Αθανάσιος Αθανασίου: Δεν υπάρχει ικανοποιητική ενημέρωση των δημοτών της Καβάλας γι’ αυτή τη δυνατότητα που τους παρέχεται
«Ο θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης είναι μία δυνατότητα που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Καβάλας, ένας από τους λίγους σε όλη την Ελλάδα κατά την προηγούμενη τετραετία, για να συνδράμει τους δημότες του στην προσπάθεια επίλυσης οποιασδήποτε διαφοράς έχουν με τις υπηρεσίες του Δήμου, χωρίς κανένα κόστος για τους δημότες».
Τα παραπάνω τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, ο απερχόμενος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας, Αθανάσιος Αθανασίου, ο οποίος αναφέρθηκε στα θετικά που παρέχει στους δημότες ο εν λόγω θεσμός.
«Την Τρίτη (12/3) αναρτήθηκε η σχετική προκήρυξη από τον Δήμο Καβάλας, δεν έχουν αρχίσει να τρέχουν οι προθεσμίες υποβολής δηλώσεων συμμετοχής από ενδιαφερομένους…»
«Από τους 161 Δήμους στην Ελλάδα που θα μπορούσαν να έχουν Συμπαραστάτη του Δημότη, μόνο 33 μπόρεσαν να υλοποιήσουν και να λειτουργήσουν αυτόν τον θεσμό. Ένας από αυτούς ήταν και ο Δήμος Καβάλας. Έληξε η θητεία του Συμπαραστάτη του Δημότη στις 31 Δεκεμβρίου 2023 ακολουθώντας τη διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής και τώρα ξεκινάει η διαδικασία επιλογής νέου Συμπαραστάτη, για την διάρκεια θητείας της νυν δημοτικής αρχής που εκτείνεται σε μία πενταετία. Μόλις την Τρίτη (12/3) αναρτήθηκε η σχετική προκήρυξη από τον Δήμο Καβάλας, δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη ημερομηνία διενέργειας του δημοτικού συμβουλίου, το οποίο θα ασχοληθεί με αυτό το θέμα και κατά συνέπεια δεν έχουν αρχίσει να τρέχουν και οι σχετικές προθεσμίες υποβολής των όποιων δηλώσεων συμμετοχής από ενδιαφερομένους», ανέφερε σχετικά ο κ. Αθανασίου.
«Σε πολλές περιπτώσεις θεωρώ ότι φάνηκε χρήσιμος ο θεσμός και εκ των αποτελεσμάτων δηλαδή για τους συνδημότες μας, οι οποίοι κατέφυγαν σε αυτή τη διαδικασία…»
«Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι σχετικά σύντομα θα ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα συνεχιστεί η λειτουργία αυτού του θεσμού, που είναι ένας θεσμός εξαιρετικά χρήσιμος για τους δημότες. Εφαρμόστηκε στην πρώτη τετραετία, έστω και στο μεγαλύτερο μήκος της υπό καθεστώς ιδιόρρυθμο, καθώς θυμόμαστε όλοι τα μέτρα για την καταστολή της πανδημίας και την αδυναμία προσωπικής επικοινωνίας κατά το πλείστον, όμως υπό καθεστώς ομαλότητας των τελευταίο ενάμιση χρόνο, φαίνεται ότι αυτός ο θεσμός μπορεί να αποδώσει καρπούς. Σε πολλές περιπτώσεις θεωρώ ότι φάνηκε χρήσιμος και εκ των αποτελεσμάτων δηλαδή για τους συνδημότες μας, οι οποίοι κατέφυγαν σε αυτή τη διαδικασία που επαναλαμβάνω ναι συνεπάγεται κανένα απολύτως κόστος για τον δημότη, είναι πάρα πολύ απλή και μέσα από αυτή τη διαδικασία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ο Συμπαραστάτης του Δημότη να επιλύσει διαφορές δημοτών με τον Δήμο χωρίς να αντιμετωπίζει τις όποιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και πολύπλοκές διαδικασίες», συμπλήρωσε σχετικά ο απερχόμενος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Καβάλας.
«Δεν υπάρχει ικανοποιητική ενημέρωση των δημοτών της Καβάλας γι’ αυτή τη δυνατότητα που τους παρέχεται…»
«Είναι μία διαμεσολαβητική παρέμβαση κάποιο τρίτου ανεξάρτητου, ο οποίος δεν έχει οποιαδήποτε εξάρτηση, είτε από τον Δήμο, είτε από τους δημότες στην προσπάθεια του να επιλύσει την όποια διαφορά αναφύεται. Εκείνο το οποίο αξίζει τον κόπο να σημειώσουμε και θα πρέπει να γίνει, είναι ότι διαπιστώνοντας για όλα αυτό το διάστημα ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική ενημέρωση των δημοτών της Καβάλας γι’ αυτή τη δυνατότητα που τους παρέχεται, θα πρέπει να καταβληθεί κάθε τέτοια προσπάθεια, ώστε οι συνδημότες μας να είναι ενημερωμένοι και γι’ αυτή τη δυνατότητα που τους δίνεται αφενός, αλλά και για το εύρος των αρμοδιοτήτων του Συμπαραστάτη, σε ποιες υποθέσεις δηλαδή, σε ποιο είδος υποθέσεων μπορεί να γίνει παρέμβαση του. Νομίζω ότι το επόμενο διάστημα θα καταβληθεί μία τέτοια προσπάθεια και θα αυξηθεί με αυτό τον τρόπο και μέσα από την ενημέρωση ο αριθμός των υποθέσεων που θα αντιμετωπίζονται από τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης», σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο κ. Αθανασίου.
Διευκρινήσεις του Λιμεναρχείου Καβάλας για το περιστατικό με τα λάδια στην Θάσο
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 22-01-2025 προ απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑΣΟΥ’’ Ν.Π. 8591 για το λιμάνι της Καβάλας, στα πλαίσια τροχονομικών ελέγχων στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Σκάλας Πρίνου Δ. Θάσου, διενεργήθηκε έλεγχος από στελέχη μας σε αγροτικό όχημα και ζητήθηκαν σχετικά έγγραφα και παραστατικά.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων από ανακριβή δημοσιεύματα και προς αποκατάσταση των πραγματικών περιστατικών, αναφορικά με το ζήτημα που παρουσιάστηκε ως αποτέλεσμα διαμαρτυρίας πολίτη, ο οποίος δεν ήταν παρών στο συμβάν, διευκρινίζεται ότι η αρμόδια λιμενική αρχή προβαίνει σε καθημερινούς δειγματοληπτικούς ελέγχους στοιχείων επιβατών, οχημάτων και φορτίων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση κατόπιν παροχής εξηγήσεων δεν διαπιστώθηκε διοικητική παράβαση και δεν υπήρξε οποιαδήποτε απειλή ή εκφοβισμός.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι το Λιμενικό Σώμα με τα στελέχη του βρίσκονται πάντα δίπλα στους πολίτες και όχι απέναντί τους εφαρμόζοντας την ισχύουσα νομοθεσία.
Μάκης Παπαδόπουλος: «Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ δημοσιοποίησε την υπεξαίρεση πριν τη συνεδρίαση του ΔΣ»
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ συνεχίζει να λέει δημόσια ΨΕΜΑΤΑ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ αντί να παραιτηθεί.
Ισχυρίστηκε σήμερα ότι η είδηση της υπεξαίρεσης διέρρευσε στα Μέσα Ενημέρωσης από μέλη του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ (ποια άραγε; Της Αντιπολίτευσης ή της Διοίκησης;), πριν από τη συνεδρίαση ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης την Τρίτη 21/01.
Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι Ο ΙΔΙΟΣ δημοσιοποίησε την υπεξαίρεση πριν τη συνεδρίαση του ΔΣ, αφού την Παρασκευή 17/01 ανάρτησε δημόσια στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την απόφασή του (την παραθέτουμε σε φωτογραφία) να αναθέσει σε δικηγόρο την υπόθεση, και μάλιστα παράτυπα, χωρίς την έγκριση του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ!
Την απόφαση αυτή λοιπόν δημοσιοποίησαν Μέσα Ενημέρωσης και κανένα μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ από την πλευρά της Αντιπολίτευσης.
Η παράταξή μας περίμενε τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ της Τρίτης 21/01, ώστε να λάβουμε πλήρη ενημέρωση και να τοποθετηθούμε μετά.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ βρίσκεται σε πανικό, προσπαθεί να συκοφαντήσει την Αντιπολίτευση και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.
Μόνη επιλογή του είναι η παραίτηση και η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για την υπεξαίρεση των 32.000 ευρώ περίπου από το ταμείο της ΔΕΥΑΚ.
Σε φάση ολοκλήρωσης το κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης
Χρήστος Μποσμπότης: Με την επέκταση των κερκίδων η χωρητικότητα θα φτάνει στα 1.000 άτομα / Το Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Περάμου γίνεται πραγματικά ένα «κόσμημα» / Πιέσεις για το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Περάμου
Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες για το κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον «Ενήμερο», ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας, Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του δήμου Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης.
Παράλληλα, ο κ. Μποσμπότης αναφέρθηκε και στην ολοκλήρωση του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Περάμου, στην πορεία της επανάχρησης του κτηρίου της Λέσχης Αξιωματικών Ελευθερούπολης, αλλά και στο αν υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Περάμου.
«Πιστεύουμε ότι σε δύο μήνες θα μας παραδοθεί το έργο από τον ανάδοχο και μετά θα πρέπει να γίνει ένα «συμμάζεμα» από εμάς…»
«Όσον αφορά το κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης ήδη τοποθετούνται όλοι οι ηλεκτρομηχανολογικοί εξοπλισμοί, δηλαδή ό,τι έχει να κάνει με την θέρμανση και με τον εξαερισμό του κτηρίου. Έχουν τοποθετηθεί τα φωτοβολταϊκά τόξα, γιατί θα είναι ενεργειακά αυτάρκες και επίσης προχωρούν οι εργασίες με την τοποθέτηση των πλακιδίων και όλων των ειδών υγιεινής στα νέα αποδυτήρια που δημιουργούμε στην επέκταση της νέας κερκίδας και στους διάφορους χώρους υγιεινής, τουαλέτες κοινού κτλ. Πιστεύουμε ότι σε δύο μήνες θα μας παραδοθεί το έργο από τον ανάδοχο και μετά θα πρέπει να γίνει ένα «συμμάζεμα» από εμάς. Αποκαλύπτοντας πλέον το δάπεδο να δούμε αν υπάρχουν φθορές και τι συντήρηση χρειάζεται, να αποφασίσουμε αν θα μπουν καρεκλάκια στις κερκίδες, να μεταφερθεί ο εξοπλισμός που έχει πάει στο γήπεδο της Γεωργιανής, όπως οι μπασκέτες που είναι ειδικών προδιαγραφών για να γίνονται τα μεγάλα παιχνίδια του πρωταθλήματος, να τοποθετηθούν οι φωτεινοί πίνακες κλπ.», ανέφερε σχετικά ο κ. Μποσμπότης.
«Με την επέκταση των κερκίδων θα φτάνει η χωρητικότητα στα 1.000 άτομα. Το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε και νέα αποδυτήρια…»
«Πιστεύω ότι για προπονήσεις θα είναι έτοιμο το γήπεδο σε δύο με τρεις μήνες και η νέα σεζόν να μας βρει από τον Σεπτέμβριο σε όλα έτοιμους για να λειτουργήσει το κλειστό γυμναστήριο. Ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί. Ίσως πιο μπροστά από τον Σεπτέμβριο, εγώ βάζω καταληκτική ημερομηνία τον Σεπτέμβριο ότι θα είναι όλα έτοιμα. Με την επέκταση των κερκίδων θα φτάνει η χωρητικότητα στα 1.000 άτομα. Το σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε και νέα αποδυτήρια. Κάνοντας ένα τουρνουά απαιτούνται τέσσερα αποδυτήρια. Δύο ομάδες παίζουν κι άλλες δύο πρέπει να είναι στα αποδυτήρια και να ετοιμάζονται, πράγμα που δεν υπήρχε μέχρι τώρα. Έχουμε πλέον και αυτήν την άνεση να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε και διάφορα τουρνουά», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας, Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του δήμου Παγγαίου.
«Γίνεται πραγματικά ένα «κόσμημα» στην είσοδο της Νέας Περάμου. Θα στεγάσει διάφορες πολιτιστικές δράσεις…»
Αναφορικά με το Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Περάμου στην Δ.Ε. Ελευθερών του δήμου Παγγαίου, ο Χρήστος Μποσμπότης υπογράμμισε: «Το κτήριο αυτό ήταν ένας εγκαταλελειμμένος χώρος, είχε πάρα πολλά προβλήματα. Είχε αρχίσει από την εποχή του τότε δήμου Ελευθερών επί δημαρχίας Χαράλαμπου Χρυσανίδη. Ξεμπλόκαρε τέλος πάντων και τα όποια προβλήματα υπήρχαν ξεπεράστηκαν και τώρα είμαστε στη φάση ολοκλήρωσης του έργου. Γίνεται πραγματικά ένα «κόσμημα» στην είσοδο της Νέας Περάμου. Θα στεγάσει διάφορες πολιτιστικές δράσεις, είναι υπέροχο και αυτό σε συνδυασμό και με την Λέσχη Αξιωματικών Ελευθερούπολης και την επανάχρησή της, που είναι ένα έργο που προχωρά με γρήγορος ρυθμούς, αν και είχε προβλήματα στατικότητας, πιστεύουμε ότι αυτά τα δύο κτήρια τα επόμενα χρόνια θα δώσουν μεγάλη ώθηση στα πολιτιστικά δρώμενα του δήμου Παγγαίου».
«Μιλάμε περίπου για 1,5 εκατομμύριο ευρώ αυτά τα δύο έργα για τον πολιτισμό…»
«Το Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Περάμου έχει προϋπολογισμό 470.000 ευρώ και της Λέσχης είναι περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Δηλαδή μιλάμε περίπου για 1,5 εκατομμύριο ευρώ αυτά τα δύο έργα για τον πολιτισμό που όπως είπαμε θα δώσουν λύσεις σε πολλά στεγαστικά προβλήματα. Μας λείπουν τέτοιοι χώροι και τα δύο κτήρια θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ και θα γίνονται και δράσεις και για άλλες περιοχές όπως γίνεται και με το Αμφιθέατρο της Ελευθερούπολης όπου και η Καβάλα και άλλοι έρχονται εδώ για να κάνουν τις εκδηλώσεις τους», πρόσθεσε σχετικά ο κ. Μποσμπότης.
Εκ νέου πιέσεις προς τον γενικό γραμματέα αθλητισμού να επανενταχθεί το έργο του κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Περάμου και να προχωρήσουν οι εργασίες του
Παράλληλα, ο αντιδήμαρχος Παγγαίου ανέφερε ότι την Κυριακή (26/1) η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που αριθμεί 22 σωματεία από τις Σέρρες μέχρι την Ορεστιάδα θα κόψει την βασιλόπιτά της και θα βραβεύσει τους καλύτερους αθλητές στίβου στο Αμφιθέατρο της Ελευθερούπολης. «Είναι τιμή για την πόλη μας να φιλοξενήσει όλους αυτούς τους αθλητές από τη βόρεια Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μποσμπότης. Τέλος, ερωτηθείς όσον αφορά το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Περάμου, ο αντιδήμαρχος Παγγαίου απάντησε: «Ξαναθέσαμε το θέμα πρόσφατα στον υπουργό που ήταν παρών εδώ σε μία κοπή βασιλόπιτας. Ενώ το έργο είχε χρηματοδοτηθεί με 1 εκατομμύριο ευρώ, μετά προέκυψαν κάποιες εμπλοκές. Τώρα υπάρχουν εκ νέου πιέσεις προς τον γενικό γραμματέα αθλητισμού να επανενταχθεί το έργο και να προχωρήσουν οι εργασίες του».
Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies. Ορισμένα από αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας και άλλα μας βοηθούν να παρέχουμε το μέγιστο των υπηρεσιών μας. Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε, τα οποία μπορείτε να αλλάξετε οποιαδήποτε στιγμή.
Αποδοχή
Αλλαγή ρυθμίσεων
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Cookie Box Settings
Απόρρητο
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Επιλέξτε εσείς ποια cookies αποδέχεστε.
Ωστόσο, ορισμένα από αυτά είναι αναγκαία για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες λειτουργίες να μην είναι πλέον διαθέσιμες. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαγραφή των cookies, συμβουλευτείτε τη λειτουργία βοήθειας του προγράμματος περιήγησης.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε κάνοντας κλικ εδώ
Εδώ μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε διαφορετικούς τύπους cookies:
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Αποθηκεύσει τα στοιχεία της σύνδεσης σας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας.
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύει την ρύθμιση προτιμήσεων των cookies
Επιτρέπει τα cookies περιοδικής λειτουργείας
Πιστοποιεί ότι είστε συνδεμένος στον λογαριασμό σας
Αποθηκεύει την επιλεγμένη γλώσσα
Συγκεντρώνει πληροφορίες τι έχετε εισάγει στις φόρμες επικοινωνίας
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Η ιστοσελίδα δεν θα:
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
Η ιστοσελίδα θα:
Remember which cookies group you accepted
Αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
Αποθηκεύσει την επιλεγμένη περιοχή και χώρα σας
Εντοπίσει τις σελίδες επισκέψεων και την αλληλεπίδραση σας με αυτές
Εντοπίσει την τοποθεσία και την περιοχή σας με βάση την διεύθυνση IP
Εντοπίσει τον χρόνο που δαπανάται σε κάθε σελίδα
Προσαρμόσει τις πληροφορίες και τη διαφήμιση στα ενδιαφέροντά σας με βάση π.χ. το περιεχόμενο που έχετε επισκεφτεί προηγουμένως
Συγκεντρώσει στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης, όπως όνομα και τοποθεσία.
You must be logged in to post a comment Login