Connect with us

Καβάλα

Η Δημοτική Αστυνομία Καβάλας «βγαίνει παγανιά» το καλοκαίρι

Η-Δημοτική-Αστυνομία-Καβάλας-«βγαίνει-παγανιά»-το-καλοκαίρι

Με πρόστιμα προσπαθεί να αντιμετωπίσει το κυκλοφοριακό ο Χρ. Τσιτσιλικάκης

Το επικείμενο καλοκαίρι είναι το μεγάλο στοίχημα για τη Δημοτική Αστυνομία Καβάλας, το οποίο πρέπει να κερδηθεί, σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τοπική ΕΡΑ, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας Ζώων Συντροφιάς, Χρήστος Τσιτσιλικάκης.

«Έχουμε κάνει ήδη ένα πλάνο και με τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας και έχουμε μιλήσει με τους δημοτικούς αστυνομικούς, με στόχο της προσπάθειάς μας να είναι η καλυτέρευση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Τσιτσιλικάκης. 

«Υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν είναι στην συνεργάσιμοι. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε λίγο αυτό και σίγουρα θα προσπαθήσουμε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα…»

«Η αλήθεια είναι ότι βρίσκουμε αρκετά εμπόδια. Υπάρχουν αρκετοί συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν είναι στην συνεργάσιμοι. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε λίγο αυτό και σίγουρα θα προσπαθήσουμε για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Βασικά περιμένουμε και κάποια εργαλεία να έρθουν για να μπορούμε να κάνουμε καλύτερα τους ελέγχους. Περιμένουμε κάποια pdf για να βγαίνουν οι κλήσεις ηλεκτρονικά, κάποιες πινακίδες που περιμένουμε κλπ. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Φυσικά το μεγάλο στοίχημα για εμάς που πρέπει να κερδηθεί είναι το επικείμενο καλοκαίρι, που η πόλη μας θα έχει πολύ τουρισμό. Εκεί θα γίνει το μεγάλο crash test. Μένει να το δούμε», σημείωσε στη συνέχεια ο κ. Τσιτσιλικάκης.

«Το σίγουρο είναι ότι στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα γίνεται κανονικά ο έλεγχος στην Παναγία και αναμένουμε και τη βοήθεια της Αστυνομίας…»

Όσον αφορά το θέμα της ελεγχόμενης στάθμευσης στην συνοικία της Παναγίας, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Προστασίας Ζώων Συντροφιάς επισήμανε: «Έχει ξεκινήσει να γίνεται ένας έλεγχος. Περισσότερο κοιτάμε είναι αλήθεια τις πράσινες γραμμές, παρά όσους έχουν κάρτα, όχι πως δεν ελέγχονται και εκεί. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με τις κάρτες. Ακόμη και σήμερα κάποιοι επαγγελματίες θα πάνε να δώσουν τη λίστα. Το σίγουρο είναι ότι στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα γίνεται κανονικά ο έλεγχος και αναμένουμε και τη βοήθεια της Αστυνομίας για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό. Είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, πολλές ώρες αφιερώνουμε για το συγκεκριμένο κομμάτι, ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε έναν σχεδιασμό εφικτό και θα δούμε το αποτέλεσμα στην πράξη».

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Καβάλα

Τραυματισμός 29χρονου στη «Γκιόλα» της Θάσου

Τραυματισμός-29χρονου-στη-«Γκιόλα»-της-Θάσου

Τελευταία Θέματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θάσου για τραυματισμό 29χρονου ημεδαπού λουόμενου, στη θαλάσσια περιοχή «ΓΚΙΟΛΑ» Θάσου.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος τραυματίστηκε στο πόδι έπειτα από βουτιά στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κολυμπήσει και να εγκλωβιστεί σε βραχώδες σημείο της ακτής. Στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο απεγκλώβισε τον τραυματία. Στη συνέχεια ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πρίνου και ακολούθως με ίδια μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Θάσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

Η ΕΤΑΔ υπέγραψε την παραχώρηση μέρους της ακτής Καλαμίτσας στον δήμο Καβάλας

Η-ΕΤΑΔ-υπέγραψε-την-παραχώρηση-μέρους-της-ακτής-Καλαμίτσας-στον-δήμο-Καβάλας

Mε την υπογραφή της ΕΤΑΔ για την παραχώρηση μέρους της ακτής Καλαμίτσας στον δήμο Καβάλας γιόρτασε ο Σύλλογος Κατοίκων Καλαμίτσας – Κηπούπολης το βράδυ του Σαββάτου (18/7), το καθιερωμένο ετήσιο νυχτερινό beach party, στο πλαίσιο των ευχαριστιών προς τους 8.000 πολίτες που υπέγραψαν για την παραχώρηση της ακτής.

«Μάθαμε ότι την Παρασκευή (17/7) η ΕΤΑΔ έστειλε υπογεγραμμένη τη συμφωνία στον δήμο Καβάλας. Έχει γίνει το πρώτο βήμα, ώστε να μπορέσει η Καλαμίτσα να βγει από το χάλι που ζει αυτήν την περίοδο, να γίνει ανάπλαση του χώρου και να διευθετηθούν τα θέματα ασφαλείας που υπάρχουν», τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Καλαμίτσας – Κηπούπολης, Νίκος Μωϋσίδης στην ΕΡΤ Καβάλας. 

Εμείς θα είμαστε εκεί, θα παλέψουμε όλοι μαζί για το σωστό αποτέλεσμα

«Δεν σταματάμε εδώ. Πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα. Να δούμε τι θα γίνει με τις εγκαταστάσεις, με το δεξιά κομμάτι που έχει παραμείνει στην ΕΤΑΔ. Μακάρι κι αυτό να περάσει στον δήμο. Σε περίπτωση που δεν γίνει να πιέσουμε όλοι μαζί, ώστε να μπορέσει να διορθωθεί κι εκείνο το κομμάτι. Θα είναι παράδοξο αριστερά να φτιάχνεται η Καλαμίτσα και δεξιά να μένει εγκαταλελειμμένη η ακτή. Δεν θα αντικατοπτρίζει αυτό που θέλουν οι πολίτες. Εμείς θα είμαστε εκεί, θα παλέψουμε όλοι μαζί για το σωστό αποτέλεσμα. Φαντάζομαι είναι δύσκολο από αύριο να αρχίσουν εργασίες, μιας και είμαστε στη μέση της σεζόν, τουλάχιστον όμως ο δήμος να επέμβει στο κομμάτι που του δόθηκε και να διορθώσει τα βασικά προβλήματα, να μπει λίγος φωτισμός επιτέλους», επισήμανε καταληκτικά ο κ. Μωϋσίδης.

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading

Καβάλα

7 εκατομμύρια ευρώ για κλειστό κολυμβητήριο στην Ελευθερούπολη

7-εκατομμύρια-ευρώ-για-κλειστό-κολυμβητήριο-στην-Ελευθερούπολη

Χρήστος Μποσμπότης: Ο σχεδιασμός που έχουμε κάνει στο αθλητικό κομμάτι προχωράει σε όλα τα επίπεδα και δημιουργούνται πολλοί αθλητικοί χώροι σε όλο τον δήμο / Ώρα για ένα σύγχρονο κολυμβητήριο με 25αρα πισίνα

Χρηματοδότηση ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ για την κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ελευθερούπολης, εξασφάλισε ο δήμος Παγγαίου από το υπουργείο Εσωτερικών.

«Ο σχεδιασμός που έχουμε κάνει στο αθλητικό κομμάτι προχωράει σε όλα τα επίπεδα και δημιουργούνται πολλοί αθλητικοί χώροι σε όλο τον δήμο μας», ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε στον «Ενήμερο» για το θέμα, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης.

Ήρθε η ώρα για να κάνουμε το επόμενο βήμα για ένα σύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο με 25αρα πισίνα

«Η βάση είναι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ελευθερούπολης, όπου μετά την πλήρη αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου με τους 8 διαδρόμους, το ταρτάν κι όλο τον εξοπλισμό που τα τελευταία χρόνια μας φέρνει αγώνες στίβου και μετά την επέκταση και ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου στο μπάσκετ, ήρθε η ώρα για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Εδώ και αρκετούς μήνες έχει κατατεθεί αίτημα στο υπουργείο Εσωτερικών για χρηματοδότηση, η οποία εγκρίθηκε τη Δευτέρα (20/7). Έτσι είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τα επόμενα χρόνια στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ελευθερούπολης θα δημιουργηθεί κι ένα σύγχρονο κλειστό κολυμβητήριο με 25αρα πισίνα, η οποία θα είναι υπεραρκετή για να καλύψει τις ανάγκες των νέων κι όχι μόνο που θέλουν να αθληθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μποσμπότης.

Μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι και σε κάποια χρόνια ο δήμος Παγγαίου θα έχει το δικό του κολυμβητήριο και θα είναι πλήρης από άποψη αθλητικών εγκαταστάσεων

«Ο σχεδιασμός συνεχίζεται, η ανάπτυξη του Δ.Α.Κ. επεκτείνεται και εμπλουτίζεται με νέες εγκαταστάσεις προς όφελος της νεολαίας και όλων των δημοτών μας. Ακόμη δεν μπορούμε να πούμε πότε θα ξεκινήσει το έργο, υπάρχουν γραφειοκρατικά ζητήματα, αλλά χονδρικά να πούμε ότι σε βάθος τριετίας θα έχει ολοκληρωθεί. Το βασικό είναι ότι εγκρίθηκε η χρηματοδότηση, υπάρχει ένα σφιχτό χρονοδιάγραμμα με την κατάθεση εγγράφων που απαιτούνται για να μπορέσουμε μετά να πάμε σε δημοπράτηση, στην επιλογή του αναδόχου κλπ. Το θέμα είναι ότι μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι και σε κάποια χρόνια ο δήμος Παγγαίου θα έχει το δικό του κολυμβητήριο και θα είναι πλήρης από άποψη αθλητικών εγκαταστάσεων», υπογράμμισε καταληκτικά ο αντιδήμαρχος Παγγαίου. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΠΙΖΙΔΗΣ

Πηγή: KavalaWebNews

Continue Reading
Advertisement

Προτεινόμενα