτέρω ενίσχυση της κρουαζιέρας».

«Ζητάμε ηρεμία και μια σταθερή κυβέρνηση, ώστε από την επόμενη μέρα των εκλογών να ξέρουμε με ποιους μιλάμε…»

 Σε σχέση με το αν οι πολλές εκλογικές διαδικασίες που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του 2023, θα επηρεάσουν γενικότερα το επιχειρείν και τον κλάδο του Τουρισμού, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας επισήμανε: «Είναι βέβαια μια χρονιά με εθνικές εκλογές, περιφερειακές και δημοτικές, θα υπάρχει δηλαδή μια ένταση και ανακατωσούρα, κάτι που εμείς ως Επιμελητήρια δεν θελουμε. Ζητάμε ηρεμία και μια σταθερή κυβέρνηση, ώστε από την επόμενη μέρα των εκλογών να ξέρουμε με ποιους μιλάμε, γιατί τα προβλήματα παραμένουν μεγάλα, δεν έχουν σταματήσει. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα στην αγορά από τις συνεχείς εκλογικές διαδικασίες».

«Υπάρχει μεγάλη ανησυχία με τις εξελίξεις στις Τράπεζες – Όλα αυτά μας προβληματίζουν, όπως και η συνέχιση της ακρίβειας. Γενικότερα βλέπουμε έσοδα, αλλά από τη μια τσέπη μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν…»

 Τέλος, ερωτηθείς για το κατά πόσο ανησυχεί με τις εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο παγκοσμίως, αλλά και τη συνέχιση της ακρίβειας, παρά την υποχώρηση του πληθωρισμού, ο κ. Δέμπας απάντησε: «Υπάρχει μεγάλη ανησυχία με τις εξελίξεις στις Τράπεζες. Τα επιτόκια έχουν διπλασιαστεί με αποτέλεσμα επιχειρήσεις και νοικοκυριά να πλήττονται ιδιαίτερα, με μεγάλη πίεση και τρομακτικές αυξήσεις στις δόσεις τον μήνα. Επειδή έχουμε ξαναζήσει τα ίδια το 2008, που και πάλι από την Αμερική ξεκίνησε μια παρόμοια κατάσταση και είδαμε που φτάσαμε, δεν θέλω να προβλέψω ότι πιθανώς πάλι θα μπούμε σε μια επιτροπεία και μνημόνια. Εκτιμώ ότι έχουμε θωρακιστεί, δεν θα έχουμε σημαντικά προβλήματα, όμως σίγουρα είναι σοβαρό θέμα η αύξηση των δόσεων των δανείων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, πλέον των πληθωριστικών πιέσεων. Όλα αυτά μας προβληματίζουν, όπως και η συνέχιση της ακρίβειας. Γενικότερα βλέπουμε έσοδα, αλλά από τη μια τσέπη μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν. Αυτό πρέπει να προσέξει σε λίγους μήνες η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει. Να δώσουν όλοι βαρύτητα στην επιχειρηματικότητα για να παραμείνει ζωντανή. Το λέω, το πιστεύω και το εννοώ, ότι είμαστε η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης του Γυμνασίου–Λυκείου Κρηνίδων

Ξεκινούν-οι-εργασίες-ανακαίνισης-του-Γυμνασίου–Λυκείου-Κρηνίδων

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αρχίσουν οι εργασίες ανακαίνισης του Γυμνασίου – Λυκείου των Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας. Ήδη από την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η μετακόμιση των δύο σχολείων σε Αμυγδαλεώνα και Λυδία, όπου και συνεχίζουν οι μαθητές από την περασμένη Δευτέρα.

«Πράγματι η μετακόμιση δυο σχολείων ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε μια ημέρα. Όλο το προσωπικό και τα οχήματα του Δήμου Καβάλας, με τη συνδρομή των καθηγητών έκαναν τη μετακόμιση την περασμένη Παρασκευή και από Δευτέρα λειτουργούν τα σχολεία στα νέα τους κτήρια προσωρινά φυσικά», τόνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Καβάλας ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φιλίππων, Θόδωρος Παπαδόπουλος.

«Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε μικρό χρονικό διάστημα, μικρότερο του χρονοδιαγράμματος…»

«Από την ερχόμενη εβδομάδα, ο ανάδοχος μας υποσχέθηκε ότι θα ξεκινήσει τις εργασίες. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε μικρό χρονικό διάστημα, μικρότερο του χρονοδιαγράμματος, ώστε το συντομότερο δυνατό οι μαθητές να επιστρέψουν στο ανακαινισμένο Γυμνάσιο και Λύκειο των Κρηνίδων. Πιέζουμε θα παρακολουθούμε από κοντά και βλέπουμε. Οι μαθητές του Γυμνασίου μεταφέρθηκαν στον Αμυγδαλεώνα, στο παλιό λυόμενο που ανακαινίστηκε και στις δυο προσθήκες που έγιναν εκεί και στη Λυδία το Λύκειο, στο παλιό δημοτικό που ανακαινίστηκε και στις τέσσερις αίθουσες που ήρθαν και εκεί», ανέφερε ακόμη στις δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Φιλίππων του Δήμου Καβάλας.

«Ο ανάδοχος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, όπου κινείται με γρήγορους ρυθμούς. Οι περγαμηνές του είναι καλές…»

Όσον αφορά τον ανάδοχο που έχει αναλάβει την ανακαίνιση της σχολικής μονάδας στις Κρηνίδες, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Ο ανάδοχος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, όπου κινείται με γρήγορους ρυθμούς. Οι περγαμηνές του είναι καλές και από τα ακούσματα που έχουμε κι από τη δική μας εμπειρία. Πιστεύω ότι είναι οργανωμένος και σύντομα θα ολοκληρώσει το έργο του. Είναι επίσης προσωρινός ανάδοχος του έργου στο Πηλοθεραπευτήριο, 2 εκ. ευρώ, οπότε θα δουλεύει στην περιοχή μας και στα δυο έργα και ελπίζουμε γρήγορα να τελειώσει και το ένα και το άλλο».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα