Σχεδόν μοιρασμένες οι συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό· αριθμός ρεκόρ ως προς τις χώρες προέλευσης κριτών και συμμετεχόντων ελαιολάδων· ισπανικό το καλύτερο ελαιόλαδο· ενισχύεται η διεθνής αναγνώριση της ποικιλίας Κορωνέικη.
Τα αποτελέσματα της φετινής αξιολόγησης ανακοίνωσε στις 19 Μαΐου στον ιστότοπό του ο διεθνής διαγωνισμός Athena International Olive Oil Competition που φέτος διεξήχθη στην Καβάλα 4 με 6 Μαΐου, όπως πάντα με διεθνή κριτική επιτροπή.
Στον ATHENA 2023 αξιολογήθηκαν 525 ελαιόλαδα απ’ όλη την υφήλιο, το 52% ελληνικά (274 δείγματα). Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε φέτος ο αριθμός χωρών απ’ όπου προήλθαν τα προς αξιολόγηση ελαιόλαδα του ATHENA 2023. Μαζί με την Ελλάδα αριθμούν 23 χώρες: Αλγερία, Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Λιβύη, Μαρόκο, Νότια Αφρική, Περού, Πορτογαλία, Σαουδική Αραβία, Σλοβενία, Τουρκία, Τυνησία και Χιλή, δηλαδή από όλες τις ηπείρους και τα δύο ημισφαίρια, εκ των οποίων το νότιο παρουσίασε αναπάντεχα αυξημένη συμμετοχή. Η παγιωμένη παρουσία ελαιολάδων απ’ όλο τον κόσμο επιβεβαιώνει το κύρος και τη σημασία του διαγωνισμού, τόσο για την Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, αφού η χώρα μας είναι πια έδρα μίας εκ των σημαντικότερων διαδικασιών αξιολόγησης στον κόσμο για ένα εμβληματικό για αυτήν προϊόν, το ελαιόλαδο.
Oι 30 κριτές του ΑΤΗΕΝΑ 2003, όπως πάντα προσωπικότητες παγκόσμιας εμβέλειας στο ελαϊκό γίγνεσθαι, προήλθαν φέτος από 15 χώρες, επίσης αριθμό ρεκόρ για το διαγωνισμό. Οι 10 ήταν από Ελλάδα και οι 20 από Αυστραλία, Βραζιλία, Γαλλία, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κροατία, Μεγάλη Βρετανία, Πορτογαλία, Τουρκία, Τυνησία και Χιλή. Η αξιολόγησή τους οδήγησε σε 368 μετάλλια (τα 159 σε ελληνικά ελαιόλαδα): 40 Διπλά Χρυσά (τα 2 ελληνικά), 168 Χρυσά (τα 60 ελληνικά), 108 Αργυρά (τα 61 ελληνικά) και 52 Χάλκινα (τα 36 ελληνικά).
Καλύτερο ελαιόλαδο του διαγωνισμού ανακηρύχθηκε το ισπανικό Primicia Picual της εταιρείας Martin De Prado από την ποικιλία ελιάς Πικουάλ και προέλευση το Κάθερες της περιοχής Εξτρεμαδούρα. Καλύτερο ελληνικό ελαιόλαδο για φέτος κρίθηκε το Julia, της ομώνυμης εταιρείας από την Ήπειρο (Άρτα), από την ποικιλία Κονσερβολιά Άρτας. Το εν λόγω ελαιόλαδο εξασφάλισε Διπλό Χρυσό Μετάλλιο, δηλαδή βαθμολογία πάνω από 95%. Καταδεικνύεται, έτσι, πως ελαιόλαδα ακόμα και από μη καθιερωμένες ελαιοπαραγωγικές περιοχές της χώρας μπορούν να διακριθούν και μάλιστα στο μέγιστο επίπεδο, παίζοντας έως και κομβικό ρόλο για την περαιτέρω ελαιοκομική ανάπτυξη των περιοχών αυτών. Το κορυφαίο ελαιόλαδο από την ποικιλία Κορωνέικη παγκοσμίως ήταν αυτήν τη χρονιά βραζιλιάνικο, το Casa Marchio Koroneiki (Διπλό Χρυσό Μετάλλιο), της εταιρείας Fazenda Casa Marchio, με προέλευση την Ενκρουσιλιάδα ντο Σουλ του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ. Γεγονός που επιβεβαιώνει την ισχυρή παρουσία της «βασίλισσας» ποικιλίας ελιάς της Ελλάδας, της Κορωνέϊκης, στο παγκόσμιο στίβο της ελαιοπαραγωγής και τη δυναμική της ποιότητας των ελαιολάδων από αυτή. Πολύ δε περισσότερο όταν από τα 167 μονοποικιλιακά ελαιολάδα από Κορωνέικη που συμμετείχαν φέτος στον ATHENA, ένας διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός, τα 14, προήλθαν από 5 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού, από τρεις διαφορετικές ηπείρους και από τα δύο ημισφαίρια: 5 από Κύπρο (τα δύο με μετάλλιο, ένα χρυσό και ένα αργυρό), 4 από Βραζιλία (όλα με μετάλλιο: εκτός του διπλού χρυσού, δύο χρυσά και ένα αργυρό), 3 από Ισραήλ (το ένα με αργυρό μετάλλιο), 1 από ΗΠΑ (με διπλό χρυσό μετάλλιο) και 1 από Κίνα. Το καλύτερο ελαιόλαδο της Ελλάδας από την ποικιλία Κορωνέϊκη είχε προέλευση το Λασίθι Κρήτης και ήταν το Physis of Crete (χρυσό μετάλλιο), της ομώνυμης εταιρείας.
Η παράδοση τα ελληνικά αρωματισμένα ελαιόλαδα να διακρίνονται δεόντως συνεχίστηκε στο φετινό ATHENA. Άλλωστε, η παραγωγή τους είναι πια καθιερωμένη στην Ελλάδα. Ένα, μάλιστα, εξ αυτών εξασφάλισε Διπλό Χρυσό μετάλλιο, το μόνο για αρωματικό ελαιόλαδο φέτος, συνεπώς ήταν και το κορυφαίο αρωματισμένο ελαιόλαδο του διαγωνισμού. Πρόκειται για το Laconiko Meyer Lemon της εταιρείας Laconiko, καλύτερο ανάμεσα στα 42 αρωματικά ελαιόλαδα που αξιολογήθηκαν στον ATHENA 2023, με προέλευση, εκτός από την Ελλάδα (36 αρωματισμένα ελαιόλαδα), τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Ιταλία και την Πορτογαλία. Από όλα αυτά μετάλλιο πήραν τα 33, καταδεικνύοντας και το υψηλό επίπεδο, αλλά και τον ανταγωνισμό στην κατηγορία αυτή, που συνεχίζει να εκπλήσσει με τα προς αρωματισμό συστατικά, π.χ. κουμκουάτ, ροδοπέταλα, πράσο, έως και κακάο και yuzu.
Ο διαγωνισμός ΑΤΗΕΝΑ διεξάγεται ετησίως, από το 2016, σε διαφορετική ελαιοκομική περιοχή της Ελλάδας. Φέτος, η 8η διοργάνωσή του έλαβε χώρα στην Καβάλα, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με αφορμή το γεγονός ότι η περιοχή της φιλοξενεί έναν από τους πλέον αναπτυσσόμενους ελαιώνες της χώρας όσον αφορά την ελαιοπαραγωγή. Η τελετή απονομής βραβείων του διαγωνισμού ΑΤΗΕΝΑ θα γίνει στις 10 Ιουνίου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο.
Θέμης Καλπακίδης: Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η αγροτική παραγωγή
«Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο», επισημαίνει για την αγροτική παραγωγή μιλώντας στην τοπική ΕΡΑ, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του Δήμου Καβάλας, Θέμης Καλπακίδης.
«Έχουν συγκομιστεί οι παραγωγές, οι οποίες φέτος ειδικά, ήταν τουλάχιστον στο καλαμπόκι και στον ηλίανθο 30% κάτω. Όσον αφορά τη σόγια υπάρχουν χωράφια που δεν έχουν ακόμη συγκομιστεί, λόγω του ότι δεν είχαν καθόλου παραγωγή μέσα», ανέφερε αρχικά ο κ. Καλπακίδης.
Στεγνός ο κάμπος – Προβληματισμός για τη νέα Κ.Α.Π. – Απαιτείται να γίνουν έργα άρδευσης – Πρόβλημα και στους αγροτικούς δρόμους
«Από εκεί και πέρα περιμένουμε μήπως και καταφέρουμε και βάλουμε τη σόγια τουλάχιστον σε κάποιο πρόγραμμα αποζημίωσης. Η ιστορία αυτή με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική και με τα νέα οικολογικά ζητήματα μας προβληματίζουν και δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε εργασίες στον κάμπο. Ο κάμπος από τη μεριά του είναι στεγνός. Από όλες αυτές τις βροχές που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό, θα έλεγα ότι σχεδόν μόνο η σκόνη έχει καθίσει. Έχει πάει σχεδόν 10 εκατοστά η υγρασία προς τα κάτω. Πρέπει να γίνουν έργα που δεν βλέπω να γίνονται, τουλάχιστον άρδευσης. Ούτε και αυτό γίνεται όμως. Ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα επίσης είναι οι αγροτικοί δρόμοι, τους οποίους θεωρώ ότι σε αυτή την πενταετία ο Δήμος Καβάλας θα μπει στη διαδικασία να τους διορθώσει, έτσι όπως έχουμε συμφωνήσει άλλωστε με τον δήμαρχο και βλέπω ότι γίνονται κάποιες κινήσεις, ώστε να επιλυθεί και αυτό το πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καλπακίδης.
Δεν πέφτει η τιμή του πετρελαίου – Από βδομάδα σε βδομάδα πάει η επιστροφή του Ε.Φ.Κ. στο πετρέλαιο – Μειωμένες οι ενισχύσεις, χάνεται ένα 30%
«Από εκεί και πέρα είμαστε εν αναμονή των υπολοίπων των πληρωμών των ενισχύσεων. Είμαστε επίσης στην εποχή που σπέρνουμε τα χειμερινά, σιτάρια και κριθάρια, έτσι όπως συνηθίζεται αυτή την εποχή και περιμένουμε να πέσει και τιμή του πετρελαίου, που δυστυχώς δεν πέφτει, όπως επίσης περιμένουμε την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που πηγαίνει από εβδομάδα σε εβδομάδα. Γενικώς περιμένουμε πολλά πράγματα. Είναι μειωμένη η ενίσχυση σε πολύ μεγάλο βαθμό, σχεδόν το 50% έχουμε πάρει και θα πάρουμε άλλο ένα 20%, οπότε ένα 30% είναι χαμένο. Πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο και όλο αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο, γιατί πολλοί νομίζουν ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μόνο το δικό μας ταμείο. Δυστυχώς το δικό μας ταμείο επηρεάζει και άλλα ταμεία, όπως είναι τοπική αγορά και γενικότερα την αγορά στον Δήμο Καβάλας, όπως και σε όλη την Ελλάδα. Οπότε μειώνεται η αγοραστική δύναμη του αγρότη, πέρα από τις υποχρεώσεις που έχει δημιουργήσει και σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν», σημείωσε καταληκτικά ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του Δήμου Καβάλας.
Με μικροκάμερες προσπαθούν να προστατέψουν τις λιγοστές ελιές
Με μικροκάμερες προσπαθούν να προστατέψουν από τους επιτήδειους τις λιγοστές ελιές που υπάρχουν στα δέντρα τους, οι αγρότες του Δήμου Παγγαίου.
Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας ο Κώστας Παπαμερής, ήδη στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού, έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα τρία περιστατικά κλοπής ελιών από ελαιόδεντρα.
«Πολλοί έχουν τοποθετήσει μικροκάμερες, όπως αυτές που έχουν οι μελισσοκόμοι, για να παρακολουθούν πλέον και οι ελαιοπαραγωγοί τα κτήματα τους. Φτάσαμε, δυστυχώς, σε αυτό το σημείο…»
«Δεν μας έφτανε το μεγάλο πρόβλημα της ακαρπίας της βρώσιμης ελιάς που είναι γενικό σε όλη τη χώρα, φτάσαμε στο σημείο κι αυτές τις λίγες ελιές που έχουν απομείνει στα δέντρα, κάποιοι να τις κλέβουν. Στην περιοχή μας μέχρι σήμερα γνωρίζω τρία επεισόδια κλοπής ελιών. Να μην έχει ο παραγωγός ελιές και στο τέλος να κλέβουν και αυτό το λίγο που υπάρχει. Είναι μία μάστιγα και αυτή των καιρών, της ακρίβειας, κλπ. Να φτάσει κάποιος στο σημείο να κλέψει ελιές για να κάνει λάδι, είναι κάτι ακατανόητο. Πολλοί έχουν τοποθετήσει μικροκάμερες, όπως αυτές που έχουν οι μελισσοκόμοι, για να παρακολουθούν πλέον και οι ελαιοπαραγωγοί τα κτήματα τους. Φτάσαμε, δυστυχώς, σε αυτό το σημείο», σημείωσε ο κ. Παπαμερής.
«Πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές, γιατί βρίσκονται πολλοί ελεεινοί και τρισάθλιοι θα έλεγα, που στον βωμό του κέρδους για λίγα ευρώ πουλάνε νοθευμένο λάδι…»
Παράλληλα, ο κ. Παπαμερής στάθηκε στο γεγονός ότι και πάλι κάποιοι επιτήδειοι πωλούν νοθευμένο λάδι για έξτρα παρθένο, σημειώνοντας σχετικά: «Πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές, γιατί βρίσκονται πολλοί ελεεινοί και τρισάθλιοι θα έλεγα, που στον βωμό του κέρδους για λίγα ευρώ πουλάνε νοθευμένο λάδι. Έχουν γίνει πολλές καταγγελίες. Τα τοποθετούν σε κάτι πλαστικά και πουλάνε λάδι, χωρίς στοιχεία. Εμείς έχουμε πάρει δείγματα από κάποιους πλανόδιους, τα έχουμε πάει στο Χημείο. Πρέπει να μην παρασύρονται οι καταναλωτές. Να μην αγοράζουν όταν βλέπουν μία φθηνή τιμή. Ο παραγωγός αφήνει το δικαίωμα του στο ελαιοτριβείο με 7 ή 8 ευρώ το κιλό κι έξω κάποιοι το πουλάνε με 5 ευρώ. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό δεν είναι λάδι, για αυτό και προσπαθούμε να ξυπνήσουμε λίγο τους καταναλωτές, ώστε να προσέχουν. Αν παίρνουν κάποια ποσότητα μεγάλη ας κάνουν μία ανάλυση για να ξέρουν τι δίνουν στα παιδιά και στην οικογένειά τους».
Νίκος Δημόπουλος: Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα θα μείνουν ελάχιστοι κτηνοτρόφοι
«Πολλοί κτηνοτρόφοι άρχισαν ήδη και πουλάνε τα ζώα τους. Πρέπει να αλλάξει κάτι άμεσα γιατί φοβάμαι ότι μέχρι το 2026 – 2027 ελάχιστοι θα έχουμε μείνει στο επάγγελμα».
Τα παραπάνω τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεών του στην τοπική ΕΡΑ, ο Νίκος Δημόπουλος, πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Καβάλας, μ’ αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε την Δευτέρα (13/11) στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
«Η πληρωμή ήταν τραγική, όχι μόνο από λάθη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και με το νέο στρατηγικό σχέδιο, το οποίο έχουμε καταγγείλει πάρα πολλές φορές…»
«Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κτηνοτρόφων στην Κομοτηνή, έγινε με αφορμή και αιτία το θέμα της πληρωμής των ενισχύσεων, της βασικής ενίσχυση του 70% που έγινε πριν από 15 μέρες περίπου. Η πληρωμή ήταν τραγική, όχι μόνο από λάθη από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και με το νέο στρατηγικό σχέδιο, το οποίο έχουμε καταγγείλει πάρα πολλές φορές ότι είναι προς τη λάθος κατεύθυνση και με λάθος τρόπο η κατανομή των ενισχύσεων. Δυστυχώς κανείς δεν μας άκουσε και τώρα που ήρθε η ώρα που είδαμε στην πράξη το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει με τις τραγικές πληρωμές, ο κόσμος ξεσηκώθηκε και διαμαρτυρηθήκαμε στην Περιφέρεια για να αλλάξουν κάποια πράγματα, γιατί μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα ανά πάσα στιγμή αρκεί να υπάρχει η πολιτική βούληση και το αίσθημα δικαιοσύνης που ζητάμε να έχουν όλοι σχετικά με την άνιση κατανομή και κατά Περιφέρεια», ανέφερε σχετικά ο Νίκος Δημόπουλος.
«Λόγω του προβλήματος των βοσκοτόπων, έχουμε μία έξτρα μείωση κάθε χρόνο των ενισχύσεων…»
«Είναι πολύ βασικό αυτό, γιατί δεν είναι μόνο ότι σε όλη τη χώρα είναι λάθος ο στρατηγικός σχεδιασμός στην κατανομή. Εμείς σαν Περιφέρεια και η Κεντρική Μακεδονία λόγω του προβλήματος των βοσκοτόπων, έχουμε μία έξτρα μείωση κάθε χρόνο των ενισχύσεων, κάτι που έρχεται από το 2015 και από ό,τι φαίνεται αν δεν αλλάξει θα πάμε και μέχρι το 2027, όπου τελικά δεν θα παίρνουμε σχεδόν τίποτα. Και αν δεν παίρνουμε σχεδόν τίποτα αυτά τα χρήματα που χάνει ο κτηνοτρόφος κάπου πρέπει να μετακυλιστούν και λογικά θα πρέπει να μετακυλιστούν στο προϊόν. Κάποιοι θα αναγκαστούν να αλλάξουν επάγγελμα. Έχει μειωθεί το ζωικό μας κεφάλαιο στην Περιφέρεια κατά ένα τρίτο κι αυτό είναι αποτέλεσμα κυρίως αυτού του προβλήματος. Ενώ σε άλλες περιοχές όταν δεν υπάρχει καλή τιμή ή δεν υπάρχει σχετικό κέρδος στον κτηνοτρόφο από την πώληση του προϊόντος, εκεί μπορεί να στηριχθεί λιγάκι από τις ενισχύσεις. Εδώ οι ενισχύσεις είναι πολύ μειωμένες, υποπολλαπλάσιες από άλλες περιοχές», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Καβάλας.
«Οι βουλευτές δεν έχουν ασχοληθεί σχεδόν καθόλου, ενώ γνωρίζουν το πρόβλημα…»
«Αυτό είναι το μεγάλο μας παράπονο και από την Περιφέρεια, αλλά και από τους βουλευτές, οι οποίοι δεν έχουν ασχοληθεί σχεδόν καθόλου, ενώ γνωρίζουν το πρόβλημα. Τους ενημερώνουμε τακτικά για τις παρεμβάσεις και μάλιστα έξτρα με διάφορες συσκέψεις που κάνουμε και από το 2015 και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και με αυτή την κυβέρνηση. Μιλάμε συνεχώς μαζί τους. Δυστυχώς όταν έρχεται η ώρα που υπάρχει το πρόβλημα όλοι μας ζητούν να κάνουμε ξανά ένα υπόμνημα, το οποίο θα πάνε στο υπουργείο για να λύσουμε το πρόβλημα, όμως το πρόβλημα δεν λύνεται ποτέ. Και εγώ φοβάμαι ότι πηγαίνουν στο υπουργείο, καθησυχάζονται από τον εκάστοτε υπουργό και από εκεί και πέρα δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει κάτι να αλλάξει άμεσα, γιατί φοβάμαι το 2026 – 2027 ελάχιστοι θα έχουμε μείνει, διότι ήδη έχουν ξεκινήσει πολλοί και πουλάνε τα ζώα τους», επισήμανε καταληκτικά ο Νίκος Δημόπουλος.
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.
Αποδοχή
Αλλαγή ρυθμίσεων
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε.
Ωστόσο, ορισμένα από αυτά είναι αναγκαία για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες λειτουργίες να μην είναι πλέον διαθέσιμες. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή των cookies, συμβουλευτείτε τη λειτουργία βοήθειας του προγράμματος περιήγησης.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε κάνοντας κλικ εδώ
Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε διαφορετικούς τύπους cookies:
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Αποθηκεύσει τα στοιχεία της σύνδεσης σας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας.
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
You must be logged in to post a comment Login